Меню
Количка

Борба с Насекоми

Производител: BROS - Полша Код на артикула: 018-79
Спрей аерозол за ефективно унищожаване на летящи насекоми (мухи, комари, плодови мушици, възрасни екземпляри на дрешни молци) в помещенията.Начин на употреба: Затворете вратите и прозорците. Опръскайте помещението от поне метър растояние от стени, плотове и мебели. След приложението излезте от п..
8.89лв
Без данък:8.89лв
Производител: BROS - Полша Код на артикула: 208-79
BROS Спрей за защита от ухапване на комари и кърлежи по тялото (DEET 25) BROS Спрей против комари и кърлежи MAX с продължително действие. Този продукт представлява отблъскваща течност, осигуряваща дълготрайна защита от комари и кърлежи. Фактът, че продуктът се прилага като спрей, го прави мног..
8.79лв
Без данък:8.79лв
Производител: BROS - Полша Код на артикула: 032-79
Предназначениение: Спреят против мравки е предназначен за унищожаване на мравки в помещения и в тяхно непосредствено съседство /тераси и подобни/.Начин на употреба: Пръскайте непосредствено върху местата на събиране на мравките и техните скривалища /цепнатини, пукнатини и подобри/.Препарат..
6.40лв
Без данък:6.40лв
Производител: BROS - Полша Код на артикула: 003-79
BROS Спрей за защита от ухапване на кърлежи и комари по тялото (DEET 15) Този продукт представлява отблъскваща течност, осигуряваща дълготрайна защита от комари и кърлежи.  Фактът, че продуктът се прилага като спрей, го прави много лесен за използване.Деликатен спрей - аерозол осигурява е..
9.20лв
Без данък:9.20лв
Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1331760-10
Flortis GreenHome е "зелен оазис", посветен на тези, които искат да използват продукти без инсектициди, направени с растителни суровини с доказано отблъскващо действие срещу насекоми. Предимства:- Готов за употреба. - Суровини от естествен растителен произход.  - Формил..
14.18лв
Без данък:14.18лв
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 158-905
Aqua K-Othrine EW 20 Ефикасното средство за професионален контрол на комари и мухиAqua K-Othrine, емулсия, масло във вода, съдържаща 20 г/л делтаметрин Осигуряване на максимален контрол с естествен разтворител – вода -    Уникална патентована технология против изпаряване. ..
99.90лв
Без данък:99.90лв
Производител: BugAway Код на артикула: 802004-10-901
Област на приложение: Инсектицид за борба с мравки на закрито (в битови сгради, обекти с обществено предназначение, индустриални обекти, обекти за производство и търговия с храни, здравни и лечебни заведения, транспортни средства, ветеринарни обекти, животновъдни ферми) и на открито (дворов..
56.40лв
Без данък:56.40лв
Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1330565-10
Ароматизирани спирали Flortis GreenHome на основата на етерични масла от лимонена трева, лавандула, лимон и евкалипт.Flortis GreenHome е "зелен оазис", посветен на тези, които искат да използват продукти без инсектициди, направени с естествени суровини с доказано отблъскващо действие к..
4.99лв
Без данък:4.99лв
Производител: Silvandersson Sweden AB, Швеция Код на артикула: 65861-10
Атрактант за комари и пясъчни мухи за "Капан за комари AMT 100"Бързодействащ атрактант за комари и пясъчни мухи. Привлича по-широк спектър от обикновени комари (Culex) и пясъчни мухи. Препоръчва се за Европа и САЩ. Атрактантът е в малка пластмасова зелена кутия и кара комара да си ..
49.00лв
Без данък:49.00лв
Производител: BugAway Код на артикула: 800501-901
Какво представлява Бандит 10 ЕВ?Бандит 10 ЕВ е микроемулсионен концентрат предназначен за борба с насекоми в открити и закрити площи. Представлява мощен инсектицид, съдържащ циперметин 10г/ 100 г,  който се справя с най-упоритите инсекти, каквито са кърлежите. Биоцидът е създаден така, че д..
6.95лв
Без данък:6.95лв
Гел за Мравки Адвион - 2 бр. х30 гр. + ПОДАРЪК Бутало Гел за Мравки Адвион - 2 бр. х30 гр. + ПОДАРЪК Бутало
ПРОМО -5 %
Производител: Европейски съюз Код на артикула: 2-120-930
Адвион гел е  ниско рисков продукт с бързо действие срещу всички видове мравки на швейцарската фирма Sygenta.Уникална формула с широк спектър на действие.Въз основа на изключителната си привлекателност за мравките, тази примамка се оказва изключително полезна, особено, за..
42.00лв 43.98лв
Без данък:42.00лв
Гел за Мравки Адвион - 4 бр. х 30 гр. + ПОДАРЪК Бутало Гел за Мравки Адвион - 4 бр. х 30 гр. + ПОДАРЪК Бутало
ПРОМО -8 %
Производител: Европейски съюз Код на артикула: 4-120-930
Адвион гел е ниско рисков продукт с бързо действие срещу всички видове мравки на швейцарската фирма Sygenta.Уникална формула с широк спектър на действие.Въз основа на изключителната си привлекателност за мравките, тази примамка се оказва изключително полезна, особено, заради не-отб..
80.99лв 87.96лв
Без данък:80.99лв
Показани 1 от 12 | 160 (14 Страници)

Още информация

Различни насекоми витаят във всеки дом и градина, като нанасят вреди както из помещенията, така и върху нашето здраве. Лазят и пълзят по храната ни, хапят и жилят, а по един или друг начин застрашават и здравословното ни състояние. Бактериите, които оставят по храната или по тялото ни, са в състояние да предизвикат хранително отравяне или алергична реакция, които не са никак приятни. Освен това, някои от тях дразнят с присъствието си – бръмчат и жужат навсякъде около нас.

