Меню
Количка

Мрежи против птици

Производител: Европейски съюз Код на артикула: 01730-10
Технически спецификации: Материал: найлон Устойчив на вода и UV лъчи Издръжлив Зелен цвят Размер на отвора: 18 мм х 18 мм Размери на мрежата: 4 м х 10 мКомплектът съдържа: Чисто нова предпазна мрежа.Употреба: За предпазване на насажденията от птици.  Широките отвори позво..
29.50лв
Без данък:29.50лв
Производител: Premium Код на артикула: 32538-5-922
Мрежа защитна срещу птици, като гълъби, косове, скорци и др. Ширина: 4 м Дължина: 5 м С размер на отвора: 20*20 мм Цвят: бяла Употреба: За предпазване на насажденията от птици. Широките отвори позволяват да проникне възух и светлина. Птиците не се хващат в мрежата, но и не могат да проникн..
17.80лв
Без данък:17.80лв
Производител: Европейски съюз Код на артикула: 01729-10
Мрежа защитна срещу птици (гълъби, косове, скорци и др.) - 4 м х 6 м - зеленаТехнически спецификации: Материал: найлон Устойчив на вода и UV лъчи Издръжлив Зелен цвят Размер на отвора: 18 мм х 18 мм Размери на мрежата: 4 м х 6 мКомплектът съдържа: Чисто нова предпазна мрежа. ..
16.80лв
Без данък:16.80лв
Мрежа защитна срещу птици (гълъби, косове, скорци и др.) - 4 м х 10 м
ПРОМО -17 %
Производител: Premium Код на артикула: 32538-10-922
Мрежа защитна срещу птици, като гълъби, косове, скорци и др. Ширина: 4 м Дължина: 10 м С размер на отвора: 20*20 мм Цвят: бяла Употреба: За предпазване на насажденията от птици. Широките отвори позволяват да проникне възух и светлина. Птиците не се хващат в мрежата, но и не могат да проник..
29.67лв 35.60лв
Без данък:29.67лв
Производител: Premium Код на артикула: 32538-20-922
Мрежата за защита от вредни птици представлява механична бариера, която възпрепятства преминаването на вредните пернати в защитената зона. С помощта на защитното покривало могат да бъдат предпазени както жилищни и обществени сгради, с прилежащите им тераси и балкони, така и насажденията в полето и г..
49.46лв 71.20лв
Без данък:49.46лв
Производител: Premium Код на артикула: 32538-50-922
Мрежа защитна срещу птици, като гълъби, косове, скорци и др. Ширина: 4 м Дължина: 50 м С размер на отвора: 20*20 мм Цвят: бяла Употреба: За предпазване на насажденията от птици. Широките отвори позволяват да проникне въздух и светлина. Птиците не се хващат в мрежата, но и не могат да прони..
102.90лв 178.00лв
Без данък:102.90лв
Производител: Premium Код на артикула: 32538-922
Мрежа защитна срещу птици (гълъби, косове, скорци и др.) Ширина: 4 м Дължина: 75 м С размер на отвора: 20*20 мм Цвят: бяла Употреба: За предпазване на насажденията от птици. Широките отвори позволяват да проникне въздух и светлина. Птиците не се хващат в мрежата, но и не могат да проникнат..
128.80лв 267.00лв
Без данък:128.80лв
Производител: Premium Код на артикула: 32539-5-922
Мрежа защитна срещу птици, като гълъби, косове, скорци и др. Ширина: 6 м Дължина: 5 м С размер на отвора: 20*20 мм Цвят: бяла Употреба: За предпазване на насажденията от птици. Широките отвори позволяват да проникне въздух и светлина. Птиците не се хващат в мрежата, но и не могат да проник..
28.50лв
Без данък:28.50лв
Производител: Premium Код на артикула: 32539-10-922
Мрежа защитна срещу птици, като гълъби, косове, скорци и др. Ширина: 6 м Дължина: 10 м С размер на отвора: 20*20 мм Цвят: бяла Употреба: За предпазване на насажденията от птици. Широките отвори позволяват да проникне възух и светлина. Птиците не се хващат в мрежата, но и не могат да проник..
45.85лв 57.00лв
Без данък:45.85лв
Производител: Premium Код на артикула: 32539-20-922
Мрежа защитна срещу птици, като гълъби, косове, скорци и др.  Ширина: 6 м Дължина: 20 м С размер на отвора: 20*20 мм Цвят: бяла Употреба: За предпазване на насажденията от птици. Широките отвори позволяват да проникне възух и светлина. Птиците не се хващат в мрежата, но и не могат да ..
76.40лв 114.00лв
Без данък:76.40лв
Производител: Premium Код на артикула: 32539-50-922
Мрежа защитна срещу птици, като гълъби, косове, скорци и др. Ширина: 6 м Дължина: 50 м С размер на отвора: 20*20 мм Употреба: За предпазване на насажденията от птици. Широките отвори позволяват да проникне възух и светлина. Птиците не се хващат в мрежата, но и не могат да проникнат през нея...
159.20лв 285.00лв
Без данък:159.20лв
Производител: Premium Код на артикула: 32539-922
Мрежа защитна срещу птици, като гълъби, косове, скорци и др. Ширина: 6 м Дължина: 75 м С размер на отвора: 20*20 мм Цвят: бяла Употреба: За предпазване на насажденията от птици. Широките отвори позволяват да проникне възух и светлина. Птиците не се хващат в мрежата, но и не могат да проник..
199.00лв 427.50лв
Без данък:199.00лв
Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)

Още информация

Има различни варианти за ограничаване достъпа на нежеланите птици. Защитните мрежи са идеален избор за предпазване на балкони, тераси или земеделски култури. Те са изключително ефективни срещу масовите атаки на птиците върху реколтата, а освен това възпрепятстват кацането им върху собствеността ви. Мрежите се характеризират с устойчивост, лесна употреба и достъпни цени.

