Меню
Количка

Уреди против змии

Производител: България Код на артикула: 3777-79
Елекронният уред за борба със змии Ви осигурява природосъборазен и хуманен начин да се отървете от тях. Установено е че змиите са силно чувствителни към нискочестотни звуци и вибрации. Те приемат почвните вибрации като сигнал за опасност. Уредът излъчва звукови вибрации с ниска честота, ..
35.00лв
Без данък:35.00лв
Подземен електронен уред за прогонване на къртици, сляпо куче и змии MOTOR MOLECHASER, за 1500 кв.м. Подземен електронен уред за прогонване на къртици, сляпо куче и змии MOTOR MOLECHASER, за 1500 кв.м.
ПРОМО -17 %
Производител: Тайван Код на артикула: 3019-904
Уред за защита от ПОДЗЕМНИ ГРИЗАЧИ и ЗМИИ, създаващ механични вибрации в почвата чрез мотор с ексцентрик, оформен в алуминиев корпус. Сигурна защита при минимален разход на усилия и средства.Подземните гризачи и змиите имат лошо зрение, но затова природата ги е дарила с изключителен слух и чувст..
49.90лв 59.90лв
Без данък:49.90лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 70035-10
Имате проблеми с къртици и сляпо куче в градината? Полевки са се настанили в имота Ви? Не можете да се справите с мравките?Уредът срещу подземни вредители на немския бранд Gardigo е електронно соларно устройство, излъчващо ултразвукови вибрации и кварцови честоти. Мощните сигнали на алуминиевото..
58.90лв
Без данък:58.90лв
Производител: САЩ Код на артикула: 823415-901
Капани с незасъхващо лепило за плъхове, мишки, едри гризачи, змии и гущери.   Описание: Гигантска леплива плоскост дебел слой незасъхващо лепило. С аромат на фъстъчело масло в лепилото за по-атрактивно привличане на гризачите или влечугите. Готов за употреба. Като продукт от нова генераци..
16.70лв
Без данък:16.70лв
Соларен подземен уред, прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв. м. GARDIGO Соларен подземен уред, прогонващ къртици, сляпо куче, полевки и мравки, за 700 кв. м. GARDIGO
Временно изчерпан
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 70028-10
Имате проблеми с къртици и сляпо куче в градината? Полевки са се настанили в имота Ви? Не можете да се справите с мравките?Уредът срещу подземни вредители на немския бранд Gardigo е електронно соларно устройство, излъчващо ултразвукови вибрации и кварцови честоти. Мощните сигнали на алуминиевото..
25.90лв
Без данък:25.90лв
Подземен уред прогонващ къртици, сляпо куче, змии, Silvandersson за 1500 кв.м. Подземен уред прогонващ къртици, сляпо куче, змии, Silvandersson за 1500 кв.м.
Временно изчерпан
Производител: Silvandersson Sweden AB, Швеция Код на артикула: 150410-10
Уредът е подземен, работещ на батерии и служи за прогонване на подземни гризачи, като къртици, сляпо куче, полевки, нанасящи вреди на градините. Устройството има доказана ефективност и срещу влечуги, като змии. Действието му е подземно, а обхватът му е 1500 кв.м. и големината му се характеризира кат..
49.98лв
Без данък:49.98лв
Подземен електронен уред Pulsar, за прогонване на змии, къртици и сляпо куче, KERBL Подземен електронен уред Pulsar, за прогонване на змии, къртици и сляпо куче, KERBL
Временно изчерпан
Производител: Kerbl - Германия Код на артикула: 299870-10
Kerbl Подземен електронен уред Pulsar, за прогонване на змии, къртици и сляпо кучеПодобрена конструкция. Уреда прогонва гризачите, чрез вибриращ звук вкючвачващ се в интервали от до 15 секунди.  Има толкова чувствителен ефект върху деликатния слух на гризача, че къртиците бързо ще напу..
49.99лв
Без данък:49.99лв
Комплект: Подземен електронен уред Pulsar, Гел за къртици Flortis, Карбид гранули Комплект: Подземен електронен уред Pulsar, Гел за къртици Flortis, Карбид гранули
-5 % Временно изчерпан
Производител: Kerbl - Германия Код на артикула: 299870-1230705-328
Комплектът включва:Kerbl подземен електронен уред Pulsar  Водоустойчив Гел за къртици Flortis Карбид ГранулиKerbl Подземен електронен уред Pulsar, за прогонване на змии, къртици и сляпо кучеПодобрена конструкция. Уреда прогонва гризачите, чрез вибриращ звук вкючвачващ се..
77.40лв 81.47лв
Без данък:77.40лв
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)

Още информация

Не позволявайте на влечугите да се наслаждават на тишината! Те не виждат добре, но долавят звуци и усещат отлично трептенията в почвата. Възползвайте се от слабостта им и вземете уреди против змии от NewFresh.org. 

