Меню
Количка

Борба с Мухи

Производител: BROS - Полша Код на артикула: 018-79
Спрей аерозол за ефективно унищожаване на летящи насекоми (мухи, комари, плодови мушици, възрасни екземпляри на дрешни молци) в помещенията.Начин на употреба: Затворете вратите и прозорците. Опръскайте помещението от поне метър растояние от стени, плотове и мебели. След приложението излезте от п..
8.89лв
Без данък:8.89лв
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 158-905
Aqua K-Othrine EW 20 Ефикасното средство за професионален контрол на комари и мухиAqua K-Othrine, емулсия, масло във вода, съдържаща 20 г/л делтаметрин Осигуряване на максимален контрол с естествен разтворител – вода -    Уникална патентована технология против изпаряване. ..
99.90лв
Без данък:99.90лв
Производител: България Код на артикула: 703-902
Допълнителна Лепяща плоскост за Инсектицидна лампа Лайт Спайдър 1.Двустранно леплива плоскост с размери: дължина 45 см, височина 29 см.Предназначена е за инсектицидни лампи, които имат улей за поставяне между двете светещи UV пури.Улавя двойно повече летящи насекоми спрямо едностраните п..
12.60лв
Без данък:12.60лв
Производител: България Код на артикула: 412-902
Допълнителна Лепяща плоскост за Инсектицидна лампа Лайт Спайдър 2.Едностранно леплива плоскост с размери: дължина 50 см, височина 23 см.Отговоря на стандарта HACCP (ХАСЕП).Важно: Подмяната на лепливата плаката да се извършва периодично на всеки 2 месеца през летния период (целия то..
10.80лв
Без данък:10.80лв
Производител: България Код на артикула: 413-902
Допълнителна Лепяща плоскост за Инсектицидна лампа IP65.Едностранно леплива плоскост с размери: дължина 59.5 см, височина 35 см.Отговоря на стандарта HACCP (ХАСЕП). Важно: Подмяната на лепливата плаката да се извършва периодично на всеки 2 месеца през летния период (..
16.20лв
Без данък:16.20лв
Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1135000-10
Flortis GreenHome е зелен оазис, посветен на тези, които искат да използват продукти без инсектициди, направени с растителни суровини с доказано отблъскващо действие срещу насекоми.ПРЕДИМСТВА:- Произведени от суровини само с естествен растителен произход. - Формули без отрови. Кон..
25.20лв
Без данък:25.20лв
Производител: PestWest - Англия Код на артикула: 2542-901
 Инсектицидна лампа Он-Топ Про 2 убиваща летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 50 кв.м Описание:Уникална лампа с леплива плоскост за вграждане в окачени тавани. Патентован дизайн, не позволява изпадане на насекоми. Нечупливи, енергоспестяващи пури (2 х 14 W T5), елек..
588.00лв
Без данък:588.00лв
Производител: PestWest - Англия Код на артикула: 824832-2-901
Инсектицидна лампа срещу летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 35 кв.м Описание:Дискретен модел с леплива плоскост. Изчистен дизайн. Възможност за стенен монтаж или свободно стоящ върху маса или барплот. Има елегантен вариант, изработен от бамбук. Eнергоспестяваща лампа (1 х ..
250.00лв
Без данък:250.00лв
Производител: PestWest - Англия Код на артикула: 824832-3-901
Инсектицидна лампа срещу летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 35 кв.м Описание:Дискретен модел с леплива плоскост. Изчистен дизайн. Възможност за стенен монтаж или свободно стоящ върху маса или барплот. Има елегантен вариант, изработен от бамбук. Eнергоспестяваща лампа (1 х ..
250.00лв
Без данък:250.00лв
Производител: PestWest - Англия Код на артикула: 2546-901
Инсектицидна лампа срещу летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 160 кв.мОписание: Уникален, здрав и мощен модел с високоволтова решетка за употреба на открито.  Висящ и свободно-стоящ монтаж.  Устойчива на външни атмосферни условия, защита от дъжд IPX4.  Eнергоспестяваща..
790.00лв
Без данък:790.00лв
Производител: PestWest - Англия Код на артикула: 2544-901
Инсектицидна лампа срещу летящи насекоми (мухи, комари и др.) до 160 кв.м Описание:Мощен и компактен модел с високоволтова решетка. Класически дизайн, икономична цена и минимална поддръжка. Стенен, висящ и свободно-стоящ монтаж. Енергоспестяващи пури (2 х 15 W T5), електронен д..
322.00лв
Без данък:322.00лв
Инсектицидна лампа убиваща летящи насекоми (мухи, комари и др.) Kill Pest, 40W Инсектицидна лампа убиваща летящи насекоми (мухи, комари и др.) Kill Pest, 40W
НОВО
Производител: Полша Код на артикула: 01865-10
Убиваща лампа с високо напрежение, 40WЛампата е много тиха, не издава звук и може да се използва дори докато спите. Безопасна за хора и домашни любимци. Работи по естествен начин, без никакви химикали. Привлича мухи, молци, комари и други летящи насекоми с помощта на две UV крушки. Насекомите ..
119.90лв
Без данък:119.90лв
Показани 1 от 12 | 101 (9 Страници)

