Меню
Количка

Борба с Паяци

2 бр. Ултразвуков  и електромагнитен апарат "Pest Stop 370" за прогонване на мишки, плъхове, хлебарки и мравки за къща 2 х 370 кв. м. 2 бр. Ултразвуков  и електромагнитен апарат "Pest Stop 370" за прогонване на мишки, плъхове, хлебарки и мравки за къща 2 х 370 кв. м.
ПРОМО -18 %
Производител: Pest-Stop - Англия Код на артикула: 5016-2-10
Ултразвуков електронен апарат "Pest Stop" за прогонване на мишки, плъхове, хлебарки и мравки за 370 кв. м. - 1 голяма къща или апартаментУредът реализира защита от мишки, плъхове, хлебарки, мравки, паяци и др. като излъчва мощен ултразвуков сигнал и електромагнитни вълни по окабеляването на ..
93.90лв 114.00лв
Без данък:93.90лв
АЙКЪН 10 КС - 1 л., Швейцария - Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, оси
НОВО
Производител: Швейцария Код на артикула: 1003-930
АЙКЪН 10 CS - 1 л. Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, оси, Швейцария      СПЕКТЪР НА ДЕЙСТВИЕ: Високоефективен биоцид с контактно и стомашно действие с много бърз първоначален ефект и сравнително дълго последействие..
189.50лв
Без данък:189.50лв
Производител: Швейцария Код на артикула: 1001-930
АЙКЪН 10 КС - 20 мл., Швейцария - Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, осиКАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АЙКЪН?Айкън 10 КС е високоефективен биоцид, произведен от швейцарския бранд Syngenta. Представлява микрокапсулирана суспензия, в която активното вещество..
7.90лв
Без данък:7.90лв
Производител: Швейцария Код на артикула: 1002-930
Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, оси - АЙКЪН 10 CS - 250 мл., Швейцария      СПЕКТЪР НА ДЕЙСТВИЕ: Високоефективен биоцид с контактно и стомашно действие с много бърз първоначален ефект и сравнително дълго последей..
59.99лв
Без данък:59.99лв
ДОБОЛ ФЛУМИГАТОР -димка за унищожаване на хлебарки, кожояди, за летящи и пълзящи насекоми - 100 гр. ДОБОЛ ФЛУМИГАТОР -димка за унищожаване на хлебарки, кожояди, за летящи и пълзящи насекоми - 100 гр.
Временно изчерпан
Производител: Франция Код на артикула: 1033-901
 Вид на препарата: Димка 20 гр..Активно вещество: 72 г/кг цифенотрин.Предназначение: За контрол на хлебарки, кожояди и вредители по храните, за летящи и пълзящи насекоми.Начин на прилагане: Изнесете животни, храни, аквариуми и чувствителни растения от поме..
136.50лв
Без данък:136.50лв
Производител: Франция Код на артикула: 1032-901
 Вид на препарата: Димка 20 гр..Активно вещество: 72 г/кг цифенотрин.Предназначение: За контрол на хлебарки, кожояди и вредители по храните, за летящи и пълзящи насекоми.Начин на прилагане: Изнесете животни, храни, аквариуми и чувствителни растения от помещението. Затвар..
34.90лв
Без данък:34.90лв
Производител: Италия Код на артикула: 1014-902
Микрозин е биоцид, под формата на концентрат, предназначен за ефективна борба с комари и други вредни пълзящи и летящи насекоми.  Действа срещу хлебарки, дървеници, бълхи, мухи, мравки, молци, паяци, кърлежи, които могат да причинят ухапване, ужилване и др. Микроемулсионният препарат ..
89.00лв
Без данък:89.00лв
Натурален продукт за унищожаване на паяци, Hüniger, 55 гр за 20 кв.м. Натурален продукт за унищожаване на паяци, Hüniger, 55 гр за 20 кв.м.
НОВО
Производител: HUNIGER Код на артикула: 12358-10
Hüniger натурален продукт за унищожаване на паяци.  Хюнигер Паяци е 100% натурален продукт за унищожаване на паяци.Предимства:Безопасен за хора и животни. 100% естествен произход.  Бърз ефект. Ефективен и лесен за употреба на открито и закрито. Без химия, нетоксиче..
7.99лв
Без данък:7.99лв
Премиум комбиниран апарат "Slimline 4000" за прогонване на вредители - 370 кв. м Премиум комбиниран апарат "Slimline 4000" за прогонване на вредители - 370 кв. м
Временно изчерпан
Производител: BRIGHTER IMAGE Ltd. - Ирландия Код на артикула: STOP-370-10
Комбинираният ултразвуков и електромагнитен премиум апарат Slimline 4000 отблъсква вредители като гризачи и пълзящи насекоми на площи до 370 кв.м.Уредът защитава ефективно от:Мишки и плъхове; Хлебарки, мравки и паяци.С включен режим за предпазване на домашни животни Pet Safe,който..
88.90лв
Без данък:88.90лв
Производител: BERTANI - Италия Код на артикула: 34798-922
Пулверизатор с ръчна помпа за налягане. С бутон за изпускане на налягане и заключващ бутон при пръскане.С разглобяем накрайник за по-лесно почистване. Обем: 1.5 л Функции на пръскане: 2 Дължина на пръскване: 800 см Височина на пръскане: 400 см Работно налягане: 2/3 бара Максимален ъгъл на..
18.99лв
Без данък:18.99лв
Пръскачка раменна с метален удължител 5 л
Временно изчерпан
Производител: HERLY garden Код на артикула: 20314-922
Раменна пръскачка за течности 5 л, с метален удъулжител и ръчна помпа за налягане Раменна пръскачка HERLY е с метален удължител и ръчно пластмасово бутало за налягане, снабдена с предпазен клапан, оранжева на цвят.  Съвместимост на пръскачката е 5 л, изработена от качествена пластмаса, пръс..
19.50лв
Без данък:19.50лв
Производител: Италия Код на артикула: 013-79
Етеричните масла и естествените компоненти, присъстващи във формулата, са нежелани за паяците, както и за други пълзящи насекоми, намиращи се в къщите. По този начин те помагат за запазване на помещенията пред гореспоменатите нежелани гости. Продуктът, готов за употреба , трябва да се пръска от раз..
24.00лв
Без данък:24.00лв
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)

