Меню
Количка

Кухненски термометри

Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-14.1028
Неръждаема стоманаЦветна скала за различни меса   Код на производител: 14.1028 Корпус: неръждаема стомана Монтаж: със сонда Термометър: биметален - температурен обхват: 0…+120 °C ..
13.20лв
Без данък:13.20лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-30.2028.01
Стилен дигитален термометър с обхват -20...+50°C (-4....+102° F), с индикаторен символ при оптимална температура за хладилник в диапазона +4...+8°C .Изработен от пластмаса с алуминиева рамка;За стенен монтаж или свободно стоящ, магнит за прикрепване;Раазмери: 68х24х43..
18.10лв
Без данък:18.10лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-30.2028.02
Дигитален термометър за вътрешна температура или хладилник. Изработен от пластмаса;  За стенен монтаж или свободно стоящ, магнит за прикрепване;  Обхват -20 до +50°C. Размери: 68х24х43мм. ..
18.10лв
Без данък:18.10лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-14.1509.01
Предназначение: За измерване на температурата по време на приготвяне на храна, аларма при предварително зададена горна температура. Идеален термометър за печене на месо при ниски температури, с лесна за настройки температура. Функции: Цветен дисплей със сензорни бутони. Аларма на предварително з..
34.70лв
Без данък:34.70лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-14.1500
Предназначение:За измерване на температурата по време на приготвяне на храна, аларма при предварително зададена температура (горна / долна граница). Идеален като термометър за печене на месо, за контрол на температурата във фурната и като необходимия за всяка кухня таймер. Функции: ..
56.10лв
Без данък:56.10лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-14.1014
Приложение:Многоцелеви термометър тип стъклена сонда, спиртен.Описание:-Стъклена сонда с дъжина: 120мм и дебелина-6мм-Обхват на измерване: от -10 до +100°C-Точност: 1°C-Защинен от метален корпус-Общи размери: 11х13х144мм    Код на..
37.20лв
Без данък:37.20лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-14.1009
Спиртен термометър в телен корпус със закачалка, подходящ за вашата кухня. Термометъра не съдържа живак.    Код на производител: 14.1009 Корпус: стъклен в телен корпус - температурен обхват: -10 до +110 °C ..
38.10лв
Без данък:38.10лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-14.1007
Стъклен спиртен термометър в телен корпус, със закачалка, за измерване на температури до 220°С.Предназначен за храни и подходящ за измерване на температурата при приготвянето на шоколад и други сладкарски изделия.Термометъра не съдържа живак.   Код ..
48.90лв
Без данък:48.90лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-14.1006
Спиртен стъклен термометър предназначен за измеване на температурата на топли напитки, при приготвяне на мляко, извара, масло, сирене и други.Потходящата температура за приготвяне на масло ( 16°С ) и сирене ( 32°С ) са маркирани на термометъра. Темометърът не съдържа живак. ..
20.20лв
Без данък:20.20лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-14.1019
 Спиртен термометър за мляко и други течности.Термометъра не съдържа живак.   Код на производител: 14.1019 Корпус: пластмасов Монтаж: джобен Термометър: Спиртен - температурен обхват: ..
18.60лв
Без данък:18.60лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-14.1023
Термометър за определяне запенването на млякото, С щипка за закрепване, Изработен от нераждаема стомана. Размер: Ø26х31х40мм. Дължина на сондата: 120 мм...
13.60лв
Без данък:13.60лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-14.1027
Биметален двоен термометър от неръждаема стомана за едновременно наблюдение на температурата на сърцевината на месото и температурата на пещта (фурната). Показалец за предварително отбелязване на желаната температура. Температурен обхват на шиша: от 45 до 105°СТемпературен обхват на тер..
18.50лв
Без данък:18.50лв
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)

Още информация

Термометрите за кухненски цели са предназначени за измерване на температури при различни процеси в хранително-вкусовата промишленост. Те могат да се използват както в дома от хоби готвачите, така и от професионалистите в ресторанти, кафенета, фирми за кетъринг и др. В онлайн магазина ни Ню Фреш ще намерите всички нужни измервателни устройства, които отчитат градусите при приготвяне и съхранение на храната и напитките, за да бъдат те с отлично качество и безопасни за консумиране. Всички кухненски термометри са с доказано качество и на достъпни цени. 

