Уреди против гризачи

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:
Уреди против гризачи - Ултразвуков електронен апарат за прогонване на ЛЯСТОВИЦИ, Чайки, Гларуси, Кълвачи и гризачи с 8 говорителя на най-добра цена

Ултразвуков електронен апарат за прогонване на ЛЯСТОВИЦИ, Чайки, Гларуси, Кълвачи и гризачи с 8 говорителя
Ултразвуковият апарат срещу птици и гризачи ефективно прогонва лястовици, чайки, гларуси, мишки и пл...

Цена:
143,00 лв
Уреди против гризачи - Адаптер за УЛТРАЗВУКОВ ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ RAUS, ПРОТИВ МИШКИ, ПЛЪХОВЕ И СЪСЕЛИ, ЗА 300 КВ. М. на най-добра цена

Адаптер за УЛТРАЗВУКОВ ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ RAUS, ПРОТИВ МИШКИ, ПЛЪХОВЕ И СЪСЕЛИ, ЗА 300 КВ. М.
Адаптер 5V е специално разработен, за да захранва ултразвуков електронен апарат - Raus. ...

Цена:
15,50 лв

Уред против гризачи - бързо, лесно и трайно прогонване на мишки и плъхове

 

Малцина са тези, които приемат спокойно факта, че в дома им има мишка. В повечето случаи хората се паникьосват и започват да залагат капани и отрова. Днес има много по-добър метод за справяне с гризачите, а именно уред против гризачи.

Мишките и екскрементите им са опасни за човешкото здраве и досегът с тях би могъл да доведе до редица заболявания.

Изгонете тези вредители от дома си бързо, лесно и трайно като намерите подходящия за Вас уред против гризачи. 

 

Уреди против гризачи - качестено решение и супер цени!

Какво да направите преди да купите уред против гризачи

1. Потвърдете, че мишките съществуват

Ако все по-често откривате надъвкани вестници и книги, ситни черни топчета, продупчени кашони или пък чувате непрекъснато шумолене от стените, тавана или пода на дома ви, няма съмнение, че си отглеждате мишка.

Веднага се поинтересувайте за подходящ уред против гризачи.

2. Почистете перфектно жилището си

След като сте се убедили, че имате мишки, не бързайте да слагате купения уред против гризачи. Първо трябва да определите какво привлича мишките и плъховете в дома ви. Една от най-честите причини е храната в кухнята, особено когато оставяте неизмити чинии в мивката нощем и храна в картонени кутии. Храната за домашни любимци е друга атракция за тези гризачи.

3. Намерете от къде влизат мишките и запушете дупката. Ако дупката е малка, поставете стоманената вата, да се затвори пътят на гризачите.

Уред против гризачи - проверете от къде да го купите

Вече  можете да включите тежката артилерия – ние от Ню Фреш ООД имаме решението за Вас!

Преди покупката на подходящ уред против гризачи, трябва да сте наясно, че основният начин за контрол на мишката включва 3 различни стратегии:

•             канализация в дома;

•             строителство, което не позволява влизане на мишки;

•             намаляване популацията им.

Ако при първите две не можете да се намесите, то в третата можете да сте главен герой като закупите уред против гризачи.

Какво друго можете да направите преди да вземете уреда против гризачи

Преди да включите в действие уреда против гризачи, трябва да почистите перфектно дома си. Така мишките няма да могат да се хранят. Това е необходимо да стане преди да стигнете до използването на уреда против гризачи.

За ограничаване на популацията на гризачите можете да използвате няколко прийома, които включват премахване на гнездото на мишките като ги изгоните, заловите и / или убиете. Със сигурност повечето от вас ще изберат да ги прогонят, използвайки уред против гризачи.

Какъв уред против гризачи да изберете

Изключително ефективен начин за премахване на гризачите е ултразвукът. Точно на тази технология се основават и нашите уреди против гризачи.

На сайта ни ще откриете уникални оферти за прогонване на мишки и плъхове.

Ефективен уред против гризачи "SLIMLINE 1000"

Апаратът въздейства на гризачите, излъчвайки ултразвуков импулс  с  26 kHz честота.

Този звук не се възприема от хора, птици, кучета и котки. Непоносим е за гризачи. Научно доказано е, че този сигнал не уврежда здравето на мишките и плъховете, но въздейства върху сетивата им и ги гони от района. Точно в това се състои ефективността на този уред против гризачи.

