Меню
Количка

Капани за мухи

Производител: Silvandersson Sweden AB, Швеция Код на артикула: 9130-10
ПЛАТНО - 3D КАПАН ЗА МУХИ - 1 бр. за 200 кв.м.Капанът е единствен по рода си със своя Супер - 3 D дизайн - патентован метод представляващ комбинация от триизмерна графика и флуоресцентни цветове. Той е еднакво ефикасен както през деня, така и по здрач и е с над 60% по-ефективен от традиционн..
5.90лв
Без данък:5.90лв
Производител: Silvandersson Sweden AB, Швеция Код на артикула: 6063-10
Капанът е единствен по рода си със своя Супер - 3 D дизайн -патентован метод представляващ комбинация от триизмерна графика и флуоресцентни цветове. Той е еднакво ефикасен както през деня, така и по здрач и е с над 60% по-ефективен от традиционните капани за мухи.Указания за употреба:Отрежет..
49.00лв
Без данък:49.00лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 25154-10
Електрическата мухоубийка генерира високо напрежение между двете страни на  мрежата, което убива всички летящи насекоми попаднали там, като комари, мухи, пеперуди и други насекоми.Инструкция за експлоатация: Отворете отделението за батерии и поставете 2 бр. x AA 1,5 V  АЛКАЛНИ ба..
11.90лв
Без данък:11.90лв
Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1332710-10
3 бр. Примамка за капани за Мухи, Оси и Стършели, Flortis100 % натурален продукт. Много ефективен. Екологично чист продукт без отрови.Начин на употреба: Примамката (атрактант) за мухи, стършели и оси се поставя в капана за мухи, оси и стършели  и се долива 200-300 мл. вода.Подход..
12.90лв
Без данък:12.90лв
Капан за Мухи, Оси и Стършели с 3 бр. примамки FLORTIS Капан за Мухи, Оси и Стършели с 3 бр. примамки FLORTIS
Временно изчерпан
Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1332700-10
Вид на капана:  Пластмасова конструкция, в която се сипва примамката и се долива 200-300 долива вода Примамка: има 3 бр. включени в опаковаката.Продава се и отделно допълнително. Предназначение  За контрол на мухи, оси  и стършели на открито и ..
23.77лв
Без данък:23.77лв
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

Още информация

Защо мухите са опасни?

Това насекомо пренася патогени и опасни чревни инфекции: салмонела, стафилококи, ротавируси, яйца на червеи, както и различни очни заболявания, туберкулоза и много други опасни заболявания. То носи най-голям брой инфекции на краката, крилата и главата си, което означава, че дори кратко кацане, например върху неопаковани продукти в ресторант, се равнява на пренасяне на значително количество вредни бактерии.

Как да предотвратите появата на мухи в дома:

  1. Поддържайте чистота, особено в кухнята. Отстранете трохите и остатъците от храна навреме от масата. Незабавно изхвърлете развалена храна.
  2. Кошчето за боклук трябва да е с капак и да не прелива.
  3. Закачете мрежи против инсекти на прозорците.
  4. Ако живеете в къща, уверете се, че компостните купища и сметища, дори и временни, не са близо до дома ви.
  5. Разположете ефективни капани за мухи. 

За да избегнете проникването на насекоми в кухнята или жилищните помещения, може да избирате между тези ефикасни продукти: спирали, лепила, ролки, платна, стикери, гелове, примамки. Ние, експертите, ви препоръчваме:

Капан-лепяща лента

Мухоловките под формата на ленти, покрити със специален лепкав слой, съществуват от дълго време. Първоначално такива ленти хартия или плат са потопени в гъст захарен сироп - мухите са привлечени от миризмата на захар и плътно прилепват към покритието.
Днес няма нужда да правите такива капани сами, защото можете да си закупите готови, от най-простата висяща лепяща лента до ултратехнологични модели, които съчетават принципа на ултравиолетово привличане с използването на залепващ екран, до който мухите се залепват плътно. Те се различават помежду си по броя и мощността на UV лампите, както и по размера на лепкавите облицовки. 

Капан за мухи и оси, стършели 

Това е ефективно средство в борбата срещу мухите на открито и на закрито. Представлява пластмасов контейнер, запечатан с капак. За да се предпазите от летящи насекоми, просто трябва да налеете малко количество вода в него и да поставите стръвта. Контейнерът, трябва да е окачен на тихо, неосветено място. Стръвта, използвана в капана-примамка, е абсолютно безвредна, представлява нетоксичен биоразградим продукт. 

Примамки

Самостоятелно направените капани трябва да съдържат стръв - парченца плодове, сиропи, конфитюр или специално разработена примамка. 

Избор на капани за мухи

Като правило, при избора на капан, мнозинството се ръководи от цената на устройството и неговата работна площ. Въпреки това мнозина изпускат от поглед факта, че всяко устройство има определени характеристики и параметри, които по време на работа водят до увеличаване на разходите за енергия, ниска ефективност на улавяне на инсекти и увеличаване на броя на устройствата.

Всички решения, които ви предлагаме, сме тествали през годините и сме се убедили, че са доказано ефективни в борбата с насекомите. Потърсете нас, експертите от Ню Фреш, за да изберете продукти срещу вредители на изпитани марки и разумни цени.