Меню
Количка

Диспенсъри и консумативи

Термометър за басейн със скала за градус целзий-фаренхайт
НОВО
Производител: България Код на артикула: 20594-945
Плаващ термометър за басейн. ..
18.90лв
Без данък:18.90лв
Производител: България Код на артикула: 6688-4-937
Диспенсър автоматичен за сапун на пяна и дезинфектанти. Вместимост 500 млАвтоматичен пенообразуващ дозатор за сапуни, шампоани и течни дезинфектанти.ВМЕСТИМОСТ: 500 мл Доза на капката: 2 режима по избор 0.5мл и 1 мл ЗАХРАНВАНЕ: 4 бр. батерии 1,5V AA /НЕ са включени в комплекта Бутон за вк..
59.99лв
Без данък:59.99лв
КОМПЛЕКТ: Диспенсър за сапун на пяна и дезинфектанти + BULIX® BLUE RIVER 1 л течен сапун-пяна за ръце и тяло КОМПЛЕКТ: Диспенсър за сапун на пяна и дезинфектанти + BULIX® BLUE RIVER 1 л течен сапун-пяна за ръце и тяло
ПРОМО -10 %
Производител: България Код на артикула: 6688-100800
В комплекта са включени:- 1 бр. Диспенсър за сапун на пяна и дезинфектанти- 1 бр. BULIX® BLUE RIVER, течен сапун-пяна за ръце и тяло Автоматичен пенообразуващ дозатор за сапуни, шампоани и течни дезинфектанти.ВМЕСТИМОСТ: 500 мл Доза на капката: 2 режима по избор 0.5мл..
59.99лв 66.49лв
Без данък:59.99лв
Код на артикула: 5278-935
Плаващ диспенсър за хлорни таблети 200 гр.Разположен в основата въртящ се елемент, регулиращ дозирането на химикала.Не са включени хлорни таблетки. Закупуват се отделно!..
14.80лв
Без данък:14.80лв
Производител: Чехия Код на артикула: 1715-935
Плуваща кутия за таблетки.За лесно и безоопастно разтваряне на таблетки в басейна.Подходяща за използане в басейни с малък обем.Съвместима с таблетки от 20 гр...
12.99лв
Без данък:12.99лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 2095-955
 Стойка с Автоматичен диспенсър за течни или гелообразни сапуни и дезинфектанти HMI® MODULAR Touch-FREE  Безконтактното дозиране на сапуни и дезинфектанти подобрява хигиената във всяка среда, като ограничава разпространението на бактерии и вируси чрез ръцете. ..
349.00лв
Без данък:349.00лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100354-955
Санитарно филтърна стелка за дезинфекция на обувкиДезинфекционната стелка предотвратява разпространяването на микроби и микроорганизми.С помощта на дезинфекционната стелка се извършва дезинфекция на подметките на обувките в предприятия за преработка на хранителнителни продукти, ферми и ..
69.50лв
Без данък:69.50лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 2587-955
Санитарно филтърна стелка за дезинфекция на обувкиДезинфекционната стелка предотвратява разпространяването на микроби и микроорганизми.С помощта на дезинфекционната стелка се извършва дезинфекция на подметките на обувките в предприятия за преработка на хранителнителни продукти, ферми и ..
438.84лв
Без данък:438.84лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 2593-955
 Санитарно филтърна стелка за дезинфекция на обувкиДезинфекционната стелка предотвратява разпространяването на микроби и микроорганизми.С помощта на дезинфекционната стелка се извършва дезинфекция на подметките на обувките в предприятия за преработка на хранителнителни продукти..
158.70лв 189.90лв
Без данък:158.70лв
Производител: България Код на артикула: DSA100-10
ПЕНООБРАЗУВАЩ диспенсър (дозатор) подходящ за дезинфектанти за ръце, наливен течен сапун,душ гел и шампоан.Диспенсъра подава течния сапун под формата на пяна. Много икономична разходна норма. Лесен за монтиране и употреба. Малки размери. Лесна поддръжка. Стилен и..
12.50лв
Без данък:12.50лв
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)

Още информация

В наши дни е лесно да намерим оптимално решение за всеки един казус. Когато става дума за хигиена и дезинфекция важно е не само какви препарати ще бъдат използвани, а и как те ще бъдат прилагани в ежедневието. Независимо дали търсите начин да улесните процеса по хлориране на басейна или имате нужда от автоматичен диспенсър за сапун или дезинфектант за ръце, в нашия онлайн магазин Ню Фреш ще откриете разнообразие от уреди и консумативи с най-добри цени. 

