Меню
Количка

Отрови за гризачи

Производител: Англия Код на артикула: 801010-901
Какво представлява Мумия?Родентицидната примамка Mumia представлява напълно готова за употреба паста, предназначена за борба с мишки и плъхове. Съдържа силно отровно вещество (бродифакум в съотношение 0,0025 г/100 г) и висококачествени атрактанти с вкус на ванилия и бадем. Предлага се под форма ..
5.80лв
Без данък:5.80лв
Комплект - 3 бр. - Отрова за мишки и плъхове Мумия, гризачите умират и изсъхват без да миришат 3х150 гр. - 3х15 бр. в опаковка Комплект - 3 бр. - Отрова за мишки и плъхове Мумия, гризачите умират и изсъхват без да миришат 3х150 гр. - 3х15 бр. в опаковка
ПРОМО -8 %
Производител: Англия Код на артикула: 801010-3-901
Ново: отрова за мишки и плъхове Мумия (Mumia), гризачите умират и изсъхват без да миришат 3х150 гр. - 3х15 бр.Готова за употреба родентицидна примамка с мумифициращ ефект, след консумация гризачите изсъхват и не миришат. Отрова за мишки и плъхове Mumia е под формата на паста напълно готова за уп..
15.99лв 17.40лв
Без данък:15.99лв
Производител: Италия Код на артикула: 802801-901
Отрова за плъхове и мишки РАТИБРОМ 3 - 150 гр.Кога помага? Мишките и плъхове най-нахално са посегнали на територии, важни за нас, човеците – мазета, канали, складове, както и в нашите къщи. Редно е вредителят да бъде наказан, а ние да си върнем владенията и спокойствието.Как действа? ..
6.65лв
Без данък:6.65лв
Производител: Италия Код на артикула: 282010-901
Какво представлява Аптират Паста Про?Аптират Паста Про е биоцид, произведен в Италия, който служи за ефективна борба с мишки и плъхове. Меката паста е готова за употреба и може да се използва както в закрити помещения, така и на открито. Пакетчетата с отрова се поставят в дератизационни..
22.99лв
Без данък:22.99лв
Производител: Франция Код на артикула: 1205-908
Готовата за употреба примамка в индивидуални сашета по 10g за контрол числеността на гризачи - сив плъх (R.norvegicus),черен плъх (R. rattus), домашна мишка (M. musculus) – в частни, обществени и селскостопански сгради.  Категория на потребителите: Професионална употреба. Прилага само в дерат..
2.59лв
Без данък:2.59лв
Производител: България Код на артикула: 3001-908
Готова за масова и професионална употреба отровна хранителна примамка за мишки и плъхове.Активно вещество: Бромадилон 0,005 % Житните зърна са естествена храна за мишките и плъховете и това осигурява висока ефективност на препарата. Гранулите са изготвени по специална рецепта, която ги прави ..
2.60лв
Без данък:2.60лв
Производител: Италия Код на артикула: 282010-3-901
Аптират Паста Про отрова за мишки и плъховеАПТИРАТ ПАСТА ПРО (APTIRAT PASTA PRO) е готова за употреба отровна родентицидна примамка под формата на паста.Готова за употреба родентицидна примамка под формата на паста за контрол числеността на синантропни гризачи: домашна мишка (Mus musculus), ..
59.90лв 68.97лв
Без данък:59.90лв
Производител: България Код на артикула: 1207-908
Биоцид като готова за употреба родентицидна примамка, под формата на паста за контрол числеността на синантропни гризачи - сив плъх (Rattus norvegicus) и домашни мишки (Mus musculus)Област на приложение: Биоцид като готова за употреба родентицидна примамка, под формата на паста за контрол числе..
3.60лв
Без данък:3.60лв
Производител: България Код на артикула: 1205-1003-823005
В комплекта са включени:- 1 бр. Inferno - паста - отрова за мишки и плъхове, 100 гр.- 1 бр. Rat Venom - отрова за мишки и плъхове - хапчета, 100 гр. (20 бр)- 1 бр. Дератизационна кутия Бета с двойно заключване, за поставяне на отрови и капани с лепило за мишки и плъховеInfer..
14.33лв 15.09лв
Без данък:14.33лв
Производител: България Код на артикула: 1205-63041-823005
В комплекта са включени:- 1 бр. Inferno - паста- отрова за мишки и плъхове, 100 гр.- 1 бр. Живохващащ капан за плъхове, Gardigo- 1 бр. Дератизационна кутия Бета с двойно заключване, за поставяне на отрови и капани с лепило за мишки и плъховеInferno - паста - отрова за мишки ..
38.37лв 40.39лв
Без данък:38.37лв
Производител: България Код на артикула: 1207-823005-3002
В комплекта са включени:- 1 бр. Dr Mort - отрова за мишки и плъхове, 100 гр.- 1 бр. Метален Капан за мишки, Pest Stop- 1 бр. Дератизационна кутия Бета с двойно заключване, за поставяне на отрови и капани с лепило за мишки и плъховеДоктор Морт - отрова за мишки и плъховеБ..
16.15лв 17.00лв
Без данък:16.15лв
Производител: Англия Код на артикула: 801010-1207-3001-1205-1003
В комплекта са включени:2 бр. Мумия - гризачите умират и изсъхват без да миришат, 150 гр. - 15 бр.1 бр. Д-р Морт - отрова за плъхове и мишки, 100 гр.1 бр. Infer-no Grain Lux -  отрова за плъхове и мишки, зърно, 100 гр.1 бр. Infern-no паста..
21.90лв 23.19лв
Без данък:21.90лв
Показани 1 от 12 | 30 (3 Страници)

