Меню
Количка

Препарати против мухи

Производител: BROS - Полша Код на артикула: 018-79
Спрей аерозол за ефективно унищожаване на летящи насекоми (мухи, комари, плодови мушици, възрасни екземпляри на дрешни молци) в помещенията.Начин на употреба: Затворете вратите и прозорците. Опръскайте помещението от поне метър растояние от стени, плотове и мебели. След приложението излезте от п..
8.89лв
Без данък:8.89лв
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 158-905
Aqua K-Othrine EW 20 Ефикасното средство за професионален контрол на комари и мухиAqua K-Othrine, емулсия, масло във вода, съдържаща 20 г/л делтаметрин Осигуряване на максимален контрол с естествен разтворител – вода -    Уникална патентована технология против изпаряване. ..
99.90лв
Без данък:99.90лв
Производител: BugAway Код на артикула: 802007-901
Мусцид 100 СГ - 25 гр. Препарат за мухи Препарат срещу мухи с моментален убиващ ефект.Има силно привличащо действие (съдържа хранителни атрактанти и сексуален феромон).Начин на приложение:  Прилага се чрез намазване или чрез опръскване.- Чрез намазване: Флакон..
8.99лв
Без данък:8.99лв
Производител: Франция Код на артикула: 201021-901
Мусцид 100 СГ има моментален унищожаващ ефект. Действието му е силно привличащо и има доста голяма ефективност срещу мухи. Това се дължи на комбинацията между хранителни атрактанти и феромони.  Много подходящ за прилагане в закрити помещения от типа на промишлени сгради, жилищни, обществени и ..
144.88лв
Без данък:144.88лв
Производител: Pel Gar, Великобритания Код на артикула: 101010-901
Вид на препарата Течен, емулсионен концентрат, разтворим в масло и водаАктивно вещество 100 г/л циперметрин и 40 г/л пиперонил-бутоксид Предназначение Основно за контрол на комари, мухи и папатаци на открито Начин на прилагане: Чрез генератори за студен (УЛВ) или топъл аерозол от ръка, от..
299.00лв
Без данък:299.00лв
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 1157-905
К-Отрин СК25 е ефективен продукт на Bayer, произведен в Германия. Той е под формата на концентрат в опаковка от 100 мл и за приготвянето на работен разтвор трябва да се разреди. Инсектицидният препарат К-Отрин СК25 с остатъчна активност действа успешно срещу:пълзящи насекоми – ..
29.00лв
Без данък:29.00лв
Производител: Швейцария Код на артикула: 1001-930
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АЙКЪН?Айкън 10 КС е високоефективен биоцид, произведен от швейцарския бранд Syngenta. Представлява микрокапсулирана суспензия, в която активното вещество е пречистен ламбда цихалотрин.КАК ДЕЙСТВА ПРЕПАРАТЪТ?Има бърз първоначален ефект, унищожаващ възрастни ..
7.40лв
Без данък:7.40лв
Комплект 3 бр - Нокаут Универсал Knockout Universal - Унищожител на креватни дървеници 3 х 500 мл. Комплект 3 бр - Нокаут Универсал Knockout Universal - Унищожител на креватни дървеници 3 х 500 мл.
ПРОМО -6 %
Производител: Италия Код на артикула: 802020-3-901
Кnockout UniversalГотов за употреба инсектицид за унищожаване на креватни дървеници.  Knockout Universal има силен нок-даун ефект. Формулата съчетава три активни вещества, предлагащи до 6 месеца защита. Knockout Universal води до бърз ефект срещу широка гама от пълзящи и летящ..
48.30лв 51.60лв
Без данък:48.30лв
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 5755-905
K-Othrine Partix К-Отрин Патрикс концентрат за хлебарки, дървеници, паяци,  мухи, гнезда на оси на закрито Биоцид за контрол на хлебарки, дървеници, паяци,  мухи, гнезда на оси на закрито. За употреба в обекти с обществено предназначение, както и в жилищни, търговски и промишл..
57.90лв
Без данък:57.90лв
Производител: Швейцария Код на артикула: 18543-930
Ауткаст спрей (Outcast Insect Spray), 500 мл. Готов за употреба.Лесен за използване.Широкоспектърен препарат - за пълзящи и летящи вредители: мравки, хлебарки, бълхи, мухи, комари, акари, молци, акари и др.Формула на водна основа.С лека миризма.Не оставя петна. ..
17.40лв
Без данък:17.40лв
Производител: Франция Код на артикула: 201012-901
Вид на препарата: Димка 20 гр..Активно вещество: 72 г/кг цифенотрин.Предназначение: За контрол на хлебарки, кожояди и вредители по храните, за летящи и пълзящи насекоми.Начин на прилагане: Изнесете животни, храни, аквариуми и чувствителни растения от помещението. Затварете вратите и ..
34.90лв
Без данък:34.90лв
Производител: Италия Код на артикула: 802020-901
Кnockout UniversalГотов за употреба инсектицид за унищожаване на креватни дървеници.  Knockout Universal има силен нок-даун ефект. Формулата съчетава три активни вещества, предлагащи до 6 месеца защита. Knockout Universal води до бърз ефект срещу широка гама от пълзящи и летящ..
17.20лв
Без данък:17.20лв
Показани 1 от 12 | 46 (4 Страници)

