Препарати против змии

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:
Препарати против змии - РЕЛИФ гранули неотровни прогонващи змии - 0,600 кг на най-добра цена
РЕЛИФ гранули неотровни прогонващи змии - 0,600 кг
Цена:
25,90 лв
Препарати против змии - EKO Аерозол прогонващ змии, пръска се от 4 метра,  Flortis  на най-добра цена
EKO Аерозол прогонващ змии, пръска се от 4 метра, Flortis
Цена:
28,50 лв
Препарати против змии - EKO Спрей прогонващ гущери и гекони Flortis - 500 мл. на най-добра цена
EKO Спрей прогонващ гущери и гекони Flortis - 500 мл.
Цена:
22,99 лв
Препарати против змии - Гранули за отблъскване на змии Flortis - 1000 мл. на най-добра цена
Гранули за отблъскване на змии Flortis - 1000 мл.
Цена:
31,30 лв
Препарати против змии - ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - 0.250 кг. на най-добра цена
ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - 0.250 кг.
Цена:
15,90 лв
Препарати против змии - ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - 0.500 кг.  на най-добра цена
ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - 0.500 кг.
Цена:
27,90 лв
Препарати против змии - ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - 1 кг. на най-добра цена
ПРЕПАРАТ ОТБЛЪСКВАЩ ЗМИИ - 1 кг.
Цена:
49,00 лв
Препарати против змии - Капан с лепило за плъхове, мишки и едри гризачи, змии и гущери - 45 х 27 см. на най-добра цена
Капан с лепило за плъхове, мишки и едри гризачи, змии и гущери - 45 х 27 см.
Цена:
16,70 лв
Препарати против змии - ЕКО спрей прогонващи змии Ecovit - 1000 мл. на най-добра цена
ЕКО спрей прогонващи змии Ecovit - 1000 мл.
Цена:
28,90 лв

Ние от Ню Фреш знаем колко ужасяваща може да бъде срещата със змия в градината, затова сме подбрали само доказано ефективни препарати за борба със змии

Действие на препаратите против змии и гущери 

Този вид средства против влечуги действат на обонянието на вредителите, създавайки непоносима за змиите и гущерите ароматна бариера върху третираните площи. Нашествениците усещат миризмата отдалеч и променят траекторията си на придвижване, за да я избегнат.  
Основният състав на препаратите е камфорът – той има репелентно действие и приложен върху земята отблъсква ефективно змиите и гущерите, а в допълнение, миризмата прогонва и някои насекоми. Друго вещество, което често се включва в състава на средствата срещу влечуги е рициновото масло, което също има силен аромат. 

В Ню Фреш предлагаме само най-модерните препарати за прогонване на змии, от най-добрите европейски производители. Те са безвредни за хората, растенията и животните. За разлика от репелентите, които имат биоцидно действие, нашите продукти не унищожават, а само ги отблъскват вредителите.

Разновидности на препаратите за змии

В онлайн магазина ни NewFresh.org ще намерите два вида вещества против змии и влечуги: 

  • Гранулирани – Те представляват мънички, сухи гранули, обработени с етерични масла и аромати, които изпитано отблъскват натрапниците. Препоръчваме да ги използвате при обработки на градини с райграс, тревни площи и ливади, лехи с цветя, пътеки с дребни камъни и др. Предимството на сухите гранули е, че при поръсване, те попадат в тревата и в почвата и трудно биха могли да бъдат отстранени, което осигурява добра и дълготрайна защита на земите от змии. 
  • Течни – Това са готови за употреба спрейове във флакони с пулверизатор, в състава на които отново влизат натурални вещества и аромати, с доказан ефект срещу влечугите. Съветваме ви да ги използвате върху твърди повърхности – бетонни плочи, дървени веранди, первази на прозорците на постройките, праговете на вратите, както и върху градински инструменти и аксесоари, сред които змиите биха могли да се укрият. Третирането с течните вещества е изключително лесно и бързо, но трябва да бъде подновявано през 14 дни, тъй като ароматът отслабва и защитната бариера губи от силата си. 

Съвременните спрейове и гранули, които се използват за отблъскване на змиите, са ефективни както в закрити, така и в открити помещения. По-продължително активно действие имат в затворени помещения, като килери, мазета, тавани и др., където външни фактори и др. влажността, слънцето и прахът са по-малко. В зависимост от размера, влажността, температурата и местоположението на имота, ефектът на препаратите трае между 1 седмица и няколко месеца.

Как да изберете най-ефикасния препарат за вас?

За да вземете най-доброто решение при избор на препарат, трябва на първо място да определите зоната, която ще третирате. След това може да сравните характеристиките на продуктите ни онлайн и да поръчате на най-добри цени. 
Спрейовете са идеални за обработки не само на труднодостъпни места, но и на вертикални повърхности, каквито са стените на къщите. С течните вещества ще можете да обработите беседки, каменни мивки, зидове, огради, кладенци и др. Гранулите пък без проблем ще може да поръсите във всяка една точка от градината, сред зеленчуковите насаждения, в лехите с цветя и алпинеумите и т.н. Предлаганите от нас препарати не съдържат биоциди и вредни за околната среда вещества. 

Съвети за правилна употреба

Независимо дали ще ползвате гранули или спрей, не забравяйте, че е необходимо регулярно третиране по време на целия топъл сезон, както и след обилни валежи. Този вид продукти не са водоустойчиви. Най-добре е да започнете обработките на двора в началото на пролетта преди вредителите да са се установили в имота ви. След това през най-горещите летни дни, обработвайте на период от най-малко 2 седмици. Отстранете изсъхналите или изпопадали клони, както и купчинките камъни или шума, ако имате такива в имота си – те са идеални за укрития на влечугите. 
Обърнете внимание на състава на избрания продукт – камфорът би могъл да провокира алергична реакция, затова винаги спазвайте инструкциите за употреба. 

Свържете се с консултантите ни на телефон 0896660843 и се възползвайте от възможността за безплатна консултация при избор на препарати срещу змии. Те ще отговорят на всичките ви въпроси и ще ви дадат съвети за най-лесните начини за унищожаване на вредителите.