Меню
Количка

Борба с катерици

Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 62318-10
Ултразвуковият уред DUO от немската фирма Gardigo е много мощен апарат, който служи за прогонване на гризачи и мравки. Устройството излъчва силни високочестотни звукови сигнали в комбинация с вълни от компресирани импулси, които създават дискомфорт у вредителите и ги принуждават да напуснат охранява..
58.40лв
Без данък:58.40лв
Ултразвуков уред DUO 250 против Мишки, Съсели и Мравки GARDIGO за 250 кв. м. Ултразвуков уред DUO 250 против Мишки, Съсели и Мравки GARDIGO за 250 кв. м.
ПРОМО -12 %
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 62317-10
Ултразвуков уред против мишки, плъхове,съсели и мравки GARDIGO за 250 кв. м.Устройството е за използване в едно помещение с площ до 250 кв. м. за прогонване на мишки, плъхове, съсели и мравки. Уреда има три мощни ултразвукови пиезо говорителя излъчващи ултразвукови честоти и компресиран..
43.69лв 49.80лв
Без данък:43.69лв
Производител: Pest-Stop - Англия Код на артикула: 5015-10
Уредът против гризачи и пълзящи насекоми Pest Stop 230 защитава собствеността Ви от мишки, плъхове, хлебарки, мравки, паяци и др. чрез ултразвукови сигнали и електромагнитни вълни на площ до 230 кв.м. - 1 къща или 1 апартамент Нашествието на мишки, плъхове и пълзящи инсекти в до..
45.90лв
Без данък:45.90лв
Производител: BRIGHTER IMAGE Ltd. - Ирландия Код на артикула: 1010-10
Соларен захранващ панел PS-SOLAR за захранване на електронни уреди за прогонване на неприятели.За безплатна енергия, осигурявана от слънцето!Съдържание: 1 бр. панел за соларна енергия PS-SOLAR 1 бр. конзола за монтиране на стена 1 бр. поставка на колИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА1.&nb..
54.00лв
Без данък:54.00лв
Производител: Полша Код на артикула: 01902-10
Плашило - водоустойчив Ястреб с размах на крилете 51 см, прогонващо птици (ГЪЛЪБИ, СКОРЦИ, ВРАБЧЕТА, ПЧЕЛОЯДИ) и диви животни (зайци, катерици).Птиците (гълъби, скорци, врабчета, пчелояди, и др.) и диви животни (зайци, катерици) са плячка за хищните птици, поради което те се страхуват о..
34.90лв
Без данък:34.90лв
Производител: Concept Research, Англия Код на артикула: 6121-10
 PestController - ултразвуков уред прогонващ мишки,  работи чрез излъчване на ултразвукови сигнали 40 kHz на всеки 8 секунди,  предпазва  площ до 92 кв м. Сигналите предизвикат стрес  на мишките, който спомага да ги прогони от Вашия дом. Това устройство работещо с батери..
59.00лв
Без данък:59.00лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 60103-10
Плашило изкуствен сокол за прогонване на птици – гълъби, скорци, врабчета, пчелояди. Представено в полет, с голям размах на крилете за по-висока ефективност. В някои случаи служи и за борба с мишки и плъхове, зайци и катерици. Какво представлява плашилото изкуствен сокол?Това е пл..
32.99лв
Без данък:32.99лв
Производител: Pest-Stop - Англия Код на артикула: 5014-3-10
Ултразвуков електронен апарат "Pest Stop 90" за прогонване на мишки, плъхове, хлебарки и мравки за 90 кв. м. - 3 помещения  Уредът реализира защита от мишки, плъхове, хлебарки, мравки, паяци и др. като излъчва мощен ултразвуков сигнал.  Разглежданият..
87.75лв 97.50лв
Без данък:87.75лв
Производител: Pest-Stop - Англия Код на артикула: 5014-10
Ултразвуков електронен апарат "Pest Stop 90" за прогонване на мишки, плъхове, хлебарки и мравки за 90 кв. м. - 1 помещение  Уредът реализира защита от мишки, плъхове, хлебарки, мравки, паяци и др. като излъчва мощен ултразвуков сигнал.  Разглежданият ултразвук..
32.50лв
Без данък:32.50лв
Производител: Pest-Stop - Англия Код на артикула: 5016-10
Ултразвуков електронен апарат "Pest Stop" за прогонване на мишки, плъхове, хлебарки и мравки за 370 кв. м. - 1 голяма къща или апартаментУредът реализира защита от мишки, плъхове, хлебарки, мравки, паяци и др. като излъчва мощен ултразвуков сигнал и електромагнитни вълни по окабеля..
57.00лв
Без данък:57.00лв
Производител: Pest-Stop - Англия Код на артикула: 5015-2-10
Ултразвуков електронен апарат "Pest Stop 230" за прогонване на мишки, плъхове, хлебарки и мравки за 230 кв. м. - 1 къща или апартаментУредът реализира защита от мишки, плъхове, хлебарки, мравки, паяци и др. като излъчва мощен ултразвуков сигнал и електромагнитни вълни по окабел..
82.62лв 91.80лв
Без данък:82.62лв
Производител: Pest-Stop - Англия Код на артикула: 5016-2-10
Ултразвуков електронен апарат "Pest Stop" за прогонване на мишки, плъхове, хлебарки и мравки за 370 кв. м. - 1 голяма къща или апартаментУредът реализира защита от мишки, плъхове, хлебарки, мравки, паяци и др. като излъчва мощен ултразвуков сигнал и електромагнитни вълни по окабеля..
93.90лв 114.00лв
Без данък:93.90лв
Показани 1 от 12 | 21 (2 Страници)

