Меню
Количка

Капани за гризачи

Капан с лепило за плъхове и мишки CATCHMASTER 72 TC
НОВО
Производител: САЩ Код на артикула: 823416-901
Капани с незасъхващо лепило за плъхове и мишки Описание: Готова за употреба картонена конструкция, намазана с незасъхващо лепило. Съдържа примамка с аромат на фастъчено масло. .Предназначение За контрол на мишки в хранителни обекти, където употребата на токсични примамки е нежелана или е..
2.00лв
Без данък:2.00лв
Производител: Pest-Stop - Англия Код на артикула: 3002-10
 В борбата с вредителите това е един много мощен капан, който е лесен за употреба.Този капан е изграден от здрав метал. Многогодишнотото му действие и  чувствителния му механизъм, е това което го прави много ефективен капан. · Лесен за използване · Дълготрайна метална констр..
5.99лв
Без данък:5.99лв
Производител: BRIGHTER IMAGE Ltd. - Ирландия Код на артикула: 3012-10
Капана е изработен от дървена платформа и е снабден с метален механизъм. Стръвта се слага върху куката, след което се зарежда, така капанът е подготвен за работа. Когато мишката  отиде върху капана привлечена от стръвта, капана се задейства. И най-малкото движение е достатъчно, за да задейст..
3.90лв
Без данък:3.90лв
Производител: Kerbl - Германия Код на артикула: 299613-10
Капан дървен за плъх Луна - KERBL Германияизработени от PEFC™-сертифицирана букова дървесина ударна щанга, стреме, ударна пружина и задържащи скоби, изработени от помеднена стоманена тел дървен люлеещ механизъм за задействане на капана определена ударна сила от комбинацията на ударната ..
5.39лв
Без данък:5.39лв
Производител: Pest-Stop - Англия Код на артикула: 30100-10
Капанът е изработен от дървена платформа и е снабден с метален механизъм. Стръвта се слага върху куката, след което се зарежда, така капанът е подготвен за работа. Когато гризачът отиде върху капана, привлечен от стръвта, капанът се задейства.· И най-малкото движение е достатъчн..
5.90лв
Без данък:5.90лв
КОМПЛЕКТ: 2 бр. Капани за мишки с примамка mouseStop, Kerbl + 6 бр. Допълнителни примамки за Капани за мишки КОМПЛЕКТ: 2 бр. Капани за мишки с примамка mouseStop, Kerbl + 6 бр. Допълнителни примамки за Капани за мишки
ПРОМО -5 %
Производител: Kerbl - Германия Код на артикула: 299824-6-299822
В комплекта са включени:2 бр. Капани за мишки с примамка mouseStop, Kerbl6 бр. Допълнителни примамки за Капани за мишки  Капани MOUSESTOPефективни и готови за употреба капани за мишки с включена специална примамка примамката лесно може да се сменя..
19.38лв 20.40лв
Без данък:19.38лв
Производител: Kerbl - Германия Код на артикула: 299822-10
ефективни и готови за употреба капани за мишки с включена специална примамка примамката лесно може да се сменя и допълва действа веднага след активиране на примамката - просто отстранете предпазната капачка гарантирана ефективност на улавяне благодарение на калибрирания удар на спусъка израб..
10.50лв
Без данък:10.50лв
КОМПЛЕКТ: 2 бр. Капани за мишки с примамка mouseStop, Kerbl + 18 бр. Допълнителни примамки за Капани за мишки КОМПЛЕКТ: 2 бр. Капани за мишки с примамка mouseStop, Kerbl + 18 бр. Допълнителни примамки за Капани за мишки
ПРОМО -7 %
Производител: Kerbl - Германия Код на артикула: 299824-18-299822
В комплекта са включени:2 бр. Капани за мишки с примамка mouseStop, Kerbl18 бр. Допълнителни примамки за Капани за мишки Капани MOUSESTOPефективни и готови за употреба капани за мишки с включена специална примамка примамката лесно може да се сменя и допълв..
37.38лв 40.20лв
Без данък:37.38лв
Производител: Pest-Stop - Англия Код на артикула: 3003-10
Изработен от здрав метал с дългогодишно действие. Лесен за употреба и с чувствителен механизъм,което го прави много ефективен капан.Предимства: · Лесен за използване · Дълготрайна метална конструкция · Възможност многократна употреба · Мощно действиеРазмери: ..
7.80лв
Без данък:7.80лв
Производител: Англия Код на артикула: 3011-10
В борба с вредителите металния многохващаш капан произведен от висококачествена галванизирана стомана е идеален за улов и побира до 10 мишки в едновременно.Капана е незаменим помощник на професионалистите с борба с вредителите.За контрол в зони, където не могат да използват отрови или конвен..
19.00лв
Без данък:19.00лв
Производител: Kerbl - Германия Код на артикула: 299602-10
Капан дървен за мишки Луна - KERBL Германияизработени от PEFC™-сертифицирана букова дървесина ударна щанга, стреме, ударна пружина и задържащи скоби, изработени от помеднена стоманена тел дървен люлеещ механизъм за задействане на капана определена ударна сила от комбинацията на ударната..
4.30лв
Без данък:4.30лв
Производител: САЩ Код на артикула: 1993-901
Капани с незасъхващо лепило за плъхове с пласмасова основа.Размер: 26 х 13 см. Описание: Пластмасов капан силно лепящ, без мирис, готов за употреба. Той е безопасен и хигиеничен. Като продукт от нова генерация, този капан е напълно безвреден и безопасен, създаден е с грижа за околна..
24.90лв
Без данък:24.90лв
Показани 1 от 12 | 50 (5 Страници)

