Меню
Количка

Препарати за прогонване на птици

Производител: САЩ Код на артикула: 14797-903
Препоръчваме ви Течният препарат за птици 4-THE BIRDS, той е нетоксичен, прозрачен, леплив с продължително действие за вътрешна и външна употреба.Когато се прилага правилно може ефикасно да отблъсне ЛЯСТОВИЦИ и други гнездящи по сградите и дърветата птици.  За каква п..
125.00лв
Без данък:125.00лв
Производител: САЩ Код на артикула: 14798-903
Препоръчваме ви Течният препарат за птици 4-THE BIRDS, той е нетоксичен, прозрачен, леплив с продължително действие за вътрешна и външна употреба.Когато се прилага правилно може ефикасно да отблъсне ЛЯСТОВИЦИ и други гнездящи по сградите и дърветата птици, като Гълъби, Врабчета и ..
290.00лв
Без данък:290.00лв
Производител: САЩ Код на артикула: 14795-903
Препоръчваме ви Течният препарат за птици 4-THE BIRDS, той е нетоксичен, прозрачен, леплив с продължително действие за вътрешна и външна употреба.Когато се прилага правилно може ефикасно да отблъсне ЛЯСТОВИЦИ и други гнездящи по сградите и дърветата птици, като Гълъби, Врабчета и ..
35.00лв
Без данък:35.00лв
Производител: САЩ Код на артикула: 14796-903
Препоръчваме ви Течният препарат за птици 4-THE BIRDS, той е нетоксичен, прозрачен, леплив с продължително действие за вътрешна и външна употреба.Когато се прилага правилно може ефикасно да отблъсне ЛЯСТОВИЦИ и други гнездящи по сградите и дърветата птици, като Гълъби, Врабчета и ..
69.00лв
Без данък:69.00лв
Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1230601-10
Птиците, особено гълъбите и прилепите, са склонни да посещават редовно места, заразени с изпражнения от други птици. Спрейовете против птици имат неприятна за тях миризма и това ги кара да напускат обработените места.Какво представлява препаратът?Еко спрей Flortis е висококачествен итали..
16.90лв
Без данък:16.90лв
АКЦИЯ: Гел прогонващ птици (ГЪЛЪБИ, ЧАЙКИ, ГЛАРУСИ) Bird free optical gel  - 105 кутийки АКЦИЯ: Гел прогонващ птици (ГЪЛЪБИ, ЧАЙКИ, ГЛАРУСИ) Bird free optical gel  - 105 кутийки
ПРОМО -15 % Временно изчерпан
Производител: Bird Free Ltd - Англия Код на артикула: 78105-10
Гел против птици Bird free optical gelУникален продукт за контрол на всички видове птици като прави защитените с него места непривлекателни за гнездене и обитание от птици. Начин на употреба:1. Почистете добре мястото на което ще поставите гелът против гълъб..
855.91лв 1,006.95лв
Без данък:855.91лв
АКЦИЯ: Гел прогонващ птици (ГЪЛЪБИ, ЧАЙКИ, ГЛАРУСИ) Bird free optical gel  - 15 кутийки АКЦИЯ: Гел прогонващ птици (ГЪЛЪБИ, ЧАЙКИ, ГЛАРУСИ) Bird free optical gel  - 15 кутийки
ПРОМО -5 % Временно изчерпан
Производител: Bird Free Ltd - Англия Код на артикула: 7815-10
Гел за прогонване на нежелани птици (ГЪЛЪБИ, ЧАЙКИ, ГЛАРУСИ) Bird free optical gel Гелът против птици Bird free optical gel е уникален продукт за контрол на всички видове птици като прави защитените с него места непривлекателни за гнездене и обитание от птици. Н..
135.99лв 143.85лв
Без данък:135.99лв
Гел прогонващ птици (ГЪЛЪБИ, ЧАЙКИ, ГЛАРУСИ) Bird free optical gel  - 5 бр. за 1 л.м. Гел прогонващ птици (ГЪЛЪБИ, ЧАЙКИ, ГЛАРУСИ) Bird free optical gel  - 5 бр. за 1 л.м.
Временно изчерпан
Производител: Bird Free Ltd - Англия Код на артикула: 785-10
ГЕЛ ЗА ПРОГОНВАНЕ НА НЕЖЕЛАНИ ПТИЦИ (ГЪЛЪБИ, ЧАЙКИ, ГЛАРУСИ) BIRD FREE OPTICAL GEL Гелът против птици Bird free optical gel е уникален продукт за контрол на всички видове птици като прави защитените с него места непривлекателни за гнездене и обитание от птици. Н..
47.95лв
Без данък:47.95лв
Производител: ECOVIT - Италия Код на артикула: 410500-10
Не за всеки е приятно балкона му да се превърне в убежище на двойка гълъби, които с течение на времето могат да се превърнат в цяло ято. Терасите и первазите на прозорците стават техен дом, който малко по малко бива осеян с изпражненията им, носещи неприятна миризма. В такъв случай, за прогонването ..
19.90лв
Без данък:19.90лв
Производител: Италия Код на артикула: 010-79
Отблъсква гълъбите от перваза на прозореца, балконите, терасите, водосточните тръби, таваните и местата, по които кацат или гнездят.GET BACK Piccioni: Кубчета - гел за отблъскване на ГЪЛЪБИБлагодарение на новата формула се създава високо устойчива бариера като действа на обонянията на г..
19.90лв
Без данък:19.90лв
Производител: Италия Код на артикула: 1059-902
Италианският гел Qui No Pigeon Stops защитава осигурява дълготрайна защита (1 година и 6 месеца) на всякакви видове повърхности от гнездене и кацане на птици.Ефективно прогонва:Гълъби и врабчета; Скорци; Лястовици; Чайки и гларуси; Всякакви дребни и едри пернати.Действи..
30.60лв
Без данък:30.60лв
Производител: Италия Код на артикула: 806105-901
SCOOT за прогонване на птици, КУЧЕТА и КОТКИSCOOT е продукт под формата на водноомокрящ се прах. Съдържа 88 % алуминиев амониев сулфат додекахидрат - вещество, слабо доловимо за човешкото обоняние, но изключително неприятно за животните. Животните изграждат навици и оставят екскременти..
17.49лв
Без данък:17.49лв
Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)

