За нас

Ню Фреш ООД - Експертът в прогонването на вредителите

От 2009 г. НЮ ФРЕШ ООД е лицензирана от Министерство на здравеопазнането и от РИОКОЗ за извършване на ДДД (Дезинфекция, Дезинсекция и Дератизация).

НЮ ФРЕШ ООД  е директен вносител на европейски водещи и доказали се производители на електронни устройста, капани и репеленти за борба с насекоми, гризачи, птици и др. вредители. Ето някой от тях:
Brighter Image Ltd. – Ирландия, 
Mondo Verde Srl. - Италия,

Pelsis Ltd. – Англия, 
Concept Research Ltd. – Англия,  
Bird Free Ltd. – Англия,
Control Zone Products Ltd. – Англия,
Plastdiversity Lda – Португалия,
Silvandersson Sweden AB - Швеция

Нашите електронните устройства са тествани и имат сертификат за качество. Те са с гарантирано качество и произход, без изключения и компромиси!

Всички продукти в сайта са налични в собствен склад, като информацията за наличностите се актуализира автоматично и това позволява поръчките ви да бъдат приети, обработени и изпратени в най-кратки срокове.

Благодарение на дългогодишния ни ни опит, ние постоянно се усъвършенстваме и винаги се стремим да отговорим на най-високите стандарти и изисквания за качество, лоялност и професионализъм като предоставяме на своите клиенти най-доброто от света на пест контрола. Нашият мотивиран и квалифициран екип ще ви предостави висококачествено и компетентно обслужване, отговаряйки на всички ваши въпроси и запитвания.

Ние се отнасяме към клиентите си с уважение и достойнство, защото е най-важно качественото обслужване. За нас, нашите клиенти са на първо място.

Ние приветстваме иновативността – чрез предлагане на доказали се в практиката в цяла Европа продукти, идеи и подходи. 

В работата си сме изградили стабилни и дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти. Голяма част от клиентите ни дори и днес продължават да ни се доверяват и да пазаруват многократно от нас. Изключително се гордеем с това и винаги се стараем да изградим доверие и взаимно разбирателство.