Меню
Количка

Препарати против Хлебарки

Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 5755-905
K-Othrine Partix К-Отрин Патрикс концентрат за хлебарки, дървеници, паяци,  мухи, гнезда на оси на закрито Биоцид за контрол на хлебарки, дървеници, паяци,  мухи, гнезда на оси на закрито. За употреба в обекти с обществено предназначение, както и в жилищни, търговски и промишл..
57.90лв
Без данък:57.90лв
Производител: BAYER - Германия Код на артикула: 1157-905
К-Отрин СК25 е ефективен продукт на Bayer, произведен в Германия. Той е под формата на концентрат в опаковка от 100 мл и за приготвянето на работен разтвор трябва да се разреди. Инсектицидният препарат К-Отрин СК25 с остатъчна активност действа успешно срещу:пълзящи насекоми – ..
29.00лв
Без данък:29.00лв
Производител: Италия Код на артикула: 802020-901
Кnockout UniversalГотов за употреба инсектицид за унищожаване на креватни дървеници.  Knockout Universal има силен нок-даун ефект. Формулата съчетава три активни вещества, предлагащи до 6 месеца защита. Knockout Universal води до бърз ефект срещу широка гама от пълзящи и летящ..
17.20лв
Без данък:17.20лв
Комплект 3 бр - Нокаут Универсал Knockout Universal - Унищожител на креватни дървеници  3 х 500 мл. Комплект 3 бр - Нокаут Универсал Knockout Universal - Унищожител на креватни дървеници  3 х 500 мл.
ПРОМО -6 %
Производител: Италия Код на артикула: 802020-3-901
Кnockout UniversalГотов за употреба инсектицид за унищожаване на креватни дървеници.  Knockout Universal има силен нок-даун ефект. Формулата съчетава три активни вещества, предлагащи до 6 месеца защита. Knockout Universal води до бърз ефект срещу широка гама от пълзящи и летящ..
48.30лв 51.60лв
Без данък:48.30лв
Производител: HUNIGER Код на артикула: 12352-10
Hüniger натурален продукт за унищожаване на хлебарки. Хюнигер Хлебарки е 100% натурален продукт за унищожаване на хлебарки. Предимства:Безопасен за хора и животни. 100% естествен произход.  Бърз ефект. Ефективен и лесен за употреба на открито и закрито. Без..
7.59лв
Без данък:7.59лв
Производител: Швейцария Код на артикула: 1001-930
КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА АЙКЪН?Айкън 10 КС е високоефективен биоцид, произведен от швейцарския бранд Syngenta. Представлява микрокапсулирана суспензия, в която активното вещество е пречистен ламбда цихалотрин.КАК ДЕЙСТВА ПРЕПАРАТЪТ?Има бърз първоначален ефект, унищожаващ възрастни ..
7.40лв
Без данък:7.40лв
Производител: Pel Gar, Великобритания Код на артикула: 101008-901
Вид на препарата: Водно-омокрящ се прах в удобно дозирани, водоразтворими пликчета по 10 гр.Активно вещество: 400 г/л циперметрин.Предназначение: За контрол на летящи (мухи, комари, оси) и пълзящи насекоми (хлебарки, бълхи, мравки, люспеници, стоножки, ухолазки, скорпиони).Начин на прила..
94.50лв
Без данък:94.50лв
Производител: BROS - Полша Код на артикула: 084-79
Спрей аерозол за ефективно унищожаване на пълзящи насекоми (хлебарки, мравки) в помещенията.Начин на употреба: Затворете вратите и прозорците. Опръскайте помещението от поне метър растояние от стени, плотове и мебели. След приложението излезте от помещението и го оставете затворено за 15 минути...
9.50лв
Без данък:9.50лв
Производител: Швейцария Код на артикула: 18543-930
Ауткаст спрей (Outcast Insect Spray), 500 мл. Готов за употреба.Лесен за използване.Широкоспектърен препарат - за пълзящи и летящи вредители: мравки, хлебарки, бълхи, мухи, комари, акари, молци, акари и др.Формула на водна основа.С лека миризма.Не оставя петна. ..
17.40лв
Без данък:17.40лв
Производител: Франция Код на артикула: 201012-901
Вид на препарата: Димка 20 гр..Активно вещество: 72 г/кг цифенотрин.Предназначение: За контрол на хлебарки, кожояди и вредители по храните, за летящи и пълзящи насекоми.Начин на прилагане: Изнесете животни, храни, аквариуми и чувствителни растения от помещението. Затварете вратите и ..
34.90лв
Без данък:34.90лв
Производител: Pel Gar, Великобритания Код на артикула: 051011-901
Димката Цитрол Супер е изключително ефективно средство за унищожаване на хлебарки и пълзящи и летящи насекоми от закрити помещения. Подходяща е за складове, изложбени зали и музеи, помещения за съхранение на канцеларски материали, библиотеки, дрехи и платове, мебели, бяла и черна техника, компютри и..
20.45лв
Без данък:20.45лв
КОМПЛЕКТ: 1 бр. Pest Stop до 370 кв.м., 1 бр. Натурален продукт за хлебарки Hüniger 55 гр. и Капан къщичка с лепило 5 бр., Япония КОМПЛЕКТ: 1 бр. Pest Stop до 370 кв.м., 1 бр. Натурален продукт за хлебарки Hüniger 55 гр. и Капан къщичка с лепило 5 бр., Япония
НОВО -20 %
Производител: HUNIGER Код на артикула: 5016-12352-4009-5
Комплектът съдържа: - 1 бр. Hüniger натурален продукт за унищожаване на хлебарки; - 1 бр. Ултразвуков електронен апарат "Pest Stop" за 370 кв. м.  - Еко Капан къщичка с лепило за Хлебарки - 5 бр. Япония Хюнигер е 100% натурален продукт за унищожаване..
63.66лв 79.58лв
Без данък:63.66лв
Показани 1 от 12 | 26 (3 Страници)

