Уреди против паяци

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:
Уреди против паяци - Ултразвуков уред против Паяци за 25 кв.м. Gardigo на най-добра цена
Ултразвуков уред против Паяци за 25 кв.м. Gardigo
Цена:
25,90 лв
Уреди против паяци - Ултразвуков апарат против мишки и хлебарки Pest-Stop до 370 кв. м на най-добра цена
Ултразвуков апарат против мишки и хлебарки Pest-Stop до 370 кв. м
Цена:
57,00 лв
Промоция Уреди против паяци - 2 бр. Ултразвуков  и електромагнитен апарат "Pest Stop 370" за прогонване на мишки, плъхове, хлебарки и мравки за къща 2 х 370 кв. м.  на най-добра цена
2 бр. Ултразвуков и електромагнитен апарат "Pest Stop 370" за прогонване на мишки, плъхове, хлебарки и мравки за къща 2 х 370 кв. м.
Цена:
114,00 лв 102,60 лв
Уреди против паяци - Премиум комбиниран апарат "Slimline 4000" за прогонване на вредители - 370 кв. м на най-добра цена
Премиум комбиниран апарат "Slimline 4000" за прогонване на вредители - 370 кв. м
Цена:
88,90 лв

Паяжината на домашните паяци, която им служи за улавяне на мухи, хлебарки и мравки е нежелана декорация, която всяка домакиня се опитва да премахне по различни начини и с различни уреди. Трябва да се отбележи, че малките представители на семейството на паякообразните, които пълнят нашите апартаменти, са безопасни за хората. Но отношението към тях е различно – някои се страхуват, а на други са им просто неприятни. Има и хора, които получават неприятни обриви, ако са полазени от тези инсекти.

Как да се предпазим от паяците

Малките хищници винаги ще намерят начин да стигнат до вас. В този случай въпросът "Как да унищожим паяците в апартамента?" става актуален. И все пак има мерки, които помагат да се предотврати появата им и да се защити дома. Например:

  • систематично общо почистване – така се унищожават местообитанията им;
  • запечатване на всички пукнатини, пукнатини, ненужни дупки, които зейнали подове, стени, тавани;
  • използване на качествени химически и ултразвукови средства за унищожаване на паяци и пълзящи насекоми.

Видове уреди за защита от нежелани вредители

В онлайн магазина ни NewFresh.org сме подбрали електронни уреди на доказани световни производители, които ефективно отблъскват паяците и насекомите от домове, офиси, хотели, производствени халета и складове. Моделите покриват различни площи и работят с различна технология – ултразвук и/ или електромагнитни вълни. 

  • Ултразвукови уреди против паяци – Използват ултразвукови вълни за прогонване на дребните хищници. Предназначени са за по-малки помещения, моделите покриват от 25 до 90 кв.м. Имайте предвид, че ултразвукът не преминава през прегради – мебели, стени и др., така че апаратите трябва да включвате в контакти, пред които няма физически бариери. По този начин вълните ще се разпространяват в цялото помещение и ефективно ще го защитават от осмокраките. 
  • Електромагнитни устройства – Едни от най-предпочитаните от нашите клиенти варианти. Използват се в апартаменти и къщи и позволяват едновременна защита на няколко помещения, благодарение на комбинираната технология от ултразвук и електромагнит. Машинките използват съществуващата електрическа мрежа и излъчват сигнали по окабеляването в сградата. В помещението, в което се включват те ефективно отблъскват паяците с ултразвук, а в останалите – с електромагнитни вълни. 

В зависимост от броя помещения и площта, която следва да защити от хищните осмокраки предлагаме и комплекти апарати на специални цени. Всички машинки са с 24 месечна гаранция и техническа поддръжка от специализиран сервиз. 
Апаратите са предназначени за употреба в закрити помещения и покриват площ до 370 кв.м. Могат да се поставят на външни стени на сгради, но само под навеси или в затворени беседки, където няма опасност от попадане на водни капки върху тях. 

Вредни ли са за хората уредите против паяци?

Всички предлагани от нас апарати са напълно безвредни за употреба. Подходящи са за домове, в които живеят малки деца, хора с алергии, както и възрастни.  За разлика от инсектицидите, уредите против паяци не използват вредни химикали, а освен това са произведени от безопасни материали.
Излъчваният от машинките ултразвук не попада в обхвата на чуваемост на човека, което значи, че не може да ви притеснява по никакъв начин. Сигналите не възпрепятстват работата на телевизия, радио или интернет и не вредят на слухови апарати или пейсмейкъри.  

Електронните уреди срещу паяци са метод, който дълготрайно ще реши проблемите ви. Ние от Ню Фреш повече от 10 години предлагаме разнообразие от ефикасни средства за борба с вредителите. Възползвайте се от персонална консултация на телефон 0896660843 и поръчайте уред за защита от инсекти на отлична цена!