Прогонете гълъбите от терасата - лесно и бързо

Прогонете гълъбите от терасата - лесно и бързо

Прогонете гълъбите от терасата - лесно и бързо

Прогонване на гълъби от терасата - защо се налага 

Обичате ли да седите на терасата и да си пиете сутрешното кафе?

 

На голяма част от всички нас, които живеем в блокове, любимото място сутрин или по всяко време на деня е именно там.

 Но в последно време на терасата доста често ни чакат неканени гълъби, заедно с неприятните следи, които остават след себе си. Широко разпространената днес борба на всеки притежеващ тераса на жилището си, е за прогонване на гълъби. И това не е каквато и да било война, а доста трудна битка, с която целим да отучим птиците да кацат на терасата и да оставят мръсотии и пера след себе си.

Доказани продукти за прогонване на гълъби от тераста Виж повече
 
Сигурно и вие имате съседи, които обичат да оставят на терасите си трохи за гълъби, но след като ги изядат те започват с набези и на останалите тераси. Няма нищо лошо да се хранят гълъби, но това да става далеч от терасите и прозорците на жилищните блокове. Освен тази неприятна миризма неканените гълъби разнасят и много болести-над 60 вида. Те са доста опасни за човека и това е наистина притеснително. Дори и да няма болести, винаги могат да ви донесат бълхи и акари, които също са много неприятни. Когато гълъби се изходят някъде, след време това изсъхва и вятърът го разнася навсякъде. Затова трябва да проведете една трудна борба за прогонване на гълъби, за да излизате спокойно на терасата си. Наистина има и по-големи вредители от птиците, но и вредите от гълъби са много опасни. А перата, които хвърчат, не позволяват да проснете и прането си да изсъхне дори.

Прогонване на гълъби - да видим лесните решения 

Не всички биха харесали идеята за ограждане на терасата с мрежа, а и не е много удобно.

Плашилата заемат място и ще Ви пречат, когато излезете на балкона. 

Остъкляването на терасата е решение за ограничаване на достъпа на птиците, но пък то също има своите недостатъци. 

Някои хора смятат, че шиповете против гълъби биха ги притеснявали... 

Прогонване на гълъби - ефикасните решения 

Затова, след като многократнo търсене в интернет, за да изберем помощник за прогонване на гълъби, ние от NewFresh.org открихме много ефикасни препарати.

Прогонване на гълъби чрез спрей 

Прървият е Flortis спрей за прогонване на гълъби. Поръчахме го и го тествахме. Наистина е много ефикасен репелент, който помага за прогонване на гълъби. Не само, че е лесен за използване за прогонване на гълъби, той прогонва и всякакви други пернати видове, дори и прилепи. Този спрей предпазва от повторно завръщане на гълъби, защото има миризма, която ги държи надалеч, но не е неприятна за хората. След първото напръскване, неприятните гълъби вече не желаят да посещават терасата. Разбира се, необходимо е предварително почистване на замърсените повърхности. Това е репелентът, който наистина помага за прогонване на гълъби. Третираните повърхности не позволяват вече на никакви гълъби да се събират на терасата. Спреят Ala Stop за прогонване на гълъби може да се прилага на всички повърхности, които се цапат от тях. Всички гълъби имат склонноста да посещават местата, които са заразени с изпражнения и затова винаги се връщат. Но миризмата ги отблъсква и те напускат местата, които сте обработили. И така побеждавате при прогонване на гълъби.

 

Прогонване на гълъби с помощта на разтворим препарат 

Препарат за прогонване на гълъби (1)

На същият принцип работи и препаратът SCOOT. Той не е под формата на спрей, но също е много ефикасен. Ако целта е прогонване на гълъби, той е точният избор.  Продуктът против гълъби е много подходящ за обработване на первази, балкони, стени, и повърхности, където може да кацат гълъби и представлява водноомокрящ прах.  Може да се използва и за опръскване на тревни площи и цветни лехи. Този препарат не е само за птици, той може да се използва и срещу котки и кучета. Те също цапат и след тях остава неприятна миризма, която създава проблеми. Препаратът SCOOT за прогонване на гълъби съдържа амониев сулфат, който почти не се долавя от човека и не е вреден за човешкия организъм. Неговият мирис обаче е много неприятен за животните. SCOOT кара птиците и животните да усещат друга миризма и вкус, не този, на който са свикнали и това ги отблъсква. Продуктът по никакъв начин не е опасен за човека. Именно това го прави добър помощник при прогонване с гълъби.

Ако искате да сте победители при прогонване на гълъби, не се колебайте да потърсите някой от тези два препарата. Те впечатляват не само с това, че са лесни за употреба, но и са изключително ефикасни!

Като алтернатива на препаратите за прогонване на гълъби може да опитате и защита с механична преграда. Вижте шиповете против птици, които предлагаме ние от Ню Фреш ООД. 

Отървете се веднъж завинаги от нашествието на гълъби на терасата ви и предотвратете завръщането им! Направете живота си и мястото, където живеете не само по-чисто и здравословно за всички от семейството, а и място без гълъби. Вземете мерки незабавно, за да се чувствате добре, подобно на нашите клиенти! Те вече могат спокойно да използват терасата на жилището си по предназначение и с удоволствие. Не оставайте нещата да се решат сами. Решението за прогонване на гълъби е на NewFresh.org. 

ВРЪЗКА С НАС

Адрес: NewFresh.org
Ню Фреш ООД
гр. Велинград
ул. Хан Аспарух №10 (срещу Районен съд Велинград)
*Поддръжка на живо: *В работни дни от 8.30 ч. до 17.30 ч.
Телефон:
0896 660 843, 087 9999 468
02 981 32 58, 089 666 0844
Ел.поща: info@newfresh.org