Меню
Количка

30 дни тестов период

Каква е разликата между тестов период и право на връщане продукта?

 

Тестов период и право на връщане на продукта – това са два термина, касаещи немалко български потребители, пазаруващи онлайн или във физически обекти.

Именно по тази причина ще се постараем заедно да ги разнищим.

Нещо повече, ние от Ню фреш ООД, ще разгледаме естеството на понятията тестов период и право на връщане на продукта през нашата призма – тази на експерти в бранша.

Връщане на продукт за борба с вредителите

И, така връщането на купен артикул е сред методите за удовлетворяване на рекламация в случаите, когато се касае за дефект или неудовлетворяване на очакванията на клиента.

Според Закона за защита на потребителите при несъответствие, те могат да се откажат от сделката в рамките на 14 дни (при нас е 30 дни), ако тя е сключена от разстояние или извън търговски обект. Това са възможностите за отказ от покупка/ договор, предвидени в ЗЗП, който е в хармония с европейското законодателство в областта.

Така правим и ние - ако уредът, който сте си купили не е отговорил на очакванията Ви, то имате право да го върнете, а ние следва да възстановим платената от Вас сума.

30 дни тестов период

Ние не само спазваме закона, ние предлагаме повече! 

Не само безплатна професионална консултация.

Нещо различно - тъй като поемаме отговорност към Вас - нашите клиенти предоставяме и тестов период от цели 30 дни за избрани електронни устройства от Ню Фреш ООД - Експертът в борбата с вредителите. 

Спокойствие и гаранция за ефективност на устройствата срещу мишки, уредите срещу къртици, ултразвуковите апарати срещу кучета и котки и др. 

Правим го, защото сме сигурни в нашите продукти, и във факта, че нямаме равностойна конкуренция на пазара. Така, с нашия тестов период, още веднъж и с отношение ви доказваме, че сме лидери в бранша.

Не се притесняваме, че ще върнете даден продукт. Нашият тестов период просто ви убеждава в очевидното – ние гарантираме в качеството на нашите продукти ирешаваме качествено вашия проблем.

Нещо повече – ние следваме световните добри примери. Обикновено само големите международни компании се ангажират с толкова дълъг тестов период.  Освен това, електронните магазини на някои компании имат тестов период само за регистрирани клиенти – ние не дискриминираме клиентите си по този фактор.

Ето в какво се състои тестовият период на Ню фреш – купувайки устройство, можете необезпокоявани да го отворите. Тестовият ни период позволява да го монтирате и ползвате 30 дни. Ако Ви хареса – оставате с него за неопределено време.

Според тестовия ни период, ако уредът не ви удовлетвори, можете да го върнете без проблем. Ние ще Ви възстановим платената цена на продукта. Освен тестов период, Ню Фреш Ви дава 100% гаранция за връщане на парите.

При връщане след тестов период с устройството трябва да поучим касова бележка, фактура, оригинал на гаранционната карта, с която е доставено.

Разходите за куриер/ доставка на тествания продукт се заплащат от клиента. 

В случай, че след тестов период е продуктът е увреден, ще запазим правото си да решим дали да го приемем. Ще приспаднем и сумата за възстановяването на нанесените щети на продукта. Ако вземем такова решение, то непременно ще уведомим клиентите, когато продуктът, ползван при тестов период постъпи в нашия офис.
След като ни върнете електронен уред в рамките на 14 календарни дни, според заложеното в ЗЗП, ще Ви възстановим парите по банкова сметка, офис на Еконт или каса на EasyPay.

Всички предлагани от newfresh.org ли продукти има тестов 30 дневен период?

Не, не всички.

Тестов период няма за препарати под формата на течност, прах, гел.

Тестов период няма и за подземните уреди.