Соларно мобилно, ултразвуково устройство против птици (Лястовици, Гълъби, Чайки) за 150 кв.м. GARDIGO

Производител: GARDIGO Германия

Код на артикула: 70600-10

Наличност: В наличност

Цена: 71,90 лв
Количество:

Соларно мобилно, ултразвуково устройство против птици (ЛЯСТОВИЦИ, ЧАЙКИ) за 150 кв.м. GARDIGO

Прогонва нежеланите птици от покрити веранди, навеси, черешови дървета и др.

За вътрешна и външна употреба.

Устройството Gardigo Solar Bird Deterrent 3600 не отблъсква птиците незабавно. То ги кара да се чувстват некомфортно и птиците ще се преместят в други зони, които им изглеждат по-приятни и по-тихи. Това устройство излъчва редуващи се ултразвукови честоти, обхващащи голям брой малки птици.

Смяната на честотите не позволява на птиците да свикнат с шума. Постоянният шум е толкова дразнещ, че птиците ще търсят други места за гнездене и размножаване. Този ефект може да се осъществи в рамките на един ден, но може да се наложи и да мине и седмица за пълно въздействие.

Разпределението на звука около устройството е свързано с местните условия.

Продуктът може да бъде монтиран бързо и незабавно, то осигурява оптимална защита срещу птици. Възможните места за поставяне са овощни дървета, фасади на къщи, вътрешни дворове, автобуси,  гаражи, халета и други.

Вградената висяща кука в задната част на устройството и вграденият магнит предлагат максимална гъвкавост.

Устройството може да се използва навън и е влагоустойчиво. Уверете се, че не поставяте устройството в зона, в която могат да се появят локви поради дъжд.

Уреда не се нуждае от кабели и акумулатори.

Работи с акумулаторни батерии (включени в комплекта), които се зареждат посредстдвом слънчева светлина или USB зарядно (не вкючено в комплекта).

Устройството защитава площ до 150 кв. м. Зона на влияние радиус 7 м. при ъгъл от 3600.

Разполага с няколко режима на работа:

1. Променящи се ултразвуци в диапазон с честота: 24 - 65 kHz +/- 10%, максимално 75dB

2. Функция "Автоматична нощ": можете да я активирате и тя ще се включва автоматично, когато започне да се стъмва и през цялата нощ ще излъчва светлина на всеки 30 секунди.

3. Имате възможност да го влкючвате и изключвате, когато желаете.

 

Препоръчваме го при проблем с Лястовици, Чайки.

 

Технически характеристики:

• Захранване: с батерии  2 бр. x AA Mignon 850 mAh акумулаторни батерии (включени)

• Зареждане: с USB кабел (не е включен в комплекта) или чрез слънчеви клетки.

• Честота: 24 - 65 kHz +/- 10%, макс. 75dB

• Покритие на площта: 7 м, около 150 кв. м.

• LED за захранване: бяла светкавица

• Одобрения: IP43

• Високоговорители: 3 пиезоелектрически високоговорителя.

• Аксесоари: вграден магнитен държач и кука за окачване на гърба на уреда.

• Контролен елемент: два превключвателя On / Off, активиране на ултразвук., Автоматична нощ Auto Night: активиране на светкавицата през ноща (автоматично управление чрез фотосензор в тъмно).

• Работна температура: от -200  до  +500  и  < 90% влажност

• Температура на съхранение:  от O0 до +500 и < 90% влажност

• Размери: 12,5 см х 11 см х 6 см

•  Гаранция: 24 месеца

 

Внимание!

Забележка: Някои птици, по природа чуват трудно в по-високия/ниския диапазон и могат да не бъдат засегнати. Моля, имайте предвид, че реакциите им може да варират значително, когато бъдат обхванати от тревога. Реакциите варират от незабавно бягство до това, птицата да тръгне към устройството и да кацне или легне пред него! Първата птица е плашлива; втората е птица, защитаваща своята територия и опитваща се да запази своето място, накрая обаче резултатът е един и същ: и двата типа птици ще избягват, или бързо ще преминават през зоната, която охранявате. Този процес обикновено отнема между 2 и 4 седмици.

 

Статия ЛЯСТОВИЦИТЕ – ЗА И ПРОТИВ

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лв.  до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ИЛИ ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

За поръчки за и над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

    Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43,
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

 

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за
 Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;

-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

 

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 / 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail
i
nfo@newfresh.org

Напишете отзив

Рейтинг: Лош Добър

Въведете кода в полето по-долу: