Меню
Количка

Препарати за плочки

Производител: Румъния Код на артикула: 1966-947
Препарат за под Amore Mio 24H бутилка 1 л.Концентриран препарат, екстра ароматизиран, за подове и миещи се повърхности от мозайка, ламиниран паркет, плочки, балатум.Почиства в дълбочина, придава блясък, защитава и ароматизира.Усещането за изключителна чистота и свежест продължава до 24 ч..
9.70лв
Без данък:9.70лв
Производител: Румъния Код на артикула: 1713-947
ЕKOMAX Fresh Turbo 1 л - Концентрат за под без хлор Препарат за под Fresh Turbo 24H бутилка 1л.Концентриран препарат, екстра ароматизиран, за подове и миещи се повърхности от мозайка, ламиниран паркет, плочки, балатум.Почиства в дълбочина, придава блясък, защитава и ароматизира...
9.70лв
Без данък:9.70лв
Производител: Румъния Код на артикула: 1676-947
EKOMAX Power and Shine BAIE / Eкомакс Паур енд Шайн - Препарат за баня, варовити отлагания, котлен камък, 500 мл.Power & Shine готов разтвор с интензивно действие без хлор. Отстранява варовик, ръжда, мазнина и сапунена пяна.Притежава приятна, ментова миризма.Широкоспектърен:..
7.20лв
Без данък:7.20лв
Производител: България Код на артикула: 2020-948
Glase(Глас) концетрат за почистване на подове (плочки, лакирани повърхности, каменни подове, стъкло, емайл, мрамор, водоустойчиви покрития). По НАССР.*концентратНеутрален, нископенлив препарат на алкохолна основа за ръчно и машинно измиване на огледални твърди повърхности от всякакъ..
60.48лв
Без данък:60.48лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100089-955
HMI® Anticalc Forte 1 кг. Киселинен концентрат за профилактика и отстраняване на варовикови отлагания Характеристики на Антикал Форте:+ Почистване на органични замърсявания+ Почиства отлагания от варовик, ръжда и метални остатъци, неутрализира алкални остатъци в лабораторни маши..
18.25лв
Без данък:18.25лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100052-955
ХАРАКТЕРИСТИКИ+ Лесно отстранява упорити органични замърсявания, следи от ръжда и варовикови отлагания+ Образува защитен филм върху почистената повърхност+ Подходящ за ежедневна употреба+ Придава блясък+ Ароматизира+ С вградена дозаторна чашка за икономична и прецизна употреб..
9.90лв
Без данък:9.90лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100053-955
ХАРАКТЕРИСТИКИ:+ Лесно отстранява упорити органични замърсявания, следи от ръжда и варовикови отлагания+ Образува защитен филм върху почистената повърхност+ Подходящ за ежедневна употреба+ Придава блясък+ Ароматизира+ С вградена дозаторна чашка за икономична и прецизна употре..
68.90лв
Без данък:68.90лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100133-955
ДАНЕКС ГЛАЗЕР  ХАРАКТЕРИСТИКИ: + Почиства силнозамърсени гладки повърхности: прозорци, дограми, огледала, камък, мрамор, емайл, плочки, пластмаса, формика и други пластични материали, екрани, бяла и черна офис техника, дребни предмети + Не надрасква повърхностите и им придава искрящ блясък ..
49.90лв
Без данък:49.90лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100071-955
ДАНЕКС ГЛАЗЕР  + Почиства силнозамърсени гладки повърхности: прозорци, дограми, огледала, камък, мрамор, емайл, плочки, пластмаса, формика и други пластични материали, екрани, бяла и черна офис техника, дребни предмети + Не надрасква повърхностите и им придава искрящ блясък + Бързо и ефекти..
8.90лв
Без данък:8.90лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100075-955
ДАНЕКС ЕН (DANEX®N Professional) е концентриран универсален почистващ продукт със силно обезмасляващо действие и широко приложение. Ефективен при наситени мазнини и силно замърсени повърхности и посуда. Отлични почистващи резултати. Без аромат.Начин на употреба:При..
8.50лв
Без данък:8.50лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100079-955
ДАНЕКС САНИСПРЕЙ (DANEX® SANISPRAY)  Хигиенизиращ детергент за цялостно почистване, дезинфекция и ежедневна поддръжка на санитарни помещения Един препарат за всички повърхности в санитарните помещения - плочки, фаянс, душ кабини, мивки, вани, водопроводна арматура, стъкло.&..
16.90лв
Без данък:16.90лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100134-955
ДАНЕКС САНИСПРЕЙ (DANEX® SANISPRAY)  Хигиенизиращ детергент за цялостно почистване, дезинфекция и ежедневна поддръжка на санитарни помещения Един препарат за всички повърхности в санитарните помещения - плочки, фаянс, душ кабини, мивки, вани, водопроводна арматура, стъкло.С..
131.90лв
Без данък:131.90лв
Показани 1 от 12 | 24 (2 Страници)

Още информация

Професионалните препарати за плочки предоставят ефективно почистване и поддържат блестящ вид на подовите настилки. С тях могат да се третират фаянс и гранитогрес, както и силно замърсени аксесоари в кухни, бани и тоалетни в домове и обществени сгради. 

