Меню
Количка

Препарати против молци

АЙКЪН 10 КС - 1 л., Швейцария - Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, оси
НОВО
Производител: Швейцария Код на артикула: 1003-930
АЙКЪН 10 CS - 1 л. Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, оси, Швейцария      СПЕКТЪР НА ДЕЙСТВИЕ: Високоефективен биоцид с контактно и стомашно действие с много бърз първоначален ефект и сравнително дълго последействие..
189.50лв
Без данък:189.50лв
Производител: Швейцария Код на артикула: 1001-930
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АЙКЪН?Айкън 10 КС е високоефективен биоцид, произведен от швейцарския бранд Syngenta. Представлява микрокапсулирана суспензия, в която активното вещество е пречистен ламбда цихалотрин.КАК ДЕЙСТВА ПРЕПАРАТЪТ?Има бърз първоначален ефект, унищожаващ възрастни ..
7.90лв
Без данък:7.90лв
Производител: Швейцария Код на артикула: 1002-930
Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, оси - АЙКЪН 10 CS - 250 мл., Швейцария      СПЕКТЪР НА ДЕЙСТВИЕ: Високоефективен биоцид с контактно и стомашно действие с много бърз първоначален ефект и сравнително дълго последей..
59.99лв
Без данък:59.99лв
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 902-905
Естествени пиретрини на водна основа• Разтворимост във вода. • Минимално съдържание на минерални масла и/или летливи органични съединения. • FFAST технология разработена за минимално изпарение. • Съдържа пиретрини - естествен инсектицид, извлечен директно от растения. &bu..
249.00лв
Без данък:249.00лв
ДОБОЛ ФЛУМИГАТОР -димка за унищожаване на хлебарки, кожояди, за летящи и пълзящи насекоми - 100 гр. ДОБОЛ ФЛУМИГАТОР -димка за унищожаване на хлебарки, кожояди, за летящи и пълзящи насекоми - 100 гр.
Временно изчерпан
Производител: Франция Код на артикула: 1033-901
Вид на препарата: Димка 20 гр..Активно вещество: 72 г/кг цифенотрин.Предназначение: За контрол на хлебарки, кожояди и вредители по храните, за летящи и пълзящи насекоми.Начин на прилагане: Изнесете животни, храни, аквариуми и чувствителни растения от помещението. Затва..
136.50лв
Без данък:136.50лв
Производител: Франция Код на артикула: 1032-901
Вид на препарата: Димка 20 гр..Активно вещество: 72 г/кг цифенотрин.Предназначение: За контрол на хлебарки, кожояди и вредители по храните, за летящи и пълзящи насекоми.Начин на прилагане: Изнесете животни, храни, аквариуми и чувствителни растения от помещението. Затварете вратите и ..
34.90лв
Без данък:34.90лв
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 1158-905
K-Othrine® SC 25 е продукт, който действа като намокрим прах от гледна точка на остатъчна активност, но същевременно е използван с лекота и удобството на течност. За разлика от намокримия прах, нанесените частици не се виждат.Препаратът действа бързо срещу насекоми чрез директно пръскане или..
155.90лв
Без данък:155.90лв
Производител: България Код на артикула: 0683-1ZZ
Комплект Диспенсър ДЕН И НОЩ и 1 бр. ZZ COPERMATIC инсектициди убиващи мухи и други летящи насекомиОсигурете си спокойно лято, без нахални мухи и комари!РЕЗЕРВЕН ПЪЛНИТЕЛ ZZ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА МУХИ, ОСИ, КОМАРИ, МОЛЦИ И ДР. ЛЕТЯЩИ НАСЕКОМИАктивно вещество естествен пиретрин..
52.49лв
Без данък:52.49лв
Комплект Диспенсър ДЕН И НОЩ и 4 бр. за ZZ COPERMATIC инсектициди убиващи мухи и други летящи насекоми, подарък 2 батерии АА Varta
ПРОМО -10 %
Производител: България Код на артикула: 0683-4ZZ
Комплект Диспенсър ДЕН И НОЩ и 4 бр. ZZ COPERMATIC инсектициди убиващи мухи и други летящи насекомиОсигурете си спокойно лято, без нахални мухи и комари!РЕЗЕРВЕН ПЪЛНИТЕЛ ZZ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА МУХИ, ОСИ, КОМАРИ, МОЛЦИ И ДР. ЛЕТЯЩИ НАСЕКОМИАктивно вещество естествен пиретрин, без..
112.01лв 124.46лв
Без данък:112.01лв
Производител: България Код на артикула: 5453-902
Комплект Диспенсър ДЕН И НОЩ и 1 бр. диспенсър ДИЛОР ЕЪР - ИНСЕКТИЦИДЕН АЕРОЗОЛ СРЕЩУ ЛЕТЯЩИ И ПЪЛЗЯЩИ НАСЕКОМИОсигурете си спокойно лято, без нахални мухи и комари!Пълнител ДИЛОР ЕЪР описание:Готов за употреба.За мухи, комари, молци и др.Дръжте спрея далеч от..
42.49лв
Без данък:42.49лв
Комплект за унищожаване на Мухи, Комари, Молци и др. летящи насекоми: Диспенсър с ден и нощ + 2 бр. ДИЛОР ЕЪР пълнителя, подарък 2 батерии АА Varta Комплект за унищожаване на Мухи, Комари, Молци и др. летящи насекоми: Диспенсър с ден и нощ + 2 бр. ДИЛОР ЕЪР пълнителя, подарък 2 батерии АА Varta
ПРОМО -5 %
Производител: Испания Код на артикула: 5452-902
Комплект Диспенсър ДЕН И НОЩ и 2 бр. ДИЛОР ЕЪР - ИНСЕКТИЦИДЕН АЕРОЗОЛ СРЕЩУ ЛЕТЯЩИ И ПЪЛЗЯЩИ НАСЕКОМИОсигурете си спокойно лято, без нахални мухи и комари!Пълнител ДИЛОР ЕЪР описание:Готов за употреба.За мухи, комари, молци и др.Дръжте спрея далеч от лицето. ..
53.90лв 56.48лв
Без данък:53.90лв
Комплект за унищожаване на Мухи, Комари, Молци и др. летящи насекоми: Диспенсър с ден и нощ + 4 бр. ДИЛОР ЕЪР пълнителя, подарък 2 батерии АА Varta Комплект за унищожаване на Мухи, Комари, Молци и др. летящи насекоми: Диспенсър с ден и нощ + 4 бр. ДИЛОР ЕЪР пълнителя, подарък 2 батерии АА Varta
ПРОМО -5 %
Производител: България Код на артикула: 5451-902
Комплект Диспенсър ДЕН И НОЩ и 4 бр. ДИЛОР ЕЪР - ИНСЕКТИЦИДЕН АЕРОЗОЛ СРЕЩУ ЛЕТЯЩИ И ПЪЛЗЯЩИ НАСЕКОМИОсигурете си спокойно лято, без нахални мухи и комари!Пълнител ДИЛОР ЕЪР описание:Готов за употреба.За мухи, комари, молци и др.Дръжте спрея далеч от лицето.Затворет..
80.10лв 84.46лв
Без данък:80.10лв
Показани 1 от 12 | 30 (3 Страници)

