Меню
Количка

Борба с Гризачи

Капан с лепило за плъхове и мишки CATCHMASTER 72 TC
НОВО
Производител: САЩ Код на артикула: 823405-901
Капани с незасъхващо лепило за плъхове и мишки Описание: Готова за употреба картонена конструкция, намазана с незасъхващо лепило. Съдържа примамка с аромат на фастъчено масло. .Предназначение За контрол на мишки в хранителни обекти, където употребата на токсични примамки е нежелана или е..
2.00лв
Без данък:2.00лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 62318-10
Ултразвуковият уред DUO от немската фирма Gardigo е много мощен апарат, който служи за прогонване на гризачи и мравки. Устройството излъчва силни високочестотни звукови сигнали в комбинация с вълни от компресирани импулси, които създават дискомфорт у вредителите и ги принуждават да напуснат охранява..
58.40лв
Без данък:58.40лв
Производител: Pest-Stop - Англия Код на артикула: 3002-10
 В борбата с вредителите това е един много мощен капан, който е лесен за употреба.Този капан е изграден от здрав метал. Многогодишнотото му действие и  чувствителния му механизъм, е това което го прави много ефективен капан. · Лесен за използване · Дълготрайна метална констр..
5.99лв
Без данък:5.99лв
Производител: Англия Код на артикула: 801010-901
Какво представлява Мумия?Родентицидната примамка Mumia представлява напълно готова за употреба паста, предназначена за борба с мишки и плъхове. Съдържа силно отровно вещество (бродифакум в съотношение 0,0025 г/100 г) и висококачествени атрактанти с вкус на ванилия и бадем. Предлага се под форма ..
5.80лв
Без данък:5.80лв
Ултразвуков уред DUO 250 против Мишки, Съсели и Мравки GARDIGO за 250 кв. м. Ултразвуков уред DUO 250 против Мишки, Съсели и Мравки GARDIGO за 250 кв. м.
ПРОМО -12 %
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 62317-10
Ултразвуков уред против мишки, плъхове,съсели и мравки GARDIGO за 250 кв. м.Устройството е за използване в едно помещение с площ до 250 кв. м. за прогонване на мишки, плъхове, съсели и мравки. Уреда има три мощни ултразвукови пиезо говорителя излъчващи ултразвукови честоти и компресиран..
43.69лв 49.80лв
Без данък:43.69лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 90801-10
Електронен ултразвуков уред против мишки и плъхове, комари, хлебарки и белки VARIO-SCHUTZ, 3 в 1, Gardigo Уредът действа ефективно срещу мишки, плъхове, против комари и други насекоми и гризачи (против мухи, хлебарки, белки). Честотата на излъчвания от уреда ултразвук се избира спрямо вреди..
35.90лв
Без данък:35.90лв
Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1230621-10
Topi Flortis спрей против мишки и плъхове.Готов за употреба.Произведен от натурални масла и аромати, които създават неприятен мирис и вкус на третираните повърхности посещавани от мишките и плъховете. Редовната му употреба предотвратява нанясянето на щети.Мишките и плъхове имат необходим..
19.80лв
Без данък:19.80лв
Комплект - 3 бр. - Отрова за мишки и плъхове Мумия, гризачите умират и изсъхват без да миришат 3х150 гр. - 3х15 бр. в опаковка Комплект - 3 бр. - Отрова за мишки и плъхове Мумия, гризачите умират и изсъхват без да миришат 3х150 гр. - 3х15 бр. в опаковка
ПРОМО -8 %
Производител: Англия Код на артикула: 801010-3-901
Ново: отрова за мишки и плъхове Мумия (Mumia), гризачите умират и изсъхват без да миришат 3х150 гр. - 3х15 бр.Готова за употреба родентицидна примамка с мумифициращ ефект, след консумация гризачите изсъхват и не миришат. Отрова за мишки и плъхове Mumia е под формата на паста напълно готова за уп..
15.99лв 17.40лв
Без данък:15.99лв
Производител: Италия Код на артикула: 802801-901
Отрова за плъхове и мишки РАТИБРОМ 3 - 150 гр.Кога помага? Мишките и плъхове най-нахално са посегнали на територии, важни за нас, човеците – мазета, канали, складове, както и в нашите къщи. Редно е вредителят да бъде наказан, а ние да си върнем владенията и спокойствието.Как действа? ..
6.65лв
Без данък:6.65лв
Производител: Kerbl - Германия Код на артикула: 299689-10
Спрей Wild Stop за прогонване на мишки, плъхове и белки 500 мл. - Kerbl ГерманияГотов за употреба.  Работи като невидима ароматна бариера – плъховете, белките и другите диви животни се възпират от миризмата. Дългосрочен ефект до 12 седмици в зависимост от метеорологичните услов..
19.90лв
Без данък:19.90лв
Производител: ECOVIT - Италия Код на артикула: 410100-10
Ecovit спрей против мишки и плъхове.Готов за употреба.Произведен от натурални масла и аромати, които създават неприятен мирис и вкус на третираните повърхности посещавани от мишките и плъховете. Редовната му употреба предотвратява нанясянето на щети.Мишките и плъхове имат необходимо..
21.90лв
Без данък:21.90лв
Производител: България Код на артикула: 3008-79
Електронният уред за борба с гризачи е предназначен за охрана на транспортни средства - леки и товарни автомобили, строителни и земеделски машини.ПРИНЦИП НА РАБОТА: Уреда излъчва ултразвукови вълни, които са нечуваеми за хора и едри животни, но имат силно въздействие върху гризачите. Тези вълни ..
24.90лв
Без данък:24.90лв
Показани 1 от 12 | 129 (11 Страници)

