Меню
Количка

Капани за Дървеници

Производител: Италия Код на артикула: 354015-901
Наличието на проблем с дървениците понякога протича невидимо за човешкото око и чак след влошаване на ситуацията става ясно чрез следи от наранена дървесина, дупки, ухапвания или забелязване на конкретните индивиди. Причина за това е действието на този тип пълзящи насекоми, което се извършва във вът..
2.40лв
Без данък:2.40лв
Производител: Англия Код на артикула: 9244H-10
The bugo - еднократен капан с лепило за ДЪРВЕНИЦИ.Произведен във Великобритания.Поставя се около краката на легла, дивани, столове и други.THE BUGO е иновативен капан за контрол и мониторинг. Капана представлява почти незабележим диск с неотровно лепило. Начин на приложение: поставя се..
3.10лв
Без данък:3.10лв
Производител: Silvandersson Sweden AB, Швеция Код на артикула: 6471-10
Електрическият капан за дървеници Silvatronic Bug Dome е ефективен и екологичен начин за улавяне и мониторинг. Капанът излъчва топлина, която привлича насекомите, а лепилото в лепливите плоскости ги улавя и унищожава.Защо дървениците са проблем?Дървениците се срещат все по-често в хотелите, ..
89.90лв
Без данък:89.90лв
Производител: Италия Код на артикула: 354015-20-901
Предназначение: ефективен капан за мониторинг на дървеници (Cimex lectularius).Дава възможност за ранно откриване на нападението. Безопасен за околната среда, не съдържа пестициди. Точно локализира мястото на нападението. Дава възможност за измерване на ефективността на дезинсекционните м..
48.00лв
Без данък:48.00лв
Производител: Silvandersson Sweden AB, Швеция Код на артикула: 6472-10
Резервни капани за електрически капан за ДЪРВЕНИЦИ - 10 бр. SilvanderssonПроизведен във Швеция.Поставя се около на легла, дивани, столове и други.Bug Dome представлява един екологичен, опростен и отличителен начин за контролиране на нашествието от дървеници. Bug Dome съдържа трансфо..
88.90лв
Без данък:88.90лв
Производител: Италия Код на артикула: 420-902
Инструкции за употреба:Този залепващ капан ви позволява да откриете появата на дървеници преди да започнат да се чифтосват и размножават.За разлика от другите системи на пазара, той е евтина система за мониторинг. Това позволява на клиентите да изградят гъста и ефект..
2.90лв
Без данък:2.90лв
Производител: Silvandersson Sweden AB, Швеция Код на артикула: 6471-6472-9244H-12
Комплекта включва: 1 бр.  Електрически капан за дървеници Silvatronic Bug Dome и 3 лепливи плоскости 10 бр. резервни капани  12 бр. The Bugo капани за дървенициЕлектрическият капан за дървеници Silvatronic Bug Dome е ефективен и екологичен начин за улавяне и ..
185.92лв 195.70лв
Без данък:185.92лв
Производител: Silvandersson Sweden AB, Швеция Код на артикула: 6471-9244H-6
Комплекта включва: 1 бр.  Електрически капан за дървеници Silvatronic Bug Dome и 3 лепливи плоскости 6 бр. The Bugo капани за дървенициЕлектрическият капан за дървеници Silvatronic Bug Dome е ефективен и екологичен начин за улавяне и мониторинг. Капанът излъчва топл..
97.89лв 102.89лв
Без данък:97.89лв
Производител: Англия Код на артикула: 9244H-6-10
The bugo - еднократен капан с лепило за ДЪРВЕНИЦИ.Произведен във Великобритания.Поставя се около краката на легла, дивани, столове и други.THE BUGO е иновативен капан за контрол и мониторинг. Капана представлява почти незабележим диск с неотровно лепило. Начин на приложение: поставя се..
12.99лв 18.60лв
Без данък:12.99лв
Производител: Англия Код на артикула: 9244H-12-10
The bugo - еднократен капан с лепило за ДЪРВЕНИЦИ.Произведен във Великобритания.Поставя се около краката на легла, дивани, столове и други.THE BUGO е иновативен капан за контрол и мониторинг. Капана представлява почти незабележим диск с неотровно лепило. Начин на приложение: поставя се..
16.90лв 31.49лв
Без данък:16.90лв
Производител: Silvandersson Sweden AB, Швеция Код на артикула: 6471-6472-71-914
Комплекта включва: 1 бр. Живахекс спрей за бърза дезинфекция на баня - без отмиване 1 бр.  Електрически капан за дървеници Silvatronic Bug Dome и 3 лепливи плоскости 10 бр. резервни капани Електрическият капан за дървеници Silvatronic Bug Dome е ефективен и е..
180.98лв 190.50лв
Без данък:180.98лв
Капан с атрактант и лепило за дървеници Flortis - 2 бр. Капан с атрактант и лепило за дървеници Flortis - 2 бр.
Временно изчерпан
Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1331560-10
Капан с атрактант и лепило за дървеници Flortis - 2 бр.Капан с лепило, подходящ за мониторинг, за ранно откриване на постелни дървеници. Съдържа атрактант без мирис, поставен в лепилото. Примамката-атрактант е създадена да привлича всички стадии на развитие - както възрастни, така и нимфи.К..
5.80лв
Без данък:5.80лв
Показани 1 от 12 | 14 (2 Страници)

