Меню
Количка

Уреди против Хлебарки

Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 90801-10
Електронен ултразвуков уред против мишки и плъхове, комари, хлебарки и белки VARIO-SCHUTZ, 3 в 1, Gardigo Уредът действа ефективно срещу мишки, плъхове, против комари и други насекоми и гризачи (против мухи, хлебарки, белки). Честотата на излъчвания от уреда ултразвук се избира спрямо вреди..
35.90лв
Без данък:35.90лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 91951-10
Мобилният соларен ултразвуков уред Gardigo Solar Vario Protection 3 в 1 се използва за защита от мишки, плъхове, белки, както и различни видове пълзящи и летящи насекоми.Преносимият електронен апарат се захранва чрез слънчев панел и е подходящ за борба с вредители практически навсякъде. Може да ..
47.99лв
Без данък:47.99лв
Производител: Pest-Stop - Англия Код на артикула: 5015-10
Уредът против гризачи и пълзящи насекоми Pest Stop 230 защитава собствеността Ви от мишки, плъхове, хлебарки, мравки, паяци и др. чрез ултразвукови сигнали и електромагнитни вълни на площ до 230 кв.м. - 1 къща или 1 апартамент Нашествието на мишки, плъхове и пълзящи инсекти в до..
45.90лв
Без данък:45.90лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 62323-10
Gardigo Pest Repeller Plus е мощен електронен уред, който притежава широкоспектърно действие и е ефективно средство за прогонване на вредители от различни видове. Чрез електромагнитните импулси, които устройството излъчва, се извършва защита и премахване на мишки, плъхове, хлебарки, мравки и други п..
42.50лв
Без данък:42.50лв
Производител: Pest-Stop - Англия Код на артикула: 5014-3-10
Ултразвуков електронен апарат "Pest Stop 90" за прогонване на мишки, плъхове, хлебарки и мравки за 90 кв. м. - 3 помещения  Уредът реализира защита от мишки, плъхове, хлебарки, мравки, паяци и др. като излъчва мощен ултразвуков сигнал.  Разглежданият..
87.75лв 97.50лв
Без данък:87.75лв
Производител: Pest-Stop - Англия Код на артикула: 5014-10
Ултразвуков електронен апарат "Pest Stop 90" за прогонване на мишки, плъхове, хлебарки и мравки за 90 кв. м. - 1 помещение  Уредът реализира защита от мишки, плъхове, хлебарки, мравки, паяци и др. като излъчва мощен ултразвуков сигнал.  Разглежданият ултразвук..
32.50лв
Без данък:32.50лв
Производител: Pest-Stop - Англия Код на артикула: 5016-10
Ултразвуков електронен апарат "Pest Stop" за прогонване на мишки, плъхове, хлебарки и мравки за 370 кв. м. - 1 голяма къща или апартаментУредът реализира защита от мишки, плъхове, хлебарки, мравки, паяци и др. като излъчва мощен ултразвуков сигнал и електромагнитни вълни по окабеля..
57.00лв
Без данък:57.00лв
Производител: Pest-Stop - Англия Код на артикула: 5015-2-10
Ултразвуков електронен апарат "Pest Stop 230" за прогонване на мишки, плъхове, хлебарки и мравки за 230 кв. м. - 1 къща или апартаментУредът реализира защита от мишки, плъхове, хлебарки, мравки, паяци и др. като излъчва мощен ултразвуков сигнал и електромагнитни вълни по окабел..
82.62лв 91.80лв
Без данък:82.62лв
Производител: Pest-Stop - Англия Код на артикула: 5016-2-10
Ултразвуков електронен апарат "Pest Stop" за прогонване на мишки, плъхове, хлебарки и мравки за 370 кв. м. - 1 голяма къща или апартаментУредът реализира защита от мишки, плъхове, хлебарки, мравки, паяци и др. като излъчва мощен ултразвуков сигнал и електромагнитни вълни по окабеля..
93.90лв 114.00лв
Без данък:93.90лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 62323-2-10
Gardigo Pest Repeller Plus е мощен електронен уред, който притежава широкоспектърно действие и е ефективно средство за прогонване на вредители от различни видове. Чрез електромагнитните импулси, които устройството излъчва, се извършва защита и премахване на мишки, плъхове, хлебарки, мравки и други п..
75.80лв 85.00лв
Без данък:75.80лв
Производител: Pest-Stop - Англия Код на артикула: 5015-2-823415-3002
В комплекта са включени:- 2 бр. Комбиниран апарат "Pest Stop 230" - 1 бр. Метален капан за мишки, Pest Stop- 1 бр. Капан с лепило за плъхове, мишки и други едри гризачи, змии и гущери Ултразвуков електронен апарат "Pest Stop 230" за прогонване на ми..
101.84лв 107.20лв
Без данък:101.84лв
Производител: Pest-Stop - Англия Код на артикула: 5015-2-823425-3002
В комплекта са включени:- 2 бр. Комбиниран апарат "Pest Stop 230" - 1 бр. Метален капан за мишки Pest Stop- 2 бр. Капани - 96М-  с лепило за мишки, 13 x 9 смУлтразвуков електронен апарат "Pest Stop 230" за прогонване на мишки, плъхове..
90.99лв 95.89лв
Без данък:90.99лв
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)

Още информация

Според наскоро проведени анкетни проучвания сред множество български домакинства става ясно, че въпреки масовата борба с домашните вредители, принуждаваща хората да експериментират с редица препарати, остава малък процентът домакинства, които знаят за съществуването на изключително ефективните електронни уреди против хлебарки.