Още информация

ЗАЩО Е ВАЖНО ДА СЕ БОРИМ СРЕЩУ МУХИТЕ?

Има много видове мухи, които могат да ни притесняват с присъствието си. Те са част от нашето местообитание и се срещат в градска среда, в домовете ни или на двора. Желанието ни да се изправим срещу тях е естествено, защото са досадни и пренасят болести. Най-разпространените видове които са в непосредствен контакт с човека, са домашната, зелената и черната муха, както и плодовата мушица и конската муха. Домашните са най-често срещаният нашественик в домовете ни. За да се борим адекватно срещу тях, е добре и да ги познаваме. 

Ефикасни устройства срещу мухи. Препарати срещу мухи на супер цени. КОЛКО ВРЕМЕ ЖИВЕЯТ МУХИТЕ И С КАКВО СЕ ХРАНЯТ?

Домашната муха може да живее около 2 до 4 седмици в зависимост от храната и температурата. Женската има продължителност на живота до 1 месец, но през това време тя може да снесе около 500 яйца. Изводът е, че само няколко такива във вътрешния ви двор могат да го населят с хиляди себеподобни за много кратко време. Тъй като се хранят с боклук и изпражнения, те предават болести, така че трябва да направите всичко възможно, за да се подготви за действия срещу мухите.
Предпазете храната си, масата и плотовете за хранене от летящите насекоми, защото те най-вероятно са кацали преди това върху доста нехигиенични места.

КАК СЕ РАЗМНОЖАВАТ МУХИТЕ И КАКВО ДА ПРАВИМ СРЕЩУ ТЯХ?

Яйцата им могат да бъдат открити в почти всяка топла и влажна среда, която ще осигури подходяща храна за ларвите. Възрастните екземпляри са с размери от 4 до 7,5 мм, като женските обикновено са по-големи от мъжките. 
Женската може да снесе общо пет до шест партиди от по 75 до 100 яйца. При топло време яйцата се излюпват от 12 до 24 часа след снасянето им. Именно поради тази причина, борбата с мухите понякога може да бъде по-трудно от очакваното.

КАК ДА СЕ БОРИМ С МУХИТЕ?

За да се предпазите от нахлуване на мухи в дома си е задължително да поставите комарници на вратите и на прозорците. Тези изкуствени прегради ще Ви осигурят и спокоен сън.
Също така е необходимо и да вземете предпазни мерки срещу размножаването им. Първото и най-важното нещо, което можете да направите, е да поддържате Вашия дом чист. Това включва почистване с препарати и редовно изхвърляне на органичните отпадъци.
Борбата срещу мухи е важна именно заради заразите.

СРЕЩУ МУХИТЕ ПОДДЪРЖАЙТЕ ДВОРА СИ ЧИСТ

Мухите се привличат от всякаква силна миризма. За да се предпазите от тяхното нашествие, премахнете миризмите. Ако имате куче, което живее на двора или го извеждате там, почиствайте след него и прибирайте екскрементите в запечатващи се торби, преди да ги изхвърлите в кофата за боклук.