Още информация

Независимо дали живеете в стара къща или луксозен мезонет, добре е да бъдете наясно с факта, че никой дом не е напълно застрахован от инвазия на познатите до болка на всички хлебарки. Дори и да почиствате старателно, появата на тези неприятни насекоми не винаги е пряко свързана с липсата на хигиена, защото в повечето случаи те просто идват от мазета, канализация или други жилищни пространства в околността.

ПРЕПАРАТ СРЕЩУ ХЛЕБАРКИ - КАК ДА ИЗБЕРЕМ?

От осезаемо значение е да заложите на истински висококачествени препарати за хлебарки, а не на имитации или разредени отрови, чийто ефект по никакъв начин няма да ви задоволи, дори напротив – почти няма да бъде усетен. 

Представата на по-голям процент от хората, опитвали подобни съмнителни течности е, че тези насекоми, са невъзможни за премахване, но истината е, че ключът към наистина успешната борба с хлебарките се крие именно в подходящия, обоснован и адекватен избор на препарат, 

След обстойно сравнение на характеристиките на всеки препарат унищожител на хлебарки, ще направите максимално изгоден и ефективен за вас финален подбор на отрова. 
След сравнение на характеристиките на добрите препарати, които ще откриете на NewFresh.org, ще можете да направите информиран и максимално изгоден за бюджета Ви избор на препарат против хлебарки. 

ПРЕПАРАТИ ЗА ХЛЕБАРКИ - КАКВО КАЗВАТ СПЕЦИАЛИСТИТЕ?

Опитното мнение на нашите консултанти е, че използвайки правилния препарат и спазвайки честотата на обработките всеки клиент може да се справи сам с ужасните хлебарки. Важно е да отбележим, че препаратите действат само на възрастните насекоми, но не преминават през обвивката на яйцата. Необходимо е пръскането срещу хлебарки да се извършва на всеки 28 дни, докато не бъде унищожена цялата популация!

Експертното мнение на нашите специалистите в областта на препаратите за хлебарки у нас е, че клиентите следва да извършат по-сериозна инвестиция в истински качествен продукт - унищожител на пълзящи насекоми, като преди това се запознаят по-задълбочено с различните предимства и особености на наличните в магазините.

ЕФИКАСНИ ПРЕПАРАТИ ЗА ХЛЕБАРКИ СПРЯМО ВАШИЯ БЮДЖЕТ 

Най-добрите препарати срещу хлебарки и насекоми на супер цени!

1. Айкън 10 КС  

Изключително висококачествен и финансово достъпен швейцарски препарат против хлебарки е ,Айкън 10 CS’. Най-значителното и видимо негово преимущество е светкавичният му първоначален ефект, който води до парализа на вредните насекоми.  . Често е първи избор на нашите клиенти, тъй като се предлага в малка разфасовка от 20 мл, достатъчна за пръскане на 80 кв.м. и е на  достъпна цена. Продуктът представлява отрова, която може да се прилага върху всякакви повърхности, има дълго остатъчно действие и е изключително икономичен. 
Благодарение на своите микрокапсули цихалотрин, тази отрова за хлебарки гарантира бърз резултат. Инсектицидът успешно се справя в борбата с различни видове инсекти, сред които дървеници, мравки, бръмбари, щипалки, оси и други. В нашия онлайн магазин се предлага и Айкън от 250 мл. 

2. ФЕНДОНА 60 CK

Решения против хлебарки на отлични цени!

