Капани за гризачи

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:
Капани за гризачи - Хуманен капан за мишки хващаш едновременно до 4 мишки  на най-добра цена

Хуманен капан за мишки хващаш едновременно до 4 мишки
Хуманният капан за мишки е подходящ за залавяне на четири малки гризачи едновременно. ...

Цена:
14,00 лв
Капани за гризачи - Хуманен метален капан хващаш едновременно до 10 мишки на най-добра цена

Хуманен метален капан хващаш едновременно до 10 мишки
Хуманният капан за мишки е изработен от стомана, което позволява да се използва многократно. ...

Цена:
19,00 лв

Капани за мишки - Съвети как да хванем досадните гризачи

Как да разположим капаните?
Кое е най-подходящото място за капаните за мишки?
Колко капана за мишки са ни необходими?
Коя е подходящата примамка?
Прекалено умни ли са мишките, че не се хващат в капаните?
Слагали сте капани, но гризачите не се хващат в тях – защо? 
Какво още за капаните за мишки?
Все още не сте сигурни, че капаните за мишки са ефективни?

Най-бързият и лесен начин да хванем малкитe животинки, които се щуркат из къщата ни е с капани за мишки. 
 
Капани за мишки - голям избор и достъпни цени.
 
Те могат да бъдат: 
- Механични капани – класически капани, обикновено от дърво или метал, които се активират при най-лекото докосване; 
- Механични капани с добавена примамка – отново класически модел, изработен най-често от пластмаса, готов за употреба с добавена примамка;
- Kапани с лепило – плоскости от картон или пластмаса, покрити със супер лепящо, незасъхващо и дълготрайно лепило, понякога и с миризма, която привлича животинките; 
- Електронни капани – кутии с един отвор от качествена пластмаса, които използват електричество и се захранват с батерии; 
- Хуманни капани – капани тип клетка, хуманен и лесен начин за залавяне на гризачите, с вместимост от 1 до 10 уловени мишки. 
 
Капани за мипки, плъхове с гарантирано качество.
 
От изброените видове капани единствено капаните с лепило не са подходящи за многократна употреба. Останалите може да използвате повече пъти, ако ги почиствате и зареждате правилно. 
 
За да бъдат почистени добре капаните и за да хванете в тях мишка отново трябва да изхвърлите уловения гризач, да премахнете мръсотиите и да залеете капаните с вряла вода. По този начин всички предишни миризми ще бъдат премахнати и капаните ще са готови за повторна употреба. Разбира се, не трябва да забравите и да поставите примамка. Винаги използвайте ръкавици – така защитавате здравето си и увеличавата шанса да хванете гризачите в капана. 
 
Всички капани за мишки са ефикасни, стига да бъдат използвани правилно!
 

Как да разположим капаните за мишки?

Капаните за мишки се поставят най-често до стена – това е необхдимо, защото мишките рядко преминават през открити пространства. Tе обикновено се придвижват до стените. А и когато гризачът приближи капана за мишки отстрани, шансът да се хване намалява. 
 

Кое е най-подходящото място за капаните за мишки?

Едно от най-лошите места за поставяне на капан е под светлинен източник в средата на помещението. 
 
Капаните трябва да сложите там, където сте забелязали миша активност – типично гризачите се джижат в близост до стените, ъглите, зад уреди и на труднодостъпни и тъмни местенца.  Най-често следите от мишки са техните изпражнения.
Затова и е важно е да поставите капана за мишки до стената или в ъгъл на стаята. Сложете повече капани, при голяма популация. 
Може да вземете кутия, на която да изрежете два отвора, а в кутията да поставите капана. В кутията може да сложите както механичен капан за мишки или плъхове, така и капани с лепило. 
 

Колко капана за мишки са ни необходими?

Най-малко два капана за мишка. 
Ефикасни капани за мишки с примамка на супер цени!
Там, където активността на мишките е най-голяма може да поставите два капана (механични или с лепило) един до друг, с малко разстояние между тях. Така ще хванете дори и мишка, която се опитва да отскочи от първия капан, което е често срещано явление. 
 
