Меню
Количка

Препарати против Дървеници

АЙКЪН 10 КС - 1 л., Швейцария - Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, оси
НОВО
Производител: Швейцария Код на артикула: 1003-930
АЙКЪН 10 CS - 1 л. Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, оси, Швейцария      СПЕКТЪР НА ДЕЙСТВИЕ: Високоефективен биоцид с контактно и стомашно действие с много бърз първоначален ефект и сравнително дълго последействие..
189.50лв
Без данък:189.50лв
Производител: Швейцария Код на артикула: 1001-930
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АЙКЪН?Айкън 10 КС е високоефективен биоцид, произведен от швейцарския бранд Syngenta. Представлява микрокапсулирана суспензия, в която активното вещество е пречистен ламбда цихалотрин.КАК ДЕЙСТВА ПРЕПАРАТЪТ?Има бърз първоначален ефект, унищожаващ възрастни ..
7.90лв
Без данък:7.90лв
Производител: Швейцария Код на артикула: 1002-930
Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, оси - АЙКЪН 10 CS - 250 мл., Швейцария      СПЕКТЪР НА ДЕЙСТВИЕ: Високоефективен биоцид с контактно и стомашно действие с много бърз първоначален ефект и сравнително дълго последей..
59.99лв
Без данък:59.99лв
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 902-905
Естествени пиретрини на водна основа• Разтворимост във вода. • Минимално съдържание на минерални масла и/или летливи органични съединения. • FFAST технология разработена за минимално изпарение. • Съдържа пиретрини - естествен инсектицид, извлечен директно от растения. &bu..
249.00лв
Без данък:249.00лв
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 1158-905
K-Othrine® SC 25 е продукт, който действа като намокрим прах от гледна точка на остатъчна активност, но същевременно е използван с лекота и удобството на течност. За разлика от намокримия прах, нанесените частици не се виждат.Препаратът действа бързо срещу насекоми чрез директно пръскане или..
155.90лв
Без данък:155.90лв
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 1157-905
К-Отрин СК25 е ефективен продукт на Bayer, произведен в Германия. Той е под формата на концентрат в опаковка от 100 мл и за приготвянето на работен разтвор трябва да се разреди. Инсектицидният препарат К-Отрин СК25 с остатъчна активност действа успешно срещу:пълзящи насекоми – ..
29.00лв
Без данък:29.00лв
Производител: Италия Код на артикула: 1014-902
Микрозин е биоцид, под формата на концентрат, предназначен за ефективна борба с комари и други вредни пълзящи и летящи насекоми.  Действа срещу хлебарки, дървеници, бълхи, мухи, мравки, молци, паяци, кърлежи, които могат да причинят ухапване, ужилване и др. Микроемулсионният препарат ..
89.00лв
Без данък:89.00лв
Натурален продукт за унищожаване на креватни дървеници, Hüniger  за 100 кв. м./250 гр. Натурален продукт за унищожаване на креватни дървеници, Hüniger  за 100 кв. м./250 гр.
НОВО -10 %
Производител: HUNIGER Код на артикула: 12351-250-10
Hüniger натурален продукт за унищожаване на креватни дървеници.  Хюнигер Дървеници е 100% натурален продукт за унищожаване на дървеници. Предимства:Безопасен за хора и животни. 100% естествен произход.  Бърз ефект. Ефективен и лесен за употреба на открито и закр..
33.20лв 36.95лв
Без данък:33.20лв
Натурален продукт за унищожаване на креватни дървеници, Hüniger за 200 кв. м./500 гр. Натурален продукт за унищожаване на креватни дървеници, Hüniger за 200 кв. м./500 гр.
НОВО -15 %
Производител: HUNIGER Код на артикула: 12351-500-10
Hüniger натурален продукт за унищожаване на креватни дървеници.  Хюнигер Дървеници е 100% натурален продукт за унищожаване на дървеници. Предимства:Безопасен за хора и животни. 100% естествен произход.  Бърз ефект. Ефективен и лесен за употреба на открито и закр..
62.80лв 73.90лв
Без данък:62.80лв
Натурален продукт за унищожаване на креватни дървеници, Hüniger, 55гр за 20 кв. м. Натурален продукт за унищожаване на креватни дървеници, Hüniger, 55гр за 20 кв. м.
НОВО
Производител: HUNIGER Код на артикула: 12351-10
Hüniger натурален продукт за унищожаване на креватни дървеници.  Хюнигер Дървеници е 100% натурален продукт за унищожаване на дървеници. Предимства:Безопасен за хора и животни. 100% естествен произход.  Бърз ефект. Ефективен и лесен за употреба на открито и закр..
7.39лв
Без данък:7.39лв
Производител: BERTANI - Италия Код на артикула: 34798-922
Пулверизатор с ръчна помпа за налягане. С бутон за изпускане на налягане и заключващ бутон при пръскане.С разглобяем накрайник за по-лесно почистване. Обем: 1.5 л Функции на пръскане: 2 Дължина на пръскване: 800 см Височина на пръскане: 400 см Работно налягане: 2/3 бара Максимален ъгъл на..
18.99лв
Без данък:18.99лв
Пръскачка раменна с метален удължител 5 л
Временно изчерпан
Производител: HERLY garden Код на артикула: 20314-922
Раменна пръскачка за течности 5 л, с метален удъулжител и ръчна помпа за налягане Раменна пръскачка HERLY е с метален удължител и ръчно пластмасово бутало за налягане, снабдена с предпазен клапан, оранжева на цвят.  Съвместимост на пръскачката е 5 л, изработена от качествена пластмаса, пръс..
19.50лв
Без данък:19.50лв
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)

Още информация

Дървениците са може би най-неприятните хапещи насекоми, а тяхното унищожаване изисква много усилия и професионални средства. Основният проблем е, че те са дребни по размер и могат да бъдат внесени в дома незабелязано, а гнездата си правят на скришни места, които са трудни за локализиране. Ние от Ню Фреш сме с вас в борбата с вредителите повече от 10 години и знаем точно къде и с какви препарати трябва да третирате, за да се отървете напълно от дървениците

КЪДЕ СЕ КРИЯТ ДЪРВЕНИЦИТЕ?

