Меню
Количка

Пръскачки и Аерозолни генератори

Производител: Premium Код на артикула: 32430-922
Система за охлаждане с водна мъгла. Без ел.захранване. Свързва се директно към чешмата. Възможност за разпределение на дюзите по дължината на маркуча според индивидуалните нужди. Приложение: Лесен монтаж и демонтаж. Подходяща за градини, тераси, чадъри, балкони и други. Намалява температурата с до ..
22.96лв
Без данък:22.96лв
Производител: IGEBA Gerätebau GmbH - Германия Код на артикула: 2525-901
Технически същото устройство като NEBULO, но оборудвано с механизъм за автоматично въртене в диапазон между 90° и 360°. Технически характеристики–       Електромотор – 700 W, 220V, 50 Hz;–       Регулируем дебит – 0.3-15 л/ч;–   ..
2,390.00лв
Без данък:2,390.00лв
Производител: Германия Код на артикула: 2121-901
Препарата намалява повърхностното напрежение и дава възможност за образуване на стабилен, лек и хомогенен воден аерозол. Може да се използва с двата вида генератори – за топъл и студен (УЛВ) аерозол. Особено подходящ за работа на закрито или места, където е неподходящо да се използва нафта като разр..
598.00лв
Без данък:598.00лв
Производител: IGEBA Gerätebau GmbH - Германия Код на артикула: IGEBA-TF-34-901
Надежден и компактен ръчен генератор за топъл аерозол. Специално проектиран за работа на закрито. Подходящ за обработка на складове, силози, мазета, канализационни шахти и тунели, кухни, големи производствени халета, оранжерии и др. Допълнителна приставка за работа с водни разтвори. Може да се изпол..
3,750.00лв
Без данък:3,750.00лв
Производител: IGEBA Gerätebau GmbH - Германия Код на артикула: 3535-901
Видео: РаботаВидео: СтартиранеВидео: Обслужване​Класическият надежден генератор за топъл аерозол, предпочитан при работа от ръка. Изработен изцяло от високочествени материали като неръждаема стомана, месинг, витон и тефлон. Подходящ за обработка на градини, паркове и оранжери..
3,550.00лв
Без данък:3,550.00лв
Производител: IGEBA Gerätebau GmbH - Германия Код на артикула: TF-65-20-E-901
Доказан и мощен – лек и високоефективен генератор за мъглаTF 65/20E е универсален високоефективен уред, създаден за всяко приложение.Независимо дали е стационарен, поставен на закрито или монтиран на превозно средство за употреба на открито.Този уред е предназначен з..
9,499.99лв
Без данък:9,499.99лв
Производител: IGEBA Gerätebau GmbH - Германия Код на артикула: TF-95-HD-901
Бърз и ефикасен – термичен генератор с мъгла с висока дълбочина на проникване TF-95-HDНезависимо дали е стационарен на закрито или монтиран на превозни средства за мъгла на открито, TF 95 HD е високоефективен термичен генератор за мъгла, която се отличава с рационалност и скорост. Благодаре..
12,799.99лв
Без данък:12,799.99лв
Производител: IGEBA Gerätebau GmbH - Германия Код на артикула: TF-PF 95-901
Изработен изцяло от високочествени материали като неръждаема стомана, месинг, витон и тефлон генераторът TF-PF 95 представлява модификация на класическия модел TF 95 HD, но без резервоар за разтвора, ръчна помпа за пускане и батерии за захранване. Вместо тях е снабден с компресор, дистанционно управ..
17,799.99лв
Без данък:17,799.99лв
Производител: IGEBA Gerätebau GmbH - Германия Код на артикула: 3435-901
Допълнителна приставка за работа с водни разтвори за Генератор за Топъл Аерозол TF 34 IGEBA позволява да се използва само вода, без да се използват нафта ил Небол за свързване с препарата. IGEBA Geraetebau GmbH, German..
198.00лв
Без данък:198.00лв
Производител: САЩ Код на артикула: 2600-901
Надежден и компактен ръчен генератор за студен (УЛВ) аерозол, задвижван от електромотор. Удължен маркуч за удобно насочване на струята. Произведен от здрава и устойчива пластмаса. Подходящ за обработка на кухни, хранилища, мазета и малки производствени помещения срещу хлебарки, бълхи и складови непр..
1,049.00лв
Без данък:1,049.00лв
Производител: IGEBA Gerätebau GmbH - Германия Код на артикула: 2626-901
Надежден и компактен ръчен генератор за студен (УЛВ) аерозол, задвижван от електромотор. Произведен от здрава и устойчива пластмаса. Подходящ за обработка на кухни, хранилища, мазета и малки производствени помещения срещу хлебарки, бълхи и складови неприятели. Също за ваксинация, дезинфекция и дезин..
1,850.00лв
Без данък:1,850.00лв
Код на артикула: 44714-922
Раменната пръскачка DIRIM 5 л с ръчно пластмасово бутало за налягане В комплект с предпазен клапан. Цвят: червен.  Пръскачката е с размери 20 см /20 см /49 см.  Вместимостта на пръскачката е 5 л, изработена от здрава пластмаса.  Накрайниците на пръскачката са от гъвкава пластмаса..
43.55лв
Без данък:43.55лв
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)

