Меню
Количка

Уреди против гризачи

Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 90801-10
Електронен ултразвуков уред против мишки и плъхове, комари, хлебарки и белки VARIO-SCHUTZ, 3 в 1, Gardigo Уредът действа ефективно срещу мишки, плъхове, против комари и други насекоми и гризачи (против мухи, хлебарки, белки). Честотата на излъчвания от уреда ултразвук се избира спрямо вреди..
35.90лв
Без данък:35.90лв
Производител: България Код на артикула: 3008-79
Електронният уред за борба с гризачи е предназначен за охрана на транспортни средства - леки и товарни автомобили, строителни и земеделски машини.ПРИНЦИП НА РАБОТА: Уреда излъчва ултразвукови вълни, които са нечуваеми за хора и едри животни, но имат силно въздействие върху гризачите. Тези вълни ..
24.90лв
Без данък:24.90лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 91951-10
Мобилният соларен ултразвуков уред Gardigo Solar Vario Protection 3 в 1 се използва за защита от мишки, плъхове, белки, както и различни видове пълзящи и летящи насекоми.Преносимият електронен апарат се захранва чрез слънчев панел и е подходящ за борба с вредители практически навсякъде. Може да ..
47.99лв
Без данък:47.99лв
Производител: Франция Код на артикула: 45330
Комплект: Спрей за предпазване на ел. инсталации от гризачи + Електронен стационарен уред (електронна котка) прогонващ гризачи в транспортни средства за 20 кв. м.Спреят формира лепкав слой, който гризачите избягват, като по този начин предпазва от потенциални поражения върху кабели и инсталации...
47.80лв
Без данък:47.80лв
Производител: Германия Код на артикула: 45337
Комплект: Спрей за предпазване на ел. инсталации от гризачи + Електронен стационарен уред (електронна котка) прогонващ гризачи в транспортни средства за 20 кв. м.Спреят формира лепкав слой, който гризачите избягват, като по този начин предпазва от потенциални поражения върху кабели и инсталации...
40.23лв
Без данък:40.23лв
Производител: Pest-Stop - Англия Код на артикула: 5015-10
Уредът против гризачи и пълзящи насекоми Pest Stop 230 защитава собствеността Ви от мишки, плъхове, хлебарки, мравки, паяци и др. чрез ултразвукови сигнали и електромагнитни вълни на площ до 230 кв.м. - 1 къща или 1 апартамент Нашествието на мишки, плъхове и пълзящи инсекти в до..
45.90лв
Без данък:45.90лв
Производител: Англия Код на артикула: 5016-801010-1207-3001-1205-1003
В комплекта са включени:1 бр. Ултразвуков и електромагнитен апарат "Pest Stop" за прогонване на мишки, плъхове, хлебарки и мравки за 370 кв. м.2 бр. Мумия - гризачите умират и изсъхват без да миришат, 150 гр. - 15 бр.1 бр. Д-р Морт - отрова за плъх..
63.99лв 80.19лв
Без данък:63.99лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 60048-10
Ултразвуковият уред Gardigo Animal Repeller действа ефективно срещу кучета, котки, белки, невестулки, нежелани птици и други дребни животни на площи до 100 кв.м.Това е съвременен уред за прогонване на вредители, който възпроизвежда различни ултразвукови честоти, избрани така, че да оказват влиян..
51.40лв
Без данък:51.40лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 62323-10
Gardigo Pest Repeller Plus е мощен електронен уред, който притежава широкоспектърно действие и е ефективно средство за прогонване на вредители от различни видове. Чрез електромагнитните импулси, които устройството излъчва, се извършва защита и премахване на мишки, плъхове, хлебарки, мравки и други п..
42.50лв
Без данък:42.50лв
Производител: Concept Research, Англия Код на артикула: 6121-10
 PestController - ултразвуков уред прогонващ мишки,  работи чрез излъчване на ултразвукови сигнали 40 kHz на всеки 8 секунди,  предпазва  площ до 92 кв м. Сигналите предизвикат стрес  на мишките, който спомага да ги прогони от Вашия дом. Това устройство работещо с батери..
59.00лв
Без данък:59.00лв
Производител: Mondo Verde - Италия Код на артикула: ALREP76-10
Адаптер 5V, 500 mAh за УЛТРАЗВУКОВ ЕЛЕКТРОНЕН АПАРАТ RAUS, ПРЕНОСИМ С БАТЕРИИ - ПРОТИВ МИШКИ, ПЛЪХОВЕ И СЪСЕЛИ, ЗА 300 КВ. М. с код REP76-10...
15.50лв
Без данък:15.50лв
Производител: VARTA - Германия Код на артикула: 9547-920
Алкална батерия VARTA LONGLIFE, размер "AA" - 1 бр. ..
1.50лв
Без данък:1.50лв
Показани 1 от 12 | 36 (3 Страници)

