Термометри за басейни

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:
Термометри за басейни - Термометър за басейн модел "Есо" - аналогов, спиртен  на най-добра цена
Термометър за басейн модел "Есо" - аналогов, спиртен
Аналогов термометър за басейн - модел "Есо"...
Цена:
7,36 лв
Термометри за басейни - Термометър за басейн "Poolwatch" - 40.2007 на най-добра цена
Термометър за басейн "Poolwatch" - 40.2007
Цена:
65,40 лв
Термометри за басейни - Термометър за басейн или езерце – 40.2004 на най-добра цена
Термометър за басейн или езерце – 40.2004
Цена:
8,40 лв
Термометри за басейни - Термометър за басейн или езерце „ НЕПТУН“ - 40.2003 на най-добра цена
Термометър за басейн или езерце „ НЕПТУН“ - 40.2003
Цена:
103,50 лв

Ще се изненадате колко е важно да знаете температурата на водата във вашите плувни съоръжения. От нея зависи не само дали е подходяща за къпане, а и правилното количество хлор, с който да регулирате качеството ѝ. За да отчитате точно, за да си осигурите удобство и за да гарантирате комфорта на гостите в джакузито на вашия хотел, ние от Ню Фреш ви предлагаме множество качествени термометри за басейни на отлични цени. 

На какъв принцип работят термометрите за басейни?

  • Най-предпочитани от нашите клиенти са плаващите аналогови термометри за басейни. Те представляват тръбичка с течност, затворена в здрав и лек корпус, който може да се носи свободно на повърхността. Когато топлината на водата се покачи, се покачва и нивото на спиртната течност. Градусите се отчитат по скалите Целзий и/ или Фаренхайт, а някои модели имат и стъкло с увеличителен ефект, за по-лесно разчитане. Тези измервателни уреди се различават по дизайн, цвят и форма, могат да плават свободно или да се закрепят към стената на плувното съоръжение с въженце или специална дюза. 
  • Популярен избор са и цифровите термометри. Те могат да бъдат свободно плаващи с дигитален екран, на който да се показват градусите или да се свързват безжично със станция. Безжичното свързване ви позволява да следите промените в топлината на водата в басейна или джакузите, докато си почивате на дивана в хола. 
  • Ако не искате да претрупвате водата с излишни устройства, аксесоари и дозатори, много практично решение са плаващите диспенсъри за хлор с вграден инструмент за измерване на температурата. Те разпределят равномерно почистващите вещества и едновременно с това отчитат топлината на средата. 

Всеки вид термометър има своите предимства, но за да изберете подходящия е редно да сравните най-напред моделите, а след това и цените. 

С каква точност измерват термометрите за басейни?

Измервателните уреди и аксесоари за басейни са изключително прецизни при отчитане на водната температура, тъй като залагат на изпитани технологии. Никой модел няма да даде грешен резултат, ако е използван коректно, спрямо инструкциите за употреба. Всеки измервателен уред има свое предназначение и трябва да се използва само за целите, за които е произведен. По тази причина не е възможно да се отчита коректно температурата на водата с термометър за телесна температура, например.

Естествено, всички измервателни устройства отчитат промяна на температурата до определена степен. Затова и е важно да проверите до колко градуса измерва избраният от вас апарат. По-голямата част от моделите за водни съоръжения стигат до измерване на около 45-50 градуса, което е чудесно ако имате джакузи. За съжаление, не всеки уред е предвиден за минусови температури, повечето уреди отчитат промяна до диапазона от нула до -5/-10 градуса.

Какъв модел да си изберете за вашите басейни?

Най-добрите термометри са произведени от издръжливи материали и са с ясно разграфени температурни скали, които са удобни за четене. 
Избирайте измервателни уреди само от доказани марки, за да сте сигурни в точността на данните. Както в домашни условия, така и в плувните и спа съоръжения за обществено ползване е важно да се следи температурата на водата и колко е висока тя, за да няма предпоставки за развитие на бактерии, които количеството хлор да не може да унищожи.

Ако басейнът се ползва от деца, попитайте консултантите ни за подходящ уред с весел дизайн с форма на животно – патица, рибка, който не само ще измерва точно градусите на водата, но и ще забавлява малките плувци. 

Поръчайте своя термометър за басейни с бърза поръчка през сайта ни или с едно обаждане на телефон 0896 660 843. Всички измервателни устройства се доставят в защитена опаковка, с преглед на пратката преди плащането, за да се уверите, че получавате точния продукт.