Меню
Количка

Препарати против змии

Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1309990-10
EKO Аерозол прогонващ гущери и гекони Flortis- 0.600 мл.EKO Аерозол прогонващ гущери и гекони Flortis -  600 мл. съдържа ароматни есенции, действащи за отблъскване на влечуги от третираните пространства, без да вреди на тях или на други животни. Естествените есенции в спрея, създават дис..
28.50лв
Без данък:28.50лв
Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1230681-10
EKO Спрей прогонващ гущери и гекони Flortis- 0.500 мл.EKO Спрей прогонващ гущери и гекони Flortis -  500 мл. съдържа ароматни есенции, действащи за отблъскване на влечуги от третираните пространства, без да вреди на тях или на други животни. Естествените есенции в спрея, създават дискомф..
22.99лв
Без данък:22.99лв
Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1230720-10
Гранулите срещу змии Flortis представляват напоени с ароматни есенции миниатюрни сухи топчета, които ефективно отблъскват влечугите от третираните зони. Те се използват за ефективно отблъскване на змии и гущери и представляват съвременна алтернатива на класическите продукти за борба с тях като камфо..
31.30лв
Без данък:31.30лв
Производител: Италия Код на артикула: 2045-10
Гранулиран продукт, съдържащ ароматни есенции, действащ за отблъскване на влечуги (змии, гущери ) от третираните пространства без да вреди на тях или на други животни.Употреба: Разпръснете продукта в пространството, което е нападнато от влечуги или в пространството, в което не трябва да прониква..
15.90лв
Без данък:15.90лв
Производител: Италия Код на артикула: 2046-10
Гранулиран продукт, съдържащ ароматни есенции, действащ за отблъскване на влечуги (змии, гущери ) от третираните пространства без да вреди на тях или на други животни.Употреба: Разпръснете продукта в пространството, което е нападнато от влечуги или в пространството, в което не трябва да про..
27.90лв
Без данък:27.90лв
Производител: Италия Код на артикула: 1020-10
Гранулиран продукт, съдържащ ароматни есенции, действащ за отблъскване на влечуги (змии, гущери ) от третираните пространства без да вреди на тях или на други животни.Употреба: Разпръснете продукта в пространството, което е нападнато от влечуги или в пространството, в което не трябва да про..
49.00лв
Без данък:49.00лв
Производител: Италия Код на артикула: 802310-901
Наименование: Ралиф гранули за отблъскване на змии Продължително действие. Държи змиите надалече, дори и на открито. Начин на употреба и дози: Поръсете продукта на тънък слой по пътечките на влечугите или по местата, които предполагате, че обитават. При употреба на открито: може да увеличите..
25.90лв
Без данък:25.90лв
Производител: САЩ Код на артикула: 823415-901
Капани с незасъхващо лепило за плъхове, мишки, едри гризачи, змии и гущери.   Описание: Гигантска леплива плоскост дебел слой незасъхващо лепило. С аромат на фъстъчело масло в лепилото за по-атрактивно привличане на гризачите или влечугите. Готов за употреба. Като продукт от нова генераци..
16.70лв
Без данък:16.70лв
ЕКО спрей прогонващи змии Ecovit - 1000 мл. ЕКО спрей прогонващи змии Ecovit - 1000 мл.
Временно изчерпан
Производител: ECOVIT - Италия Код на артикула: 410400-10
БИО спрей прогонващи змии, гущери, гекони и други влечуги Ecovit - 1000 мл.Ecovit bio спрей съдържа ароматни есенции, действащи за отблъскване на влечуги от третираните пространства без да вреди на тях или на други животни. Естествени есенции в спрея, са особено нежелани за вле..
28.90лв
Без данък:28.90лв
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)

Още информация

Ние от Ню Фреш знаем колко ужасяваща може да бъде срещата със змия в градината, затова сме подбрали само доказано ефективни препарати за борба със змии

Действие на препаратите против змии и гущери 

Този вид средства против влечуги действат на обонянието на вредителите, създавайки непоносима за змиите и гущерите ароматна бариера върху третираните площи. Нашествениците усещат миризмата отдалеч и променят траекторията си на придвижване, за да я избегнат.  
Основният състав на препаратите е камфорът – той има репелентно действие и приложен върху земята отблъсква ефективно змиите и гущерите, а в допълнение, миризмата прогонва и някои насекоми. Друго вещество, което често се включва в състава на средствата срещу влечуги е рициновото масло, което също има силен аромат. 

