Меню
Количка

Борба със съсели

Производител: Kerbl - Германия Код на артикула: 299602-10
Капан дървен за мишки Луна - KERBL Германияизработени от PEFC™-сертифицирана букова дървесина ударна щанга, стреме, ударна пружина и задържащи скоби, изработени от помеднена стоманена тел дървен люлеещ механизъм за задействане на капана определена ударна сила от комбинацията на ударната..
4.30лв
Без данък:4.30лв
Производител: Kerbl - Германия Код на артикула: 299822-10
ефективни и готови за употреба капани за мишки с включена специална примамка примамката лесно може да се сменя и допълва действа веднага след активиране на примамката - просто отстранете предпазната капачка гарантирана ефективност на улавяне благодарение на калибрирания удар на спусъка израб..
10.50лв
Без данък:10.50лв
Производител: Kerbl - Германия Код на артикула: 299824-10
6 бр. Допълнителни примамки за Капани за мишки mouseStop - KERBL ГерманияMouseStop стръвта е 100% нетоксична.Резервните примамки са подходящи за капана за мишки MouseStop (299822).Примамките имат миризма, която привлича мишки. Kerbl - немско качество!Kerbl е немски семее..
9.90лв
Без данък:9.90лв
Pest controller ултразвуков уред прогонващ мишки за 92 кв. м. - захранване с батерия 9V Pest controller ултразвуков уред прогонващ мишки за 92 кв. м. - захранване с батерия 9V
Временно изчерпан
Производител: Concept Research, Англия Код на артикула: 6121-10
 PestController - ултразвуков уред прогонващ мишки,  работи чрез излъчване на ултразвукови сигнали 40 kHz на всеки 8 секунди,  предпазва  площ до 92 кв м. Сигналите предизвикат стрес  на мишките, който спомага да ги прогони от Вашия дом. Това устройство работещо с батери..
59.00лв
Без данък:59.00лв
Производител: Kerbl - Германия Код на артикула: 299478-10
Аксесоари за хуманни капани.Осигуряват лесно и ефективно приготвяне и залагане на стръв в капана. Включва:ръкавици; метални щипки; държач за яйца; шиш за месо.           ..
9.90лв
Без данък:9.90лв
Производител: Kerbl - Германия Код на артикула: 299613-10
Капан дървен за плъх Луна - KERBL Германияизработени от PEFC™-сертифицирана букова дървесина ударна щанга, стреме, ударна пружина и задържащи скоби, изработени от помеднена стоманена тел дървен люлеещ механизъм за задействане на капана определена ударна сила от комбинацията на ударната ..
5.39лв
Без данък:5.39лв
Комбиниран уред "Slimline 2500" за прогонване на мишки, плъхове, хлебарки - 232 кв. м. Комбиниран уред "Slimline 2500" за прогонване на мишки, плъхове, хлебарки - 232 кв. м.
Временно изчерпан
Производител: BRIGHTER IMAGE Ltd. - Ирландия Код на артикула: STOP-232-10
Комбиниран ултразвуков и електромагнитен електронен апарат "SLIMLINE 2500" - ефективен за 232 кв.м. срещу мишки, плъхове и пълзящи насекоми - хлебарки, мравки, паяци и др. ПРИНЦИП НА РАБОТА: Уредът комбинира два уреда в един - ултразвуков и електромагнитен с цел по-ефективно действие з..
59.90лв
Без данък:59.90лв
КОМПЛЕКТ: 2 бр. Капани за мишки с примамка mouseStop, Kerbl + 18 бр. Допълнителни примамки за Капани за мишки КОМПЛЕКТ: 2 бр. Капани за мишки с примамка mouseStop, Kerbl + 18 бр. Допълнителни примамки за Капани за мишки
ПРОМО -7 %
Производител: Kerbl - Германия Код на артикула: 299824-18-299822
В комплекта са включени:2 бр. Капани за мишки с примамка mouseStop, Kerbl18 бр. Допълнителни примамки за Капани за мишки Капани MOUSESTOPефективни и готови за употреба капани за мишки с включена специална примамка примамката лесно може да се сменя и допълв..
37.38лв 40.20лв
Без данък:37.38лв
КОМПЛЕКТ: 2 бр. Капани за мишки с примамка mouseStop, Kerbl + 6 бр. Допълнителни примамки за Капани за мишки КОМПЛЕКТ: 2 бр. Капани за мишки с примамка mouseStop, Kerbl + 6 бр. Допълнителни примамки за Капани за мишки
ПРОМО -5 %
Производител: Kerbl - Германия Код на артикула: 299824-6-299822
В комплекта са включени:2 бр. Капани за мишки с примамка mouseStop, Kerbl6 бр. Допълнителни примамки за Капани за мишки  Капани MOUSESTOPефективни и готови за употреба капани за мишки с включена специална примамка примамката лесно може да се сменя..
19.38лв 20.40лв
Без данък:19.38лв
Производител: Франция Код на артикула: 45330
Комплект: Спрей за предпазване на ел. инсталации от гризачи + Електронен стационарен уред (електронна котка) прогонващ гризачи в транспортни средства за 20 кв. м.Спреят формира лепкав слой, който гризачите избягват, като по този начин предпазва от потенциални поражения върху кабели и инсталации...
47.80лв
Без данък:47.80лв
Производител: Франция Код на артикула: 4492-78430-10
Комплект: Спрей за предпазване на ел. инсталации от гризачи + Електронен стационарен уред (електронна котка) прогонващ гризачи в транспортни средства за 20 кв. м.Спреят формира лепкав слой, който гризачите избягват, като по този начин предпазва от потенциални поражения върху кабели и инсталации...
61.80лв
Без данък:61.80лв
Производител: Германия Код на артикула: 45337
Комплект: Спрей за предпазване на ел. инсталации от гризачи + Електронен стационарен уред (електронна котка) прогонващ гризачи в транспортни средства за 20 кв. м.Спреят формира лепкав слой, който гризачите избягват, като по този начин предпазва от потенциални поражения върху кабели и инсталации...
40.23лв
Без данък:40.23лв
Показани 1 от 12 | 27 (3 Страници)

