Диспенсъри и консумативи

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:
Диспенсъри и консумативи - ПЕНООБРАЗУВАЩ диспенсър DSA Soap за икономично дозиране на пяна на дезинфектанти, сапуни, шампоани, дезинфектанти. Вместимост 1000 мл на най-добра цена
ПЕНООБРАЗУВАЩ диспенсър DSA Soap за икономично дозиране на пяна на дезинфектанти, сапуни, шампоани, дезинфектанти. Вместимост 1000 мл
Дозатор за течен сапун на пяна и течни дезинфектанти. ...
Цена:
12,50 лв
Диспенсъри и консумативи - Диспенсър автоматичен черен за сапун на пяна и дезинфектанти, със стойка или за стена. Вместимост 500 мл на най-добра цена
Диспенсър автоматичен черен за сапун на пяна и дезинфектанти, със стойка или за стена. Вместимост 500 мл
Свободно стоящ, подходящ за дома и офиса. Капка 0,5 мл. или 1 мл....
Цена:
59,99 лв
Промоция Диспенсъри и консумативи - КОМПЛЕКТ: Диспенсър за сапун на пяна и дезинфектанти + BULIX® BLUE RIVER 1 л течен сапун-пяна за ръце и тяло  на най-добра цена
КОМПЛЕКТ: Диспенсър за сапун на пяна и дезинфектанти + BULIX® BLUE RIVER 1 л течен сапун-пяна за ръце и тяло
Свободно стоящ, подходящ за дома и офиса. Капка 0,5 мл. или 1 мл....
Цена:
66,49 лв 59,99 лв
Диспенсъри и консумативи - Плаващ диспенсър за бавен хлор на таблети 200 гр. на най-добра цена
Плаващ диспенсър за бавен хлор на таблети 200 гр.
С регулиране на дозирането на хлорта....
Цена:
14,80 лв
Диспенсъри и консумативи - Плаващ диспенсър за бавен хлор 20 гр. таблетки   на най-добра цена
Плаващ диспенсър за бавен хлор 20 гр. таблетки
Разположен в основата въртящ се елемент, регулиращ дозирането на кислорода....
Цена:
12,99 лв
Диспенсъри и консумативи - Дезинфекцираща стелка HMI® за дезинфекция на обувки 45/70 см. на най-добра цена
Дезинфекцираща стелка HMI® за дезинфекция на обувки 45/70 см.
Цена:
69,50 лв
Промоция Диспенсъри и консумативи - Дезинфекцираща стелка HMI® за обувки 90/60 см. на най-добра цена
Дезинфекцираща стелка HMI® за обувки 90/60 см.
Цена:
189,90 лв 158,70 лв
Диспенсъри и консумативи - Дезинфекцираща стелка за дезинфекция на обувки HMI® - 180/90 см. на най-добра цена
Дезинфекцираща стелка за дезинфекция на обувки HMI® - 180/90 см.
Цена:
438,84 лв
Диспенсъри и консумативи - Стойка с диспенсър автоматичен пенообразуващ (HMI® MODULAR Touch-FREE Soap) с регулиране на дозирането за сапуни, шампоани, дезинфектанти. Вместимост 650 мл на най-добра цена
Стойка с диспенсър автоматичен пенообразуващ (HMI® MODULAR Touch-FREE Soap) с регулиране на дозирането за сапуни, шампоани, дезинфектанти. Вместимост 650 мл
Стилна стойка с автоматичен диспенсър пенообразуващ с регулиране на дозирането за сапуни, шампоани...
Цена:
349,00 лв

В наши дни е лесно да намерим оптимално решение за всеки един казус. Когато става дума за хигиена и дезинфекция важно е не само какви препарати ще бъдат използвани, а и как те ще бъдат прилагани в ежедневието. Независимо дали търсите начин да улесните процеса по хлориране на басейна или имате нужда от автоматичен диспенсър за сапун или дезинфектант за ръце, в нашия онлайн магазин Ню Фреш ще откриете разнообразие от уреди и консумативи с най-добри цени. 

