Меню
Количка

Препарати против къртици, сляпо куче и полевки

Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 023-79
Водоустойчив гел прогонващ къртици и видри – 400mlGo back Гел блокчета за отблъскване на къртици и видри 400мл. Продуктът е готов за употреба под форматана малки кубчета гел. Продуктът е влагоустойчив и благодарение на новата формула, базирана на натурални етерични масла, създава високоустойчив..
19.90лв
Без данък:19.90лв
Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1230705-10
Водоустойчив гел прогонващ къртици и видри – Flortis 1000mlСпециална смес от естествени етерични масла, специално формулирани за създаване на бариера срещу къртици и видри за защита на Вашата градина, двор. Гелът излъчва нежелана миризма за къртиците/видрите и успешно ги прогонва, създавай..
19.89лв
Без данък:19.89лв
Производител: Италия Код на артикула: 022-79
Ароматизирани гранули за прогонване на къртици, сляпо куче, полевки и полски мишки, попово прасе - TALPA TALPA  е органичен продукт с напълно растителен произход на основата на рицинови зърна. Освен, че прогонва земните гризачи, той представлява висококачествен органичен азот..
12.90лв
Без данък:12.90лв
Производител: BROS - Полша Код на артикула: 328-79
BROS CARBID. Наименования на активното вещество: метил нонил кетон 1,05 г/100 г (1,05%). Съдържа: калциев карбид                                                   ..
11.70лв
Без данък:11.70лв
Производител: Китай Код на артикула: EO1717-10-916
Вид на препарата: Димки по 10 бр. Предназначение: За прогонване на сляпо куче и къртици.Особености: Най-голям ефект се постига по време на активност на сляпото куче/къртицата – сутрин рано или привечер.Стандартна доза: 1 димка на 2 дупки.Начин на прилагане: Разравя се дупк..
14.79лв
Без данък:14.79лв
Производител: Англия Код на артикула: 801010-901
Какво представлява Мумия?Родентицидната примамка Mumia представлява напълно готова за употреба паста, предназначена за борба с мишки и плъхове. Съдържа силно отровно вещество (бродифакум в съотношение 0,0025 г/100 г) и висококачествени атрактанти с вкус на ванилия и бадем. Предлага се под форма ..
5.80лв
Без данък:5.80лв
Комплект - 3 бр. - Отрова за мишки и плъхове Мумия, гризачите умират и изсъхват без да миришат 3х150 гр. - 3х15 бр. в опаковка Комплект - 3 бр. - Отрова за мишки и плъхове Мумия, гризачите умират и изсъхват без да миришат 3х150 гр. - 3х15 бр. в опаковка
ПРОМО -8 %
Производител: Англия Код на артикула: 801010-3-901
Ново: отрова за мишки и плъхове Мумия (Mumia), гризачите умират и изсъхват без да миришат 3х150 гр. - 3х15 бр.Готова за употреба родентицидна примамка с мумифициращ ефект, след консумация гризачите изсъхват и не миришат. Отрова за мишки и плъхове Mumia е под формата на паста напълно готова за уп..
15.99лв 17.40лв
Без данък:15.99лв
Производител: Италия Код на артикула: 802801-901
Отрова за плъхове и мишки РАТИБРОМ 3 - 150 гр.Кога помага? Мишките и плъхове най-нахално са посегнали на територии, важни за нас, човеците – мазета, канали, складове, както и в нашите къщи. Редно е вредителят да бъде наказан, а ние да си върнем владенията и спокойствието.Как действа? ..
6.65лв
Без данък:6.65лв
Производител: Китай Код на артикула: EO1717-5-916
Вид на препарата: Димки по 5 бр. в 1 опаковкаПредназначение: За прогонване на сляпо куче и къртици.Особености: Най-голям ефект се постига по време на активност на сляпото куче/къртицата – сутрин рано или привечер.Стандартна доза: 1 димка на 2 дупки.Начин на ..
7.89лв
Без данък:7.89лв
Производител: Италия Код на артикула: 282010-901
Какво представлява Аптират Паста Про?Аптират Паста Про е биоцид, произведен в Италия, който служи за ефективна борба с мишки и плъхове. Меката паста е готова за употреба и може да се използва както в закрити помещения, така и на открито. Пакетчетата с отрова се поставят в дератизационни..
22.99лв
Без данък:22.99лв
Производител: Италия Код на артикула: 282010-3-901
Аптират Паста Про отрова за мишки и плъховеАПТИРАТ ПАСТА ПРО (APTIRAT PASTA PRO) е готова за употреба отровна родентицидна примамка под формата на паста.Готова за употреба родентицидна примамка под формата на паста за контрол числеността на синантропни гризачи: домашна мишка (Mus musculus), ..
59.90лв 68.97лв
Без данък:59.90лв
Производител: България Код на артикула: 1207-908
Биоцид като готова за употреба родентицидна примамка, под формата на паста за контрол числеността на синантропни гризачи - сив плъх (Rattus norvegicus) и домашни мишки (Mus musculus)Област на приложение: Биоцид като готова за употреба родентицидна примамка, под формата на паста за контрол числе..
3.60лв
Без данък:3.60лв
Показани 1 от 12 | 23 (2 Страници)

