Меню
Количка

Професионални перилни препарати

КОМПЛЕКТ: DANEX® LUX 1 кг концентрат прах за пране + Puhelan Aromasoft 1 кг омекотител КОМПЛЕКТ: DANEX® LUX 1 кг концентрат прах за пране + Puhelan Aromasoft 1 кг омекотител
ПРОМО -5 %
Производител: HMI - България Код на артикула: 100040-100057
В комплекта са включени:1 бр. Данекс Лукс - 1 кг 1 бр. Пухелан Аромасохт - 1 кгХАРАКТЕРИСТИКИ НА ДАНЕКС ЛУКС:+ Изпира бели и цветни тъкани от памук, лен, синтетични влакна и смесите им+ Подходящ за перални машини и ръчно изпиране+ Силно разтворим във вода при ниска и висок..
21.35лв 22.40лв
Без данък:21.35лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100207-955
ХАРАКТЕРИСТИКИ+ Нископенлив, подходящ за машинно и ръчно почистване+ Лесно премахва замърсяванията, като прониква дълбоко в тъканите+ Почиства и освежава тъканите, без да ги уврежда+ Не съдържа избелващи и изсветляващи компоненти+ Оставя траен и свеж аромат ВИД НА ДЕ..
8.30лв
Без данък:8.30лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100057-955
ПУХЕЛАН АРОМАСОФТ (PUHELAN AROMASOFT) 1 кг Професионален омекотител концентрат за тъканиХАРАКТЕРИСТИКИ+ Приложим за всички видове текстилни влакна+ Подобрява резултата след пране и подобрява качествата на тъканите+ Омекотява, изглажда влакната и удължава живота на текстила+ ..
11.50лв
Без данък:11.50лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100040-955
ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ДАНЕКС ЛУКС:+ Изпира бели и цветни тъкани от памук, лен, синтетични влакна и смесите им+ Подходящ за перални машини и ръчно изпиране+ Силно разтворим във вода при ниска и висока температура+ Приятен аромат+ Биоразградими активни компоненти   ..
10.90лв
Без данък:10.90лв
КОМПЛЕКТ: Danex Bright 5 кг прах за пране + Puhelan Aromasoft 1 кг омекотител КОМПЛЕКТ: Danex Bright 5 кг прах за пране + Puhelan Aromasoft 1 кг омекотител
ПРОМО -5 %
Производител: HMI - България Код на артикула: 100815-100057
В комплекта са включени:1 бр. Данекс Брайт - високоефективен прах за пране с активен кислород и ензими, 5 кг 1 бр. Пухелан Аромасофт - Професионален омекотител концентрат, 1 кгАКТИВНИ ВЕЩЕСТВА: Пероцетна киселина in situ.СПЕКТЪР НА ДЕЙСТВИЕ: С бактерицидно, фунгицидно и вирус..
78.66лв 82.80лв
Без данък:78.66лв
КОМПЛЕКТ: Danex Magico 10 кг + Danex Lux 20 кг КОМПЛЕКТ: Danex Magico 10 кг + Danex Lux 20 кг
ПРОМО -5 %
Производител: HMI - България Код на артикула: 100074-100041
Данекс Магико (DANEX MAGICO)10 кг Универсален обезмаслител за упорити замърсявания и мазнини.ХАРАКТЕРИСТИКИ:+ Почиства и обезмаслява силно замърсени повърхности:печки, фурни, скари, работни маси и плотове, дограми, плочки, керамика, мивки, вани и душове, прибори и инструменти, двига..
234.94лв 247.30лв
Без данък:234.94лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100050-955
Данекс Мегико (DANEX MAGICO)Универсален обезмаслител за упорити замърсявания и мазнини.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Почиства и обезмаслява силно замърсени повърхности: печки, фурни, скари, работни маси и плотове, дограми, плочки, керамика, мивки, вани и душове, прибори и инструменти, двигатели, мот..
10.50лв
Без данък:10.50лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100040-100050
Белите дрехи са най-трудни да се поддържат чисти. Независимо колко сте внимателни, те привличат най-лошите петна, включително горчица, кетчуп и сосове, храна, дезодорант, кръв, петна от пот, петна от вино, кафе и чай. Дори парче шоколад може бързо да се превърне в катастрофа, но с Danex Lux..
20.40лв 21.40лв
Без данък:20.40лв
Производител: България Код на артикула: 2008-500-948
Nova (Нова) Универсален обезмаслител за упорити замърсявания и мазнини.*концентратУниверсален обезмаслител за ежедневна употреба,, подходящ за всички водоустойчиви повърхности. Подходящ за почистване на работни маси, плотове, дограма, керамика, вани и душове. Премахва петна от килими и тапиц..
5.70лв
Без данък:5.70лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100058-955
ХАРАКТЕРИСТИКИ+ Приложим за всички видове текстилни влакна+ Подобрява резултата след пране и подобрява качествата на тъканите+ Омекотява, изглажда влакната и удължава живота на текстила+ Антистатичен ефект+ Улеснява гладенето+ Ароматизира тъканите с дълготрайно свежо ухание ..
96.60лв
Без данък:96.60лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100119-955
ХАРАКТЕРИСТИКИ+ Приложим за всички видове текстилни влакна+ Подобрява резултата след пране и подобрява качествата на тъканите+ Омекотява, изглажда влакната и удължава живота на текстила+ Антистатичен ефект+ Улеснява гладенето+ Ароматизира тъканите с дълготрайно свежо ухание ..
73.30лв
Без данък:73.30лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100815-955
Данекс Брайт, високоефективен прах за пране с активен кислород и ензими (Химиотермодезинфекция)АКТИВНИ ВЕЩЕСТВА: Пероцетна киселина in situ.СПЕКТЪР НА ДЕЙСТВИЕ: С бактерицидно, фунгицидно и вирусоцидно (Polio type 2) действие.ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ: Силно почистващ и дезинфекциращ прах за ..
71.30лв
Без данък:71.30лв
Показани 1 от 12 | 17 (2 Страници)

