Меню
Количка

Препарати против комари

Advion Примамка за Мухи, 500 гр
НОВО
Производител: Швейцария Код на артикула: 3211-930
Адвион Примамка за Мухи, 500 грБиоциден препарат за унищожаване на мухи (домашна муха Musca domestica, зелена месарка Calliphoridae sp.) под формата на суха гранула.  Адвион примамка за унищожаване мухи е готова за употреба инсектицидна примамка произведена от швейцарската компания Singent..
89.28лв
Без данък:89.28лв
Производител: BROS - Полша Код на артикула: 018-79
Спрей аерозол за ефективно унищожаване на летящи насекоми (мухи, комари, плодови мушици, възрасни екземпляри на дрешни молци) в помещенията.Начин на употреба: Затворете вратите и прозорците. Опръскайте помещението от поне метър растояние от стени, плотове и мебели. След приложението излезте от п..
8.89лв
Без данък:8.89лв
Производител: BROS - Полша Код на артикула: 208-79
BROS Спрей за защита от ухапване на комари и кърлежи по тялото (DEET 25)BROS Спрей против комари и кърлежи MAX с продължително действие. Този продукт представлява отблъскваща течност, осигуряваща дълготрайна защита от комари и кърлежи. Фактът, че продуктът се прилага като спрей, го прави мн..
8.79лв
Без данък:8.79лв
Производител: BROS - Полша Код на артикула: 003-79
BROS Спрей за защита от ухапване на кърлежи и комари по тялото (DEET 15)Този продукт представлява отблъскваща течност, осигуряваща дълготрайна защита от комари и кърлежи. Фактът, че продуктът се прилага като спрей, го прави много лесен за използване. Деликатен спрей..
9.20лв
Без данък:9.20лв
EKO Спрей прогонващ пълзящи и летящи насекоми – Flortis GreenHome 500 мл. EKO Спрей прогонващ пълзящи и летящи насекоми – Flortis GreenHome 500 мл.
Временно изчерпан
Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1331760-10
Flortis GreenHome е "зелен оазис", посветен на тези, които искат да използват продукти без инсектициди, направени с растителни суровини с доказано отблъскващо действие срещу насекоми. ПРЕДИМСТВА: - Готов за употреба. - Суровини от естествен растителен произход.  ..
14.18лв
Без данък:14.18лв
АЙКЪН 10 КС - 1 л., Швейцария - Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, оси
НОВО
Производител: Швейцария Код на артикула: 1003-930
АЙКЪН 10 CS - 1 л. Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, оси, Швейцария      СПЕКТЪР НА ДЕЙСТВИЕ: Високоефективен биоцид с контактно и стомашно действие с много бърз първоначален ефект и сравнително дълго последействие..
189.50лв
Без данък:189.50лв
Производител: Швейцария Код на артикула: 1001-930
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АЙКЪН?Айкън 10 КС е високоефективен биоцид, произведен от швейцарския бранд Syngenta. Представлява микрокапсулирана суспензия, в която активното вещество е пречистен ламбда цихалотрин.КАК ДЕЙСТВА ПРЕПАРАТЪТ?Има бърз първоначален ефект, унищожаващ възрастни ..
7.90лв
Без данък:7.90лв
Производител: Швейцария Код на артикула: 1002-930
Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, оси - АЙКЪН 10 CS - 250 мл., Швейцария      СПЕКТЪР НА ДЕЙСТВИЕ: Високоефективен биоцид с контактно и стомашно действие с много бърз първоначален ефект и сравнително дълго последей..
59.99лв
Без данък:59.99лв
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 158-905
Aqua K-Othrine EW 20 Ефикасното средство за професионален контрол на комари и мухиAqua K-Othrine, емулсия, масло във вода, съдържаща 20 г/л делтаметрин Осигуряване на максимален контрол с естествен разтворител – вода -    Уникална патентована технология против изпаряване. ..
99.90лв
Без данък:99.90лв
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 902-905
Естествени пиретрини на водна основа• Разтворимост във вода. • Минимално съдържание на минерални масла и/или летливи органични съединения. • FFAST технология разработена за минимално изпарение. • Съдържа пиретрини - естествен инсектицид, извлечен директно от растения. &bu..
249.00лв
Без данък:249.00лв
Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1330565-10
Ароматизирани спирали Flortis GreenHome на основата на етерични масла от лимонена трева, лавандула, лимон и евкалипт.Flortis GreenHome е "зелен оазис", посветен на тези, които искат да използват продукти без инсектициди, направени с естествени суровини с доказано отблъскващо действие като лимоне..
4.99лв
Без данък:4.99лв
Производител: Чехия Код на артикула: 1042-901
През топлите месеци навън е пълно с различни насекоми, едни от най-неприятните сред които са кърлежите. За да се справим с тях ни е необходимо нещо силно и ефикасно. Голямо е разнообразието от препарати за пръскане, които се предлагат на пазара за изтребването на вредителите. Третирането на уча..
6.95лв
Без данък:6.95лв
Показани 1 от 12 | 59 (5 Страници)

Още информация

Със затоплянето на времето, раззеленяването на дръвчетата и цъфтежа на цветя се появяват и множество насекоми. Най-често срещаните са мухите и комарите. За да се погрижите за себе си и защитата на цялото ви семейство от появилите се инсекти е необходимо да проучите кои са добрите препарати. 
Важно е да имате средства за борба против комари, тъй като те са носители на смъртоносни инфекциозни заболявания. Болестите, причинени от хапещите инсекти, причиняват милиони смъртни случаи всяка година в световен мащаб, особено в развиващите се страни.