Още информация

Уред против гризачи - бързо, лесно и трайно прогонване на мишки и плъхове

Малцина са тези, които приемат спокойно факта, че в дома им има мишка. В повечето случаи хората се паникьосват и започват да залагат капани и отрова. Днес има много по-добър метод за справяне с гризачите, а именно уред против гризачи.
Мишките и екскрементите им са опасни за човешкото здраве и досегът с тях би могъл да доведе до редица заболявания.
Изгонете тези вредители от дома си бързо, лесно и трайно като намерите подходящия за Вас уред против гризачи. 

 

Уреди против гризачи - качестено решение и супер цени!

КАКВО ДА НАПРАВИТЕ ПРЕДИ ДА КУПИТЕ УРЕД ПРОТИВ ГРИЗАЧИ?

1. Потвърдете, че мишките съществуват
Ако все по-често откривате надъвкани вестници и книги, ситни черни топчета, продупчени кашони или пък чувате непрекъснато шумолене от стените, тавана или пода на дома ви, няма съмнение, че си отглеждате мишка.
Веднага се поинтересувайте за ефективен уред срещу мишки и плъхове.

2. Почистете перфектно жилището си
След като сте се убедили, че имате мишки, не бързайте да слагате купеното устройство. Първо трябва да определите какво привлича мишките и плъховете в дома ви. Една от най-честите причини е храната в кухнята, особено когато оставяте неизмити чинии в мивката нощем и храна в картонени кутии. Храната за домашни любимци е друга атракция за тези гризачи.

3. Намерете откъде влизат мишките и запушете дупката. Ако дупката е малка, поставете стоманената вата, да се затвори пътят на гризачите.

УРЕД ПРОТИВ МИШКИ И ПЛЪХОВЕ - ПРОВЕРЕТЕ ОТКЪДЕ ДА ГО КУПИТЕ

Вече  можете да включите тежката артилерия – ние от Ню Фреш ООД имаме решението за Вас!
Преди покупката на подходящ уред за прогонване на гризачи, трябва да сте наясно, че основният начин за контрол на мишката включва 3 различни стратегии:
•          канализация в дома;
•          строителство, което не позволява влизане на мишки;
•          намаляване популацията им.
Ако при първите две не можете да се намесите, то в третата можете да сте главен герой, като закупите устройство.

КАКВО ДРУГО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПРЕДИ ДА ВЗЕМЕТЕ УСТРОЙСТВОТО ПРОТИВ МИШКИ?

Преди да включите в действие апарата против мишки и плъхове, трябва да почистите перфектно дома си. Така мишките няма да могат да се хранят. Това е необходимо да стане преди да стигнете до използването на устройството.
За ограничаване на популацията на гризачите можете да използвате няколко прийома, които включват премахване на гнездото на мишките като ги изгоните, заловите и/или убиете. Със сигурност повечето от вас ще изберат да ги прогонят с ултразвуково устройство.

КАКЪВ УРЕД ДА ИЗБЕРЕТЕ?

Изключително ефективен начин за премахване на гризачите е ултразвукът. Точно на тази технология се основават и нашите уреди против мишки и плъхове.
На сайта ни ще откриете уникални оферти за прогонване на мишки и плъхове.

ЕФЕКТИВЕН УРЕД ПРОТИВ МИШКИ И ПЛЪХОВЕ "PEST STOP 90"

Уред за прогонване на мишки - евтини и ефикасни машинки!

Апаратът въздейства на гризачите, излъчвайки ултразвуков импулс с 26 kHz честота.

Този звук не се възприема от хора, птици, кучета и котки. Непоносим е за гризачи. Научно доказано е, че този сигнал не уврежда здравето на мишките и плъховете, но въздейства върху сетивата им и ги гони от района. Точно в това се състои ефективността на това електронно средство.

Уредът против гризачи "PEST STOP 90" може да осигури опазването на до 90 кв.м. площ. Той трябва да работи непрекъснато, а ефектът ще е налице до една – две седмици.
Апаратът против гризачи ще Ви отърве и от пълзящите инсекти. Известно е, че ултразвукът прекратява репродуктивните способности на насекомите и ги прогонва от дома Ви.
В момента предлагаме промоционална оферта за 3 броя "PEST STOP 90".