Още информация

Катерицата изглежда миловидно животинче, но само да не попадне във вашия дом, таван или градина. Те се хранят с развалени зеленчуци, любимите ви цветя в градината, с храна за птици, обръщат всичко с главата надолу на тавана. Могат да се размножат и да се превърнат в цяла армия от гризачи и да превземат дома ви. Вижте най-ефективните начини за борба с тях. 

Миризма за борба с катериците

Смята се, че катериците биха избягали от силната миризма на мента или нафталин. Някои хора дори са готови да пазят кори портокал във фризера си и да ги вкопават в земята. Други използват собствената си коса или кучешка козина и ги разпръскват в градините си. Не ви препоръчваме да експериментирате с подобни домашни средства, вижте кои продукти са наистина доказани в борбата с катериците.

Механични капани 

Те приличат на капаните за мишки, но по-големи. Принципът на действие е същият - животното се хваща чрез стръв. След това бива освобождавано надалеч в гората. Капаните въпреки че са живоловящи, тоест не нараняват животното, не са от най-лесните за използване средства, защото изискват зареждане с примамка и трябва редовно да бъдат проверявани дали в тях не се е хванала катерица.

Електронни апарати за борба с катерици 

Това са съвременни, високотехнологични машинки, които съчетават различни технологии: ултразвук, светлина, водна струя и др. За употреба в дома и градината ви препоръчваме: 

 1. Комбинирани ултразвукови уреди с датчик и светлина – Едни от най-търсените ни продукти, доказали се в борбата с вредителите. Съчетават две средства за дразнение и отблъскване на неканените животни – нискочестотният звук и мигаща светлина. Активират се при засечено движение като по този се удължава животът на батериите. Идеални са за веранди, дворни пространства, градски паркове, междублокови пространства и др.
 2. Устройства с нискочестотен звук – Могат да работят както с батерии, така и включени в електрическата мрежа. Те са безопасни и удобни за използване. Разполагат се в затворени помещения – тавани, мазета, коридори, дори и в спални помещения. 

  За открити пространства в частни домове, хотелски комплекси и обществени паркове подходящи са: 
   
 3. Устройства с мигаща светлина - Пулсиращ светлинен лъч или ярки светкавици, в комбинация с нискочестотен звук могат да изплашат неканените животни. 
 4. Електронен градински пръскач за борба с вредители - Сензорът за движение на устройството позволява да изплаши вредителите, точно когато навлизат във вашата територия. Работи без химикали, само с обикновена вода. Просто го свържете към вашия градински маркуч и апаратът е готов за работа.

Предимства на електронните устройства за борба с катерици:

 • Те са леки, компактни и преносими;
 • веднъж инсталирани, трябва да проверявате само дали уреда работи без прекъсване;
 • безопасни са за възрастните хора, децата и домашните любимци;
 • не са им нужни химикали и допълнителни консумативи. 

В нашия онлайн магазин newfresh.org предлагаме разнообразие от уреди, капани и примамки, предназначени за защита от катерици и други вредители. Всички средства за борба, които сме селектирали за вас, са на доказани европейски марки и с гаранция. Предлагаме продукти, които са ефективни, лесни за използване и безопасни за хората.