Меню
Количка

Външни термометри

Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-30.3049
Дигитален термометър - хигрометър за измерване на вътрешна и външна температура и влажност Този дигитален термометър - хигрометър се отличава със следните особенности и предимства:- елегантен дизайн със своя алуминиев челен панел- измерва вътрешната температура и влажност- и..
72.80лв
Без данък:72.80лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-14.1504
Kitchen-Shef е удобен и лесен за приложение уред, с който можете лесно да приготвите перфектно всякакво месо, чрез мониторинг на температурата на ядрото. При достигане на необходимата температура на ядрото на месото вие ще получите сигнал (до 40 метра разстояние) на приемащото устройство.Идеален за ..
105.10лв
Без данък:105.10лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-48.1000
Растенията се нуждаят от добра почва, влага и светлина. Вие може да измерите тези стойности с комбинирания тестер и да прецените дали растенията имат достатъчно вода и светлина и дали почвата е подходяща за тях. За да установите влажността на почвата превключете в режим MOIST: Поставете двата елек..
25.30лв
Без данък:25.30лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-45.2041.42
Предназначение: Измерване на температура и влага, подходящ за всякакъв вид помещения - детски стаи, офиса, дома, складове и др.Корпус: Пластмасов корпус с хромиран месингов пръстен и черно бяла скалаВид на измерване: Механичен; биметаленЦиферблат: Анало..
25.90лв
Без данък:25.90лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-45.2040.42
Предназначение: Измерване на температура и влага, подходящ за всякакъв вид помещения - детски стаи, офиса, дома, складове и др.Корпус: Пластмасов корпус с хромиран месингов пръстенВид на измерване: Механичен; биметаленЦиферблат: Аналогов дисплей, с отчитане ..
25.80лв
Без данък:25.80лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-14.6018
Термометър "ГУЩЕР" -за прозорец,пластмаса, лесен за закрепване с вендузи, без живак, Размери: 71х12х220 мм...
23.00лв
Без данък:23.00лв
Производител: TFA Dostmann - Германия Код на артикула: 79-12.5001.51
Термометър - метален-старееща мед, без живак, с крепежен елемент, за стенен монтаж. Размери: 65х18х275мм...
20.20лв
Без данък:20.20лв
Показани 1 от 12 | 29 (3 Страници)

Още информация

Съвременните външни термометри са измервателни уреди, чиято основна задача е да отчитат температурата на въздуха. Независимо дали търсите градински или дигитален уред за измерване на метеорологични условия на открито в онлайн магазина ни Ню Фреш ще откриете само качествени продукти на доказани немски марки и с отлични цени. 

За кого са подходящи външните термометри?

Предлагаме голямо разнообразие от модели, които са подходящи както за дома така и за градината. Голяма част от устройствата са комбинирани и отчитат едновременно топлината в помещението, в което са поставени и тази навън. Перфектни са за дневната или спалнята, както и за офиси, складове и обществени сгради като детски градини, училища и болници. 
Чрез проследяване на топлинните стойности в помещенията, можете да намалите разходите за отопление и да си осигурите по-голям комфорт, а информацията, получена от датчиците за външно измерване ще допринесе да сте подготвени за климатичните условия на открито и да изберете най-подходящо облекло. 
Външните термометри са идеални и за мониторинг на температурата в селското стопанство. Подходящи са за животновъди, фермери и градинари които се стремят да отглеждат животните и културите си при най-добри условия. 
Външните измервателни уреди се използват също и в складове с хранителни и нехранителни продукти, винарски изби, а някои от универсалните служат за отчитане на температурите на хладилници и фризери, дори и на водата в аквариуми. 

Какъв външен термометър да си изберете?

Качественият външен термометър ще ви служи дълго време без необходимост от поддръжка, като същевременно ще отчита прецизно. Важно е обаче да направите най-добрия избор на модел. Има както класически аналогови модели, така и електронни измервателни уреди, които използват най-нови технологии. 

  • Аналогови 

Имат градуирана скала с индикатори, съответстващи на планирания диапазон на измерване. Обхватът може да варира от 0 ˚С до +50 ˚С за отопляеми помещения, от -10 ˚С до +50 ˚С за неотопляеми помещения или от -50 ˚С до +50 ˚С за хладилна техника и употреба на открито. Предлагаме модели, подходящи за саксии с цветя, за лехи с насаждения, а също и термометри за прозорци. Сред специализираните са тестерите за почви, с чиято помощ се поддържа оптимална температура за развитие на семената и насажденията. Сред комбинираните видове аналогови устройства са и тези, които предлагат едновременно измерване на топлината и влагата на въздуха. 

  • Дигитални 

Цифровите измервателни уреди използват съвременните технологии за отчитане на атмосферните условия по надежден и прецизен начин. Някои от моделите се захранват с батерии, а други имат вграден соларен панел, което ги прави идеални за дворове и градини. Електронните устройства ви позволяват да следите не само температурата на въздуха, а също показват часа и датата, както и най-високата или най-ниска топлинна стойност за определен изминал период. 
Най-модерните апарати се състоят от вътрешно тяло – приемник или дисплей и контактни датчици, които се поставят на прозорците, вратите или на стените на къщата на открито. Тези електронни устройства с датчици предават информация по безжичен път на своя приемник или директно на телефона ви.  

Къде се поставят за най-точно измерване?

Изборът на подходящо място за вашия външен термометър зависи от конкретния модел устройство. Винаги следвайте точно инструкцията за употреба, особено що се касае до дигиталните устройства. Всички продукти, които ви предлагаме имат подробно ръководство за употреба и гаранция за качество. Поръчайте своя термометър в защитена опаковка и с бърза доставка от Ню Фреш!