Меню
Количка

Метеорологични станции

Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-35.1109.IT
Описание на продукта:Как се развива местното време днес? С един поглед към дисплея на безжичната метеорологична станция "NEO PLUS" винаги сте информирани.Външната температура и влажност се определят директно от радиопредавател включен в пакета.Слънце, облаци или дъждовни капки - интегрир..
88.40лв
Без данък:88.40лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-30.3311.02
Приложение:  Датчиците са за приемник на системата WEATHER HUB- арт.№ 31.4001.02. През вашия смартфон вие ще можете да наблюдавате дали са отворени прозорците и вратите на вашия дом или офис, ще получавате автоматична информация за отварянето им. Памет до 90 дни. Бял и кафяв..
138.50лв
Без данък:138.50лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-30.3307.02
WEATHER HUB Безжичен  ветромер (аненометър) със соларПриложение:  Сензорът е за приемник на системата WEATHER HUB- арт.№ 30.3307.02. Проверка на данните по всяко време и навсякъде чрез смартфон, с много информация, като посоката на вятъра, скорост на в..
192.90лв
Без данък:192.90лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-30.3304.02
Приложение:Сензора е за приемник на системата WEATHER HUB- арт.№ 31.4001.02.  За наблюдение на температурните стойности около къщата по всяко време и навсякъде, идеален за хладилник, фризер, аквариум, външна температура, проверка на данни чрез смартфон от различни потребител..
81.20лв
Без данък:81.20лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-30.3301.02
Приложение:  Сензорът е за приемник на системата WEATHER HUB - 31.4001.02За наблюдение на температурните стойности около къщата по всяко време и навсякъде, идеален за хладилник, фризер, аквариум, басейн и езеро, проверка на данни чрез смартфон от различни потребители, безплат..
50.20лв
Без данък:50.20лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-30.3310.02
Сензора е за допълнителен приемник за системата WEATHER HUB - арт.№ 31.4001.02. За наблюдение на температурните стойности около къщата по всяко време и навсякъде, проверка на данни чрез смартфон от различни потребители, безплатно приложение, регулируеми лимити чрез аларма, уведомяване директно на ва..
143.50лв
Без данък:143.50лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-31.4001.02
 Приложение:  WEATHER HUB е удобно и лесно за употреба устройство за наблюдение и контрол на вашия дом, офис, склад и др. директно на вашия смартфон. Специални предаватели са лесни за инсталиране, където искате да се измери температура на въдуха, температура на водата в аквар..
154.90лв
Без данък:154.90лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-30.3060.01.IT
Приложение:С  метеорологична станция "Klima-Home" лесно може да наблюдавате температурата и влажността в четири точки, с помоща на 3 радиоуправляеми датчика, с обхват до 100 метра.Станцията може да се свърже със ситемата WEATHER HUB  (станция с Арт.№31.4001.02 ) и така вие ще ..
216.40лв
Без данък:216.40лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-30.3303.02
Приложение:Сензора е за приемник на системата WEATHER HUB- арт.№ 31.4001.02. За наблюдение на температурните стойности и влажноста около къщата по всяко време и навсякъде, идеален за дневна и спалня, килер, складово помещение, зимна градина или оранжерия, за работа на открито, про..
60.10лв
Без данък:60.10лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-30.3305.02
Приложение:Сензора е за приемник на системата WEATHER HUB- арт.№ 31.4001.02.  За наблюдение на температурните стойности и влажноста около къщата по всяко време и навсякъде, също предупреждава, когато е открита вода, идеален за кухня, баня, мокро помещение и килер, проверка на данни чр..
81.20лв
Без данък:81.20лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-30.3302.02
Приложение:PRO Сензора е за приемник на системата WEATHER HUB- арт.№ 31.4001.02., подходящ за проследяване на температурата на охлаждане на климатична техника или течности чрез високо точен професионален кабел сензор (1,5м), голям обхват на измерване (до 110 ° C), проверка на данн..
159.90лв
Без данък:159.90лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-31.4013.02
WEATHERHUB OBSERVER Стартов комплект с термо-хигрометър и темп. кабелна сонда - 31.4013.02Използвайте уеб платформата WEATHERHUB "OBSERVER" за професионален мониторинг и документиране на температурата и влажността. Системата е идеално подходяща за професионални приложения. Стартовият комплект в..
223.40лв
Без данък:223.40лв
Показани 1 от 12 | 33 (3 Страници)

