Топ 3 кучегони за 2020 година

Топ 3 кучегони за 2020 година

Топ 3 кучегони за 2020 година

За добро или лошо, улиците на българските градове се превърнаха в последните години в естествено местообитание на глутници бездомни кучета, затова е препоръчително винаги да излизате с кучегон навън.
Те са бездомни разбира се по вина на хората, които си вземат домашен любимец, в един момент решават, че не искат да се грижат повече за него, а после го изхвърлят.
Трудно е да се даде точна цифра, но по неофициални данни в момента в страната има поне 10 000 бездомни кучета, които са реална заплаха за нас и заради които е добре да носим кучегони.
По една или друга причина, у нас не работи качествено и системата за осиновяване и кастрация на бездомните кучета и това допълнително усложнява нещата.
От друга страна пък далеч не са рядкост стопаните, които държат специално обучени и озлобени кучета-пазачи или бойни кучета за нелегални залагания, които са повече от опасни за нашите живот и здраве.
Точно затова всеки от нас има нужда от надеждна и сигурна защита, примерно от кучегон, а тук ние ще ви представим Топ 3 но кучегоните за 2019 година.

Защо кучетата са проблем

Бездомните кучета се превръщат в проблем най-вече тогава, когато заформят глутница и стават още по-смели, безразсъдни и агресивни. Те лаят ожесточено, нападат котки, домашни животни и хора, разхождат се необезпокоявани из целия град, разхвърлят боклуците от контейнерите.

Помиярите по улиците, парковете и градинките разнасят и множество зарази и паразити като кърлежите например, чиято жертва може да стане всеки, включително и децата ни, затова кучегонът трябва винаги да ни е под ръка.

Недобре обученото или недобре обезопасеното куче пазач също може да се превърне в реална заплаха за нас – нещо, което за жалост редовно можем да видим в новините по телевизията.

Хората се притесняват да вървят по улицата, да излязат на разходка из парка или по плажа, да отидат на пикник или на пазар без кучегон.

Заради всичко това непременно ни трябва качествена защита от кучетата, каквато е кучегона.

Решения

Има различни начини да се опитате да се предпазите от опасните и агресивни кучета, но практиката показва, че безспорно най-сигурният от тях това е кучегонът за защита от кучета.

Кучегонът - какво представлява

Кучегонът е хуманно и безвредно средство за защита от зли кучета. Уредът ще ви помогне ефикасно да държите всяко бездомно или агресивно куе далчеч от вас и домашния ви любимец, за да избегнете нахапване или нападение.

Kyчeгoните се ползват предимно извън дома, по време на разходка или излизане по работа, така че да се чувствате максимално сигурни и защитени. Кучегонът предпазва благодарение на мощен ултразвук, недоловим за човешкото ухо, но непоносим за кучетата.

Как работи кучегонът

Kyчeгoнът е мобилен ултразвуков уред, работещ нa пpинципa нa yлтpaвълните на различни честоти. Ocвeн зa oтблъcĸвaнe нa нeжeлaни живoтни, ĸyчeгoнът мoжe дa ce изпoлзвa и зa предпазване на домашния ви любимец от агресивни кучета, както и за дресировка на кучета.

Кучегоните излъчват тревожни високочестотни звуци, безвреден за околните, доловими единствено от четирикраките нападатели, които панически бягат от него. Нужно е само да включите бутона и да насочите кучегона срещу атакуващото куче, за да се защитите ефикасно и надеждно от заплахата.

3 модела на най-продаваните и най-добрите кучегони на пазара за 2020 година

 1. Най-добрият кучегон на пазара, американско производство, с батерия включена в комплекта
  Виж ТУК >>> https://newfresh.org/borba-s-kucheta-kotki/ultrazvukov-ured-za-zashtita-ot-kucheta-kuchegon-dazer-usa-1 

  Супер ефективни кучегони срещу бездомни кучета. Научи повече!

 2. Швейцарски кучегон с високо качество за защита от кучета и котки
  Еиж ТУК >>> https://newfresh.org/borba-s-kucheta-kotki/ultrazvukov-ured-kuchegon-za-personalna-zashtita-ot-kucheta-i-kotki

  Ефективни ултразвукови уреди срещу кучета Разбери как работят
   
 3. Комбинирано устройство PestClear 3 в 1 за защита от кучета (кучегон) / трениране на кучета / с LED фенерче
  Ефикасен кучегон на достъпна цена, ирландско производство. 
  Виж ТУК >>> https://newfresh.org/borba-s-kucheta-kotki/ultrazvukov-aparat-kuchegon-za-progonvane-na-kucheta-za-personalna-zashtita