Фендона от BASF, Германия представлява мощен инсектицид с осезаемо бързо действие и висок контрол не само на хлебарки, но и на различни летящи и пълзящи насекоми. Фендона се използва срещу хлебарки в обществени сгради и в домашна обстановка, а също и в детски градини, училища и кухни, тъй като не оставя следи и няма неприятна остатъчна миризма. Счита се, че е един от най-слабо токсичните препарати, но има мощен унищожаващ ефект и ефективно елиминира вредните насекоми. 

3. BROS Спрей против пълзящи насекоми 

Ако пък сте сред потребителите, които не искат да използват по-сложни препарати за хлебарки, в такива ситуации нашият съвет е да заложите на класическата, добре позната светкавична и ,,ръчна‘‘ отрова, а именно полският аерозолен спрей ,,Брос‘‘, който въпреки ниската си цена, въобще не отстъпва на останалите унищожители на инсекти. Имайте предвид, че, за да унищожите хлебарките с BROS спрей трябва да пръскате директно върху възрастните екземпляри. Спреят позволява да елиминирате насекомите без да използвате специално предпазно облекло или да напускате помещението, след като сте го използвали, както е нужно при някои от класическите инсектициди, с които се извършват обработки. 

4. К-Отрин СК 25

Отрови за хлебарки - голям избор и достъпни цени!

Още едно особено практично, удобно, ефикасно и висококачествено предложение на немския Байер, който вече многократно и изключително успешно доказа на своите клиенти, че е връх не само в производството на лекарства, но и на препарати против вредители. К-Отрин СК 25 представлява изключително широкообхватна отрова за контрол на насекоми като хлебарки, щипалки, молци, комари, дървеници, въшки, бръмбари, оси, като може да се ползва както в обществени сгради, така и в транспортни средства и в дома. 
Активното вещество е делтаметрин, който има дълго остатъчно действие - до 12 седмици, което прави инвестицията в К-Отрин срещу хлебарки напълно размуна. Предимство на препарата е, че може да се прилага дори и върху порести повърхности, където прониква отлично, подходящ е и за цепнатини и пукнатини, където хлебарките нерядко се укриват. 

5. Добол Фумигатор 

Отрови за хлебарки - голям избор и достъпни цени!
Димката срещу хлебарки, кожояди и насекоми по храните Добол е за онези от Вас, които търсят продукти с високо качество, но и имат познания за тяхната употреба. Добол фумигатор представлява продукт, който в контакт с вода произвежда дим и опушва помещенията, в които е приложен. Активната му съставка цифенотрин поразява хлебарки, молци, винарки и др. инсекти. Преди да използвате Добол е нужно да запечатате добре помещенията, след което да ги напуснете и да оставите препаратът да действа поне 4 часа. 
Важна забележка при употребата на тази димка е фактът, че тя би могла да раздразни човешката кожа и поради тази причина е нужно използването на предпазно облекло, както и предпазна маска за сигурност.

Всички тези препарати ще откриете на нашия сайт. При допълнителни въпроси относно всеки продукт, нашите консултанти ще откликнат и ще Ви предоставят най-добрите съвети за справяне с насекомите.

Препарати за хлебарки - защо да поръчате от Ню Фреш?

Повече от 10 години ние от Ню Фреш осигуряваме качествени решения за борба с вредителите. Опитът ни показва, че най-бързо и ефективно с хлебарките се справят именно инсектицидите, затова и те са сред най-поръчваните от нашите клиенти продукти. Консултантите ни са на разположение, за да отговорят на всички Ваши въпроси, свързани с избора, дозировката и разходната норма на препаратите. Не забравяйте да се възползвате от безплатна доставка на поръчки над 50 лв и следете за актуалните ни промоции. 

 

 

Приложението на препаратите варира в зависимост от продукта. Геловете се поставят на места, където се наблюдава активност на хлебарки, докато спрейовете се пръскат върху укритията и пътеките им. Примамките се разполагат в стратегически зони, където хлебарките се събират. Важно е винаги да следвате инструкциите за безопасност и да използвате продуктите по предназначение.

Честотата на приложение зависи от конкретния продукт. Някои препарати действат продължително и се прилагат веднъж на няколко месеца, докато други може да изискват по-чести третирания. Препоръчително е да прочетете етикетите на продуктите за точни инструкции.

Въпреки че много от продуктите са формулирани да бъдат безопасни, е препоръчително да се предпазват домашни любимци и деца от пряк контакт с препаратите. Използвайте продуктите съгласно инструкциите и ги съхранявайте на места, недостъпни за деца и животни.

Изборът на подходящ препарат зависи от степента на заразяване и местата, където се наблюдават хлебарки. За по-голямо нападение са препоръчителни по-силни инсектициди, докато за предотвратяване на появата им могат да се използват примамки и гелове.