Меню
Количка

За градината

Производител: Европейски съюз Код на артикула: 01284-101-10
Високо качествоМатериал: плътен памук с полиестерна смес Стабилен Включени две въжета за закрепване Удобен за използване Лесен за окачване Идеален за градината или терасата Максимално натоварване: 150 кгРазмери (прибл.): Дължина: 200 см (плат) / 270 см (с въжета) Ширина: 80см Ра..
30.90лв
Без данък:30.90лв
Производител: Европейски съюз Код на артикула: 01285-10
Удобен и стабилен хамак, изработен от влакна памучна връв, окачени на здрава, дървена рамка. Този градински аксесоар е чудесно допълнение за Вашия двор или градина, където да се насладите на спокойна и заслужена почивка. Подходящ и за окачване на тераса или веранда, където да се излегнете след дълъг..
32.90лв
Без данък:32.90лв
Производител: Европейски съюз Код на артикула: 01283-102-10
Високо качество Материал: плътен памук с полиестерна смес  Стабилен  Удобен за използване Лесен за окачване Идеален за градината или терасатаЗаема малко мястоМашинно пране Максимално натоварване: 150 кг.Размери (прибл.): Дължина: 200 см. (плат) / 260 см. (с в..
24.90лв
Без данък:24.90лв
Производител: Premium Код на артикула: 31718-922
Описание: Ленти за клещи за връзване на зеленчуци, лозя, цветя и други растения Брой в комплект: 10 броя Дължинана 1 бр: 30 м. Ширина: 10 мм. Цвят: Червен, Зелен..
7.98лв
Без данък:7.98лв
Производител: HUNIGER Код на артикула: 12354-10
Hüniger натурален продукт за унищожаване на вредители по културитеХюнигер Вредители по културите е 100% натурален продукт за унищожаване на всички стадии на вредителите. Предимства:Безопасен за хора и животни. 100% естествен произход.  Бърз ефект. Ефективен и..
6.89лв
Без данък:6.89лв
Производител: HUNIGER Код на артикула: 12360-10
Hüniger натурален продукт за унищожаване на гъсеници. Хюнигер Гъсеници е 100% натурален продукт за унищожаване на гъсеници.Предимства:Безопасен за хора и животни. 100% естествен произход.  Бърз ефект. Ефективен и лесен за употреба на открито и закрито. Без химия, н..
8.45лв
Без данък:8.45лв
Производител: HUNIGER Код на артикула: 12363-10
Hüniger натурален продукт за унищожаване на листни въшки. Хюнигер Листни въшки е 100% натурален продукт за унищожаване на листни въшки. Предимства:Безопасен за хора и животни. 100% естествен произход.  Бърз ефект. Ефективен и лесен за употреба на открито и закрито. ..
7.35лв
Без данък:7.35лв
Производител: HUNIGER Код на артикула: 12356-10
Hüniger натурален продукт за унищожаване на мравки. Хюнигер Мравки е 100% натурален продукт за унищожаване на мравки. Предимства:Безопасен за хора и животни. 100% естествен произход.  Бърз ефект. Ефективен и лесен за употреба на открито и закрито. Без химия, нетокс..
7.29лв
Без данък:7.29лв
Производител: HUNIGER Код на артикула: 12362-10
Hüniger натурален продукт за унищожаване на попово прасе. Хюнигер Попово прасе е 100% натурален продукт за унищожаване на попово прасе. Предимства:Безопасен за хора и животни. 100% естествен произход.  Бърз ефект. Ефективен и лесен за употреба на открито и закрито. ..
8.59лв
Без данък:8.59лв
Производител: HUNIGER Код на артикула: 12361-10
Hüniger натурален продукт за унищожаване на трипси. Хюнигер Трипси е 100% натурален продукт за унищожаване на трипси.Предимства:Безопасен за хора и животни. 100% естествен произход.  Бърз ефект. Ефективен и лесен за употреба на открито и закрито. Без химия, нетокси..
8.19лв
Без данък:8.19лв
Производител: HUNIGER Код на артикула: 12365-10
Hüniger натурален продукт за тревни площиХюнигер Тор за тревни площи е 100% натурален продукт за унищожаване на всички стадии на вредителите. Предимства:Безопасен за хора и животни. 100% естествен произход.  Бърз ефект. Ефективен и лесен за употреба. Без химия, ..
7.90лв
Без данък:7.90лв
Подобрител на почвата, Hüniger - 300 гр. Подобрител на почвата, Hüniger - 300 гр.
НОВО
Производител: HUNIGER Код на артикула: 12372-10
Hüniger натурален продукт за подобряване на почвата.Предимства:Безопасен за хора и животни. 100% естествен произход.  Ефективен и лесен за употреба. Без химия, нетоксичен. Може да се използва в био земеделието и в био ферми.100% естествени гранули, предназначе..
8.99лв
Без данък:8.99лв
Показани 1 от 12 | 71 (6 Страници)