Още информация

Най-бързият и лесен начин да хванем малкитe животинки, които се щуркат из къщата ни, е с капани за мишки. 

Капани за мишки - голям избор и достъпни цени.

ВИДОВЕТЕ КАПАНИ ЗА МИШКИ 

 • Механични капани – от дърво като класически капан модел Луна или от устойчива пластмаса - капани за мишки Snapper, продукти на немския бранд Kerbl,  които се активират при най-лекото докосване; 
 • Механични капани с добавена примамка – отново класически модел, изработен най-често от пластмаса, готов за употреба с добавена примамка. Сред продуктите на отлична цена в нашия каталог е комплектът клопки с атрактант Mouse Stop, внос от Германия;
 • Лепящи капани – плоскости от картон или пластмаса, покрити със супер лепящо, незасъхващо и дълготрайно лепило, понякога и с миризма, която привлича животинките;
 • Електрически капани – кутии с един отвор от качествена пластмаса, които използват електричество и се захранват с батерии. Инвестицията в електронен капан за плъхове или за мишки е по-голяма, но действието е мигновено и клопките ще Ви служат дълги години в борбата с вредните гризачи;
 • Хуманни капани – тип клетка, хуманен и лесен начин за живо хващане на гризачите. Препоръчваме ви капан с вместимост до 10 уловени мишки

От изброените видове единствено тези с лепило не са подходящи за многократна употреба. Останалите може да използвате повече пъти, ако ги почиствате и зареждате правилно. 
 
За да бъдат почистени добре капаните и за да хванете в тях мишка, отново трябва да изхвърлите уловения гризач, да премахнете мръсотиите и да ги залеете с вряла вода. По този начин всички предишни миризми ще бъдат премахнати и капаните ще са готови за повторна употреба. Разбира се, не трябва да забравите и да поставите примамка. Винаги използвайте ръкавици – така защитавате здравето си и увеличавата шанса да хванете гризачите в капана. 
 
ВАЖНО: Всички капани за мишки са ефикасни, стига да бъдат използвани правилно!
 

 

 

КАК ДА РАЗПОЛОЖИМ КАПАНИТЕ ЗА МИШКИ?

Те се поставят най-често до стена – това е необходимо, защото мишките рядко преминават през открити пространства. Tе обикновено се придвижват до стените. А и когато гризачът приближи капана за мишки отстрани, шансът да се хване намалява. 

КОЕ Е НАЙ-ПОДХОДЯЩОТО МЯСТО ЗА КАПАНИТЕ ЗА МИШКИ?

Полезно: Едно от най-лошите места за поставяне на капан е под светлинен източник в средата на помещението. 
 
Капаните трябва да сложите там, където сте забелязали миша активност – типично гризачите се джижат в близост до стените, ъглите, зад уреди и на труднодостъпни и тъмни местенца.  Най-често следите от мишки са техните изпражнения.

Затова и е важно е да поставите капана за мишки до стената или в ъгъл на стаята. Сложете повече такива при голяма популация.
 
Може да вземете кутия, на която да изрежете два отвора, а в кутията да поставите капана. В кутията може да сложите както механичен капан за мишки или плъхове, така и такъв с лепило. 

Ефикасни капани за мишки с примамка на супер цени!

КОЛКО КАПАНА ЗА МИШКИ СА НИ НЕОБХОДИМИ?

Най-малко два. 

Там, където активността на мишките е най-голяма може да поставите два капана (механични или с лепило) един до друг, с малко разстояние между тях. Така ще хванете дори и мишка, която се опитва да отскочи от първия капан, което е често срещано явление. 
 