Изберете най-подходящия диспенсър

Дозаторите за течен сапун и/ или дизенфектант са удобни апарати, с които лесно и бързо можете да получите точното количество препарат, нужно за едно почистване на ръцете. С тяхна помощ се намалява разхода на консумативи, както и се оптимизира процеса на измиване или дезинфекциране. 
Предлагаме апарати за различни консумативи – за наливен течен сапун, дозатори за сапун под формата на пяна, автоматични уреди за дезинфектанти, както и специални пенообразуващи устройства.

Малките по размер апарати са идеален избор за дома и малки помещения, в които пространството не позволява поставянето на дозатор със стойка. Подходящи са за бани и кухни, за поставяне над мивки в обществени тоалетни, където е нужен течен сапун. По-голямата част от малките дозатори трябва да бъдат ръчно натиснати, разбира се, има и уреди със сензор, предназначени за дома. 

По-големите уреди за дозиране са чудесен избор за търговски обекти, сгради за обществено ползване, офиси и др., тъй като те се прикрепят към удобна, свободностояща стойка. Разбира се, по-големите машини могат да бъдат поставени и на рафтове, плотове или други поставки, без да е нужна специална стойка. Някои от тези апарати са със сензор, а за употребата на други е необходимо да бъде използвано копче или да се натисне педал с крак. 

Диспенсърите за плувни басейни са практични средства, с които таблетките и консумативите за подобряване качеството на водата се разтварят лесно и безопасно. Подходящи са както за малки басейни в градината, така и за големи плувни басейни, предназначени за обществено ползване. Колкото по-голяма е площта на плувното съоръжение, толкова повече уреди за дозиране ще ви бъдат необходими.

Диспенсърите за плувни басейни служат за прецизното дозиране на хлорните таблетки, а някои модели са снабдени и с термометър за измерване на температурата на водата. Всички уреди се поставят в плувното съоръжение и плуват свободно на повърхността. По този начин водата може да се пречиства дори, когато басейнът се използва от хора.  

Модели диспенсъри подходящи за дезинфектанти

Когато е необходимо поддържането на отлична хигиена и употребата на дезинфектанти, най-подходящи са автоматичните диспенсъри. Моделите са снабдени с инфрачервен сензор за движение, който засича ръцете, поставени непосредствено под тях. По тази начин се осигурява безконтактна употреба, поддържа се чистота в помещението и се намалява количеството на консумативите, тъй като апаратите дозират прецизно дезинфектанта, необходим за една употреба. 
Уредите имат минималистичен и елегантен дизайн и се вписват във всеки интериор, а освен това може да избирате между различни цветове (черно, бяло, сиво). 
Монтажът на тези дозатори е лесен и не изисква специална подготовка. Сензорните устройства могат да бъдат закачени на стената в бани, кухни, офиси и магазини или да бъдат поставени на стойки. Можете да ги използвате и като свободностоящи апарати, в този случай няма да е необходима никаква инсталация. 

Има ли значение какъв препарат се слага в диспенсърите?

Откриването на правилните консумативи и препарати е трудоемка задача. Апаратите, които предлагаме са подходящи както за течни сапуни и шампоани, така и за дезинфектанти. Машините не се запушват, което е чудесно, защото може да използвате както по-гъсти, така и по-редки препарати. 
Много от моделите превръщат сложените в тях консумативи в пяна. Така се гарантира не само по-приятно усещане при измиване на ръцете, но и количеството на използваните вещества се намалява. Инвестицията в диспенсъри се отплаща във времето, благодарение на по-малкия разход за консумативи. 

Свържете се с консултантите ни на номер 0896660843, за да получите достъп до специални промоции на всички диспенсъри и консумативи, които гарантирано и ефективно ще допринесат за поддържането на хигиената и дезинфекцията във вашия дом, магазин или офис.