Креватните дървеници живеят в хотели, апартаменти, стаи за гости и охранителен персонал, кабини на транспортни средства, влакове, автобуси и изобщо всякакви превозни средства и помещения, които се използват за работа, почивка и сън от хора. Срещат се също и в стопански постройки – кокошарници, конюшни, гълъбарници, тъй като паразитират и по животни и птици. 

Тези паразити обичат тъмнината и закритите, тесни пространства. Най-често в дома правят гнездата си в страниците на матраците или под тях, за да си осигурят лесен достъп до човешка кръв. Кървавите следи по чаршафите, малките дребни пъпки и неприятното, болезнено усещане са сериозни признаци на дървеници в спалнята.   
Укриват се също в меката мебел – кресла, дивани, канапета, както и в килимите и завесите. Рядко ще ги забележите на дневна светлина, излизат, за да се хранят най-вече през нощта. 

КАК ДА УНИЩОЖИТЕ ДЪРВЕНИЦИТЕ?

В борбата с дървеници няма място за експерименти и недоказани методи. Те могат да са истинска напаст и да ви принудят да изхвърлите голяма част от покъщнината си. Най-важно за трайното и бързото им унищожаване е да откриете гнездата им и да третирате с професионални препарати. В никакъв случай не отлагайте пръскането, тъй като за ефективно и пълно елиминиране на инсектите, ще са ви необходими минимум 2 обработки. 

Освен инсектицидите, помощно средство за борба с тези кръвосмучещи насекоми е високата температура. Необходимо е да изперете всички текстилни обекти (чаршафи, одеяла, пердета, дрехи, детски играчки), които са били в пряк контакт с паразитите на високи градуси, минимум 60. Почистването на дамаските на меката мебел с парочистачка е силно препоръчително. 

ПРЕПАРАТИТЕ, С КОИТО ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ДЪРВЕНИЦИ

В борбата са ви необходими препарати за тяхното убиване и капани за проследяване на успеха на обработките. 

Най-ефективни са широкоспектърните инсектициди от типа на Айкън, с които трябва да приготвите работен разтвор, според описанието на препарата и да обработите внимателно, следвайки инструкциите. За третирането може да използвате малки пулверизатори или ръчна пръскачка. 

Отровите действат за период от 7 до 14 дни и именно през такъв интервал следва да пръскате отново помещенията и всички повърхности, населени с дървеници. След всяка обработка е необходимо да поставяте капани с лепило, за привличане на инсекти. Ако откриете дори едно насекомо, трябва да извършите последващо пръскане. 

В случай на голяма зараза с дървеници, може да поръчате специалния комплект от инсектицид K-Othrin Patrix, с пръскачка и лепливи капани. Делтаметринът в състава на препарата има мощно действие срещу хапещите насекоми и дълго последействие. 

Съвет: Срещу дървеници е нужно да се извършат 2 първоначални обработки - през 4 дни, като остатъчното действие трае до 12 седмици след второто пръскане. 
Когато се справите с нашествеието, може да приложите и напълно безвредния за хора и животни натурален препарат HÜNIGER, който ще унищожи дървениците, независимо от техния стадий на развитие - яйца, ларви и/ или възрастни инсекти. Препаратът, под форма на пудра, е с естествен произход, не съдържа химически вещества и е отлично решение за помещения, обитавани от малки деца, хора с алергии и домашни животни. 

НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ НА ПРЕПАРАТИТЕ

Тези препарати имат моментален нокдаун ефект, който неутрализира насекомите. Най-често имат контактно и стомашно действие – убиват инсектите, докоснати от препарата или тези, които са го погълнали. Имат почти мигновен първоначален ефект. Остатъчното действие на отровите убива незасегнатите по време на обработка възрастни насекоми. Този тип инсектициди са подходящи както за професионални обработки, така и за дезинсекция в дома. С тях се работи лесно и се постигат трайни резултати, когато се спазва честотата на обработките. 

В NewFresh.org ще откриете както препарати за разтваряне във вода, така и разтвори на инсектициди готови за употреба – всички те на достъпна цена. Възползвайте от възможността за персонална консултация на тел. 0896660843 и поръчайте препарати за унищожаване на дървеници с бърза и безплатна доставка. 

Първите признаци на зараза с дървеници са малките, черни изпражнения по чаршафите или наличието на ужилвания по кожата. Възможно е даже да забележите самите дървеници, особено в ъглите и шевовете на матраците и меката мебел.

За предпазни мерки против дървеници се препоръчва редовното почистване на дома с прахосмукачка, избягване на покупка на използвани мебели без предварителна проверка и поддържането на високо ниво на хигиена на леглата и спалното бельо. След поява им най-ефективни са препаратите против дървеници.

Препаратите против дървеници могат да бъдат инсектицидни спрейове, прахове или течности, които убиват дървениците при контакт. Изборът на препарат зависи от степента на заразяване и личните предпочитания за ефикасност и безопасност на продукта.

За максимален ефект, препаратите против дървеници трябва да се прилагат според инструкциите на производителя, като се обработват внимателно всички потенциални укрития и места за размножаване на дървениците.