Кои са кухненските термометри за нуждите на всяко домакинство?

Тези видове термометри са познати най-вече на професионалните готвачи, тъй като покриват всички изисквания на ресторантите, кухните и производствата. Въпреки това могат да се използват и за домакински цели, тъй като са достатъчно надеждни и лесни за употреба. 
Имат различно приложение като например: 

  • За хладилна техника – Това са най-разпространените видове кухненски измервателни апарати, които се срещат в почти всяка кухня. Най-често са дигитални и се поставят на вратата на хладилника или фризера. Те показват вътрешната температура в уреда и гарантират за изправността му, като по този начин се осигуряват свежестта и качеството на складираните плодове, зеленчуци, меса и т.н. Нужни са както на домакините, така и на професионалистите от хранително-вкусовата промишленост. 
  • За готвене – Професионалистите и хоби готвачите разполагат задължително с поне един кухненски инструмент със сонда, с чиято помощ създават неустоими кулинарни изкушения. Има цифрови модели, които са изключително лесни и удобни за използване, а специализираните аналогови са снабдени с четливи скали за печенето на различните видове меса. Те са необходими за постигане на най-добрата степен на изпичане на стековете. Предлагаме и универсални модели, които освен за вътрешната температура на месото, може да използвате и за отчитане градусите на фурните, в които се пече. Ако пък искате да се превърнете в истински сладкар-вълшебник, ще имате нужда от термометър за печива и шоколади. С подобен инструмент разтопяването и темперирането на какаовата маса става лесно и бързо, а кексовете и сладкишите ви ще са винаги добре изпечени. 
  • Водоустойчиви за течности – Предлагаме и термометри за квасене на кисело млека, за приготвяне на кашкавали и сирена, а кухненските инструменти за кипене на кафе, мляко и приготвяне на сладки топли напитки са идеални за всеки бариста. Моделите са изработени от неръждаема стомана или други водоустойчиви или устойчиви на влага материали, тъй като са предназначени за измерване на температурите на течностите, в които се поставят. 

Практични и лесни за използване

Въпреки, че тези видове термометри се използват най-вече от професионалистите, ще се изненадате колко лесно се работи с тях. Без значение дали ще изберете универсален електронен модел или специализиран аналогов със сонда, най-важно е да следвате инструкцията за ползване и съхранение на уреда. Всички кухненски инструменти, които ще откриете при нас са в защитена опаковка и с подробни упътвания. Следвайки указанията на термометрите и рецептите за приготвяне на храната, ще се изненадате колко ще се подобрят вкусът и качеството на приготвените ястия. 

На какво да обърнем внимание при избор на кухненски измервателни уреди:

  • Произход – Винаги избирайте уреди на доказани марки, тъй като само така може да сте сигурни, в качеството, безопасността и добрата работа на своите кухненски инструменти. 
  • Материал – Термометрите, които се поставят в храната и напитките трябва да бъдат изработени само от материали, които са устойчиви не само на промени в градусите при печене, пържене, варене и т.н., но и имат зашита от влага, вода и др. Освен това е изключително важно тези материали да са напълно безопасни за човешкото здраве, тъй като влизат в пряк контакт с продуктите, които консумирате или приготвяте за своите клиенти.  
  • Функционалност – Важно е и за каква цел ще използвате модела – инструментите за отчитане на градусите в хладилник са напълно неприложими в готвенето. Ако сте начинаещ готвач, избирайте измервателни уреди с четливи скали или универсални устройства, които имат повече от едно приложение в кухнята. 

Не отлагайте обаждане до нашите консултанти, ако се нуждаете от калибриране на някои от професионалните измервателни уреди или имате някакви въпроси. В Ню Фреш всеки клиент получава персонална консултация. Поръчайте качествени продукти с бърза и сигурна доставка до всяка точка на страната!