Какво представляват уредите за предпазване от змии?

Това са електронни устройства, захранващи се на батерии или чрез соларни панели, предназначени за забиване в земята. Наподобяват колчета с дължина между 25 и 45 см и диаметър около 5 см. Изработени са от висококачествени материали – корпусът най-често от алуминий или пластмаса, устойчиви на атмосферните условия. Създадени са за употреба на открито и не изискват демонтиране при проливен дъжд или поливане на градината. Премахването на уредите срещу змии се извършва в края на лятото, а повторното поставяне – през пролетта. 
Излъчваните от устройствата механични вибрации или ултразвукови вълни се разпространяват в концентрични кръгове по почвата, имитирайки трусове и сигнали за опасност, които карат змиите и влечугите да напуснат охраняваната територия. 

Видовете уреди за прогонване на змии

Използват се два основни източника на вибрации – зумер или електромотор. Моделите със зумер възпроизвеждат ултразвукови сигнали с обхват около 300 Hz, които са непоносими за змиите. Пълзейки, тварите долавят звуците и ги възприемат за опасност, което ги провокира да търсят други скривалища. Електромоторите във втория тип уреди са доста по-мощни и създават силни механични вибрации в почвата. Те са предназначени за по-големи площи, тъй като генерираните вибрации наподобяват сеизмични трусове и имат по-голямо разпространение. 

Изборът зависи най-вече от целевия вредител и площта, която следва да бъде защитена. Съветваме ви винаги да избирате по-силни апарати, особено ако изпитвате страх от змии или не искате детето ви да се натъкне на влечуго, докато играе в двора. 

Ефективност на уредите 

Тези средства за гонене на змии, влечуги и подземни гризачи използват слабостта на вредителите – недобро зрение, но изключителна чувствителност към шум и вибрации. По тази причина ефективността им е гарантирана, стига те да са достатъчно мощни и разположени правилно. Сигналите на устройствата постоянно променят своя интензитет и работят на различни интервали от време, което не позволява на вредните твари да се адаптират. Електронните колчета за борба с влечуги са безопасни, не използват отрови и химикали и не притесняват с шум в диапазона, доловим от хората. 

  • Далечина на отблъскване 

При нас ще откриете машинки за до 1500 кв. м. – това означава, че те са изключително мощни и генерират много силни трептения, с които със сигурност ще държите вредителите далеч от собствеността си. Не забравяйте, че далечината на отблъскване се определя и от характеристиките на почвата, в която са поставени. Най-продуктивни са при плътна почва, докато каменистите дворове намаляват ефективността на вибрациите. 

  • Съвети за правилно поставяне

Сглобяването и инсталирането на апаратите ще ви отнеме само няколко минути. Необходимо е да ги поставите на онези места, на които пълзящите твари могат да се скрият, както и в средата на терените, далече от пътеки, бетонни прегради, огради, постройки и др., които биха възпрепятствали разпространението на трептенията в почвата. 
Подгответе уреда за работа като сложите подходящи батерии или изберете най-слънчевото място на терена, за да има достатъчно светлина, която да захранва соларния панел. 

За правилна инсталация и подготовка за работа, следвайте тези съвети:

  • За по-голяма ефективност трябва да изберете зона с твърда почва, в която ултразвуковите вълни се разпространяват по-добре и по-надалеч.
  • Инсталирайте устройството в специално направен отвор с диаметър малко по-малък от пръта на самия уред.
  • Горната част на устройството трябва да е най-малко 1 см над повърхността на почвата.
  • Забийте вибриращия апарат в земята. В резултат на това, разтревожени от действието на вибрациите, змиите ще напуснат вашата собственост.

Изберете уред за прогонване на змии от Ню Фреш и се възползвайте от специалните ни цени и отстъпки. Всички електронни устройства са изпитани на терени в България, преди да бъдат пуснати на пазара, за да сме сигурни, че предлагаме само най-качествените решения за вашия дом и градина!