Меню
Количка

Препарати против молци

Производител: Испания Код на артикула: 3247-906
Комплект: Диспенсър + батерии 2 бр.АА + Подарък Ароматизатор  Ефективен за територия около 170 куб. м.Начин на приложение:Електроният диспенсер, притежава бутон за включване и изключване и таймер с определени интервали на пулверизация на всеки 9 мин/18мин/36 мин...
28.00лв
Без данък:28.00лв
Производител: HUNIGER Код на артикула: 12364-10
Hüniger натурален продукт за унищожаване на дрешни молци.  Хюнигер Дрешни Молци е 100% натурален продукт за унищожаване на молци. Предимства:Безопасен за хора и животни. 100% естествен произход.  Бърз ефект. Ефективен и лесен за употреба на открито и закрито. ..
6.99лв
Без данък:6.99лв
Производител: BROS - Полша Код на артикула: 033-79
Спрей против молци 150 мл. BROS.Предназначение: Спрей за ефективно унищожаване на молци в шкафове, чекмеджета и т.н.Начин на употреба: Разклатете преди употреба. Дръжте на 40 см настрани и използвайте във вътрешността на шкафа! Времето на пръскане следва да бъде 2 сек. за всеки 0,5 м3. ..
6.40лв
Без данък:6.40лв
Производител: Швейцария Код на артикула: 1001-930
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АЙКЪН?Айкън 10 КС е високоефективен биоцид, произведен от швейцарския бранд Syngenta. Представлява микрокапсулирана суспензия, в която активното вещество е пречистен ламбда цихалотрин.КАК ДЕЙСТВА ПРЕПАРАТЪТ?Има бърз първоначален ефект, унищожаващ възрастни ..
7.40лв
Без данък:7.40лв
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 5755-905
K-Othrine Partix К-Отрин Патрикс концентрат за хлебарки, дървеници, паяци,  мухи, гнезда на оси на закрито Биоцид за контрол на хлебарки, дървеници, паяци,  мухи, гнезда на оси на закрито. За употреба в обекти с обществено предназначение, както и в жилищни, търговски и промишл..
57.90лв
Без данък:57.90лв
Производител: Швейцария Код на артикула: 18543-930
Ауткаст спрей (Outcast Insect Spray), 500 мл. Готов за употреба.Лесен за използване.Широкоспектърен препарат - за пълзящи и летящи вредители: мравки, хлебарки, бълхи, мухи, комари, акари, молци, акари и др.Формула на водна основа.С лека миризма.Не оставя петна. ..
17.40лв
Без данък:17.40лв
Производител: Франция Код на артикула: 201012-901
Вид на препарата: Димка 20 гр..Активно вещество: 72 г/кг цифенотрин.Предназначение: За контрол на хлебарки, кожояди и вредители по храните, за летящи и пълзящи насекоми.Начин на прилагане: Изнесете животни, храни, аквариуми и чувствителни растения от помещението. Затварете вратите и ..
34.90лв
Без данък:34.90лв
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 902-905
Естествени пиретрини на водна основа• Разтворимост във вода. • Минимално съдържание на минерални масла и/или летливи органични съединения. • FFAST технология разработена за минимално изпарение. • Съдържа пиретрини - естествен инсектицид, извлечен директно от растения. &bu..
249.00лв
Без данък:249.00лв
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 1158-905
K-Othrine® SC 25 е продукт, който действа като намокрим прах от гледна точка на остатъчна активност, но същевременно е използван с лекота и удобството на течност. За разлика от намокримия прах, нанесените частици не се виждат.Препаратът действа бързо срещу насекоми чрез директно пръскане или..
155.90лв
Без данък:155.90лв
АЙКЪН 10 КС - 1 л., Швейцария - Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, оси
НОВО
Производител: Швейцария Код на артикула: 1003-930
АЙКЪН 10 CS - 1 л. Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, оси, Швейцария      СПЕКТЪР НА ДЕЙСТВИЕ: Високоефективен биоцид с контактно и стомашно действие с много бърз първоначален ефект и сравнително дълго последействие..
189.50лв
Без данък:189.50лв
Производител: Франция Код на артикула: 201030-901
Какво представлява този широкоспектърен препарат?Този течен биоцид, с млечен цвят е предназначен за борба с широк спектър от инсекти. Препаратът е в голяма 5-литрова разфасовка и е напълно готов за употреба. Действа ефективно срещу дървеници, както и против кокошинки (червени акари по домашните ..
101.50лв
Без данък:101.50лв
Производител: Швейцария Код на артикула: 1002-930
Препарат за хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, мравки, комари, кърлежи, оси - АЙКЪН 10 CS - 250 мл., Швейцария      Спектър на действие:Високоефективен биоцид с контактно и стомашно действие с много бърз първоначален ефект и сравнително дълго последействи..
57.99лв
Без данък:57.99лв
Показани 1 от 12 | 30 (3 Страници)

Още информация

Молците са дребни неприятни пеперуди, които няма как да не сте срещали в дома си. Съществуват два вида – по дрехите и по храните. Тези летящи инсекти имат изключително бърз темп на размножаване, което ги превръща в истинска опасност за складовете и производствените бази на хранителни продукти, както и за магазините за дрехи и текстилни изделия. Ние Ню Фреш сме специализиран магазин за качествени решения против вредни насекоми, доверете ни се и сложете край на проблемите с вредителите.  

