Меню
Количка

Машинки против комари

Производител: Silvandersson Sweden AB, Швеция Код на артикула: 65861-10
Атрактант за комари и пясъчни мухи за "Капан за комари AMT 100"Бързодействащ атрактант за комари и пясъчни мухи. Привлича по-широк спектър от обикновени комари (Culex) и пясъчни мухи. Препоръчва се за Европа и САЩ. Атрактантът е в малка пластмасова зелена кутия и кара комара да си ..
49.00лв
Без данък:49.00лв
Производител: Англия Код на артикула: 824885-901
Допълнителна Лепяща плоскост Боача-850 за Инсектицидна лампа за Вега, Сириус и Он-Топ Про 2; комплект от 6 броя.Важно: Подмяната на лепливата плаката да се извършва периодично на всеки 2 месеца през летния период (целия топъл сезон) и на 3-4 месеца през зимния период.  При висока популаци..
45.50лв
Без данък:45.50лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 73262-10
Преносим уред против комари с ФенерчеМалък, компактен, мобилен и ефикастен уред за предпазване от комари, когато сме на къмпинг или разходка, на балкона или в градината.Препоръчва се за рибари, берачи на гъби, атлети и др.Специален клипс помага за лесното прикрепяне на устройството към к..
9.63лв
Без данък:9.63лв
2 бр. Ултразвукови уреди против комари за по 25 кв.м. Gardigo 2 бр. Ултразвукови уреди против комари за по 25 кв.м. Gardigo
ПРОМО -10 %
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 66985-2-10
Eлектронен уред против комари за едно помещение до 25 кв.м., GARDIGO Този уред предпазва и рязко намалява вероятността да бъдете ухапани от кръвосмучещите и пренасящи болести комари.Ухапванията са много неприятни, често пъти се получава подуване, зачервяване на мястото на ухапването и н..
46.62лв 51.80лв
Без данък:46.62лв
Производител: Китай Код на артикула: 600330-933
Крушка невидима за мухи, комари и други летящи насекомиС тази крушка си спестявате неприятните рояци мухи, комари, нощни пеперуди и други летящи насекоми вечер, когато сте седнали на тераса, барбекю или близо до лампа.За максимален ефект трябва наблизо до тази крушка да поставите Инсектицидн..
7.50лв
Без данък:7.50лв
Семейна опаковка: 5 бр. Ултразвукови уреди против комари за 25 кв.м. Gardigo Семейна опаковка: 5 бр. Ултразвукови уреди против комари за 25 кв.м. Gardigo
ПРОМО -15 %
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 66985-5-10
Eлектронен уред против комари за едно помещение до 25 кв.м., GARDIGO Този уред предпазва и рязко намалява вероятността да бъдете ухапани от кръвосмучещите и пренасящи болести комари.Ухапванията са много неприятни, често пъти се получава подуване, зачервяване на мястото на ухапването и н..
109.90лв 129.50лв
Без данък:109.90лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 66985-10
Eлектронен уред против комари за едно помещение до 25 кв.м., GARDIGO Този уред предпазва и рязко намалява вероятността да бъдете ухапани от кръвосмучещите и пренасящи болести комари.Ухапванията са много неприятни, често пъти се получава подуване, зачервяване на мястото на ухапването и н..
25.90лв
Без данък:25.90лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 91951-10
Мобилният соларен ултразвуков уред Gardigo Solar Vario Protection 3 в 1 се използва за защита от мишки, плъхове, белки, както и различни видове пълзящи и летящи насекоми.Преносимият електронен апарат се захранва чрез слънчев панел и е подходящ за борба с вредители практически навсякъде. Може да ..
47.99лв
Без данък:47.99лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 25154-10
Електрическата мухоубийка генерира високо напрежение между двете страни на  мрежата, което убива всички летящи насекоми попаднали там, като комари, мухи, пеперуди и други насекоми.Инструкция за експлоатация: Отворете отделението за батерии и поставете 2 бр. x AA 1,5 V  АЛКАЛНИ ба..
11.90лв
Без данък:11.90лв
2 бр. Соларни капани за оси и комари GARDIGO 2 бр. Соларни капани за оси и комари GARDIGO
Временно изчерпан
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 66643-2-10
2 бр. Соларни капани за оси и комари GARDIGO 2 in 1Лесен за употреба капан, който Ви защитава през деня от оси, а през нощта от комари. Не изисква консумативи като смяна на батерии. Работи 24 часа в денонощието. Представлява пластмасова конструкция с два отвора за хващане на оси и комари...
39.00лв
Без данък:39.00лв
Соларен безопасен капан за оси и комари GARDIGO Соларен безопасен капан за оси и комари GARDIGO
Временно изчерпан
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 66643-10
Соларен капан за оси и комари GARDIGO 2 in 1Лесен за употреба капан, който Ви защитава през деня от оси, а през нощта от комари. Не изисква консумативи като смяна на батерии. Работи 24 часа в денонощието. Представлява пластмасова конструкция с два отвора за хващане на оси и комари. По..
19.59лв
Без данък:19.59лв
Уред против мишки и плъхове, комари, хлебарки и белки VARIO-SCHUTZ, 3 в 1, Gardigo Уред против мишки и плъхове, комари, хлебарки и белки VARIO-SCHUTZ, 3 в 1, Gardigo
Временно изчерпан
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 90801-10
Електронен ултразвуков уред против мишки и плъхове, комари, хлебарки и белки VARIO-SCHUTZ, 3 в 1, Gardigo Уредът действа ефективно срещу мишки, плъхове, против комари и други насекоми и гризачи (против мухи, хлебарки, белки). Честотата на излъчвания от уреда ултразвук се избира спрямо вреди..
35.90лв
Без данък:35.90лв
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)

