Меню
Количка

Професионални препарати за почистване

Производител: HMI - България Код на артикула: 100848-955
ОВЕНЛОРД ПЯНА (HMI®OVENLORD FOAM) е силно алкален концентриран детергент за отстраняване на мазнини и нагари при печене и пържене.Специално разработен за почистване на конвектомати, фурни, скари, грилове, фритюрници, пещи, аспираторни системи и др. уреди и повърхности, подложени на тежки и чести..
10.90лв
Без данък:10.90лв
Производител: България Код на артикула: 18-914
Алдекват + Концентрат за дезинфекция и почистване на повърхности и оборудване (с изключение на медицински изделия) в здравни и лечебни заведения, в обекти с обществено предназначение и индустриални обекти Номер на разрешението за пускане на пазара: 3437-1/17.02.2023Течен концентрат за почиства..
16.80лв
Без данък:16.80лв
Производител: България Код на артикула: 156-914
АЛДЕСЕПТ WC - 1 л. - Концентриран препарат за санитарни възли и химически тоалетни - почиства и дезинфекцираКОНЦЕНТРИРАН ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЯНомер на Разрешението за пускане на пазара: 0014-3/2011СЪСТАВ : Активни вещества:  Глутаров алдехид 7.5g /100g  Етилен..
14.80лв
Без данък:14.80лв
Производител: България Код на артикула: 73-914
ЖИВАСЕПТ ГЛЮКОНАТ - ГОТОВ ЗА УПОТРЕБА ПРЕПАРАТ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА РЪЦЕ И КОЖА ПРЕДИ МЕДИЦИНСКИ МАНИПУЛАЦИИ Номер на разрешението за пускане на пазара: 0013-2/2009СЪСТАВ: Активни вещества :  Хлорхексидин диглюконат 0.6g / 100g  Изопропанол 60g /100g  Други съставки:  Омек..
12.60лв
Без данък:12.60лв
Производител: България Код на артикула: 34-914
ЖИВАСЕПТ ПЯНА - ГОТОВ ЗА УПОТРЕБА ПРЕПАРАТ ЗА МИЕНЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА РЪЦЕ И КОЖА Номер на разрешението за пускане на пазара: 0043-3/2011Състав:  Активни вещества  Хлорхексидин диглюконат - 0.8g /100g Други съставки: Нейоногенно ПАВ Омекотители за кожа  Парфюмна композиция ..
6.00лв
Без данък:6.00лв
Производител: България Код на артикула: 137-914
ЖИВАХЕКС спрей, за бърза дезинфекция на медицински и стоматологични инструменти, медицинска апаратура и оборудване - 750 мл - 750 мл Номер на издаденото разрешение за пускане на пазара: 0004-2/2009   СЪСТАВ: Активни вещества : Хлорхексидин диглюконат: 0.5g /100g Изопропанол: 60g /100 g Д..
11.70лв
Без данък:11.70лв
КОМПЛЕКТ: DANEX® LUX 1 кг концентрат прах за пране + Puhelan Aromasoft 1 кг омекотител КОМПЛЕКТ: DANEX® LUX 1 кг концентрат прах за пране + Puhelan Aromasoft 1 кг омекотител
ПРОМО -5 %
Производител: HMI - България Код на артикула: 100040-100057
В комплекта са включени:1 бр. Данекс Лукс - 1 кг 1 бр. Пухелан Аромасохт - 1 кгХАРАКТЕРИСТИКИ НА ДАНЕКС ЛУКС:+ Изпира бели и цветни тъкани от памук, лен, синтетични влакна и смесите им+ Подходящ за перални машини и ръчно изпиране+ Силно разтворим във вода при ниска и висок..
21.35лв 22.40лв
Без данък:21.35лв
Производител: BROS - Полша Код на артикула: 359-79
Микробец WC Био гел за тоалетни свързани със септични ями - 750 млПредназначен за тоалетни, свързани със септична яма или домашна пречиствателна станция. Препарата почиства, отпушва и освежава Вашата тоалетна.Подпомага действието на Микробец Препарат за почистване на септична яма или..
9.10лв
Без данък:9.10лв
Производител: BROS - Полша Код на артикула: 232-79
Микробец Препарат за почистване на септична яма или домашна пречиствателна станция  - 1 кгMicrobec съдържа специализирани бактериални култури и ензими, които ускоряват естествения процес на разграждане на органични остатъци, като хартия, растителни остатъци и мазнини. Те са биоразградими. ..
37.90лв
Без данък:37.90лв
Производител: България Код на артикула: 78-914
НИПАСЕПТКОНЦЕНТРИРАН ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ПОВЪРХНОСТИНомер на Разрешение за пускане на пазара: 0093-1/2006 СЪСТАВ: Активни вещества : Бензалкониев хлорид 10g /100 ml Нипасид FCA 10g /100 ml, Други съставки Парфю..
11.50лв
Без данък:11.50лв
Производител: Франция Код на артикула: 705005-901
Неутрализатор на лоша миризма АЕРХИТОН - 500 мл. за 1000 кв. м.Не замаскира миризмата, а я неутрализира напълно.Състав: Емулсионен концентрат, смес от натурални и синтетични масла, разтворени в повърхностно активни вещества.Предназначение: за обработване на източници, излъчващи лоша мири..
29.85лв
Без данък:29.85лв
Производител: България Код на артикула: 2-914
Използва се за дезинфекция на повърхности, вода в басейни и питейна вода.СЪСТАВ: Активното вещество е -  ГРАНУЛИ - натриев дихлоризоцианурат дихидрат 99% със съдържание на активен хлор мин. 56%; Основни преимущества на дезинфектант Санифорт: - Може да избирате между гранули или ефервесце..
9.70лв
Без данък:9.70лв
Показани 1 от 12 | 191 (16 Страници)

Още информация

Дезинфекцията и почистването са ежедневни процеси и спазването на определени правила за това, както и изборът на професионални продукти гарантират добрата хигиена и здравето на всички. Необходимо е да се поддържа високо ниво на чистота както в домовете, така и на работните места, а също и в обектите от хранително-вкусовата промишленост, местата за развлечения и отдих и др. 