Уреди против хлебарки от вносител на изгодни цени!

На българския пазар се предлагат два вида електрически устройства против хлебарки, а именно ултразвукови и комбинирани.

УЛТРАЗВУКОВИ УРЕДИ ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ - КАК РАБОТЯТ?

Ултразвуковият уред против хлебарки ‘’Pest Stop’’ разработен в Англия, който покрива площ от 90 квадратни метра и освен срещу тези насекоми, това устройство действа също така и против плъхове, мишки, паяци, мравки и други пълзящи гадинки. То притежава изключително лесен начин на работа, който се изчерпва с неговото включване в електрическата мрежа, където уредът оперира без прекъсване.

Уреди против хлебарки - ефективни и достъпни!

КОЛКО БРОЯ УРЕДИ СА НЕОБХОДИМИ?

По отношение на необходимия точен брой подобен тип ултразвукови устройства срещу хлебарки, в действителност този факт се установява изцяло в зависимост от площта на конкретното помещение. Така например при избор на уред, закупуването на един брой от него за всяко помещение е истински правилна стратегия. Изключително финансово изгодно за тази цел е нашето предложение за покупка на промоционален комплект, съдържащ в състава си 3 броя ултразвуково устройство против хлебарки ‘’Pest Stop’’.

Уреди против хлебарки на изгодна цена

КОМБИНИРАНИ УРЕДИ ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ

Комбинираните ултразвукови уреди против хлебарки представляват съчетание от ултразвукови и електромагнитни вълни, които в зависимост от марката покриват различни площи, и унищожават всички пълзящи инсекти, като хлебарки, паяци, мравки, плъхове, мишки и други. Така например, комбинираното ултразвуково устройство ‘’Slimline 2500’’ покрива площ от 232 квадратни метра, а уредът ‘’Slimline 4000’’ – разстояние от цели 370 квадратни метра. Всяко гореспоменато комбинирано устройство притежава начин на работа като този при традиционните уреди за хлебарки, а именно включване в електрическата мрежа.

КАК ДА СИ КУПЯ ЕЛЕКТРОННО УСТРОЙСТВО ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ?

Всеки би могъл да се сдобие с подобен вид устройство против хлебарки от неговия официален вносител в страната ни, а именно Ню Фреш. Компанията притежава 10 годишна история на родния пазар, подплътена с множество доволни от обслужването и продуктите клиенти.

НАВСЯКЪДЕ ЛИ МОГАТ ДА СЕ ПОЛЗВАТ?

Безспорните преимущества на покупката на устройство именно от Ню Фреш, са свързани с тяхното високо ниво на професионализъм и обслужване, което се изразява в безплатни консултации по телефона, индивидуално събеседване и подбор на най-подходящото, в зависимост от площта на съответното помещение. По своята същност, всеки уред срещу хлебарки позволява да се използва както в обикновени къщи и апартаменти на частни клиенти, така и в обществени обекти като офиси, банки, ферми за животни и т.н.

БЕЗОПАСНИ ЛИ СА УСТРОЙСТВАТА ЗА ДЕЦАТА?

От изключително голямо значение е да подчертаем положителния факт, че всяко подобно електронно устройство срещу нежелани инсекти, е напълно безопасно както за хора, в това число деца и бременни, така и за домашни любимци. Хората с редуциран слух, които притежават слухови апарати, а също и тези с пейсмейкър, следва да бъдат абсолютно спокойни, че ще бъдат в безопасност, тъй като тези машинки са специално програмирани по начин, по който се атакуват само определен вид нежелани вредители у дома, на работа или на друг обект.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ, АКО ЗАКУПИТЕ УРЕД ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ ОТ НЮ ФРЕШ ООД?

В допълнение на всичко гореизброено, всеки, който си закупи уред срещу хлебарки на стойност над 50 лева, независимо дали става дума за традиционно ултразвуково или пък по-специалното комбинирано електронно устройство против хлебарки, получава напълно безплатна доставка.
За определени модели от Ню Фреш, потребителите получават сигурен и гарантиран тестов период на, който продължава 21 дни. Освен това предимство, клиентите биха могли веднага да се възползват от 3 процентна финансова отстъпка в случай, че осъществят плащането на своя уред с карта.

За да поддържате уредите против хлебарки в оптимално състояние, препоръчително е да ги почиствате периодично с мека кърпа или четка, за да премахнете праха и замърсяванията.

Уредите против хлебарки, особено ултразвуковите, са много тихи и не произвеждат шум, който да бъде смущаващ за хората или домашните любимци. Въпреки това, някои модели могат да имат леко шумен вентилатор или електроника при работа. Повечето хора обаче не биха усетили този шум, освен ако не се намират много близо до устройството.

Уредите против хлебарки предлагат няколко предимства спрямо другите методи за контрол на вредителите. Те са безопасни за хората и домашните любимци, не съдържат токсични вещества и не замърсяват околната среда. Освен това, те са удобни за употреба и обикновено изискват минимална поддръжка.

При избора на подходящ уред против хлебарки за конкретно помещение е важно да се вземат предвид няколко фактора. Първо, определете площта на помещението, което искате да покриете с уреда. След това изберете модел, който има покритие, съответстващо на размера на помещението. След това разгледайте различните функции и характеристики на уредите, като например наличие на таймер, регулируема интензивност на ултразвука и други.