Още информация

Молците са дребни неприятни пеперуди, които няма как да не сте срещали в дома си. Съществуват два вида – по дрехите и по храните. Тези летящи инсекти имат изключително бърз темп на размножаване, което ги превръща в истинска опасност за складовете и производствените бази на хранителни продукти, както и за магазините за дрехи и текстилни изделия. Ние Ню Фреш сме специализиран магазин за качествени решения против вредни насекоми, доверете ни се и сложете край на проблемите с вредителите.  

Какво привлича молците в къщата?

Вкъщи може да внесете ларвите на тези пеперуди чрез заразени предмети – хранителен продукт или дреха. Наличието дори на един заразен пакет с ядки или брашно, може да се превърне в кошмар за домакинството ви. Ако не бъдат изхвърлени, ларвите за кратко време превземат всички храни, намиращи се в кухненските шкафове. Трудно е да не ги разпознаете – това са малки, белезникави червейчета, които са сигурен знак, че кухнята ви е нападната. 
Дрешните молци се укриват най-често в гардеробите, раклите и шкафовете за съхранение на одеала, чаршафи и др. Техните ларви са истински унищожители на текстилни материи, тъй като ги гризат, за да се изхранват. Предпочитат памук, вълна и други естествени платове. 

Ефективни средства за справяне с молци 

Без значение от вида на насекомите в дома, ще са ви необходими качествени продукти, с които да ги отблъснете. 
В случай на голяма популация от молци е необходимо да използвате препарати, с които да извършите обработка в заразените чекмеджета и шкафове с храна, гардероби, скринове, ракли и и цепнатини, в които може да се намират ларвите.
Препоръчваме ви широкоспектърните биоцидни препарати – те имат агресивно действие срещу насекомите, нямат остатъчен мирис и не оставят петна след третиране.
При наличие на малко на брой ларви и вредни пеперуди, може да използвате специализирани закачалки с лепило, подходящи за мебелите за съхранение на облекло. Лепливата повърхност на този вид продукти съдържа и препарат, който унищожава възрастните пеперуди и прекъсва цикъла на размножаване.
Спрейовете против молци във флакони под налягане също имат доказан пагубен ефект върху вредните насекоми. Комплектите от диспенсър с пълнител са подходящи за гардеробни и килери, тъй като могат да бъдат настроени да впръскват определено количество препарат на интервал от време. Спрейовете за директно пръскане са удобни за шкафове, чекмеджета и други мебели за съхранение на текстил и храна. 

Защитете се от молците с NewFresh.org 

Селектирали сме за вас капани и ефективни препарати против молци по дрехите и по храните от най-големите и доказани производители. Всички те са лесни за ползване и на отлични цени. Инсектицидите са подходящи за професионални обработки и за употреба в дома. Пръскането извършвайте във вътрешността на предварително изпразнените мебели за съхранение, в килера и склада, във всички цепнатини и пукнатини, където може да има ларви и яйца. Предлаганите от нас биоцидни препарати имат доказано действие против ларвите и възрастните пеперуди, с тях ще постигнете максимален ефект, стига да спазвате честотата на обработките и мерките за лична безопасност. 
Не забравяйте да изхвърлите заразените храни, както и да измиете бурканите и съдовете за съхранение. Не обработвайте директно посудата и пакетите с хранителни запаси. Винаги проветрявайте третираните с инсектицидни препарати помещения и мебели за съхранение и не допускайте присъствие на хора или животни по време на обработките. 
Сравнете характеристиките на различните препарати против молци онлайн или се свържете с нашите сътрудници за персонална консултация. Те ще отговорят на всичките ви въпроси и ще ви дадат съвети за най-лесните начини за унищожаване на вредните пеперуди.