Още информация

Как работят уредите против комари?

Уредите против комари обикновено използват различни методи за отблъскване или унищожаване на летящите вредители. Те включват ултразвукови и електромагнитни вълни или атрактивни привличащи вещества като CO2 или светлина, за да привлекат хапещите инсекти и да ги уловят във вградени мрежи или лепила.
В зависимост от предназначението и мощността си те покриват различни площи в закрити и открити пространства. Използват се за унищожаване на инсектите в домове, офиси, хотели и ресторанти, както и в складове, производствени бази, кухни и градини. На NewFresh.орг ще откриете и компактни уреди, създадени за лична защита от насекоми по време на разходка, излет в планината или почивка на палатка и/или къмпинг.  

Видовете машинки за комари

Машинките за комари и средствата за борба с тях са разнообразни и се различават по метод на действие и приложение.

  • Ултразвукови уреди: Излъчват високочестотни вълни, които дразнят и отблъскват насекомите. Могат да работят с батерии или включени в контакт. Възползвайте се от специалните промоции на NewFresh.org и вземете ултразвукови машинки на немския бранд Gardigo на отлични цени. 
  • Устройства с UV светлина: Привличат летящите насекоми с UV светлина и след това ги унищожават с електрически удар. Подходящи за вътрешна и външна употреба. Най-често представляват инсектицидни лампи с една или повече светлинни пури, които ефективно се справят с вредните инсекти в тъмната част от денонощието или в закрити помещения. 
  • Електрически апарати с атрактанти: Капанът AMT100 е водещ продукт в борбата с хапещите насекоми на открито. Притежава специален атрактант, който наподобява миризмите, отделяни от човешкото тяло и по този начин бързо и ефективно привлича и унищожава насекомите. 
  • Капани със светлина. 

За кого са подходящи?

Уредите против комари намират приложение в частни домове, офис сгради, търговски центрове, хотели, ресторанти, производствени бази и складове и мн. други. 

Всеки вид машинка има свои предимства и недостатъци, като е важно да се избере подходящият за конкретната обстановка и нужди. 

  1. За спални помещения, офиси и обществени сгради добър избор са машинките с ултразвук. Те имат елегантен дизайн, защитават площи до 25 кв.м и не изискват поддръжка. 
  2. В ресторанти, кафенета, закусвални и складове е препоръчително монтирането на устройства с UV светлина и/ или лепливи плоскости. Инсектицидните лампи покриват площи между 25 и 300 кв.м. 
  3. Привличащите капани са идеален избор за открити площи – дворове, градини, тераси и веранди. 

Изберете най-добрите уреди против комари според Вашите нужди като се възползвате от безплатна консултация на тел. тел. 0896660843

Ефективни ли са?

Електронните уреди против комари на NewFresh.org са продукт на множество проучвания и разработки и са доказали успехи си в борбата с нежеланите инсекти. Всички машинки тестваме предварително и в нашия технически отдел, за да сме сигурни, че предлагаме само работещи и ефективни решения срещу комари. Затова и предлагаме 30-дневен тестов период за избрани уреди, за да се убедите сами в ефективността на продуктите!

Как да изберете точното за Вас устройство?

За да изберете правилното устройство за Вас, е важно да се вземат предвид няколко фактора:

  1. Вид на вредителя: Ако търсите спрейове и/или средства за защита от тигрови комари, уверете се, че избраният от вас продукт е ефективен, преди да поръчате. 
  2. Площ на действие: Отчетете обхвата на действие на електронния уред и винаги избирайте машинка с по-голямо покритие. Така ще подобрите ефективността. 
  3. Уверете се, че устройството е безопасно за използване в домашна среда, особено ако имате деца или домашни любимци.

Поръчайте продукти с безплатна доставка до цялата страна от NewFresh.org и се сбогувайте с нежеланите инсекти!