В Ню Фреш предлагаме само най-модерните препарати за прогонване на змии, от най-добрите европейски производители. Те са безвредни за хората, растенията и животните. За разлика от репелентите, които имат биоцидно действие, нашите продукти не унищожават, а само ги отблъскват вредителите.

Разновидности на препаратите за змии

В онлайн магазина ни NewFresh.org ще намерите два вида вещества против змии и влечуги: 

  • Гранулирани – Те представляват мънички, сухи гранули, обработени с етерични масла и аромати, които изпитано отблъскват натрапниците. Препоръчваме да ги използвате при обработки на градини с райграс, тревни площи и ливади, лехи с цветя, пътеки с дребни камъни и др. Предимството на сухите гранули е, че при поръсване, те попадат в тревата и в почвата и трудно биха могли да бъдат отстранени, което осигурява добра и дълготрайна защита на земите от змии. 
  • Течни – Това са готови за употреба спрейове във флакони с пулверизатор, в състава на които отново влизат натурални вещества и аромати, с доказан ефект срещу влечугите. Съветваме ви да ги използвате върху твърди повърхности – бетонни плочи, дървени веранди, первази на прозорците на постройките, праговете на вратите, както и върху градински инструменти и аксесоари, сред които змиите биха могли да се укрият. Третирането с течните вещества е изключително лесно и бързо, но трябва да бъде подновявано през 14 дни, тъй като ароматът отслабва и защитната бариера губи от силата си. 

Съвременните спрейове и гранули, които се използват за отблъскване на змиите, са ефективни както в закрити, така и в открити помещения. По-продължително активно действие имат в затворени помещения, като килери, мазета, тавани и др., където външни фактори и др. влажността, слънцето и прахът са по-малко. В зависимост от размера, влажността, температурата и местоположението на имота, ефектът на препаратите трае между 1 седмица и няколко месеца.

Как да изберете най-ефикасния препарат за вас?

За да вземете най-доброто решение при избор на препарат, трябва на първо място да определите зоната, която ще третирате. След това може да сравните характеристиките на продуктите ни онлайн и да поръчате на най-добри цени. 
Спрейовете са идеални за обработки не само на труднодостъпни места, но и на вертикални повърхности, каквито са стените на къщите. С течните вещества ще можете да обработите беседки, каменни мивки, зидове, огради, кладенци и др. Гранулите пък без проблем ще може да поръсите във всяка една точка от градината, сред зеленчуковите насаждения, в лехите с цветя и алпинеумите и т.н. Предлаганите от нас препарати не съдържат биоциди и вредни за околната среда вещества. 

Съвети за правилна употреба

Независимо дали ще ползвате гранули или спрей, не забравяйте, че е необходимо регулярно третиране по време на целия топъл сезон, както и след обилни валежи. Този вид продукти не са водоустойчиви. Най-добре е да започнете обработките на двора в началото на пролетта преди вредителите да са се установили в имота ви. След това през най-горещите летни дни, обработвайте на период от най-малко 2 седмици. Отстранете изсъхналите или изпопадали клони, както и купчинките камъни или шума, ако имате такива в имота си – те са идеални за укрития на влечугите. 
Обърнете внимание на състава на избрания продукт – камфорът би могъл да провокира алергична реакция, затова винаги спазвайте инструкциите за употреба. 

Свържете се с консултантите ни на телефон 0896660843 и се възползвайте от възможността за безплатна консултация при избор на препарати срещу змии. Те ще отговорят на всичките ви въпроси и ще ви дадат съвети за най-лесните начини за унищожаване на вредителите.