Меню
Количка

Препарати за котлен камък

Производител: HMI - България Код на артикула: 100091-955
Био кубчета WC за Писоари (HMI®BiocubeWC), премахва миризмите, ароматизира, предпазва от котлен камък, налепи и запушване на тръбите - 22 бр х 20 гр.HMI Biocube WC Urinal Bio Cubes/Blocks; 440 gРазгражда и премахва налепи от пикочна киселина, премахва миризмите и ароматизира.  Защитава..
27.50лв
Без данък:27.50лв
Производител: Румъния Код на артикула: 1676-947
EKOMAX Power and Shine BAIE / Eкомакс Паур енд Шайн - Препарат за баня, варовити отлагания, котлен камък, 500 мл.Power & Shine готов разтвор с интензивно действие без хлор. Отстранява варовик, ръжда, мазнина и сапунена пяна.Притежава приятна, ментова миризма.Широкоспектърен:..
7.20лв
Без данък:7.20лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100089-955
HMI® Anticalc Forte 1 кг. Киселинен концентрат за профилактика и отстраняване на варовикови отлагания  ХАРАКТЕРИСТИКИ на Антикал Форте:+ Почистване на органични замърсявания+ Почиства отлагания от варовик, ръжда и метални остатъци, неутрализира алкални остатъци в лабораторн..
18.25лв
Без данък:18.25лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100090-955
HMI® Anticalc Forte 12 кг. Киселинен концентрат за профилактика и отстраняване на варовикови отлагания ХАРАКТЕРИСТИКИ на Антикал Форте+ Почистване на органични замърсявания+ Почиства отлагания от варовик, ръжда и метални остатъци, неутрализира алкални остатъци в лабораторни маши..
191.80лв
Без данък:191.80лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100811-955
Данекс WC (DANEX®WC) е течен концентрат, предназначен за почистване на санитарни помещения. Използва се от професионалните фирми за почистване и поддръжка на висока хигиена в бани и тоалетни. С него се третират тоалетни чинии, писоари, бидета, фаянс, повърхности и подове. Почиства отлично, премахва ..
34.50лв
Без данък:34.50лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100138-955
Грийн Данекс WC - Биоцид на алдехидна основа за почистване и дезинфекция на санитарен фаянс, писоари и бидета Високоефективен концентриран гел за почистване и дезинфекция на санитарни възли, тоалетни чинии, писоари, бидета от фаянс, порцелан, хромирани повърхности, керамика и др. Дезинфе..
10.95лв
Без данък:10.95лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100224-955
ЕСЕЛКА (HMI® SL K) концентрат за основно почистване на санитарен фаянс и хром-никелови повърхности. По НАССР. Силен киселинен препрарат за почистване на санитарен фаянс и хром-никелови повърхности. ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ: Киселинен препарат за почистване и бър..
12.90лв
Без данък:12.90лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 3486-955
Ес Ел Ка ХМИ е течен концентрат, съдържащ минерални киселини, който е предназначен за почистване на помещения, санитарен фаянс, предмети и повърхности от хром и никел. Сертифициран е по НАССР 1:50. Подходящ е както за професионална, така и за домашна употреба.  Разфасовка: Туба от 12 кг. На N..
135.95лв
Без данък:135.95лв
Производител: България Код на артикула: 2017-948
MC 1 л. Концентрат за почистване на санитарен фаянс и хром-никелови повърхности. Препарат за котлен камък*концентратКиселинен препарат за основно почистване на санитарни помещения и повърхности от хром-никел, неръждаема стомана, фаянс, теракот, стъкло, PVC, PP. Премахва варовикови отлагания,..
9.90лв
Без данък:9.90лв
Производител: България Код на артикула: 2019-948
MC 1 л. Концентрат за почистване на санитарен фаянс и хром-никелови повърхности. Препарат за котлен камък*концентратКиселинен препарат за основно почистване на санитарни помещения и повърхности от хром-никел, неръждаема стомана, фаянс, теракот, стъкло, PVC, PP. Премахва варовикови отлагания,..
93.60лв
Без данък:93.60лв
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)

Още информация

Варовикът, който представлява бяла прахова коричка, натрупваща се върху крановете в банята и кухнята, тоалетните и навсякъде, където тече вода е един от най-неприятните проблеми на домакинствата и предприятията. Котленият камък, както е известен варовикът у нас, не само не изглежда добре, но и може да повлияе на качеството на напитките, които приготвяте в кафемашината си, на състоянието на дрехите Ви, ако се е натрупал в пералнята. Най-успешният начин за справяне с отлаганията е почистване с професионални препарати. Ние от Ню Фреш сме избрали за Вас най-добрите мощни продукти срещу котлен камък, подходящи както за хотели, ресторанти и предприятия, така и за дома. 