Изберете най-подходящия диспенсър

Дозаторите за течен сапун и/ или дизенфектант са удобни апарати, с които лесно и бързо можете да получите точното количество препарат, нужно за едно почистване на ръцете. С тяхна помощ се намалява разхода на консумативи, както и се оптимизира процеса на измиване или дезинфекциране. 
Предлагаме апарати за различни консумативи – за наливен течен сапун, дозатори за сапун под формата на пяна, автоматични уреди за дезинфектанти, както и специални пенообразуващи устройства.

Малките по размер апарати са идеален избор за дома и малки помещения, в които пространството не позволява поставянето на дозатор със стойка. Подходящи са за бани и кухни, за поставяне над мивки в обществени тоалетни, където е нужен течен сапун. По-голямата част от малките дозатори трябва да бъдат ръчно натиснати, разбира се, има и уреди със сензор, предназначени за дома. 

По-големите уреди за дозиране са чудесен избор за търговски обекти, сгради за обществено ползване, офиси и др., тъй като те се прикрепят към удобна, свободностояща стойка. Разбира се, по-големите машини могат да бъдат поставени и на рафтове, плотове или други поставки, без да е нужна специална стойка. Някои от тези апарати са със сензор, а за употребата на други е необходимо да бъде използвано копче или да се натисне педал с крак. 

Диспенсърите за плувни басейни са практични средства, с които таблетките и консумативите за подобряване качеството на водата се разтварят лесно и безопасно. Подходящи са както за малки басейни в градината, така и за големи плувни басейни, предназначени за обществено ползване. Колкото по-голяма е площта на плувното съоръжение, толкова повече уреди за дозиране ще ви бъдат необходими.

Диспенсърите за плувни басейни служат за прецизното дозиране на хлорните таблетки, а някои модели са снабдени и с термометър за измерване на температурата на водата. Всички уреди се поставят в плувното съоръжение и плуват свободно на повърхността. По този начин водата може да се пречиства дори, когато басейнът се използва от хора.  

Модели диспенсъри подходящи за дезинфектанти

Когато е необходимо поддържането на отлична хигиена и употребата на дезинфектанти, най-подходящи са автоматичните диспенсъри. Моделите са снабдени с инфрачервен сензор за движение, който засича ръцете, поставени непосредствено под тях. По тази начин се осигурява безконтактна употреба, поддържа се чистота в помещението и се намалява количеството на консумативите, тъй като апаратите дозират прецизно дезинфектанта, необходим за една употреба. 
Уредите имат минималистичен и елегантен дизайн и се вписват във всеки интериор, а освен това може да избирате между различни цветове (черно, бяло, сиво). 
Монтажът на тези дозатори е лесен и не изисква специална подготовка. Сензорните устройства могат да бъдат закачени на стената в бани, кухни, офиси и магазини или да бъдат поставени на стойки. Можете да ги използвате и като свободностоящи апарати, в този случай няма да е необходима никаква инсталация. 

Има ли значение какъв препарат се слага в диспенсърите?

Откриването на правилните консумативи и препарати е трудоемка задача. Апаратите, които предлагаме са подходящи както за течни сапуни и шампоани, така и за дезинфектанти. Машините не се запушват, което е чудесно, защото може да използвате както по-гъсти, така и по-редки препарати. 
Много от моделите превръщат сложените в тях консумативи в пяна. Така се гарантира не само по-приятно усещане при измиване на ръцете, но и количеството на използваните вещества се намалява. Инвестицията в диспенсъри се отплаща във времето, благодарение на по-малкия разход за консумативи. 

Свържете се с консултантите ни на номер 0896660843, за да получите достъп до специални промоции на всички диспенсъри и консумативи, които гарантирано и ефективно ще допринесат за поддържането на хигиената и дезинфекцията във вашия дом, магазин или офис.