Уреди против змии

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:
Уреди против змии - Подземен уред прогонващ къртици, сляпо куче, змии, Silvandersson за 1500 кв.м. на най-добра цена
Подземен уред прогонващ къртици, сляпо куче, змии, Silvandersson за 1500 кв.м.
Цена:
49,98 лв
Промоция Уреди против змии - Комплект: Подземен електронен уред Pulsar, Гел за къртици Flortis, Карбид гранули на най-добра цена
Комплект: Подземен електронен уред Pulsar, Гел за къртици Flortis, Карбид гранули
Цена:
81,47 лв 77,40 лв
Уреди против змии - Подземен електронен уред за борба със змии за 800 кв. м. - RR-2 на най-добра цена
Подземен електронен уред за борба със змии за 800 кв. м. - RR-2
Цена:
35,00 лв
Промоция Уреди против змии - Подземен електронен уред за прогонване на къртици, сляпо куче и змии MOTOR MOLECHASER, за 1500 кв.м. на най-добра цена
Подземен електронен уред за прогонване на къртици, сляпо куче и змии MOTOR MOLECHASER, за 1500 кв.м.
Цена:
59,90 лв 49,90 лв
Уреди против змии - Соларен подземен уред DIAMANT прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв.м. GARDIGO на най-добра цена
Соларен подземен уред DIAMANT прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв.м. GARDIGO
Цена:
58,90 лв
Уреди против змии - Соларен подземен уред, прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв. м. GARDIGO на най-добра цена
Соларен подземен уред, прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв. м. GARDIGO
Цена:
25,90 лв
Уреди против змии - Подземен електронен уред Pulsar, за прогонване на змии, къртици и сляпо куче, KERBL на най-добра цена
Подземен електронен уред Pulsar, за прогонване на змии, къртици и сляпо куче, KERBL
Цена:
49,99 лв
Уреди против змии - Капан с лепило за плъхове, мишки и едри гризачи, змии и гущери - 45 х 27 см. на най-добра цена
Капан с лепило за плъхове, мишки и едри гризачи, змии и гущери - 45 х 27 см.
Цена:
16,70 лв

Не позволявайте на влечугите да се наслаждават на тишината! Те не виждат добре, но долавят звуци и усещат отлично трептенията в почвата. Възползвайте се от слабостта им и вземете уреди против змии от NewFresh.org. 

Какво представляват уредите за предпазване от змии?

Това са електронни устройства, захранващи се на батерии или чрез соларни панели, предназначени за забиване в земята. Наподобяват колчета с дължина между 25 и 45 см и диаметър около 5 см. Изработени са от висококачествени материали – корпусът най-често от алуминий или пластмаса, устойчиви на атмосферните условия. Създадени са за употреба на открито и не изискват демонтиране при проливен дъжд или поливане на градината. Премахването на уредите срещу змии се извършва в края на лятото, а повторното поставяне – през пролетта. 
Излъчваните от устройствата механични вибрации или ултразвукови вълни се разпространяват в концентрични кръгове по почвата, имитирайки трусове и сигнали за опасност, които карат змиите и влечугите да напуснат охраняваната територия. 

Видовете уреди за прогонване на змии

Използват се два основни източника на вибрации – зумер или електромотор. Моделите със зумер възпроизвеждат ултразвукови сигнали с обхват около 300 Hz, които са непоносими за змиите. Пълзейки, тварите долавят звуците и ги възприемат за опасност, което ги провокира да търсят други скривалища. Електромоторите във втория тип уреди са доста по-мощни и създават силни механични вибрации в почвата. Те са предназначени за по-големи площи, тъй като генерираните вибрации наподобяват сеизмични трусове и имат по-голямо разпространение. 

Изборът зависи най-вече от целевия вредител и площта, която следва да бъде защитена. Съветваме ви винаги да избирате по-силни апарати, особено ако изпитвате страх от змии или не искате детето ви да се натъкне на влечуго, докато играе в двора. 

Ефективност на уредите 

Тези средства за гонене на змии, влечуги и подземни гризачи използват слабостта на вредителите – недобро зрение, но изключителна чувствителност към шум и вибрации. По тази причина ефективността им е гарантирана, стига те да са достатъчно мощни и разположени правилно. Сигналите на устройствата постоянно променят своя интензитет и работят на различни интервали от време, което не позволява на вредните твари да се адаптират. Електронните колчета за борба с влечуги са безопасни, не използват отрови и химикали и не притесняват с шум в диапазона, доловим от хората. 

  • Далечина на отблъскване 

При нас ще откриете машинки за до 1500 кв. м. – това означава, че те са изключително мощни и генерират много силни трептения, с които със сигурност ще държите вредителите далеч от собствеността си. Не забравяйте, че далечината на отблъскване се определя и от характеристиките на почвата, в която са поставени. Най-продуктивни са при плътна почва, докато каменистите дворове намаляват ефективността на вибрациите. 

  • Съвети за правилно поставяне

Сглобяването и инсталирането на апаратите ще ви отнеме само няколко минути. Необходимо е да ги поставите на онези места, на които пълзящите твари могат да се скрият, както и в средата на терените, далече от пътеки, бетонни прегради, огради, постройки и др., които биха възпрепятствали разпространението на трептенията в почвата. 
Подгответе уреда за работа като сложите подходящи батерии или изберете най-слънчевото място на терена, за да има достатъчно светлина, която да захранва соларния панел. 

За правилна инсталация и подготовка за работа, следвайте тези съвети:

  • За по-голяма ефективност трябва да изберете зона с твърда почва, в която ултразвуковите вълни се разпространяват по-добре и по-надалеч.
  • Инсталирайте устройството в специално направен отвор с диаметър малко по-малък от пръта на самия уред.
  • Горната част на устройството трябва да е най-малко 1 см над повърхността на почвата.
  • Забийте вибриращия апарат в земята. В резултат на това, разтревожени от действието на вибрациите, змиите ще напуснат вашата собственост.

Изберете уред за прогонване на змии от Ню Фреш и се възползвайте от специалните ни цени и отстъпки. Всички електронни устройства са изпитани на терени в България, преди да бъдат пуснати на пазара, за да сме сигурни, че предлагаме само най-качествените решения за вашия дом и градина!