Видовете препарати за котлен камък и варовик

Предлаганите от нас професионални продукти са с доказано мощно действие и се използват за отстраняване на варовикови отлагания върху обекти в санитарните помещения, кухненско оборудване – включително и съдомиялни, перални и др. Професионалните препарати ще откриете под формата на готова течност или концентрат за разреждане с вода. 

Сред най-ефективните от тях са тези с киселинен състав, които гарантирано премахват петна и отлагания от варовик, ръжда и други неорганични замърсявания. 

  • Концентратът за почистване на санитарен фаянс и хром-никелови повърхности МС 1л. се използва за основно почистване както на санитария в дома, така и за поддръжка на безупречна хигиена в кухни и предприятия от хранително-вкусовата промишленост. 
  • Киселинният концентрат за профилактика и отстраняване на котлен камък HMI® Anticalc Forte 1 кг. е икономичен и ефективен препарат. Благодарение на състава си отстранява замърсяванията, премахва минерални и варовикови отлагания от съдомиялни машини, перални машини, конвектомати, кафе машини и други кухненски уреди, подложени на риск. Приложим е в заведения, ветеринарни центрове, обществени сгради, както и в бита. 

Защо професионалните препарати за котлен камък са необходимост във всяко предприятие?

Необходими са във всяко предприятие, което използва котли или други отоплителни системи, както и в обществени перални, кафенета, ресторанти и производствени бази, в които се експлоатират системи с вода или пара. 

  1. Предпазват оборудването: Професионалните средства за почистване на котлен камък помагат да се ограничат натрупванията на варовик и минерали в машините, които от своя страна намаляват работоспособността на оборудването. Продуктите почистват системите и оптимизират работата им. 
  2. Повишават енергийната ефективност. 
  3. Предотвратяват аварии и откази и намаляват разходите за поддръжка: Отлаганията от котлен камък могат да причинят сериозни проблеми на тръбите, корозия и дори аварии. Редовната употреба на професионални средства за почистване може да помогне за предотвратяване на тези проблеми и да поддържа машините в добро работно състояние.
  4. Подобряват дълготрайността на оборудването: Редовното почистване и поддръжка удължава живота на перални, миялни машини, отоплителни котли, кафеавтомати и др. 

Как да избегнем риска от увреждане на оборудването от котлен камък?

  • Редовна поддръжка: Извършвайте редовна поддръжка на машините, според препоръките на производителя. Това може да включва почистване на водния резервоар, тръбите и др. елементи с подходящи за целта професионални препарати.
  • Използване на омекотители на вода: Инсталирането на система за омекотяване на водата може да намали съдържанието на минерали във водата, което може да намали формирането на котлен камък.
  • Поддръжка на подходяща температура на водата: Поддържайте оптималната температура на оборудването, която може да помогне да се намали кондензацията и натрупването на варовик.
  • Професионална инспекция: Провеждайте редовни инспекции и поддръжка от квалифициран техник, който ще провери състоянието на машините и ще препоръча необходимите действия за предотвратяване на натрупването на варовикови и минерални отлагания. 

Инструкции за безопасност и ефективност при употребата на препаратите.

Винаги следвайте указанията на производителя за работа с професионални средства срещу варовик. Избягвайте контакт с очите и кожата и съхранявайте флаконите на недостъпно за деца и домашни любимци място. Продуктите са предназначени за предотвратяване или премахване на отлаганията и за борба с котлен камък, но е важно да следвате инструкциите за употреба, за постигане на оптимални резултати. 

Предимствата на препаратите от Newfresh

Всички професионални препарати, които ще откриете при нас са доказано ефективни в отстраняването на натрупвания на минерали и варовик. Предлагаме както разфасовки, подходящи за бита, така и големи туби препарати за котлен камък, предназначени за предприятия, хотели и ресторанти. Всички продукти са с отлично качество и на достъпни цени. Свържете се с нашите консултанти при нужда от сертификат за избрания от Вас продукт или попитайте за специалните отстъпки за редовни клиенти.