Още информация

Метеорологичните станции са съвременни устройства, които дават възможност да се получи информация за времето и да се проследяват температурата и влажността на въздуха в дома. 
В Ню Фреш предлагаме различни марки измервателни уреди за професионална и домашна употреба. Цените варират в зависимост от производителя, характеристиките и специалните им функции. Станциите могат да бъдат любителски за базови измервания или специализирани с вграден часовник с аларма за събуждане, известия при достигнати определени температурни стойности, календар, както и да осигуряват краткосрочни прогнози за времето, да показват часовете на изгрев и залез на Слънцето, както и да проследяват фазите на Луната. 

За какво можете да използвате метеорологичните станции?

  • Удобство и комфорт в дома – метеостанциите отчитат температурата в стаите и могат да алармират при намалена влажност на въздуха. 
  • Оптимизиране на разходите – позволяват ви да следите градусите вътре и извън помещенията и да планирате отоплението; да следите за резки температурни промени, които биха довели до замръзване на тръби или растенията в двора. 
  • Здраве и грижа – метеорологичните уреди отчитат промените в атмосферното налягане и фазите на Луната, като Ви помагат да изпълнявате своите хранителни режими, в съответствие с природните цикли.  
  • Обучение и развлечение – позволяват на децата да се информират за температурата и да изучават промените на климата през различните сезони. 
  • Планиране на дейности на открито – информират за промени в атмосферните условия, за наличието на силен вятър или количествата валежи, паднали в градината. 
  • Модерни и лесни за използване технологични устройства – всички апарати имат елегантен дизайн, което ги прави подходящи за всеки интериор, а отчитането на данните е лесно чрез големи екрани с красиви графики. 

Какви видове метеорологични станции съществуват?

Качествените метеорологични станции отчитат точно температурата в помещенията, както и нивото на влажност на въздуха. Имат вграден хигрометър и барометър. При нас ще откриете както аналогови уреди с красив циферблат, така и малки и големи по размер безжични устройства с дигитален екран.
Моделите, осигуряващи информация за метеорологичните условия на открито са оборудвани с поне един външен датчик и базова станция, която се разполага на закрито. Сензорните датчици се прикрепят на прозорците или вратите, под стрехите на къщата или на друго подходящо място и служат за наблюдение и събиране на информация относно температурните стойности и влажността около сградата. Данните се предават към базовата станция, която ги визуализира на екрана. 
Сред най-търсените метеорологични устройства са системите „интелигентен дом“ –средства за наблюдение и контрол на дома, офиса или склада, които предават информация директно на Вашия телефон. Състоят се от мини сензори, които се инсталират лесно в различни точки от имота и събират данни за температурата, влажността или наличието на влага в помещенията. Информацията се обработва и събира с помощта на специализиран софтуер и се изпраща към телефона ви чрез радиосигнал. 

Правилна употреба на метеостанциите

Всяка метеорологична станция трябва да използвате и инсталирате спрямо инструкциите за употреба. Тъй като електронните устройства са чувствителни към околната среда е нужно правилно да разположите както дисплея, така и външните сензори. Монтирането им е от особено значение за точността и безпроблемната работа на метеостанцията. Дигиталните екрани или т. нар база трябва да разположите на закрито, сухо място, където няма прах или мръсотия. Екраните могат да стоят изправени на маса или секция или да бъдат закачени на стена.

Сензорите се инсталират на открито, за  да отчитат външните атмосферни условия. Обикновено са направени от водоустойчив материал, но за да гарантирате по-дълъг живот на уредите и прецизност на измерванията, избирайте за предавателите места, защитени от пряка слънчева светлина и дъжд. Първоначалната настройка включва и задаването на час и дата, както и свързването между базата и сензорите (което се определя от модела на метеорологичната станция). Поддръжката на уредите се изразява в редовна проверка на коректната работа на сензорите и подмяна на батерии. 

Възползвайте се от възможността за безплатна консултация, за да получите съвет относно най-подходящата метеорологична станция за Вашия дом. Всички електронни измервателни уреди от NewFresh.org се доставят в защитена опаковка, с бърза доставка до всяка точка на страната.