Още информация

Съселите са средни по размер гризачи, които най-често обитават горски райони и храсталаци, но понякога се заселват и близо до хората, там където има гроздови и овощни насаждения. Независимо дали  става дума за градински, горски или лешников представител на вида, борбата с този вредител е сериозна и изисква комбинация от методи.

Съселите и как да се защитите?

В крайградските райони те се настаняват в подпокривните пространства на къщите, а за тяхното присъствие се разбира по странните шумове, идващи от таванските стаи – писъци, тракане и дращене. Вредите от тях са свързани с надраскани и изгризани мебели, дюшемета, греди, както и хранителни боклуци, пръснати навсякъде. Не е изключено сънливците, подобно на плъхове или мишки, да влязат под капака на автомобила и да прегризат кабели или други аксесоари, необходими за работата на машината. 
Онлайн на NewFresh.org сме подбрали доказано ефективни решения против сънливци: капани, ултразвукови уреди и препарати, с които защитата на собствеността ви е гарантирана. 

Видове капани за съсели

Съвременните капани за борба със съсели са изработени от висококачествени материали, които устояват на атмосферните влияние и могат да ви служат години наред. Капаните за борба с гризачи биват: механични или с лепило.  

  • Механични хуманни капани – Те приличат на клетка, лесни са за употреба и имат отлични механизми, които бързо уловят нашествениците. Ефективността им е висока, ако изберете правилните места за поставяне. Като стръв можете да използвате месо, сушени плодове, парчета храна за домашни любимци. 
  • Еднократни клопки с лепило – Подходящи са големите по размер картонени плоскости, покрити с дебел назасъхващ слой вещество, което освен лепящ агент съдържа и атрактант с аромат на фъстъчено масло. 

Препоръчваме клопките за борба в гаражи, работилници, складове, ферми с животни, производствени бази  и др. Важно е винаги да използвате ръкавици за еднократна употреба при зареждането им. Съселите са много интелигентни и биха избягали от заложените клопки, ако върху тях има човешка миризма. 

Уреди и препарати против съсели

Широкоразпространените уреди срещу съсели с ултразвук действат изключително добре. Тези гризачи се плашат лесно, а високочестотните звуци влияят на нервната им система и ги провокират да търсят ново място за скривалището си. 

Не забравяйте, че за успешна борба:  

  • електронните уреди с ултразвук трябва да бъда включени денонощно; 
  • апаратите трябва да работят в помещението, в което се намират вредителите; 
  • ултразвукът не преминава през прегради – стени и мебели и др. препятствия. 

Може да избирате между различни начини на зареждане на уредите – на батерии, на ток или със соларен панел. Най-търсени за вили и къщи, които нашите клиенти посещават рядко са електронните устройства, работещи на батерии. Те са компактни и леки, могат да бъдат поставяни и върху тавани от гипскартон или на греди и навеси. Този вид ултразвукови апарати са предпочитано средство за борба със съсели и други гризачи, тъй като не нараняват животните, не изискват поддръжка и имат дълъг експлоатационен живот. 

За разлика от уредите, които без проблем се слагат в жилищата, дори и в онези домове, в които живеят деца, препаратите най-често намират приложение в складови бази, селскостопански постройки и други помещения, които не се обитават от животни и хора. Химическият състав на отровите за борба със сънливци е достатъчно силен, за да унищожи цяла колония. Те се предлагат под формата на таблетки, гранули, паста и др. Свържете се с консултантите ни, ако желаете да научите повече за обработките против съсели. 

За борба със съсели в гаража и дома подходящи са и препаратите, които създават тънък, безцветен слой, предназначен да преустанови гризането. Третирането с тях извършвайте при първите признаци на гризачи – стъпки от лапи, драскотини в купето на колата, странни шумове. Благодарение  на специалната си формула, този вид препарати гарантират дълготрайна защита на кабелите и въртящите се части на превозните средства, както и на електрическите инсталации в дома. 

Изберете продукти за борба със съсели на достъпни цени от Ню Фреш и поръчайте с безплатна доставка до всяка точка на страната. Повече от 10 години ние сме Експерта в прогонването на вредителите!