Меню
Количка

Борба с Паяци

Производител: Hüniger Код на артикула: 12358-10
Hüniger® натурален продукт за унищожаване на паяци.  Хюнигер® Паяци е 100% натурален продукт за унищожаване на паяци.Предимства:Безопасен за хора и животни. 100% естествен произход.  Бърз ефект. Ефективен и лесен за употреба на открито и закрито. Без химия,..
7.99лв
Без данък:7.99лв
Производител: Италия Код на артикула: 013-79
Етеричните масла и естествените компоненти, присъстващи във формулата, са нежелани за паяците, както и за други пълзящи насекоми, намиращи се в къщите. По този начин те помагат за запазване на помещенията пред гореспоменатите нежелани гости. Продуктът, готов за употреба , трябва да се пръска от раз..
24.00лв
Без данък:24.00лв
Производител: Швейцария Код на артикула: 1001-930
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АЙКЪН?Айкън 10 КС е високоефективен биоцид, произведен от швейцарския бранд Syngenta. Представлява микрокапсулирана суспензия, в която активното вещество е пречистен ламбда цихалотрин.КАК ДЕЙСТВА ПРЕПАРАТЪТ?Има бърз първоначален ефект, унищожаващ възрастни ..
7.40лв
Без данък:7.40лв
Комплект 3 бр - Нокаут Универсал Knockout Universal - Унищожител на креватни дървеници  3 х 500 мл. Комплект 3 бр - Нокаут Универсал Knockout Universal - Унищожител на креватни дървеници  3 х 500 мл.
ПРОМО -6 %
Производител: Италия Код на артикула: 802020-3-901
Кnockout UniversalГотов за употреба инсектицид за унищожаване на креватни дървеници.  Knockout Universal има силен нок-даун ефект. Формулата съчетава три активни вещества, предлагащи до 6 месеца защита. Knockout Universal води до бърз ефект срещу широка гама от пълзящи и летящ..
48.30лв 51.60лв
Без данък:48.30лв
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 5755-905
K-Othrine Partix К-Отрин Патрикс концентрат за хлебарки, дървеници, паяци,  мухи, гнезда на оси на закрито Биоцид за контрол на хлебарки, дървеници, паяци,  мухи, гнезда на оси на закрито. За употреба в обекти с обществено предназначение, както и в жилищни, търговски и промишл..
57.90лв
Без данък:57.90лв
Производител: Франция Код на артикула: 201012-901
Вид на препарата: Димка 20 гр..Активно вещество: 72 г/кг цифенотрин.Предназначение: За контрол на хлебарки, кожояди и вредители по храните, за летящи и пълзящи насекоми.Начин на прилагане: Изнесете животни, храни, аквариуми и чувствителни растения от помещението. Затварете вратите и ..
34.90лв
Без данък:34.90лв
Производител: Италия Код на артикула: 802020-901
Кnockout UniversalГотов за употреба инсектицид за унищожаване на креватни дървеници.  Knockout Universal има силен нок-даун ефект. Формулата съчетава три активни вещества, предлагащи до 6 месеца защита. Knockout Universal води до бърз ефект срещу широка гама от пълзящи и летящ..
17.20лв
Без данък:17.20лв
Производител: BASF - Германия Код на артикула: 8984-930
Фендона 60 СК е инсектициден препарат от групата на пиретроидите, който действа ефективно и широкоспектърно срещу много типове вредители. Можете да използвате препарата в борбата срещу:Летящи насекоми – мухи, комари, молци; Пълзящи насекоми – хлебарки, дървеници, бълхи, мравки, ..
182.90лв
Без данък:182.90лв
Производител: Италия Код на артикула: 310-902
Микрозин е биоцид, под формата на концентрат, предназначен за ефективна борба с комари и други вредни пълзящи и летящи насекоми.  Действа срещу хлебарки, дървеници, бълхи, мухи, мравки, молци, паяци, кърлежи, които могат да причинят ухапване, ужилване и др. Микроемулсионният препарат ..
89.00лв
Без данък:89.00лв
АЙКЪН 10 КС - 1 л., Швейцария - Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, оси
НОВО
Производител: Швейцария Код на артикула: 1003-930
АЙКЪН 10 CS - 1 л. Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, оси, Швейцария      СПЕКТЪР НА ДЕЙСТВИЕ: Високоефективен биоцид с контактно и стомашно действие с много бърз първоначален ефект и сравнително дълго последействие..
189.50лв
Без данък:189.50лв
Производител: Франция Код на артикула: 201030-901
Какво представлява този широкоспектърен препарат?Този течен биоцид, с млечен цвят е предназначен за борба с широк спектър от инсекти. Препаратът е в голяма 5-литрова разфасовка и е напълно готов за употреба. Действа ефективно срещу дървеници, както и против кокошинки (червени акари по домашните ..
101.50лв
Без данък:101.50лв
Производител: Швейцария Код на артикула: 1002-930
Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, оси - АЙКЪН 10 CS - 250 мл., Швейцария      Спектър на действие:Високоефективен биоцид с контактно и стомашно действие с много бърз първоначален ефект и сравнително дълго последействи..
57.99лв
Без данък:57.99лв
Показани 1 от 12 | 20 (2 Страници)