Още информация

Днес съществуват много видове препарати за борба с птици, които се ползват лесно в зоните, където те кацат, гнездят и прекарват нощта. Всеки продукт има различна ефективност и трайност, но общ за всички е начинът на употреба: преди да използвате препаратите е необходимо да почистите мръсотията като перушина, екскременти, кал и др. При чистенето носете ръкавици и предпазна маска, тъй като изпражненията могат да бъдат опасни за здравето ви. Ние от Ню Фреш сме подбрали изпитани препарати за борба дори и с трудните за отблъскване в градски условия гълъби и лястовици.

Видове репеленти и препарати 

При консултация с наш специалист най-важно е да сте наясно какви птици желаете отблъснете и да съобразите какъв е достъпа до мястото, което желаете да защитите.

Аерозоли и спрейове

Обикновено представляват флакон, готов за употреба, с готова течност за прогонване на пернати. Пръскането извършвайте на всеки 2 седмици и след дъжд, тъй като при аерозолите липсва водоустойчивост. Предимството им е лекотата на употреба и дължината на изпръсканата струя, което ги прави предпочитани за труднодостъпни места.

Прахообразни препарати

По-трудоемки са за употреба в сравнение с аерозолите, тъй като е необходимо да разтворите концентратите във вода и да използвате пръскачка или специален пулверизатор за прилагането им. Могат обаче да бъдат използвани и в градината чрез разливане на готовото вещество. Липсва им водоустойчивост, което предполага често нанасяне.

Гелове за отблъскване на птици 

Геловете са специално разработени дълготрайни вещества, които доказано се справят с гълъбите, врабчетата и лястовиците, които са неизменна част от градската среда. Важно при избора на гел е да прецените какъв е достъпът до мястото, което желаете да защитите.

  • За первазите на прозорци и тераси, козирки, ниши и климатици препоръчваме употребата на гел в кутийки. Bird free optical gel е предпочитан продукт за борба с гълъбите както в домове, така и в обществени сгради. Продуктът създава илюзия за огън, а птиците имат вроден страх от него, което ги кара да бягат възможно най-далеч. Гелът притежава и лека миризма, която подпомага действието му. Кутийките закрепвайте здраво със силикон или монтажна лента и ги разполагайте на разстояние 10-15 см една от друга. Инвестицията си заслужава, тъй като гелът не се влияе от атмосферните условия като дъжд или слънце и има дълготраен 5-годишен ефект.
  • За по-големи площи като покриви е подходящ гелът в туба за прилагане чрез пистолет. Нанася се по цялата дължина на избраното място. Той представлява прозрачно, почти невидимо лепливо вещество, със съвсем лека миризма. Прави площите, нa които е нанесен, неприятни за кацане. По-евтин е в сравнение с кутийките гел, но и действието му е по-краткотрайно.
  • За използване върху открити площи са подходящи кубчетата желиран гел. Те са готов за употреба водоустойчив продукт, отделящ ароматна бариера, която птиците не харесват. Разпръсквате ги на желаното място и те ще отблъснат неканените вредители. При проливен дъжд и отмиване трябва да повторите третирането.

Безвредни ли са препаратите против птици?

Всички репеленти и препарати са създадени с цел хуманна борба с птиците. Те ще прогонят птиците от вашите навеси, покриви и стрехи, предоставяйки ви ефективност и защита. Тези препарати не са създадени, за да вредят на птиците и не съдържат отрови.

Финален избор

Всички продукти са произведени по международни стандарти и могат да бъдат закупени от нас Ню Фреш ООД с куриерска доставка. За едно не трябва да се притеснявате – цените и качеството. Постарали сме се да съберем само най-добрите марки от доказани производители. Ако все пак имате някакви колебания, свържете се с консултантите ни. Не позволявайте на птиците да унищожават имота ви.