Още информация

Има два вида отрова за мишки и плъхове: Нетоксични (природни или био) – които да примамят плъховете в капани и класически родентициди - отровни примамки – които унищожават гризачите.

След хранене, гризачите умират до седмица: мишките за няколко дни. Но популацията от плъхове умира по-бавно, тъй като са по-големи. На отровата за мишки и плъхове ѝ трябва повече време, за да подейства. Важно е да запомните, че родентицидите за мишки и плъхове са токсични и могат да навредят на всяко животно, включително домашните домашни любимци. Слагайте отровата-примамка за мишки и плъхове в дератизационни кутии. 

ОТРОВАТА ЗА МИШКИ: КАК ДЕЙСТВА?

Активните съставки в нея - антикоагулант (напр. Ракумин) - нарушават способността на кръвта да се съсирва, причинявайки кървене и гризачите умират от вътрешни кръвоизливи.

Отрова за мишки и плъхове Ракумин ефекасна срещу гризачите

 

БАВНОДЕЙСТВАЩА ОТРОВА ЗА МИШКИ И ПЛЪХОВЕ


Отрова за мишки от т.нар първо поколение - убива гризачите бавно, има нужда от неколкократно залагане и хранене. В наши дни почти всички видове попадат в тази група. Те имат кумулативен ефект, така че гризачите не умират веднага, а в рамките на дни. За най-добри резултати, плъховете трябва да ядат от отровата многократно. 

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ОТРОВИТЕ ЗА МИШКИ И ПЛЪХОВЕ: ПРАВИЛА И СЪВЕТИ

В никакъв случай не пренебрегвайте инструкциите и стъпките върху опаковките!

Трябва да сте наясно, че мишките и плъховете могат да се научат да идентифицират и да избягват отровите. Спазвайте следните препоръки за най-добри резултати: 

 • Редувайте храни и родентициди, за да ги примамите да се хранят с токсичните примамки;
 • Използвайте защитни станции за примамките. Различните модели дератизационни кутии са идеално решение да предпазите домашните си любимци от натравяне и ефективно да се справите с натрапниците чрез този метод;
 • Носете ръкавици, за да предотвратите отделяне на човешка миризма върху отровата; 
 • Изберете продукти, които са готови за употреба;
 • Винаги следвайте инструкциите за употреба и изхвърляне, предоставени от производителя на родентицида;
 • Съхранявайте го в оригиналния съд, в който сте я закупили!
 • При контакт с отровата за мишки и плъхове незабавно трябва да се свържете с медицинско лице специалист! 
 • Винаги пазете опаковките, където са отбелязани количеството и вида на отровното вещество. 

Използване на отровата за мишки и плъхове – кои са най-правилните начини и места?

Най-добрата отрова за мишки и плъхове на супер цена

Родентицидите се поставят винаги там, където сте видели следи като изпражнения и урината на  гризачи.
 
