Меню
Количка

Плашила за птици

Производител: България Код на артикула: 5644-10
Плашило Кълвач за прогонване на КълвачиОтлична защита срещу щети, причинени от кълвачи. Кълвачите атакуват най-често изолацията на нови или реновирани къщи. Перфектната прилика с живите птици, ще защити вашия имот и ще го направи непривлекателен при избора на място за кълване.&..
29.90лв
Без данък:29.90лв
3 бр. Плашила Кълвач за прогонване на Кълвачи 3 бр. Плашила Кълвач за прогонване на Кълвачи
ПРОМО -11 %
Производител: България Код на артикула: 5644-3-10
Икономична опаковка: 3 бр. Плашила Кълвач за прогонване на КълвачиОтлична защита срещу щети, причинени от кълвачи. Кълвачите атакуват най-често изолацията на нови или реновирани къщи. Перфектната прилика с живите птици, ще защити вашия имот и ще го направи непривлекателен ..
79.90лв 89.70лв
Без данък:79.90лв
Производител: Mondo Verde - Италия Код на артикула: REP129-10
Ala Stop Nastro Miny Червена лента прогонваща птици, 15 м дължина, 2.5 см ширинаЧервената лента е подходяща за предпазване на всякакви открити пространства, като: градини, зеленчукови и цветни лехи, плодни дръвчета, тераси, веранди и др.С нея успешно ще прогоните:ГЪЛЪБИ, ВРАБЧЕТА, СКОР..
14.90лв
Без данък:14.90лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 60120-10
Плашилото във формата на гарван е в естествен размер и издава звук на грачещ гарван когато засече движениеве, благодарение на вграденият сензор за движение. Захранва се от соларен панел и акумулаторни батерии включени в комплекта. Гарантирано решение на проблема с нежеланите птици, тъй като в приро..
77.90лв
Без данък:77.90лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 60093-01436-10
Плашило за птици във формата на ГАРВАН в естествен размер.Гарантирано решение на проблема с нежеланите птици!Плашило за птици във формата на гарван в естествен размер е ефективен за прогонване на ГЪЛЪБИ, КОСОВЕ, СИНИГЕРИ и други дребни птици. В природата гарваните изпълняват и ролята н..
15.90лв
Без данък:15.90лв
Производител: Полша Код на артикула: 01902-10
Плашило - водоустойчив Ястреб с размах на крилете 51 см, прогонващо птици (ГЪЛЪБИ, СКОРЦИ, ВРАБЧЕТА, ПЧЕЛОЯДИ) и диви животни (зайци, катерици).Птиците (гълъби, скорци, врабчета, пчелояди, и др.) и диви животни (зайци, катерици) са плячка за хищните птици, поради което те се страхуват о..
34.90лв
Без данък:34.90лв
Производител: Китай Код на артикула: 1317-10
Холограмната лента против птици създава отблясъци в различни цветове от двете си страни, които ефективно ги плашат и отблъскват. Двустранната холограмна лента, с дължина 80 м, от немския бранд Gardigo може да се използва срещу почти всички видове птици, включително гълъби, врабчета, скорци, косове, ..
27.95лв
Без данък:27.95лв
Производител: Китай Код на артикула: 1317-5578-10
 Описание:2 бр. Двустранна холограмна лента за защита от птици, 2 х 80 м дължина, 2.4 см ширинаХолограмната лента е подходяща за предпазване на всякакви открити пространства, като: градини, зеленчукови и цветни лехи, плодни дръвчета, тераси, веранди и др.С нея успе..
49.99лв 76.89лв
Без данък:49.99лв
Производител: Китай Код на артикула: 1320-10
Холограмната лента против птици създава отблясъци в различни цветове от двете си страни, които ефективно ги плашат и отблъскват. Двустранната холограмна лента, с дължина 80 м, от немския бранд Gardigo може да се използва срещу почти всички видове птици, включително гълъби, врабчета, скорци, косове, ..
59.90лв
Без данък:59.90лв
Производител: Китай Код на артикула: 1317-2-10
2 бр. Двустранна холограмна лента за защита от птици, 2 х 80 м дължина, 2.4 см ширинаХолограмната лента е подходяща за предпазване на всякакви открити пространства, като: градини, зеленчукови и цветни лехи, плодни дръвчета, тераси, веранди и др.С нея успешно ще прогоните:..
55.90лв
Без данък:55.90лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 600941-10
Приложение: за отблъскване на ГЪЛЪБИ, ВРАБЧЕТА, СКОРЦИ, КЪЛВАЧИ, ВРАНИ, КОСОВЕ, ГЪСКИ, ЧАЙКИ и др. Размер на балона: 40 см. в диаметър Материал: Винил и холограмно алуминиево фолиоПрепоръчва се за открити външни площи, като например:- Домове, градини, веранди, вътрешни дворове; - Зе..
12.99лв
Без данък:12.99лв
Производител: България Код на артикула: 5580-10
Цветни стикери за защита на прозорци/стъкла от сблъсък на птици.Силуетите на птици предпазват вашите прозорци и стъклени врати от птици и от счупване⮞ Защитават птиците от светлоотразителните прозорци и наранявания ⮞ Лесни за поставяне ⮞ Залепват се на външната част на прозореца, стъклена ..
17.98лв 21.99лв
Без данък:17.98лв
Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)

Още информация

 

 

Според специалистите, птиците са нежелан вредител не само на територията на сградите, но и на територията на зеленчуковите и овощните градини. Вредите, които нанасят те на насажденията, са един от най-големите фактори, влияещи върху годишната печалба на производителите. Тази е и причината често да виждаме в градините плашило прогонващо птици.

