Меню
Количка

Борба с Комари

Производител: BROS - Полша Код на артикула: 018-79
Спрей аерозол за ефективно унищожаване на летящи насекоми (мухи, комари, плодови мушици, възрасни екземпляри на дрешни молци) в помещенията.Начин на употреба: Затворете вратите и прозорците. Опръскайте помещението от поне метър растояние от стени, плотове и мебели. След приложението излезте от п..
8.89лв
Без данък:8.89лв
Производител: BROS - Полша Код на артикула: 208-79
BROS Спрей за защита от ухапване на комари и кърлежи по тялото (DEET 25) BROS Спрей против комари и кърлежи MAX с продължително действие. Този продукт представлява отблъскваща течност, осигуряваща дълготрайна защита от комари и кърлежи. Фактът, че продуктът се прилага като спрей, го прави мног..
8.79лв
Без данък:8.79лв
Производител: BROS - Полша Код на артикула: 003-79
BROS Спрей за защита от ухапване на кърлежи и комари по тялото (DEET 15) Този продукт представлява отблъскваща течност, осигуряваща дълготрайна защита от комари и кърлежи.  Фактът, че продуктът се прилага като спрей, го прави много лесен за използване.Деликатен спрей - аерозол осигурява е..
9.20лв
Без данък:9.20лв
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 158-905
Aqua K-Othrine EW 20 Ефикасното средство за професионален контрол на комари и мухиAqua K-Othrine, емулсия, масло във вода, съдържаща 20 г/л делтаметрин Осигуряване на максимален контрол с естествен разтворител – вода -    Уникална патентована технология против изпаряване. ..
99.90лв
Без данък:99.90лв
Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1330565-10
Ароматизирани спирали Flortis GreenHome на основата на етерични масла от лимонена трева, лавандула, лимон и евкалипт.Flortis GreenHome е "зелен оазис", посветен на тези, които искат да използват продукти без инсектициди, направени с естествени суровини с доказано отблъскващо действие к..
4.99лв
Без данък:4.99лв
Производител: Silvandersson Sweden AB, Швеция Код на артикула: 65861-10
Атрактант за комари и пясъчни мухи за "Капан за комари AMT 100"Бързодействащ атрактант за комари и пясъчни мухи. Привлича по-широк спектър от обикновени комари (Culex) и пясъчни мухи. Препоръчва се за Европа и САЩ. Атрактантът е в малка пластмасова зелена кутия и кара комара да си ..
49.00лв
Без данък:49.00лв
Производител: BugAway Код на артикула: 800501-901
Какво представлява Бандит 10 ЕВ?Бандит 10 ЕВ е микроемулсионен концентрат предназначен за борба с насекоми в открити и закрити площи. Представлява мощен инсектицид, съдържащ циперметин 10г/ 100 г,  който се справя с най-упоритите инсекти, каквито са кърлежите. Биоцидът е създаден така, че д..
6.95лв
Без данък:6.95лв
Производител: България Код на артикула: 703-902
Допълнителна Лепяща плоскост за Инсектицидна лампа Лайт Спайдър 1.Двустранно леплива плоскост с размери: дължина 45 см, височина 29 см.Предназначена е за инсектицидни лампи, които имат улей за поставяне между двете светещи UV пури.Улавя двойно повече летящи насекоми спрямо едностраните п..
12.60лв
Без данък:12.60лв
Производител: България Код на артикула: 412-902
Допълнителна Лепяща плоскост за Инсектицидна лампа Лайт Спайдър 2.Едностранно леплива плоскост с размери: дължина 50 см, височина 23 см.Отговоря на стандарта HACCP (ХАСЕП).Важно: Подмяната на лепливата плаката да се извършва периодично на всеки 2 месеца през летния период (целия то..
10.80лв
Без данък:10.80лв
Производител: България Код на артикула: 413-902
Допълнителна Лепяща плоскост за Инсектицидна лампа IP65.Едностранно леплива плоскост с размери: дължина 59.5 см, височина 35 см.Отговоря на стандарта HACCP (ХАСЕП). Важно: Подмяната на лепливата плаката да се извършва периодично на всеки 2 месеца през летния период (..
16.20лв
Без данък:16.20лв
Производител: Китай Код на артикула: 65865-10
Захранващ кабел за 12V за Капан за комари AMT 100Допълнителен захранващ кабел 12V за Капан за комари AMT 100. Включва се в запалката на автомобила.По този начин, можете да вземете Капана за комари навсякъде с Вас - на вилата, в кемпера, на палатка...
49.00лв
Без данък:49.00лв
Производител: PestWest - Англия Код на артикула: 2542-901
 Инсектицидна лампа Он-Топ Про 2 убиваща летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 50 кв.м Описание:Уникална лампа с леплива плоскост за вграждане в окачени тавани. Патентован дизайн, не позволява изпадане на насекоми. Нечупливи, енергоспестяващи пури (2 х 14 W T5), елек..
588.00лв
Без данък:588.00лв
Показани 1 от 12 | 117 (10 Страници)

Още информация

Лятото е любим сезон не само на хората, но и на комарите. Само при мисълта, че ще трябва да справяте с тях, желанието Ви да стане топло се изпарява.

ЗАЩО ДА ИЗПОЛЗВАМЕ СРЕДСТВА СРЕЩУ КОМАРИТЕ?