Какво привлича молците в къщата?

Вкъщи може да внесете ларвите на тези пеперуди чрез заразени предмети – хранителен продукт или дреха. Наличието дори на един заразен пакет с ядки или брашно, може да се превърне в кошмар за домакинството ви. Ако не бъдат изхвърлени, ларвите за кратко време превземат всички храни, намиращи се в кухненските шкафове. Трудно е да не ги разпознаете – това са малки, белезникави червейчета, които са сигурен знак, че кухнята ви е нападната. 
Дрешните молци се укриват най-често в гардеробите, раклите и шкафовете за съхранение на одеала, чаршафи и др. Техните ларви са истински унищожители на текстилни материи, тъй като ги гризат, за да се изхранват. Предпочитат памук, вълна и други естествени платове. 

Ефективни средства за справяне с молци 

Без значение от вида на насекомите в дома, ще са ви необходими качествени продукти, с които да ги отблъснете. 
В случай на голяма популация от молци е необходимо да използвате препарати, с които да извършите обработка в заразените чекмеджета и шкафове с храна, гардероби, скринове, ракли и и цепнатини, в които може да се намират ларвите.
Препоръчваме ви широкоспектърните биоцидни препарати – те имат агресивно действие срещу насекомите, нямат остатъчен мирис и не оставят петна след третиране.
При наличие на малко на брой ларви и вредни пеперуди, може да използвате специализирани закачалки с лепило, подходящи за мебелите за съхранение на облекло. Лепливата повърхност на този вид продукти съдържа и препарат, който унищожава възрастните пеперуди и прекъсва цикъла на размножаване.
Спрейовете против молци във флакони под налягане също имат доказан пагубен ефект върху вредните насекоми. Комплектите от диспенсър с пълнител са подходящи за гардеробни и килери, тъй като могат да бъдат настроени да впръскват определено количество препарат на интервал от време. Спрейовете за директно пръскане са удобни за шкафове, чекмеджета и други мебели за съхранение на текстил и храна. 

Защитете се от молците с NewFresh.org 

Селектирали сме за вас капани и ефективни препарати против молци по дрехите и по храните от най-големите и доказани производители. Всички те са лесни за ползване и на отлични цени. Инсектицидите са подходящи за професионални обработки и за употреба в дома. Пръскането извършвайте във вътрешността на предварително изпразнените мебели за съхранение, в килера и склада, във всички цепнатини и пукнатини, където може да има ларви и яйца. Предлаганите от нас биоцидни препарати имат доказано действие против ларвите и възрастните пеперуди, с тях ще постигнете максимален ефект, стига да спазвате честотата на обработките и мерките за лична безопасност. 
Не забравяйте да изхвърлите заразените храни, както и да измиете бурканите и съдовете за съхранение. Не обработвайте директно посудата и пакетите с хранителни запаси. Винаги проветрявайте третираните с инсектицидни препарати помещения и мебели за съхранение и не допускайте присъствие на хора или животни по време на обработките. 
Сравнете характеристиките на различните препарати против молци онлайн или се свържете с нашите сътрудници за персонална консултация. Те ще отговорят на всичките ви въпроси и ще ви дадат съвети за най-лесните начини за унищожаване на вредните пеперуди.

 

Начинът на употреба зависи от вида на препарата. Спрейовете се нанасят върху повърхности, където се забелязват молци или техните ларви. Феромоновите капани се поставят в гардероби или складови пространства, а топчетата нафталин или ароматизираните сашета се слагат в зони, където искате да предпазите дрехи или тъкани.

Препаратите против молци трябва да бъдат поставени в гардероби, шкафове, дрешници, складови помещения или други места, където има риск от молци. Уверете се, че препаратите са недостъпни за деца и домашни животни.

Ефективността зависи от качеството на продукта. Феромоновите капани са ефективни за улавяне на възрастни молци, докато спрейовете и топчетата нафталин могат да помогнат за предотвратяване на ларвите и други форми на молци.

Някои препарати, особено тези, които съдържат нафталин или други химикали, могат да бъдат опасни за деца и домашни животни. Винаги дръжте препаратите извън обсега на деца и домашни животни и следвайте инструкциите за безопасност на етикета.

Изборът зависи от вида на молците, които искате да премахнете и от зоната, която искате да защитите. Феромоновите капани са добър избор за улов на възрастни молци, докато спрейовете могат да бъдат използвани за предотвратяване на ларвите и яйцата