Още информация

Унищожаването на подземните гризачи е важна цел на всеки професионален и хоби градинар. Щетите, които къртиците нанасят в двора и градината са много – от неприятните купчини пръст, изсипана върху зелената морава до унищожените цветя и култури. Ако градината ви е дом на голяма популация, то прогонването им ще бъде трудно и недостатъчно. В този случай ще са ви необходими ефикасни препарати за къртици, сляпо куче и полевки които бързо и лесно да неутрализират вредителя. 

Видове препарати за къртици, сляпо куче и полевки

Препаратите за къртици, сляпо куче и полевки е сред най-търсените от нашите клиенти продукти. Причината е, че действа безотказно и не изисква особени усилия при поставяне. Освен това е необходимо много малко количество, за да постигнете добър резултат. Веществата се предлагат в различни по форма примамки – таблетки, пасти и гранули, които вредителите изяждат и умират. Тези силни химически формули се използват и в борбата срещу мишки и плъхове, както и за унищожаване на полевки. 

Ние от Ню Фреш сме подбрали и други ефективни препарати, които отблъскват подземните гризачи без да им вредят. Този вид продукти съдържат масла и вещества със силни аромати, които къртиците не могат да понасят. Предлагаме ги във форма на водоустойчиви гелове или гранули, с които директно трябва да обработите почвите и тунелите в двора. Когато уплътните добре, мирисът ще се разпространи по цялата дължина на подземните коридори и ще прогони нашествениците. 

Съвети за поставяне на препарати за къртици, сляпо куче и полевки

Поставянето на активни вещества винаги извършвайте като спазвате инструкциите за безопасност. Препаратите за къртици, сляпо куче и полевки налагат употребата на предпазни ръкавици. Те са нужни, за да не се оставя човешки мирис, който би отблъснал вредителя, върху пакетчетата или таблетките. 
Най-напред е необходимо да намерите активен тунел, обикновено над него има изровени купчинки пръст. След като сложите избрания от вас продукт задължително покрийте и уплътнете добре отворите на повърхността. Ако в подземните лабиринти навлиза слънчева светлина, гризачите няма да преминат и няма да опитат примамката. Проверявайте местата на залагане през няколко дни, ако храната стои непокътната, потърсете нов тунел.  

Ефикасни отрови за унищожаване на къртици, сляпо куче и полевки 

Едно от най-добрите средства, използвано против подземни вредители е Ракумин на Байер. Примамката може да поръчате във вид на пяна или паста в малки пакетчета. Отровата Ратибром 3 пък е силно атрактивна, с високо количество мазнини. Посочените продукти съдържат химически активни вещества, в комбинация с хранителни атрактанти, които привличат къртиците да се нахранят. Поглъщането на примамките води до летален изход за нашествениците.
Гранулите Карбид на Брос и димните патрони също са доказано ефективни при  елиминирането на вредителите под земята. Те създават гъст дим в контакт с вода или при запалване, а генерираният пушек съдържа отровни вещества и унищожава или отблъсква гризачите далеч от собствеността ви. 

Всички отрови, които ще откриете онлайн на NewFresh.org са с високо качество и на достъпни цени. Може да сравните различните характеристики на продуктите онлайн или да се свържете с нашите сътрудници за персонална консултация. Сложете край на проблемите с подземните вредители и поръчайте изпитани средства с безплатна доставка до всяка точка на страната.