Още информация

Паяците поддържат равновесие в биосистемата, тъй като се хранят с много видове летящи и пълзящи насекоми, но срещата с тях може да бъде изключително неприятна. 

Защо е добре да се отървете от паяците?

Въпреки че видовете, които живеят на територията на страната ни не са нито отровни, нито дори животозастрашаващи, ухапванията и полазванията от паяк могат да предизвикат алергична реакция като зачервяване, сърбеж, обрив и др. Борбата с осмокраките хищници е необходима в домове, в които живеят деца, както и в детски ясли и градини, тъй като децата са по-податливи на алергии, а и по-лесно биха се поддали на страха.

Изберете подходящите средства за борбата с паяците

1. Инсектициди

В борбата с паяци ефективни са биоцидите под форма на течност или сухо вещество, с които се третира срещу всякакви пълзящи насекоми. Можете да опръсквате или поливате обилно с разтвори на различни широкоспектърни препрати от типа на Фендона или Айкън до пълното премахване на вредителите. Химическите вещества, които се съдържат в препаратите унищожават както възрастните хищници, така и техните яйца. Свържете се с нашите консултанти, за да получите насоки относно честотата на обработка. 
Инсектицидите можете да използвате както за стаите в дома си, така и на вилата, в хотела или офисите, а също и на открито в тревните площи – включително по храстите, алпинеумите и др., също оградите, портите, и т.н.
За да извършите необходимото обеззаразяване на помещенията или двора са необходими освен препаратите и пулверизатори с ръчна помпа. Те се контролират посредством бутон за изпускане на налягане и заключващ бутон при пръскане.

2. Ултразвукови или електромагнитни възпиращи системи

Апаратите против пълзящи насекоми използват ултразвукови вълни с различни честоти, за да държат вредители далеч от охраняваната зона. Тези уреди ще ви помогнат и в отърваването от паяци като едновременно с това ще намалят и способността им да се размножават. Всичко, което трябва да направите, е да включите устройството в електрически контакт и сте готови. Комбинираните уреди, които съчетават действието на електромагнитни импулси и ултразвук могат да защитават цял апартамент или къща, ако са включени на правилното място. Тези уреди са незаменимо средство в борбата с всякакви инсекти и членестоноги, тъй като са лесни за употреба, а освен това са напълно безопасни за хората. 

Капани за борба с паяци и други пълзящи насекоми 

Капаните представляват картонени подложки, покрити с незасъхващо лепило. Поставяйте ги в ъглите на стаите или ги прикрепвайте с помощта на двойнозалепващо тиксо или лента в ъглите на тавана и по стените, където хищниците правят мрежите си. Те ще ви помогнат в борбата улавяйки възрастните осмокраки, които ще бъдат неспособни да се хранят и да се размножават. 

Комбинирайте уред с ултразвук и капани за най-добра ефективност!

Как да постигнете максимален ефект?

Освен всички други средства за борба с паякообразните, необходима е и превенция. Правете мокро почистване, поддържайте апартамента си чист. Не оставяйте трохи и остатъци от храна на открито, за да не привличате мухи и други насекоми, с които осмокраките хищници се хранят. Изхвърляйте боклука веднага щом кошчето се напълни. 

Изберете продукти за борба и защита от паяци от онлайн магазина ни Ню Фреш. Нашите консултантите са винаги насреща, за да ви предложат електронни уреди с гаранция за качество и на достъпни цени.  

 

Редовно почистване на дома, запушване на пролуки и дупки, където паяците могат да влязат, и използване на превантивни мерки като ултразвукови репеленти ще помогнат в борбата с паяците.

Най-честите места за скриване на паяците включват ъглите на стаите, зад мебели, под леглото и в щранговете на стените. Те също така предпочитат тъмните и влажни места, като например под кухненските мивки и в бани.

Честотата на обеззаразяване за паяци зависи от нивото на проблема. В общия случай, препоръчително е да се извършва редовно почистване и третиране на места, където се появяват паяците.