Плашило прогонващо птици на цени от вносител!

ПЛАШИЛАТА ЗА ПРОГОНВАНЕ НА ПТИЦИ - ЕФЕКТИВЕН МЕТОД ЗА БОРБА!

За да не търпят огромни загуби от продукцията си, земеделските производители трябва добре да се запознаят с методите за изгонване на птиците. Пробват се различни стратегии за овладяване на пернатите, включително и използването на плашило. Освен него, градинарите ефективно използват и ленти срещу птици, както и защитни мрежи.  

Повечето стопани на овощни и зеленчукови градини се стремят да комбинират начините за изгонване на летящите вредители. Не рядко се среща комбинация на различни видове плашила в съчетание с птицегони.

КАКВИ ПЛАШИЛА ЗА ПРОГОНВАНЕ НА ВРЕДНИ ПТИЦИ СЕ ПРЕДЛАГАТ?

Лидерът в борбата с всякакви вредители, Ню Фреш ООД, предлага в своя сайт на нуждаещите се голямо разнообразие от плашила за птици, ленти и уреди за прогонване на пернати вредители.

 

ПЛАШИЛО ТИП “ОКО”

Ефективен и изключително достъпен е предлаганият модел.  Той представлява надуваем балон от винил, върху който се залепват холограмни стикери, изобразяващи хищно око. Продуктът е създаден за използване на открито и не се влияе от метеорологичните условия. По препоръка на производителя, трябва да се поставя по един брой на всеки  10-20 м. площ. 

Плашилото за птици “Око” не трябва да се надува повече от 85%. Предлага се и специален пружиниращ прът, който да ограничи излишните движения. Така, когато има силен вятър, то няма да се вее безцелно.
Необходимо е всяко такова от групата, предназначено за една площ, да е разположено на различна височина. Също така, размествайте плашилата от време на време, за да не привикват птиците към тях.
Този модел във формата на око се предлага в няколко цвята – жълто, бяло, черно. Има и промоционална оферта за поръчка на 2 броя плашила за птици “Око”.

 

Плашило за прогонване на птици - супер ефективен и екологичен метод против птици.

ПЛАШИЛО ХИЩНА ПТИЦА

В последно време стопаните на овощни и зеленчукови насаждения предпочитат да използват плашило Сокол или друг макет на граблива птица. Всички знаем, че вредните пернати се чувстват застрашени при среща с естествен враг. 

Може да избирате между сокол в полет с размах на крилете 59 см или макет на кацнала птица - отново сокол, бухал или гарван. Макетите са с реален размер и успешно прогонват вредителите. Изработени са от водоустойчив пластмасов материал. Закачат се или се захващат върху желаната повърхност и много успешно се съчетават с с електронни устройства за изгонване на птици, предлагани също от нас.

Плашило за прогонване на птици гарван - безотказен метод за прогонване на птици

 

ЛЕНТИ ЗА ПРОГОНВАНЕ НА ПТИЦИ И ДРУГИ ПЛАШИЛА

От Ню Фреш ООД предлагаме на своите клиенти и богато разнообразие от ленти за прогонване на птици. Те също играят ролята на плашила. Лентата се предлага в различен цвят, дължина и ширина. То е пригодено да устои на всякакви метеорологични условия и успешно да прогонва вредителите, отразявайки светлината при развяване.
Някои селскостопански производители предпочитат да използват мрежи за защита срещу птиците. Такива ще успеете да поръчате и на сайта на Ню Фреш ООД. Цените са изключително достъпни, а размерите – разнообразни. За съжаление не всички култури могат да се покрият с мрежа.

Плашило холограмна лента за прогонване на птици

От всичко казано дотук става ясно, че най-ефективното плашило за птици е това, което имитира формата на някоя хищна птица – бухал, сокол, гарван. След този тип се нареждат лентите с блестящ ефект.

Най-успешния начин за прогонване на птици от градината ви е да съчетаете плашило с ултразвуков уред срещу птици. Тъй като уредът не действа веднага, плашилото ще ускори процеса на прогонване.

Препоръчително е да премествате плашилата за птици периодично, за да не допуснете птиците да свикнат с тях. Продуктът трябва да бъде разположен на различни височини и да се премества от време на време.

Комбинирането на плашила с ултразвукови уреди за прогонване на птици е препоръчително, защото уредите не действат веднага. Плашилата със своето изображение на хищни птици ускоряват процеса на прогонване на птиците от градината.

Лентите за прогонване на птици отразяват светлината и създават блестящ ефект, който отблъсква птиците. В същото време, плашилата с изображение на хищна птица имитират естествен враг и създават визуален страх сред птиците.

Лентите за прогонване на птици са с различна дължина и ширина, а цветовете им варират в зависимост от модела. Обикновено те са налични в различни цветове като черен, сребърен или червен.