Подходете агресивно – първата нощ на залавяне на мишки е важна. Обикновено заловените мишки през първата нощ са повече, отколкото през останалите нощи. Уверете се, че сте сложили достатъчно капани още в първата нощ. 

КОЯ Е ПОДХОДЯЩАТА ПРИМАМКА? 

За да хванем мишката в капана имаме нужда от примамка. Мишките са всеядни, но имат определени предпочитания за храната. Домашните мишки биха опитали всяка храна, до която имат достъп. Ние обаче Ви съветваме да примамите животното с фъстъчено масло. Гризачите имат много развито обоняние, а това е ароматът, на който не могат да устоят. 

Всички капани за мишка са лесни за употреба, нямат никакви сложни механизми, а зареждането им не отнема време. Това е един от най-добрите начини да контролирате проблемните мишки.

СЛАГАЛИ СТЕ КАПАНИ, НО ГРИЗАЧИТЕ НЕ СЕ ХВАЩАТ В ТЯХ – ЗАЩО? 

Ето най-честите грешки:

 • Унищожили сте примамката – Мишките могат да усетят миризмата, която сте оставили върху капаните и затова да стоят далеч от тях. За да предотвратите това, използвайте ръкавици, когато държите капаните и когато поставяте в тях примамката. Може да сложите ръкавици, които се използват при работа с храна, такива за почистване или козметични ръкавици. (Внимавайте и след като сте заловили мишка, задължително носете ръкавици, за да избегнете зарази). 
 • Използвате грешна примамка – Гризачите ядат главно семена и ядки, сиренето и саламът не винаги ще ги привлекат в капаните. Понякога гладът им ги подтиква да опитат и шоколад. Когато температурите се понижат домашните мишки се прибират на закрито и започват да правят гнездата си. Може да опитате да ги примамите с материали, подходящи за техните „домове“ – памук, прежда и други влакна. Ако желаете да сложите наистина ефективна примамка, може да видите нашите предложения под форма на паста или таблетки. 
 • Сложили сте голямо количество примамка – Когато зареждате капаните не трябва да поставяте голямо количество от примамката. Ако сложите повече от необходимото хитрите мишки ще си вземат от нея и ще избягат. Достатъчно е количество колкото зрънце грах – мирише и няма как мишката да си гризне и да не остане вътре. 

КАКВО ОЩЕ ЗА КАПАНИТЕ ЗА МИШКИ?

 • Почистете добре дома си – Помислете кои са най-често посещаваните от мишки места във Вашата къща и сложете капаните там.
 • Използвайте повече капани за по-сигурен резултат. 
 • Примамката, която слагате трябва да бъде наистина неустоима – фъстъчено масло, ядки или друга храна – екпериментирайте. 
 • След употреба тези уреди трябва да бъдат добре почистени преди да ги сложите повторно. Ако не желаете да използвате такива за многократна употреба, тогава след хващане – изхвърлете капана и заложете нов.
 • Комбинирайте капаните с уред срещу мишки за най-добър резултат. 

ВСЕ ОЩЕ НЕ СТЕ СИГУРНИ, ЧЕ КАПАНИТЕ ЗА МИШКИ СА ЕФЕКТИВНИ?

Свържете се с нас по телефона 0896 660 843 или ни изпратете имейл. Ако желаете, може да дойдете в нашия офис, за да получите лична консултация. Онлайн или в офиса ни може да разгледате всички капани за мишки, примамки и продукти, които предлагаме. 
Нашият екип ще Ви помогне да решите кои са най-подходящите капани за мишки за Вашия дом.

Времето за залавяне на гризач може да варира в зависимост от типа на капана и примамката, както и от активността на гризачите в тази област. Обикновено гризачите се залавят в рамките от няколко часа до няколко дни след поставянето на капаните.

Всички капани за гризачи трябва да се поставят на места, недостъпни за деца и домашни животни. Капаните с лепило могат да бъдат една идея по-безопасни за употреба в дома с деца и домашни любимци.

Препоръчително е капаните за гризачи да се проверяват поне веднъж на ден и да се поддържат редовно. Заловените гризачи трябва да се изхвърлят, капаните да се почистят и да се зареждат с нова примамка при необходимост

Механичните капани и електронните капани могат да се използват повторно след почистване и поддръжка. Капаните с лепило обикновено се изхвърлят след използване.

За да освободите заловен гризач от капана, носете ръкавици и внимателно го извадете от капана. Веднага след това изхвърлете гризача на безопасно разстояние от дома си.