Още информация

Всяко домакинство страда от проблем с насекомите и в частност с мухите. Те се появяват и летят основно на места, където има остатъци от храна, непочистено пространство, наличие на трохи и други отпадъци. Кацат по храната в кухнята и по този начин разнасят опасни бактерии. Почиват върху мивката, а друго юбимо място им е кофата за боклук. Затова е необходимо намирането на ефикасен препарат, с който да се реши този проблем.

Ако желаете домът ви да е чисто и хигиенично пространство, а не развъдник на мухи трябва да вземете ефикасни мерки. Тези насекоми на пръв поглед са малки по размер и изглеждат безобидни, но в действителност мухите пренасят опасни бактерии, което може да доведе до негативни последици за здравето на членовете на домакинството. Затова е необходимо да се запознаете с начините, по които може да се предпазите и защитите от тях и да потърсите дали има наличен ефикасен препарат против мухи.

КАКВО ВСЪЩНОСТ ПРЕДСТАВЛЯВАТ МУХИТЕ?

Те са малки по размер летящи инсекти. Телата им рядко достигат дължина 1 см, обикновено са сиво-кафяви и имат черни ивици. По-дребните мушици може да имат по-неутрални цветове и да се забелязват по-трудно, но това не ги прави безопасни. . Минималистичните им форми не трябва да ви успокояват и да ви карат да пренебрегнете тяхното присъствие в дома ви. Необходимо е да закупите препарат против мухи, с който да унищожите на мига вредителите.

РАЗМНОЖАВАНЕ

Размножават се за много кратък период от време. Установено е, че женската муха може да снесе еднократно до 150 яйца, което не е за подценяване. Те се снасят върху гниещи продукти. Именно поради тази причина трябва да поддържате идеална хигиена в дома си. Ако няма гниещи продукти, няма да ги има и яйцата в дома ви.

В случай че сте подценили проблема с мухите и сте създали предпоставки за снасянето на яйца, ситуацията става наистина неприятна. Те са с микроскопични размери и е трудно да бъдат забелязани. Дължината им не надвишава 1 мм. Цветът им е кремавобял, което допълнително усложнява ситуацията и яйцата не могат да бъдат идентифицирани навреме. За да се преборите с проблема с тяг, ви е необходим ефикасен препарат.

Ларвите на тези насекоми се излюпват сравнително бързо. Нужно е по-малко от едно денонощие. Те се характеризират със силна подвижност и за по-малко от седмица се метаморфозират в какавиди. Периодът, в който какавидата се превръща в муха варира от 3 до 25 дни като през лятото това се случва най-бързо и периодът не е по-дълъг от 1 седмица.

ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Тези насекоми са изключително издръжливи и ниските температури не са проблем за тяхното съществуване. Цялостното развитие на мухите от яйца до пълноценни насекоми варира от 2 до 4 седмици. На годишна база се получават средно статистически около 10 поколения. Затова е добре проблемът да се стопира още в зародиш и да се открие подходящ препарат за преодоляване на дисонанса, който те създават по отношение на хигиената в едно домакинство.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЖИВОТА

Продължителността на живота им е сравнително кратка - между 7 и 10 дни. За това време те могат да пренесат много опасни бактерии като Ешерихия коли и салмонела. Те кацат необезпокоявани върху храната и така я заразяват с опасните си бактерии. Затова е изключително важно да се закупи препарат против мухи, с който да се защити дадено жилище от тези вредители.

КАКЪВ ПРЕПАРАТ ПРОТИВ МУХИ ДА ИЗБЕРЕТЕ?

Съществуват редица препарати срещу мухи, които ще откриете на NewFresh.org и които ще решат проблема с мухите почти мигновено.

 • Добър пример за такова средство, което предпазва, защитава и се преборва с мухите, е инсектицидът Мусцид. Той има силно действие и привлича летящите насекоми, след което повлиява мигновено за тяхното унищожаване. Изключително лесен за ползване е. Съдържанието му се смесва с вода и се разбърква. С получената смес се намазват или опръскват  зоните, в които предимно кацат мухите. Те от своя страна се привличат от съдържанието на биоцида и биват бързо унищожени от него.Мусцид е предпочитан препарат против мухи от нашите клиенти, тъй като има ниска разходна норма и е на достъпна цена.  
 • Сред ефективните инсектициди срещу мухи са Куик Байт, Аква К-Отрин, Аква Пи, К-Отрин 25 СК, всички те произведени от Bayer. 
 • Решение за търговски зони, складове и килери, а също и за общите части на жилищни кооперации са препаратите под форма на спрей като ZZ Coopermatic. Лесни и удобни за употреба са в комплект с диспенсър, който разпръсква инсектицида на определен интервал от време. Този вид препарти против мухи поразяват веднага летящите инсекти, непозволявайки им да се множат и да дразнят с присъствието си живущите и посетилите обектите, в които диспенсърите са монтирани. 
 • Ако предпочитате екологичните средства, ние от Ню Фреш имаме решение и за Вас. Италианският бранд Flortis залага на качествени и ефективни естествени съставки, в своята вко бариера концентрат против летящи и пълзящи инсекти. Освен, че ще отблъснете ужасните мухи, с този натурален препарат ще освежите и въздуха в третираните помещения.

Какви други мерки против мухите може да предприемете?

 • Почиствайте и поддържайте изрядна хигиена в дома си; 
 • Не оставяйте трохи и петна от сладки напитки по масата след хранене; 
 • Изпразвайте често коша за боклук и не оставяйте гниещи продукти на открито, тъй като в тях инсектите снасят яйцата си; 
 • Проветрявайте помещенията, но монтирайте мрежи срещу мухи; 
 • Третирайте с доказано ефективни препарати срещу мухи на всеки 6 месеца, както и по време на месеци с обилни валежи от дъжд, когато мухите са особено активни. 

Разбира се, всеки от гореспоменатите методи е ползотворен при борбата с мухите, но препаратите против мухи са най-ефикасното средство, което със сигурност ще реши проблема Ви. Свържете се с консултантите от Ню Фреш и поръчайте най-добрите препарати срещу летящи насекоми на изгодни цени! 

 

 

 

Препаратите против мухи обикновено се прилагат чрез пръскане върху повърхности, където мухите често кацат. Важно е да следвате инструкциите на етикета за правилно и безопасно прилагане.

Повечето препарати против мухи са подходящи за употреба в дома, стига да се спазват указанията за безопасност и да се използват на места, далеч от храни.

Продължителността на действие на препаратите варира в зависимост от продукта и средата на приложение. Някои продукти предлагат незабавно действие, докато други осигуряват защита за по-дълъг период от време.

При употребата на препарати против мухи е важно да се предприемат мерки за безопасност, като носенето на защитни ръкавици, избягване на контакт с кожата и очите и осигуряване на добра вентилация в помещението. След прилагане на препарата, помещението трябва да бъде оставено да се проветри за известно време.