Още информация

Мишките, патканите и плъховете са сериозен проблем в настоящето. Гризачите се привличат от аромата на гниещи плодове, царевица и други зърнени култури. Особено добре те се чувстват в мазета или в тавански помещения, където са защитени. Редът и чистотата са първата стъпка за успешната борба с вредителите. 

Проблемите, които създават гризачите

Те са носители на зарази и болести и могат да бъдат сериозна заплаха за човешкото здраве. Плъховете и патканите понякога нападат по-дребните домашни животни като зайци и пилета. Гризачите унищожават селскостопанската продукция. Освен това, те могат да се хранят дори и с мазилка. Костната структура на тези животни е устроена така, че да се провират през малки дупчици и пукнатини, поради което улавянето им понякога е доста трудно. Те са много опасни и за автомобилите, тъй като обичат да нагризат кабелите. За да осъществите ефективна, е необходима употребата на висококачествени уреди за отблъскване.

Как да се преборите с гризачите?

Важно е да се използват висококачествени капани за борба с вредителите, в които да се сложат лепила и гранули с отрова, имитираща храната им. Друг ефективен метод за борба е употребата на спрейове, с които по-лесно да се реализира тяхното прогонване от местообитанието им. През годините са се изработвали различни примамки за битка с тях. Използвали са се мрежи за тяхното хващане, отрови и разнообразни таблетки. Иновативен метод е употребата на електронни апарати, които излъчват мощен ултразвуков сигнал, водещ до тяхното прогонване. Тези модерни устройства нямат негативно влияние върху човешкото здраве. По този начин бързо и ефективно се постига отърваване от вредителите. 

Разлики между уредите против гризачи 

  • Захранване – избира се подходящ метод на захранване – с батерии или в електрическата мрежа; 
  • Обхват на действие – варира от 50 до близо 400 кв. м.;
  • Място на употреба – на закрито или открито – не всички апарати са подходящи за инсталиране в двор или градина; 
  • Технология – предлагаме апарати, които използват ултразвук за своята работа или комбинирани апарати, които съчетават ултразвука с електромагнитни вълни, за ефективно и трайно отблъскване на мишките, плъховете и други вредители. 

На пазара се предлагат разнообразни уреди за борба с гризачите на различни марки. Ние, Ню Фреш ООД, сме българска фирма с дългогодишен опит при вноса на продукти за борба срещу вредители с доказано високо качество, които се продават на достъпни цени. С нас борбата с мишки и плъхове са реализира бързо, успешно и ефективно.