КОИ СА ВИДОВЕТЕ ПРЕПАРАТИ ЗА КОМАРИ?

Ще откриете изпитани марки препарати, съобразени с начина, по който желаете да ги ползвате. 

СПРЕЙОВЕ ТИП РЕПЕЛЕНТИ ЗА ЛИЧНА ЗАЩИТА

Репелентите са препарати, предназначени за борба с летящи и пълзящи вредители. Те могат да се прилагат върху човешка кожа, по облеклото или на различни повърхности. Предлагат се под формата на спрейове или стикове, подходящи са за употреба включително и от деца (специално разработени формули, които не дразнят кожата). Целта им е да се предотврати кацане или покатерване на насекомите върху хората. Те помагат за предпазване от ухапване. 

ЕФЕКТИВНОСТ НА ПРЪСКАЛАТА

За да сте сигурни, че ще получите ефективен резултат, следвайте нашите няколко прости стъпки при пръскане със спрея:

  • впръскайте спрея по кожата си на необходимите места от разстояние поне 15-20 сантиметра;
  • равномерно и с бавни движения разнесете препарата по незащитените от дрехи области на тялото си;
  • ако използвате върху дрехи от естествени тъкани, продължителността на действие може да бъде увеличена, ако след напръскването те бъдат съхранявани в найлонови пликове;
  • запомнете, че дрехите от синтетични материи не могат да бъдат третирани със спрей против комари. Това ще доведе до тяхното съсипване.

ЗА КОГО СА ПОДХОДЯЩИ ПРЪСКАЛАТА?

Репелентите за пръскане против комари могат да бъдат използвани върху ръцете, врата и по естествените тъкани, като продължителността на действие е различна при всички тях. 
Подходящи са за използване от възрастни и деца над 12-годишна възраст за предпазване от ухапване във времето от април до октомври, когато навън е пълно с този вид инсекти, особено ако наблизо има воден източник. За деца на възраст над 2 години подходящ е срепят за отблъскване на комари на Bros, който не дразни нежната кожа и не предизвиква алергични реакции.  Пръскалата не бива да се употребяват и от хора с респираторни заболявания, защото могат да предизвикат затруднения в дишането. 

Спрейовете против комари си остават най-ефикасното решение за борба с кръвопиещите инсекти през летните месеци. Само така най-сигурно ще се предпазите от ухапванията им, които водят до неприятни сърбежи и почервеняване на засегнатия участък. 

В нашия онлайн магазин ще намерите висококачествени продукти за борба с комари на водещи производители, които ви предлагаме на достъпни цени. Те са доказано ефективни против нашествието на тези хапливи насекоми, които могат да ви преследват навсякъде, та дори и във вашия дом. 

ПРЕПАРАТИ ИНСЕКТИЦИДИ ЗА ТРЕТИРАНЕ НА ОТКРИТИ И ЗАКРИТИ ПРОСТРАНСТВА

Инсектицидите се прилагат в градини, в дома, в ресторанти, около прилежащи към заведения детски площадки, обществени паркове, междублокови пространства, градинки и др. Също в сгради и обществени заведения, обори, хамбари, обекти за производство и търговия с хранителни и нехранителни продукти. От огромно значение е да знаете как правилно да употребявате веществата против комари, за да бъдат те максимално ефикасни.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ?

Тези специално разработени вещества отрови се предлагат в различни разфасовки и под различна форма – на гранули или като сух прах. Разреждат се във вода и се прилагат с помощта на пръскачки.

КЪДЕ СЕ ТРЕТИРА С ПРЕПАРАТИТЕ ИНСЕКТИЦИДИ?

Опръскват се треви, храсти, веранди, стрехи, улуци, прозорци и врати, особено места в близост до водни басейни – фонтани, изкуствени езера, чешми и подобни. Целта е да се извърши контрол над площите, където комарите почиват през светлата част от денонощието.

КОЛКО ЧЕСТО СЕ ИЗВЪРШВАТ ОБРАБОТКИТЕ С ПРЕПАРАТИТЕ ПРОТИВ КОМАРИ?

Пръска се на всеки 10 дни, сутрин рано или късно вечер, през целия топъл сезон. Целта е трайно унищожаване на популацията от насекоми.

Алтернативи на препаратите срещу комари 

За приложение на открито на тераси, веранди, в беседки, в градини на кафенета и ресторанти и др.  се използват най-често ароматни спирали, пръчици, гранули. 

  • Спиралите се активират чрез запалване, оставяйки малка тлееща жарава. Димът, който излиза от спиралата дразни летящите инсекти и служи за прогонването им. 
  • Пръчиците действат по сходен начин на спиралите и са подходящи за отблъскване на насекомите на открито.
  • Гранулите се поръсват из тревните площи и в саксиите с цветя и действат срещу вредните насекоми чрез отблъскващи аромати. 
  • Ако пък търсите технологично решение, което да ви спести време и усилия и да подпомогне препаратите против комари, свържете се с консултантите ни и ги попитайте за специалните крушки с жълта светлина или за електронните ни уреди против комари

ПРЕПАРАТИ ПРОТИВ КОМАРИ ОТ NEWFRESH

Ние от Ню Фреш повече от 10 години сме Експерта в прогонване на вредителите. За да се предпазите от тези досадни и същевременно опасни насекоми, доверете ни се – предлагаме качествени спрейове за лична употреба, които ще ви защитят от непрестанните атаки на кръвопийците. Свържете се с нас, а ние ще ви разкажем как лесно да защитите семейството си от нежеланите инсекти.