Мрежи против птици

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:
Мрежи против птици - Щипка за мрежа защитна срещу птици (гълъби, косове, скорци и др.) - 10 бр. на най-добра цена

Щипка за мрежа защитна срещу птици (гълъби, косове, скорци и др.) - 10 бр.
Щипка за мрежа защитна срещу птици (гълъби, косове, скорци и др.)...

Цена:
1,98 лв

Според специалистите, птиците са нежелан вредител не само на територията на сградите, но и на територията на зеленчуковите и овощните градини. Вредите, които нанасят те на насажденията, са един от най-големите фактори, влияещи върху годишната печалба на производителите. Тази е и причината често да виждаме в градините плашило прогонващо птици.

 

Плашило прогонващо птици на цени от вносител!

Плашилата за прогонване на птици - ефективен метод за борба!
Какви плашила за прогонване на вредни птици се предлагат?
Плашило прогонващо птици Око 
Плашило за птици Ястреб
Плашило прогонващо птици Бухал
Ленти за прогонване на птици

 

Плашилата за прогонване на птици - ефективен метод за борба!

За да не търпят огромни загуби от продукцията си, земеделските производители трябва добре да се запознаят с методите за изгонване на птиците. Пробват се различни стратегии за овладяване на пернатите, включително и ефективността от използването на плашила за птици. Освен плашило за птици, градинарите ефективно използват и лентите срещу птици, както и защитни мрежи.  

Повечето стопани на овощни и зеленчукови градини се стремят да комбинират начините за изгонване на птиците. Не рядко се среща комбинация на различни видове плашило прогонващо птици в съчетание с уред за прогонване на пернати.

Какви плашила за прогонване на вредни птици се предлагат?

Лидерът в борбата с всякакви вредители, Ню Фреш ООД, предлага в своя сайт на нуждаещите се голямо разнообразие от плашила за птици, ленти и уреди за прогонване на пернати вредители.

Плашило прогонващо птици Око 

Ефективно и изключително евтино е предлаганото плашило за птици  във вид на око. Това плашило за птици представлява балон, който има нарисувани очи по себе си. То е изработено от холограмно алуминиево фолио и винил. Плашилото за прогонване на птици е пригодено за използване на открито и по препоръка на производителя, трябва да се поставя по едно на 10-20 м.

Плашилото за прици Око не трабва да се надува повече от 85%. Предлага се и специален пружиниращ прът, който да ограничи излишните движения. Така, когато има силен вятър, плашилото за птици няма да се вее безцелно.

Необходимо е всяко плашило за птици от групата, предназначена за една площ, да е разположено на различна височина. Също така, размествайте плашилата от време на време, за да не привикват птиците към тях.

Плашилото за прогонване на птици във формата на Око се предлага в няколко цвята – жълто, бяло, черно. Има и промоционална оферта за поръчката на три броя плашило за птици.

Плашило за прогонване на птици - супер ефективен и екологичен метод против птици.

Плашило за птици Ястреб

В последно време стопаните на овошни и зеленчукови насаждения предпочитат да използват плашило за птици Ястреб. Всички знаем, че птиците се чувстват застрашени при вида на ястреб. Така плашилото за птици, което е негово копие, успешно прогонва вредителите.

Плашилото за птици Ястреб се предлага с различен размах на крилете - 54 и 80 см. Всеки повей на вятъра кара плашилото да реагира като ястреб. Плашилото е направено от водоустойчив пластмасов материал. Закача се на въже. Плашилото за птици Ястреб се съчетава много успешно с електронни устройства за изгонване на птици, предлагани от Ню Фреш ООД.

Плашило прогонващо птици Бухал

На сайта можете да откриете и плашило за птици във формата на Бухал с размах на крилете 110 см. Тъй като бухалите са естествен враг, птиците упорито ги отбягват.

Плашилото за прогонване на птици Метален бухал също се радва на голямо внимание. То представлява глава на бухал, направена от метал с блестящи очи, които плашат птиците. Плашилото за птици е закрепено на дълга пружина, която позволява главата да се раздвижва при наличие на вятър. Допълнителен ефект имат и самите очи, които също се движат в орбитите си.

Ленти за прогонване на птици

Ню Фреш ООД предлага на своите клиенти и богато разнообразие от ленти за прогонване на птици. Те също играят ролята на плашило за птици. Лентата се предлага в различен цвят, дължина и ширина. Това плашило за птици е пригодено да устои на всякакви метеорологични условия и успешно да прогонва вредителите, отразявайки светлината при развяване.

Някои селскостопански производители предпочитат да използват мрежи за защита срещу птиците. Такива ще успеете да поръчате и на сайта на Ню Фреш ООД. Цените са изключително достъпни, а размерите – разнообразни. За съжаление не всички култури могат да се покрият с мрежа.

Като успешно плашило за птици се налага Соларното колибри, но то се използва предимно за малки площи като тераси, веранди, дворове, където се отглеждат цветя и малки насаждения.

От всичко казано дотук става ясно, че най-успешно плашило за птици е това, което имитира формата на някоя хищна птица – бухал, сокол, гарван. След този модел плашило за птици се нареждат лентите с блестящ ефект.

Най-успешния начин за прогонване на птици от градината ви е да съчетаете плашило за птици с уред за прогонване на пернати. Тъй като уредът не действа веднага, плашилото за птици ще ускори процеса. Когато използвате мрежа за предпазване, не е необходимо да инвестирате в плашило за птици.