Уредът против гризачи "SLIMLINE 1000" може да осигури опазването на до 93 кв.м. площ. Той трябва да работи непрекъснато, а ефектът ще е налице до една – две седмици.

Уредът против гризачи ще Ви отърве и от пълзящите инсекти. Известно е, че ултразвукът прекратява репродуктивните способности на насекомите и ги прогонва от дома Ви.

В момента предлагаме промоционална оферта за уреда против гризачи "SLIMLINE 1000". При закупуване на 3 бройки, клиентът получава много добра цена.

Комбиниран уред против гризачи Plus, Gardigo 

Уред за прогонване на мишки - ефективни и достъпни апарати!

Друг забележителен уред против гризачи е Комбинираният уред PLUS на немската фирма Gardigo. Той действа на значително по-голяма територия – 230 кв.м. Този уред против гризачи комбинира в себе сисвойствата на ултразвуков и електормагнитен апарат.

 

Уредът против гризачи PLUS, Gardigo действа автоматично. Той е способен да се включва и изключва, да променя честотите и ефектът му е неоспорим.

Този вид уред против гризачи въздейства върху мишките и плъховете, мравките и хлебарките с промяна на електромагнитните сигнали около окабеляването в дома. В комбинация с това, уредът против гризачи атакува и с ултразвуковия си говорител, излъчващ звук до 40 kHz. Сигналът паникьосва гризачите и инсектите, те спират размножаването и храненето си и не след дълго бягат от района.

Тъй като уредът против гризачи автоматично променя сигналите, вредителите не успяват да привикнат. Импулсите, излъчвани от уреда против гризачи не оказва въздействие върху хората, домашните любимци, радио и телевизионните сигнали или върху телефоните.

Чувствителен ефект от дейността на уреда против гризачи PLUS се констатира до няколко дена (10-14 дни).

 

Професионални уреди за против гризачи с елегантен дизайн

Уреди против гризачи - справи се професионално с вредителите!

За контролиране на популацията на по-голям терен от порядъкa на 232 кв.м. можете да се снабдите с уред против гризачи SLIMLINE 2500. Той също комбинира ултразвука и електромагнитния сигнал за по-висока ефективност.

За площ до 370 кв. м. предлагаме и елегантния уред SLIMLINE 4000. Апаратът работи с ултразвук и електромагнитни импулси, действа безотказно против гризачи, както и пълзящи насекоми. 

Ню Фреш ООД предлага промоционална оферта при закупуване на два броя уред против гризачи Slimline 2500 или Slimline 4000.

 

Уред против гризачи, когато сме на почивка?

За любителите на ваканциите сред природта Ню Фреш ООД предлага компактния ултразвуков мобилен уред против гризачи от GARDIGO. Той е с изключително достъпна цена, лесен за носене навсякъде. Можете да го позвате и като фенерче.

GARDIGO гони мишките и плъховете с излъчвания от него ултразвук. Действа на площ от 30 кв.м. на закрито или навън в радиус от 6 м. Тъй като уредът против гризачи функционира и като фенерче, е особено практичен при преспиване сред природата.

За безпроблемно функциониране на уреда против гризачи, трябва да се снабдите с 2 батерии ААА.

Още уреди против гризачи от Ню Фреш ООД

Клиентите споделят, че особено мощен е ултразвуковият уред против гризачи DUO на немската фирма Gardigo. Той работи в три режима – ултразвук, импулсни вълни или комбинация от двете, като всеки човек може да избере този режим, който е най подходящ в случая.

Уредът за прогонване на мишки Gardigo покрива до 550 кв. м площ. Има осезаем ефект след около 14 дена. Уредът против гризачи въздейства на мишки, плъхове и мравки.

Нашата фирма Ню Фреш ООД е безспорен лидер в разпространението на средства за борба с всякакви вредители. В онлайн магазина ни ще откриете най-подходящия за вас уред против гризачи и можете да се възползвате максимално от актуалните промоционални оферти.

Когато търсите подходящия уред против гризачи, ние ще Ви съдействаме при избора и ще Ви предложим най-изгодната оферта.

Не отлагайте покупката на уред пртив гризачи, попитайте ни за решението!

Какво да направите преди да купите уред против гризачи?
Уред против гризачи - проверете от къде да го купите
Какво друго можете да направите преди уреда против гризачи?
Какъв уред против гризачи да изберете?
Eфективен уред против гризачи
Комбиниран уред против гризачи Plus
Професионални уреди за против гризачи
Уред против гризачи, когато сме на почивка?
Още уреди против гризачи от Ню Фреш ООД