Нежеланите насекоми и борбата с тях

Те са навсякъде, накъдето и да погледнем – в домовете ни, в дворовете, на терасите, в парковете, където отдъхваме. За да се предпазите от тях и от вредите, които биха нанесли, трябва да предприемете сериозни мерки за тяхното унищожаване. 

Борбата с насекомите понякога се оказва една нелека задача. Съществуват множество средства за защита от вредните летящи и пълзящи, като най-разпространените от тях са химичните – биоцидни препарати и механичните – капани и уреди. В съвременната борба с инсектите тези средства са незаменими, а в нашия онлайн магазин ги предлагаме на отлични цени. Всяко от тях си има определен принцип на действие и е предназначено за предпазване от конкретни видове. За да бъде напълно ефективно справянето с насекомите, най-важно е да изберете подходящия начин за тяхното прогонване.

Ефективни средства и методи за отстраняване на вредителите

При избора на средство за справяне с инсектите, което ще бъде наистина ефикасно, е добре да отчетете някои фактори като:

 • какъв участък желаете да защитите – терен на открито или закрито помещение;
 • колко е неговата площ, за да може да бъде подбран най-ефективния вариант;
 • дали става дума за превантивна защита от инсекти или се касае до прогонване и унищожаване на вече установили се такива. 

Благодарение на това може да избере най-ефективното и дългосрочно решение на своя проблем. Ние от Ню Фреш винаги препоръчваме комбинирана борба срещу вредните пълзящи и летящи насекоми – за площи на открито задължително обработки с разтвори на инсектициди и инсталиране на капани, а за закрити помещения са най-подходящи ултразвуковите уреди в комбинация с гелове или разтвори на препарати. 

Какви са и как действат различните методи за справяне с вредителите?

Съществуват препарати, капани и уреди за борба с насекомите, от които всички може да се възползвате, за да се отървете от тези малки по размер, но изключително дразнещи и опасни същества. 

 • Клопките биват с лепило, правоъгълни плоскости от картон или под формата на къщички, както и специални пластмасови контейнери, които са предназначени за монтиране в градини и в затворени помещения. Всеки капан има подходяща примамка, предназначена за конкретен вреден вид. Използват се лесно, бързо и са ефективно средство за елиминиране на инсектите в дома и градината. 
 • Електронните уреди за борба срещу инсекти биват ултразвукови и електромагнитни машинки или инсектицидни лампи, работещи с високо напрежение. С помощта на различни механизми, за определен период от време те успяват да унищожат и прогонят вредните пълзящи и летящи напълно и да предпазят дома дълго след това от тяхната поява отново. 
 • Химичните начини за унищожаване на инсектите са разнообразни препарати, съдържащи в себе си отрова, която бързо убива възрастните насекоми и спира процеса на размножаване. 

За какви насекоми и гризачи е подходящо всяко едно от средствата?

 • Инсектицидните лампи, които са подходящи за борба с мухи, комари и други летящи вредители, защитават закрити площи и са предпочитан избор за хотели, ресторанти, барове, офиси, предприятия и др. Благодарение на светлината, която излъчват, апаратите успяват да привлекат дразнителите и ги унищожават чрез високо напрежение. Този тип лампи са изключително ефективни в затъмнени помещения и изискват смяна на крушките на период от 6- 12 месеца, както и почистване на ел. решетка или тавичката, в която се събират унищожените насекоми. 
 • Ултразвуковите уреди работят ефективно в частни домове, производствени бази, а също и в обекти от хранително-вкусовата промишленост. Важно при този тип уреди е да обърнете внимание на диапазона на излъчвания от уреда ултразвук  – за всеки вреден вид насекомо има определена честота на вълната. Този тип електронни уреди за борба с инсекти не изискват никаква поддръжка. 

  Химичните средства за предпазване и унищожаване на инсекти, са различните видове отрови:
 • биоциди – имат различна консистенция и служат за борба с мухи, комари, хлебарки, дървеници, кърлежи и други. Този вид отрова се прилага чрез пръскане или поставяне на определени места, където ще бъде погълната от гризачите;
 • хербицидни отрови – основната им задача е участие в борбата срещу вредителите по различните растения и посеви;
 • родентицидни отрови – предназначени са за унищожаване на различните видове гризачи.

В онлайн магазина ни NewFresh.org ще намерите голямо разнообразие от химични препарати и механични средства за борба с насекомите. Нашите консултанти ще ви съдействат при избора на най-подходящото средство за отблъскване и унищожаване на вредните нашественици. Възползвайте се от специалните ни промоции и поръчайте качествени продукти с бърза доставка до всяка точка на страната. 

 

 

 

 

Предлагаме различни продукти за борба с насекоми, включително инсектицидни спрейове, гелове, капани, електрически уреди и ултразвукови устройства. Всеки продукт е предназначен за конкретен вид насекоми или за определени ситуации.

Изборът на подходящ продукт зависи от вида на насекомите, които искате да елиминирате и от средата, в която ще го използвате. Прочетете описанията на продуктите, за да намерите най-подходящото решение за вашия проблем.

Някои продукти могат да бъдат вредни за деца и домашни животни, особено ако съдържат химикали. Винаги дръжте продуктите извън обсега на деца и животни и следвайте инструкциите за безопасност на етикета

Някои продукти са предназначени за употреба на открито, докато други са за вътрешна употреба. Винаги проверявайте етикета, за да се уверите, че продуктът е подходящ за използване на открито и че е безопасен за околната среда.

Честотата на прилагане зависи от продукта и степента на проблема с насекомите. Някои продукти могат да изискват повторно приложение след няколко седмици, докато други могат да осигурят дългосрочна защита. Винаги следвайте инструкциите на производителя за най-добри резултати.