  • Затваряйте кофите за боклук с капаци, за да се предпазите от летящите насекоми, които със сигурност ще търсят там храна и място за размножаване.
  • Мухите се привличат от влага и застояла вода. Можете да се предпазите от тях, като редовно изхвърляте дъждовната вода. По възможност покрийте съдовете с капаци. Огледайте се по двора и премахнете старите гуми и други непотребни предмети, които могат да задържат влага или дъждовна вода. Така ще се предпазите от тях и техните неприятни набези.
  • Не унищожавайте всички паяжини на открито. Паяците ядат мухи, но ако ги унищожите, те ще изгубят естествения си хищник.

ПРОДУКТИ СРЕЩУ МУХИ 

На сайта ни ще откриете разнообразни решения, с които да прогоните мухите от собствеността си. Сред ефективните начини за отблъскване на тези летящи насекоми са пръскането с препарати, хващането им чрез капани, както и унищожаването им с помощта на инсектицидни лампи. Различните средства намират приложение както в частни домове, така и в обществени сгради, като за най-пълна информация относно ефективността им и препоръки относно употребата им може да се свържете с нашите обучени консултанти. 

  • В дома или на вилата си използвайте капани за улавяне на мухите. Клопките са изключително ефективни особено когато се използват с подходяща за целта примамка. Може да направите сами своя капан, смесвайки меласа и царевично брашно в плитка чиния или да използвате готовите капани в привличащ мухите жълт цвят. Тези средства са подходящи за открити пространства - веранди, беседки, тераси, двора и градината. 

  • На закрито във входове и общи части на сгради поставете специалните ленти и платна срещу мухи. Те са покрити с тънък слой незасъхващо лепило, което улавя нежеланите инсекти и не им позволява да излетят отново. 

  • Снабдете се с инсектицидни лампи срещу мухи и насекоми. При нас ще откриете различни модели инсектицидни лампи, предназначени както за употреба в дома, така и в ресторанти, офиси, производствени бази и др. Летящите инсекти се привличат от ултравиолетовата светлина, която лампите излъчват, а електрически заряд ги унищожава при допир със светлинната пура или металната решетка. Специално за кухни и помещения, в които се съхраняват и обработват храни са моделите лампи с леплива плоскост. Веднъж привлечени в тялото на светлинния апарат, насекомите залепват върху незасъхващия слой лепило и умират там. 

  • За магазини и търговски центрове препоръчваме употребата на диспенсър с инсектицид. Така ще можете едновременно да освежавате въздуха в помещенията и да се отървете от нежеланите инсекти. 

  • За борба с мухи на открито и закрито няма да сгрешите, ако заложите на орбаотка с препарати. Инсектицидите се използват изключително лесно и бързо унищожават летящите инсекти. Трябва само да обработите чрез опръскване или намазване стените и местата, на които мухите кацат за почивка. Контактното действие на препаратите е дълготрайно - до 6 месеца след нанасяне, така че може да сте сигурни, че с помощта на 1 опаковка от инсектицида Мусцид ще спечелите борбата с мухите за целия топъл сезон. 

Домашните мухи са едни от основните разпространители на болести. Вземете правилните средства  срещу мухите от NewFresh.org  и защитете здравето си! 

Най-ефективните методи за убиване на мухите включват използването на инсектицидни лампи, капани за мухи и препарати за пръскане, които са предназначени за унищожаване на мухите.

За да изберете подходящ препарат, трябва да вземете предвид мястото на приложение (вътрешно или външно), степента на проблема с мухите и наличието на деца или домашни любимци в дома Ви. При нужда се свържете с нас за повече съвети.

Честотата на пръскане зависи от препарата, който използвате и степента на проблема с мухите. Обикновено с препаратите получавате инструкции за употреба, които трябва да последвате за най-добри резултати.

Капаните с примамки като меласа и царевично брашно са изключително ефективни за открити пространства. Може да използвате готови капани в жълт цвят, които привличат мухите. Поставете ги в зони като веранди, тераси и градината.

Поставете инсектицидните лампи в помещения, където мухите са най-активни. Лампите привличат мухите с ултравиолетова светлина и ги унищожават при контакт с електрическата решетка. За кухни използвайте лампи с леплива плоскост.