Трябва да сте хитри и да успеете да излъжете плъховете и мишките да ядат от нея. Тренирайте ги така, че да разберат, че е отровната примамка е безопасна за хранене. Първоначално поставете примамки, на местата, където гризачите са активни, но не вмъквайте отрова в тях. След 2-3 дни сложете на същите места от нея. Повтаряйте стъпките, редувайки я с безвредни примамки за плъхове до пълното унищожение на популацията.
 
Опитайте се да поставите примамката близо до прилежащите заслони на мишките и плъховете. Изключително важно е да се постави примамка близо до входните пунктове. Плъховете се нуждаят само от малък отвор (около 12 см.) за влизане в сградата. Проверете възможните входни точки, като металните вентилационни отвори, отвори за кабели, дупки в паркета. Проверете линията на покрива и отворите в покривните керемиди. Покривните плъхове могат да се катерят добре.

 

КАК ДА ПРЕДПАЗИМ КУЧЕТАТА И КОТКИТЕ?

Сред родентицидите няма безопасен такъв, ако отглеждате домашни любимци, тъй като всички отровни примамки са създадени, за да убиват гризачите. Бъдете много внимателни: отравяне с родентицид може да настъпи, когато вашият домашен любимец погълне пакетче от примката за мишки и плъхове. За да защитите домашните любимци, винаги поставяйте отровните вещества в дератизационни кутии. 

Един интересен продукт на пазара у нас е Био отровата за мишки и плъхове “Ерадират”. Специфичното тук е, че тя се произвежда от царевични кочани на прах, меласа и пшеничено брашно. Благодарение на съставките си тя действа на храносмилателната система на мишките и плъховете, която е доста различна от тази на останалите животни. Поглъщането ѝ от куче или котка няма да бъде фатално за домашния любимец. В случай на инцидент, незабавно потърсете Вашия ветеринарен лекар!

ТОП 3 НАЙ-ДОБРИ ОТРОВИ ЗА МИШКИ И ПЛЪХОВЕ 

ОТРОВА ЗА МИШКИ И ПЛЪХОВЕ АПТИРАТ ПАСТА ПРО ПАСТА

 • Ефективна отрова за мишки и плъхове на ниска цена;
 • Лесни за поставяне пакетчета;
 • Готова за употреба;
 • Време на въздействие – 7-10 дни.

 
ОТРОВА ЗА МИШКИ И ПЛЪХОВЕ БЕЗ ОПАСНИ ХИМИЧНИ ВЕЩЕСТВА ЕРАДИРАТ - 300 ГР.

Отрова за мишки от био продукти - безопасна и ефикасна

 

 

 

 • Безопасна отрова за плъхове и мишки.
 • Съдържа естествени съставки.
 • Може да се прилага на открито и закрито.

 

 

 

 

ОТРОВА ЗА ПЛЪХОВЕ, МИШКИ И КЪРТИЦИ РАТИБРОМ 2 ПАСТА

Отрова за мишки, плъхове, къртици Ратибром - професионален продукт

 

 

 • Професионална отрова за мишки и плъхове.
 • Мощно действие на отровното вещество.
 • Гарантира унищожаване на гризачите с една доза.

 

 

Ефективност на отровата за мишки и плъхове в сравнение с други методи за борба


Отровата за плъхове и мишки никога не е по-добра от другите методи за борба с вредителите.
Използването ѝ застрашава биоразнообразието, излага на риск близките Ви и замърсява подпочвените води и почвата.
 
Съществуват няколко случая. които могат да оправдаят употребата ѝ:

 • Всички други методи не сработват;
 • Гризачите поставят децата Ви в опасност;
 • Мишките и плъховете излагат вашето здраве на риск;
 • Искате да унищожите популациите преди да преминете към по-безопасни и хуманни методи.

Наличието на гризачи в дома или градината може да бъде разпозната по следи като изпражнения, проядени храни, хартии или текстил, както и звуци от драскане в стените или тавана, особено през нощта.

Гризачите могат да предават болести като хантавирус и лептоспироза, както и да причинят значителни материални щети на дома ви, като гризат кабели, мебели и други.

Биологичните отрови (Репеленти) обикновено съдържат натурални съставки и действат като отблъскващи средства или примамки, докато химическите отрови убиват гризачите чрез нарушаване на тяхната физиология, често чрез предизвикване на вътрешно кървене.

Ефективността на отровата може да се оцени по намаляване на видимите признаци като следи от изпражнения, по-малко видими щети и звуци от драскане.