За голяма всеобща почуда, не всички комари хапят. Учените твърдят, че само женските се черпят с човешка кръв. Това им е необходимо за образуването на яйцата.
Те се споменават като едни от най-смъртоносните насекоми. Те са отговорни за разпространението на множество опасни заболявания, сред които малария, зика и денга. Смята се, че в резултат на това са отговорни за около 1 милион смъртни случая годишно! Ето защо е необходимо да се води безмилостна борба срещу тях.
Не разчитайте, че ще застанете срещу комарите с хрупането на скилидка чесън или като пиете алкохол. С първото ще накарате компанията да се дистанцира от вас, а с второто ще привлечете още повече от тези насекоми.

КОГА ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕМ БОРБАТА С КОМАРИТЕ?

За да е ефективна борбата, трябва да започне много преди настъпване на топлия сезон. Комарите могат да погълнат такова количество кръв, което е 3 пъти собственото им тегло. Един индивид може да преживее максимум 2 месеца.
Всъщност, те са толкова стари, колкото динозаврите и хлебарките. Преминали са през много перипетии в своето съществуване и не трябва да си правите илюзията, че битката ще е лесна.
Комарите хапят и животните. Собствениците на домашни любимци трябва да са много внимателни. 
Хората най-често прибягват до спрейове. Те са добри за кратък период от време, когато сте на открито. Трябва да знаете, че те не унищожават, а само ги дезориентират.
Специалистите препоръчват да се прилага комбинирана защита срещу хапещите насекоми, а именно повече от едно средство.

КАКВИ СРЕДСТВА ПРОТИВ КОМАРИ ИМА?

Тъй като сме експерти в прогонването на вредителите, на нашия сайт ще намерите голямо разнообразие от ефикасни средства срещу комари.
Те могат да бъдат за лична защита - под формата на спрейове или преносими ултразвукови устройства, предпазващи от ухапвания, както и за защита на дома и градината - инсектицидни лампи, мощни капани за комари и други летящи инсекти, както и препарати за обработка на тревните площи. 

  •  Лампите, с ултравиолетова светлина се използват както в частни домове, така и в офиси, ресторанти и производтсвени помещения. Силата им се крие в привличащото действие на UV светлината и унищожаващо електричество. Ефективни са в тъмната част от денонощието, както и в закрити, неосветени помещения. Може да избирате между модели, които покриват различна квадратура спрямо нуждите Ви. Една от най-поръчваните лампи за комари за дома е Инсектицидна лампа убиваща летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 25 кв.м. Gardigo - Германия. Уредът е достатъчен за защита на спални помещения, включително и детски стаи, работи почти безшумно, а светлината не нарушава спокойствието и съня. 

  • Достъпен вариант за предпазване на деца и възрастни в дома от ухапванията на ужасните комари са ултразвуковите апарати за включване към електрическата мрежа. Те представляват чудесна екологична и безвредна за здравето алтернатива на машинките с течност и таблетки против комари. В нашия магазин ще намерите комплекти немски уреди с ултразвук на отлична цена - 2 бр. Ултразвукови уреди против комари за по 25 кв.м. Gardigo.

  • За употреба в открити площи може да закупите от NewFresh.org спирали срещу комари. Те се палят и в продължение на няколко часа излъчваният от тях пушекът играе роля на преграда срещу комарите.

  • Клиенти споделят, че особено ефективен е Капанът за комари AMT 100 с атрактант за открито и закрито за 1500 кв.м. Капанът срещу комари използва факторите, които привличат насекомите — въглероден двуокис, телесни миризми, цветни контрасти. След приближаването си към капана, комарите се засмукват от вакуумния вентилатор, дехидратират се и умират. Действието на капана срещу комари не е мигновено. Понякога може да отнеме до 8 седмици за изтребването на местната популация. Предимството му е, че покрива голяма площ  - до 1500 кв.м. и е много подходящ за дворове, градини към ресторанти, детски центрове с открити площадки и др. 

  • Не забравяйте, че винаги може да използвате и препарати против комари за обработка на тревните площи, верандите, площадките и др. 

Средствата срещу комари са особено търсени през топлите месеци на годината, но не чакайте да дойде лятото. Следете сайта ни за промоционални оферти и поръчвайте най-добрите продукти за борба с комари на отлични цени! 

ИМА ЛИ ДРУГИ НАЧИНИ ДА ЗАСТАНЕТЕ СРЕЩУ КОМАРИТЕ И ТЕХНИТЕ УХАПВАНИЯ?

Когато планирате някаква дейност навън, направете всичко възможно това да стане във време различно от изгрева или залеза. Тогава насекомите са най-активни и каквото и да правите срещу комарите, няма да има успех.
Прохладните места също са едно от решенията. Тъй като тези насекоми не могат да се противопоставят на вятър или течение, те избягват вентилираните места на открито. Такива са под навеса или под асмата.
Ако решите да се борите срещу комарите с подходящо облекло, заложете на светлите дрехи, които да скриват достатъчно добре краката ви. Важно е дрехата да се спуска свободно край тялото.
Свържете се с консултантите на Ню Фреш и се възползвайте от безплатна консултация!

Повечето продукти за борба с комари са безопасни за хора и домашни любимци, но винаги трябва да се спазват указанията за употреба и предпазните мерки, посочени на етикетите.

За предпазване на домашните любимци от комари, избягвайте излагането им на открито през вечерта, когато комарите са най-активни. Съществуват и някои репеленти за животни, които са безопасни за тях дори и при продължителна употреба.

Въпреки че комарите не могат да пробият плътни тъкани, те могат да хапят през по-тънки и свободни дрехи. Тъканите със свободна плетка или тези, които прилепват към кожата, могат да позволят на комарите да достигнат до кожата и да хапят. За по-добра защита се препоръчва използването на дрехи с плътна плетка.

При неудовлетвореност от продукта, клиентите трябва да се свържат с нас за подробности относно процедурата и условията за връщане.