КОМБИНИРАН УРЕД ПРОТИВ ГРИЗАЧИ PLUS, GARDIGO 

Уред за прогонване на мишки - ефективни и достъпни апарати!

Друг забележително средство е Комбинираният уред против мишки и плъхове “Gardigo PLUS”. Той действа на значително по-голяма територия – 230 кв.м. и комбинира в себе си свойствата на ултразвуков и електромагнитен апарат.
 
Това устройство действа автоматично. То е способно да се включва и изключва, да променя честотите и ефектът му е неоспорим.
Този вид въздейства върху мишките и плъховете, мравките и хлебарките с промяна на електромагнитните сигнали около окабеляването в дома. В комбинация с това, уредът атакува и с ултразвуковия си говорител, излъчващ звук до 40 kHz. Сигналът паникьосва гризачите и инсектите, те спират размножаването и храненето си и не след дълго бягат от района.

Тъй като уредът срещу мишки и плъхове автоматично променя сигналите, вредителите не успяват да привикнат. Импулсите, излъчвани от устройството не оказва въздействие върху хората, домашните любимци, радио и телевизионните сигнали или върху телефоните.

Чувствителен ефект от дейността на апарата “PLUS” се констатира до няколко дена (10-14).

ПРОФЕСИОНАЛНИ УРЕДИ ПРОТИВ ГРИЗАЧИ С ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН

Уреди против гризачи - справи се професионално с вредителите!

За контролиране на популацията на по-голям терен от порядъкa на 232 кв.м. можете да се снабдите с уред против гризачи “SLIMLINE 2500”. Той също комбинира ултразвука и електромагнитния сигнал за по-висока ефективност.

За площ до 370 кв. м. предлагаме и елегантния уред “SLIMLINE 4000”. Апаратът работи с ултразвук и електромагнитни импулси, действа безотказно против гризачи, както и пълзящи насекоми. 
Ню Фреш ООД предлага промоционална оферта при закупуване на два броя уреди Slimline 2500 или Slimline 4000. 

ПРЕНОСИМ УРЕД ПРОТИВ ГРИЗАЧИ С БАТЕРИИ

Уреди против гризачи - най-достъпни цени!

За любителите на ваканциите сред природта Ню Фреш ООД предлага компактния ултразвуков мобилен уред против гризачи от GARDIGO. Той е с изключително достъпна цена, лесен за носене навсякъде. Можете да го ползвате и като фенерче.
GARDIGO гони мишките и плъховете с излъчвания от него ултразвук. Действа на площ от 40 кв.м. на закрито или навън в радиус от 6 м.
За безпроблемно функциониране на устройството против гризачи, трябва да се снабдите с 2 батерии ААА.

ОЩЕ УРЕДИ ПРОТИВ МИШКИ И ПЛЪХОВЕ ОТ НЮ ФРЕШ ООД

Клиентите споделят, че особено мощен е ултразвуковият уред против гризачи DUO на немската фирма Gardigo. Той работи в три режима – ултразвук, импулсни вълни или комбинация от двете, като всеки човек може да избере този режим, който е най подходящ в случая.
Той покрива до 550 кв. м площ. Има осезаем ефект след около 14 дена. Устройството против мишки и плъхове въздейства на мишки, плъхове и мравки.

Нашата фирма Ню Фреш ООД е безспорен лидер в разпространението на средства за борба с всякакви вредители. В онлайн магазина ни ще откриете най-подходящия за вас апарат срещу мишки и можете да се възползвате максимално от актуалните промоционални оферти.

Ултразвуковите уреди излъчват високочестотни звуци, които са неприятни за гризачите, като по този начин ги отблъскват от обработената зона, без да ги убиват или нараняват.

Обхватът на уредите варира в зависимост от модела. Някои уреди покриват по-малки площи около 90 кв.м., докато други могат да покриват и по-големи площи до 230 кв.м. или повече.

Повечето съвременни уреди против гризачи са проектирани да бъдат безопасни за кучета и котки. Въпреки това, важно е да проверите спецификациите на продукта, особено ако имате по-чувствителни домашни любимци.

Да, редовната поддръжка на уредите против гризачи е важна за поддържането на тяхната ефективност и дълготрайност. Това включва проверка за евентуални повреди, почистване от прах и мръсотия, както и замяна на батерии или други консумативи, ако това е нужно. Също така е важно редовно да проверявате дали уредът работи коректно и да следвате инструкциите на производителя за правилна употреба и поддръжка.