Каква е разликата между почистване и дезинфекция?

Тези две дейности се различават по своята цел:

  1. Професионалното почистване цели да премахне замърсяванията по повърхностите - петна, прах, мръсотия, храна и други. Извършва се с качествени препарати за почистване, които гарантират отлични резултати. Така се спира разпространението на различни бактерии и зарази. 
  2. Дезинфекцията също се извършва с професионални препарати, но те са за да се неутрализира действието на патогените. Това са антимикробни, антивирусни и противогъбични препарати, които имат функцията да разграждат бактериите, вирусите с и без обвивка, микроорганизмите и да спират развитието им и потенциалното разпространение на зарази и болести. 

Професионални дезинфектанти за отлична хигиена

Тях можете да използвате както вкъщи, така и на обществени места. В домашни условия за лична хигиена може да бъде достатъчно и измиването на ръцете, но обработката на плотовете, дръжките на вратите и входното антре, както и банята и тоалетната с дезинфектиращи средства също следва да бъде част от поддръжката на дома. 

На обществените места задължително се употребяват професионални препарати за дезинфекция и почистване. С тях най-често се обработват бравите, перилата на стълбите, копчетата в асансьорите, вратите, изтривалките и други обекти, през които преминават или до които се докосват много хора. 
Сред професионалните дезинфектанти са и препаратите за почистване на ръцете, които се поставят в обектите с голям човекопоток като магазини, банкови клонове, офиси, а също и хлорните продукти, с които се обработват текстилни обекти като хавлии, кърпи, спално бельо в ресторантите, хотелите и др. В обществените санитарни възли често се използват и специални сапуни и блокчета за тоалетна, които имат силен антимикробен ефект и поддържат отлична чистота и хигиена. 

Видове професионални препарати за почистване и дезинфектанти

Ние от онлайн магазин Ню Фреш сме се постарали да предложим възможно най-разнообразните и качествени продукти, които при нас са на отлични цени. Всеки от препаратите или дезинфектантите е описан подробно –  какво е приложението му, вида, начина на употреба. Може да сравните характеристиките на продуктите онлайн или да се свържете с консултантите ни за разяснения. Офертата ни включва: 

  • Уреди и вещества за пречистване на вода – Включват продукти за обработка на питейна вода, а също и средства за поддръжка на водата в басейни и джакузита. Най-поръчвани от нашите клиенти са хлорните таблетки, предназначени за пречистване на вода от кладенци и хидрофори, а също и препаратите за предотвратяване на появата на водорасли и микроорганизми в плувните басейни;  
  • Обезмаслители – Качествени химикали, с чиято помощ ще премахнете мазнините и мръсотиите след готвене. Използват се за чистене на фритюрници и други домакински уреди. Много са силни и разграждат моментално мазнините, затова намират приложение в професионалната кухня, където отличната хигиена е задължителна; 
  • Дезинфектанти за ръце и медицински изделия – Представляват гелове и течности, най-често са на основата на алкохол. Предлагаме препарати с отмиване – професионални сапуни, както и такива без последващо измиване - дезинфектанти. Задължителни са за медицински работници, необходими са при операции и други медицински манипулации. Изключително ефикасни са в борбата с различни вируси, бактерии и др. патогени; 
  • Дезинфектанти за повърхности – Концентрати в туби, които трябва да разтворите според инструкциите на производителя. Използват се за обработка на подовете на помещенията и повърхностите, до които се докосвате. Има специални видове, които са за обработка на медицински инструменти.
  • Решения за септични ями – Помагат при почистване и отпушване на канали, премахват лоши миризми, спират появата на микроорганизми, намаляват честотата на изпразване на ямите. 
  • Дезинфекциращи стелки – Поставяйте ги на входа на офисa, търговски сгради, производствени помещения, медицински центрове и болници, както и у дома. Те се пълнят с дезинфектант и действат почистващо върху подметките на обувките ви като спират разпространението на различни вируси.

Независимо дали ще използвате почистващи гелове, хлорни таблетки, обезмасляващи спрейове, дезинфектанти-концентрати, с които да приготвите работен разтвор, от първостепенно значение е да следвате инструкциите им за употреба. В характеристиките на всеки професионален препарат за почистване и дезинфекция следва да бъде упоменато точно и ясно срещу какви вредни организми е неговото действие и как се използва. Този вид химически вещества са изключително силни, затова и налагат носенето на защитни средства като маска и ръкавици
Когато използвате дезинфектанти за лична хигиена, спазвайте честотата на нанасяне, за да не увредите кожата си. 

Онлайн на NewFresh.org предлагаме само сертифицирани препарати и  дезинфектанти, с всички необходими разрешителни и доказано качество. Свържете с консултантите ни на телефон 0896 660 843 и поръчайте своите продукти за дезинфекция и почистване на изгодни цени.