Още информация

Дворът и градината са чудесно място за релакс и отдаване на приятни хоби занимания. Поддържането на красива цветна градина, отглеждането на плодни дървета и зеленчуци носят не само удоволствие, но и гордост от продукцията и добре свършената работа. Градината обаче изисква поддръжка, а ние от Ню Фреш знаем точно от какви стоки, аксесоари и оборудване имате нужда, за да я преобразите в райско кътче. 

От какво имате нужда при поддръжката на вашата цветна или овощна градина?

Сериозен проблем в дворовете са вредителите по растенията – те нанасят големи щети по зеленчуците, плодовете, а понякога могат напълно да унищожат декоративните и цветни култури. Независимо дали става дума за листни въшки, молци и акари или птици и насекоми, които нападат овощните дървета, имате нужда от навременен контрол с качествени стоки на изпитани марки.  

Необходими са ви препарати за растителна защита, които напълно да премахнат всички насекоми. В селекцията ни от маркови стоки ще откриете както цветни капани за улавяне на плодни мушици, доматен молец или миризливи дървеници, така и специални стоки като концентрирани препарати и лепила за защита на растенията от техните корени и стъбла до листата и цветовете им. Голяма част от продуктите ни са напълно безвредни за хората, околната среда и продукцията и са предпочитан избор в биоземеделието. 

Открийте всичко необходимо за двора в къщата или за градината с насаждения

  • Защитата на зеленчуците и овошките от птици може да извършвате чрез специални мрежи, с които се покриват насажденията. Материалът на мрежите е лек и гъвкав, което позволява окачването им практически навсякъде, а отворите им са достатъчно големи, за да допускат слънчевата светлина до културите и същевременно да предпазват от набезите на птиците и насекомите, ограничавайки техния достъп. 
    Подбрали сме защитни средства с различни размери и на достъпни цени, наред с други стоки и аксесоари като специални пирони, щипки и скоби, които съществено улесняват опъването на загражденията. 
  • За отглеждането на лозе или зеленчуци като домати, краставици, тиквички са необходими и уреди за връзване. С машинките за връзване на растения и допълнителните ленти и телчета ще спестите време и усилия, но ще се наслаждавате на добра продукция. 

Стоки и аксесоари за всеки градинар

Пръскачки

В борба с градинските вредители и болести ще ви трябват пръскачки. Разбира се, можете да се справите с една, която да адаптирате към всички нужди, но е по-добре да са няколко, с различен капацитет и функционалност. Пръскачките и пулверизаторите можете да използвате както за третиране на растенията с препарати за защита, така и за омокряне на листата им или овлажняване на парници. 

Гръбните пръскачки, например, улесняват значително обработката на големи градини с овощни дървета, а малките компактни пулверизатори са чудесен избор за цветните лехи. 

Хамаци и люлки 

Модерна и актуална тенденция се превръща във всяка градина да има окачена красива люлка или оригинален хамак. Сред най-търсените стоки за двора се нареждат люлките и хамаците. Предлаганите модели се характеризират с положителни качества като мобилност, поради ниското тегло от два до осем килограма, възможност за лесно сглобяване и компактност, комфорт и красив външен вид, който допринася не само за удобството, но и за украса на градината.

А освен спокойствие и уют, благодарение на удобен хамак, ние ви предлагаме и прохлада чрез специалната система за мъглуване, налична в нашия онлайн магазин. Свържете се с консултантите ни, за да получите достъп до специални промоции на всички стоки, които гарантирано и ефективно ще допринесат за красотата и удобството в градината ви.