Още информация

В нашия онлайн магазин Ню Фреш сме селектирали оборудване както за професионална, така и за любителска употреба. При борбата с вредителите е важно пръскачката да е подходяща за работа с агресивни разтвори на препарати, независимо дали става дума за третиране в дома и градината или за професионална обработка. Предлагаме ви богат асортимент от пулверизатори, ръчни и механични пръскачки, генератори за студен или топъл аерозол, гръбни или раменни механични пръскачки и др.

Как да изберете градинска пръскачка? 

Когато избирате пръскачки, трябва да вземете предвид няколко фактора. Колко голямо е пространството, което смятате да обработвате, по какъв начин ще транспортирате пулверизатора/пръскачката и какъв искате да е обхватът на пръскане.
Важно е и с какъв препарат ще извършвате обработката. Обикновените малки пулверизатори са най-вече за домашна употреба и не са особено подходящи за тежки химикали. Ако смятате да използвате инсектициди и пестициди от висок клас, насочете се към професионалните пръскачки, които са значително по-качествени и устойчиви на препарати. 
Можете да избирате между различни по вместимост и големина ръчни и автоматични пръскачки, които лесно можете да носите на рамо или на гръб, а някои модели имат и телескопични дръжки и удължители, които ги правят удобни за прецизни обработки на труднодостъпни места. 
Ако теренът, който ще обработвате е по-голям, търсете аерозолни генератори с голяма мощност. Благодарение на характеристиките си тези апарати намаляват значително загубата на препарат и бързо се справят с третирането на големи пространства. 

Каква е разликата между генераторите за топъл и студен аерозол?

Машините за генериране на аерозоли, наричани още атомизатори, разпръскват различни разтвори под формата на изключително малки по размер капки. Когато избирате аерозолен генератор трябва да обърнете внимание на всички негови характеристики, тъй като тези машини са предназначени най-вече за професионалистите. 
Основните варианти са два: с топли аерозоли под формата на дим или студени аерозоли под формата на мъгла. Студените се срещат и под наименованието УЛВ – ултра-малообемно пръскане. Двата вида машини са подходящи за третиране на открито и на закрито. 
Сред предимствата на аерозолните генератори пред обикновените пръскачки е, че са предвидени за прецизни обработки на много труднодостъпни места като пукнатини и цепнатини (там, където най-често са разположени яйцата и ларвите на насекомите), тъй като аерозолните капки са изключително малки и леки и се разтварят по-дълго време във въздуха. Освен това на атомизаторите е необходимо изключително малко количество биоцид, което намалява разхода на препарат за една обработка. 

Правилен избор и употреба на аерозолни генератори 

Аерозолните генератори се използват при контрол на вредните насекоми, за растителна защита, за хигиена и дезинфекция, понякога и за обезмирисяване на помещенията. Добър избор са за обеззаразяване на складове и затворени помещение, където се съхраняват храни, тъй като след обработка с аерозолен генератор препаратите нямат остатъчен ефект.
Атомизаторите се използват при обработка на големи площи и закрити помещения. Подходящи са за обеззаразяване на мазета, складове, халета, шахти, тунели и канализации, също така са подходящи при извършване на третиране за растителна защита в оранжерии, над овощни градини и зеленчукови насаждения. 
Важно е когато избирате препарат за употреба с аерозолния генератор, той да бъде съвместим с машината, както и да бъде пестицид за контрол на определения вид вредител или заболяване по растенията. 
Трябва стриктно да спазвате указанията за ползване в книжката с инструктаж за всяка машина, ако е нужно, да поръчвате само оригинални резервни части. Необходимо е да носите маска, която да ви предпази от вредните капки във въздуха, както и защитно облекло. 

Ако се колебаете дали да изберете студените или топли аерозолни апарати, свържете с нашите консултанти. Повече от 10 години предлагаме на българския пазар продукти от доказани марки за защита на дома и градината. С Ню Фреш получавате качество и достъпни цени!