Още информация

Паяците поддържат равновесие в биосистемата, тъй като се хранят с много видове летящи и пълзящи насекоми, но срещата с тях може да бъде изключително неприятна. 

Защо е добре да се отървете от паяците?

Въпреки че видовете, които живеят на територията на страната ни не са нито отровни, нито дори животозастрашаващи, ухапванията и полазванията от паяк могат да предизвикат алергична реакция като зачервяване, сърбеж, обрив и др. Борбата с осмокраките хищници е необходима в домове, в които живеят деца, както и в детски ясли и градини, тъй като децата са по-податливи на алергии, а и по-лесно биха се поддали на страха.

Изберете подходящите средства за борбата с паяците

1. Инсектициди

В борбата с паяци ефективни са биоцидите под форма на течност или сухо вещество, с които се третира срещу всякакви пълзящи насекоми. Можете да опръсквате или поливате обилно с разтвори на различни широкоспектърни препрати от типа на Фендона или Айкън до пълното премахване на вредителите. Химическите вещества, които се съдържат в препаратите унищожават както възрастните хищници, така и техните яйца. Свържете се с нашите консултанти, за да получите насоки относно честотата на обработка. 
Инсектицидите можете да използвате както за стаите в дома си, така и на вилата, в хотела или офисите, а също и на открито в тревните площи – включително по храстите, алпинеумите и др., също оградите, портите, и т.н.
За да извършите необходимото обеззаразяване на помещенията или двора са необходими освен препаратите и пулверизатори с ръчна помпа. Те се контролират посредством бутон за изпускане на налягане и заключващ бутон при пръскане.

2. Ултразвукови или електромагнитни възпиращи системи

Апаратите против пълзящи насекоми използват ултразвукови вълни с различни честоти, за да държат вредители далеч от охраняваната зона. Тези уреди ще ви помогнат и в отърваването от паяци като едновременно с това ще намалят и способността им да се размножават. Всичко, което трябва да направите, е да включите устройството в електрически контакт и сте готови. Комбинираните уреди, които съчетават действието на електромагнитни импулси и ултразвук могат да защитават цял апартамент или къща, ако са включени на правилното място. Тези уреди са незаменимо средство в борбата с всякакви инсекти и членестоноги, тъй като са лесни за употреба, а освен това са напълно безопасни за хората. 

Капани за борба с паяци и други пълзящи насекоми 

Капаните представляват картонени подложки, покрити с незасъхващо лепило. Поставяйте ги в ъглите на стаите или ги прикрепвайте с помощта на двойнозалепващо тиксо или лента в ъглите на тавана и по стените, където хищниците правят мрежите си. Те ще ви помогнат в борбата улавяйки възрастните осмокраки, които ще бъдат неспособни да се хранят и да се размножават. 

Комбинирайте уред с ултразвук и капани за най-добра ефективност!

Как да постигнете максимален ефект?

Освен всички други средства за борба с паякообразните, необходима е и превенция. Правете мокро почистване, поддържайте апартамента си чист. Не оставяйте трохи и остатъци от храна на открито, за да не привличате мухи и други насекоми, с които осмокраките хищници се хранят. Изхвърляйте боклука веднага щом кошчето се напълни. 

Изберете продукти за борба и защита от паяци от онлайн магазина ни Ню Фреш. Нашите консултантите са винаги насреща, за да ви предложат електронни уреди с гаранция за качество и на достъпни цени.  

 

Редовно почистване на дома, запушване на пролуки и дупки, където паяците могат да влязат, и използване на превантивни мерки като ултразвукови репеленти ще помогнат в борбата с паяците.

Най-честите места за скриване на паяците включват ъглите на стаите, зад мебели, под леглото и в щранговете на стените. Те също така предпочитат тъмните и влажни места, като например под кухненските мивки и в бани.

Честотата на обеззаразяване за паяци зависи от нивото на проблема. В общия случай, препоръчително е да се извършва редовно почистване и третиране на места, където се появяват паяците.