Още информация

Значението на качествените перилни препарати за дълготрайността на текстила

Качествените перилни препарати играят ключова роля в дълготрайността на текстила. Те поддържат цветовете, предотвратяват износване и загуба на форма, а също и осигуряват свеж аромат. Продуктите с подходящи формули за чистене и подхранване предпазват текстилните влакна от увреждания и допринасят за продължителната издръжливост и красота на облеклата и домашни текстилни изделия.

Видовете професионални перилни препарати в Newfresh

Професионалните детергенти са разнообразни и подходящи за различни текстилни нужди. В онлайн каталога на NewFresh.org ще откриете както професионални прахове за пране, така и омекотители и средства за отстраняване на петна и упорити замърсявания.  

  1. Формулите за бяло и цветно пране изпират, придават дълготрайна свежест на тъканите и имат приятен аромат. HMI® DANEX® LUX 1 кг. е концентриран прах, подходящ за машинно и ръчно изпиране. Предимство на продукта е високата му разтворимост както при високи, така и при ниски температури. Осигурява белотата, така необходима за текстилните изделия в хотели и къщи за гости. 
  2. Професионалните омекотители имат антистатичен ефект, улесняват гладенето и подобряват качеството и издръжливостта на тъканите. HMI® PUHELAN AROMASOFT в разфасовка от 10 кг е качествен омекотител, който е приложим върху всички видове тъкани. Концентратът ароматизира, омекотява и удължава живота на текстилните изделия, което го прави отличен избор при професионалната поддръжка на кърпи, завивки, спално бельо, униформи, покривки и др. изделия за хотели и почивни бази. 
  3. Детергенти за килими, тапицерии и текстил – Този вид течни почистващи средства са необходими във всички обществени сгради, ресторанти и хотели, където меката мебел и килимите са обект на ежедневно замърсяване. Професионалните средства отстраняват петната, без да увреждат тъканите, оставяйки им лек, приятен аромат. Подходящи са за ръчно и машинно пране, като предимството им е, че не са силно пенливи и осигуряват бързо и ефективно почистване. 
  4. Професионални обезмаслители.
  5. Избелващи концентрати и прахове– Осигуряват изключителна белота на тъканите, показател за висок стандарт в хотелиерството. 

За кого са подходящи професионалните перилни препарати?

Професионалните перилни препарати от NewFresh.org са идеални за предприятия и институции, които имат голям обем пране и изискват високи стандарти на чистота. Подходящи са за хотели, къщи за гости, ресторанти, болници, спортни центрове и промишлени предприятия. Нашите професионални препарати са по-концентрирани и ефективни, дават по-добри резултати при почистване на петна и тежки замърсители като масла и прах. Формулите поддържат тъканите и цветовете на дрехите и текстила, като осигуряват дълготрайна издръжливост и свежест на материалите.

Съвети за избор според нуждата и степента на замърсяване

При избора на перилен препарат е важно да се вземе предвид степента на замърсяване и специфичните нужди на прането. 

  • За по-силно замърсени дрехи и текстил се препоръчва използването на по-мощен детергент с вградени почистващи агенти и/ или обезмаслители за пълно отстраняване на петната. 
  • За деликатни материи и чувствителна кожа, изберете хипоалергенен и нежен препарат. 
  • За бели текстилни изделия използвайте специализирани формули за избелване, които запазват качеството на материалите. 
  • Омекотителите подпомагат за поддържане на мекотата и свежестта на прането. Освен това, формулите за цветно пране запазват цветовете.

Следвайки инструкциите на продуктите и избирайки професионални средства, ще постигнете оптимални резултати.

Защо да закупите перилен препарат от Newfresh?

Предлагаме голямо разнообразие от качествени перилни препарати на отлични цени. Предлаганите от нас разфасовки са подходящи както за бита, така и за предприятия, хотели и ресторанти. Всички перилни препарати имат необходимите сертификати и гарантирано изпират, ароматизират и пазят тъканите. Поръчайте по телефона или от онлайн магазина ни с бърза доставка до всяка точка на страната! 

 

 

 

 

Следвайте инструкциите на етикета за правилно дозиране и температура на водата. Използвайте необходимото количество препарат според замърсяването на прането и винаги преди изпиране сортирайте дрехите по цвят и вид материя.

Течните препарати се разтварят по-лесно във вода и не оставят остатъци върху дрехите. Те са ефективни при пране на ниски температури и са подходящи за предварително третиране на петна.

Да, много от професионалните перилни препарати са подходящи както за пералня, така и за ръчно пране. Винаги проверявайте инструкциите на продукта за правилната дозировка при ръчно пране.

Използвайте препарати, които съдържат естествени омекотяващи съставки. Също така е препоръчително да перете на по-ниска температура, ако искате дрехите да са по-меки.

Съхранявайте перилните препарати на сухо и хладно място, далеч от пряка слънчева светлина и източници на топлина. Уверете се, че опаковките са добре затворени, за да предотвратите влага и замърсяване.