ЗА КЪДЕ СА ПОДХОДЯЩИ МРЕЖИТЕ ПРОТИВ ПТИЦИ?

Мрежите против птици имат широко приложение.

 

За балкони, тераси, прозорци

Служат за отблъскване на гълъби, врабчета и гларуси, които често създават неприятности в градовете. Необходимо е да съобразите размера на покривалото с големината на отвореното пространство, което искате да предпазите. Нужно е да опънете добре и да закрепите защитното средство така, че да не останат никакви пролуки, през които пернатите да могат да влязат. Най-често мрежите се опъват с помощта на скоби и се хващат с лепило или силикон. Може да използвате и пирони за закачане, като е необходимо предварително да подготвите отворите, в които да ги поставите. 

За дворове и градини

Монтажът в полета и градини трябва да бъде съобразен с вида на насажденията. Когато площта, която следва да пазите от косове, скорци и др. пернати е голяма, ще е нужно да изградите конструкция или рамка, върху която да закрепите защитното средство. Използвайте арки и обръчи, върху които да опънете покривалата. Развийте ролката, окачете мрежата върху конструкцията, обвийте я около растенията и изтеглете краищата надолу към земята. Можете да използвате коловете и решетките, върху които привързвате краставиците, доматите, гроздето в лозята и др., за да закрепите и приспособленията срещу птици. По този начин ще постигнете стабилност на конструкцията и няма да се налагат поправки или повторен монтаж. 

ЕФЕКТИВНИ ЛИ СА МРЕЖИТЕ ЗА ПТИЦИ?

Целта на тези средства е да създадат механична бариера, която да не може да бъде премината. Ефективността зависи от размера на отвора на окото и правилния монтаж. Ако сте избрали подходящ продукт и не сте оставили пролуки при монтирането – няма да имате никакви проблеми с птиците. 
Мрежите не оказват негативно влияние върху културите, тъй като отворите им позволяват проникване на достатъчно количество светлина, осигуряват достъп на опрашващите насекоми, а освен това са безопасни и не нараняват пернатите. 

Покривалата са безвредни и не могат да навредят на реколтата и биоразнообразието. Широко се използват в еко земеделието, там, където препаратите за отблъскване на пернати са нежелани. 
Не е за пренебрегване и фактът, че покривалата и аксесоарите против нежелани птици са с достъпни цени. Качествените мрежи осигуряват дълготрайна и надеждна защита на големи сгради и дворове и градини. 

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ МРЕЖА ЗА ЗАЩИТА ОТ ГЪЛЪБИ, КОСОВЕ И ДРУГИ ПТИЦИ?

Мрежите срещу птици се предлагат в различен цвят и размери, както и с различна големина на отвора – т. нар. око. Ние от Ню Фреш не правим компромис с качеството и по тази причина сме подбрали само защитни средства и аксесоари, изработени от устойчиви и здрави материали. 

Качествената мрежа ще ви служи дълги години, тъй като нишката най-често е създадена от полиетилен, който издържа на неблагоприятните атмосферни условия като дъжд, градушка, слънце. Хубаво е да изберете материал с UV защита, който да ограничи негативното влияние на слънчевите лъчи. Плътността на влакното предотвратява протриването и скъсвания, които биха допуснали птиците в собствеността ви. 
Цветът следва да подберете спрямо предпочитанията си. Най-често за тераси и прозорци се използват бели покривала, които да бъдат почти незабележими. За градини най-търсен е зеленият цвят, тъй като той ускорява растежа на културите и плодовете.  

НЕОБХОДИМИ АКСЕСОАРИ ЗА МРЕЖИ И ОРАНЖЕРИИ

Освен защитни уреди за отблъскване на птици при нас ще намерите и всички необходими аксесоари за вашия двор и градина. Със специалните метални скоби без усилие ще закрепите покривалата към дървените стълбове, а скобите тип пеперуда ще ви помогнат да закрепите отделни по-малки парчета мрежа или да я прихванете от двете страни, плътно до насажденията. Щипките са чудесен избор за закрепване на всякакъв тип покривала, навеси и найлони както в оранжерията, така и в двора. Аксесоарите са подходящи за плетени и телени огради. При необходимост от поправка на разкъсан полиетилен, предлагаме и лепяща лента, предвидена за употреба на открито, която има водоустойчивост и е резистентна към UV лъчите

В онлайн магазина ни ще откриете продукти и аксесоари с високо качество на достъпни цени. Не отлагайте обаждане към нашите консултанти на телефон 0896660843, ако се колебаете относно различните марки или начина на приложение на избраната от вас мрежа за защита.