Видовете професионални препарати за почистване на плочки в категорията

В онлайн магазина ни NewFresh.org ще откриете богато разнообразие от силни професионални препарати (готови за ползване течности и концентрати) за поддържане на подови настилки, предназначени за професионална употреба. Те се предлагат в икономични разфасовки и са на отлични цени. Могат да бъдат разделени на няколко категории: 

  1. Концентрирани почистващи средства: с алкохолен или киселинен състав. Имат силно хигиенизиращо действие, отстраняват замърсяванията и придават блясък на третираните повърхности. Много добър избор за ресторанти, кафенета и офиси е Glase 10 л - концентрат на алкохолна основа за почистване на под и санитария. Препаратът е сертифициран по HACCP, а негово предимство е, че обработените зони не се нуждаят от последващо изплакване. 
  2. Медицински дезинфектанти: Специално разработени продукти за унищожаване на бактерии и вируси, предпазват от разпространение на инфекции в зони с висока посещаемост.
  3. Средства за премахване на мухъл и плесен: Съдържат химикали, които предотвратяват образуването на мухъл и плесен по повърхността на плочките. Подходящ срещу плесен и мухъл е HMI® DANEX SANISPRAY. Представлява концентриран препарат за плочки, фаянс, душ кабини, мивки, вани, водопроводна арматура, стъкло, който не се нуждае от допълнително изплакване. 
  4. Полиращи и защитни средства, продукти за обработка след фугиране: Множество от предлаганите от нас атрикули подобряват блясъка на настилките, разграждат замърсяванията и остатъците от фугиращи смеси и лепила, създавайки защитен слой, предпазващ от бъдещо зацапване.
  5. Препарати за интензивно почистване на варовикови отлагания: Подходящи за фаянс, теракот, гранитогрес, те съдържат активни вещества за ефективно отстраняване на котлен камък и ръжда от плочките. Върху киселинно-устойчиви повърхности и подове препоръчваме да използвате концентрата от HMI® Anticalc Forte 1 кг, предназначен за борба с котления камък.

Предимствата на професионалните препарати

Професионалните почистващи средства предоставят ефективност, бързина и специализирана грижа. Те имат мощни съставки, които лесно отстраняват замърсяванията, съдържат дезинфекциращи агенти, които подпомагат поддържането на по-чиста и здравословна среда, особено важна за хотели, офиси, търговски обекти и производствени предприятия.  Специализираните формули на продуктите решават проблемите с мухъл, ръжда, бактерии и вируси. 

Как да изберете най-подходящия за вашите нужди?

При избора на препарат за почистване на плочки трябва да вземете предвид:

  • типа на плочките;
  • степента на замърсяване; 
  • наличието на допълнителни проблеми – минерални и варовикови отлагания, мухъл, неприятни миризми и др.;
  • необходимост от сертифициран продукт. 

При възможност избирайте концентрати, тъй като те съдържат силни активни вещества и една разфасовка е достатъчна за продължителна употреба. Не правете компромис с качеството на почистващите препарати, доверете се на известни и доказали се марки и производители!

Защо да изберете професионалните препарати за плочки за Вашия бизнес от Newfresh?

Нашите продукти са висококачествени, предназначени са да осигурят ефективно почистване и поддръжка на плочки. Специализираните формули са разработени с оглед на различните нужди на клиентите. Свържете се с консултантите ни за съвети при избора на най-подходящия продукт за конкретните изисквания на Вашия хотел, ресторант или производство. Ние от Ню Фреш ценим удовлетвореността на клиентите си и предлагаме удобни опции за поръчка и доставка.

 

 

 

 

Важно е да вземете предвид материала на плочките и типа на замърсяванията, които трябва да премахнете. Например, за мухъл и плесен са необходими специализирани препарати, докато за обикновени замърсявания може да се използват стандартните почистващи препарати.

Професионалните препарати обикновено имат по-концентрирани съставки и по-силно действие в сравнение с обикновените почистващи препарати. Те са специално създадени за интензивно почистване и се премахват по-добре упоритите замърсявания.

Да, много от препаратите за плочки са със съставки, които могат да бъдат използвани и за почистване на други повърхности като гранит, мрамор, стомана и други.

За петна на плочките, които се отстраняват трудно препоръчваме да използвате специализирани почистващи препарати, които са създадени да се справят с упоритите замърсявания. Тези препарати обикновено съдържат по-силни разтворители и активни вещества, които могат да разтворят и отстранят трудните петна.

Честотата на почистване на плочките в банята и кухнята зависи от нивото на употреба и замърсяване. В общи линии, препоръчваме редовно почистване на плочките поне веднъж седмично, за да се поддържа чистотата и хигиената на тези зони.