Подходете агресивно – първата нощ на залавяне на мишки е важна. Обикновено заловените в капаните мишки през първата нощ са повече, отколкото през останалите нощи. Уверете се, че сте сложили достатъчно капани още в първата нощ. 
 

Коя е подходящата примамка? 

За да хванем мишката в капана имаме нужда от примамка. Мишките са всеядни, но имат определени предпочитания за храната. Домашните мишки биха опитали всяка храна, до която имат достъп. Ние обаче Ви съветваме да примамите животното с фъстъчено масло. Гризачите имат много развито обоняние, а това е ароматът, на който не могат да устоят. 
Примамки за капани за мишки на изгодни цени.
Всички капани за мишка са лесни за употреба, нямат никакви сложни механизми, а зареждането им не отнема време. Това е един от най-добрите начини да контролирате проблемните мишки.

Прекалено умни ли са мишките, че не се хващат в капаните?

Отговорът на този въпрос не може да бъде категоричен – и да и не. Ако домът Ви е наистина обект на заразяване, то при слагането на капани със сигурност ще хванете гризачи в тях. Ще научат ли останалите мишки, че всяка мистериозна изчезнала тяхна посестрима се е хванала в капан? 
Не, мишките не са толкова умни. 
Не са чак толкова умни, но има други причини, поради които те отбягват заложените капани. 

Слагали сте капани, но гризачите не се хващат в тях – защо? 

Ето най-честите грешки:
 
Унищожили сте примамката – Мишките могат да усетят миризмата, която сте оставили върху капаните и затова да стоят далеч от тях. 
За да предодвратите това, използвайте ръкавици, когато държите капаните и когато поставяте в тях примамката. Може да сложите ръкавици, които се използват при работа с храна, такива за почистване или козметични ръкавици. (Внимавайте и след като сте заловили мишка в капана, задължително носете ръкавици, за да избегнете зарази). 
 
Използвате грешна примамка – Гризачите ядат главно семена и ядки, сиренето и саламът не винаги ще ги привлекат в капаните. Понякога гладът им ги подтиква да опитат и шоколад. Когато температурите се понижат домашните мишки се прибират на закрито и започват да правят гнездата си. Може да опитате да ги примамите с материали, подходящи за тените „домове“ – памук, прежда и други влакна. Ако желаете да сложите наистина ефективна примамка, може да видите нашите предложения под форма на паста или таблетки. 
 
Сложили сте голямо количество примамка – Когато зареждате капаните не трябва да поставяте голямо количество от примамката. Ако сложите повече от необходимото хитрите мишки ще си вземат от нея и ще избягат. Достатъчно е количество колкото зрънце грах – мирише и няма как мишката да си гризне и да не остане в капана. 
Капани за мишки, примамки и уреди на супер цени.

Какво още за капаните за мишки?

1. Почистете добре дома си. Помислете кои са най-често посещаваните от мишки места във Вашата къща и сложете капаните там.
2. Използвайте повече капани, за по-сигурен резултат. 
3. Примамката, която слагате в капаните трябва да бъде наистина неустоима – фъстъчено масло, ядки или друга храна – екпериментирайте. 
4. След употреба капаните трябва да бъдат добре почистени преди да ги сложите повторно. Ако не желаете да използвате капани за многократна употреба, тогава след хващане – изхвърлете капана и заложете нов.
5. Комбинирайте капаните с уред срещу мишки за най-добър резултат. 
 

Все още не сте сигурни, че капаните за мишки са ефективни?

Свържете се с нас по телефона или ни изпратете имейл. Ако желаете, може да дойдете в нашия офис, за да получите лична консултация. 
Онлайн или в офиса ни може да разгледате всички капани за мишки, примамки и продукти, които предлагаме. 
Нашият екип ще Ви помогне да решите кои са най-подходящите капани за мишки за Вашия дом.