Още информация

Няма по-страшни хапещи насекоми от дървениците. Обикновено те са многобройни, активни през тъмната част на денонощието, пият кръв и причиняват ужасни щети. В борбата с тях най-съществена и важна е превенцията, а именно да не допускате насекомите да се размножат в дома ви. По тази причина, ние от Ню Фреш сме избрали за вас най-добрите капани, които мигновено привличат и улавят креватните дървеници.

Как да примамите дървеници в капан?

Тези насекоми могат да попаднат в дома или учреждението, в което работите чрез багажи (куфари, чанти), от дрехите ви, ако пътувате с обществен транспорт и т.н., затова е необходимо да правите мониторинг поне веднъж на няколко месеца. Ако имате някакви съмнения, че сте нападнати от тези кръвосмучещи инсекти, използвайте капани. Лепливите клопки съдържат специални примамки, които привличат насекомите и ги улавят бързо. За да  ги примамите не е нужно да правите нищо специално – просто изберете най-достъпните лепливи плоскости  и ги заложете в апартамента, къщата или офиса. 

Най-доброто място за поставяне на капани за дървеници

Независимо от вида, необходимо е да поставите поне 4 капана във всяко помещение, посещавано от хора. Най-често присъствие на дървеници се установява в матраците на леглата, в диваните и килимите. По тази причина и това са най-подходящите локации за разполагане на лепливите клопки. Възможно е да откриете насекоми и в завесите. Направете карта, на която маркирайте местата на залагане, отбележете датата на първоначалното поставяне, а след това и деня на първата проверка. Извършвайте мониторинг на всеки 7 дни. Ако уловите дори 1 насекомо, нужно е да вземете мерки по обеззаразяване чрез изпиране на дрехите, спалното бельо на висока температура и пръскане с препарати.

Кои са най-ефективните капани за дървеници?

Всички видове имат основа от картон или пластмасов материал и са покрити със специално незасъхващо вещество, подобно на атрактант. Може да избирате между: 

  • Къщички от картон – сгъват се по определен пунктир и приличат на мъничка постройка; 
  • Лепливи плоскости – стандартни картонени основи с неголям размер, обработени с лепкави агенти; 
  • Кръгли хартиени дискове – чудесен избор за дома – легла, дивани, високи интериорни лампи и др., тъй като формата им позволява да бъдат поставени върху самите крака на мебел, а освен това са почти незабележими;
  • Електронен капан за дървеници – предпочитан от нашите клиенти иновативен модел за привличане и улавяне на инсектите чрез топлина (подобно на човешкото тяло) в специални контейнери, пълни с неотровно лепило. 

Всички изброени лепливи клопки действат безотказно и са изключително ефективни за мониторинг и защита от креватни дървеници. Необходимо е да ги съхранявате и използвате спрямо инструкциите. Важно е лепилото да бъде чисто, без прах и други частици. Всякакви замърсявания и допълнителни аромати могат да намалят ефективността на продуктите. 

В борбата с дървениците ви препоръчваме да използвате повече от едно средство, тъй като те се адаптират изключително бързо към всякакви условия. Комбинирайте капаните с качествени препарати или електрически уреди против насекоми, за да постигнете максимален ефект. Така ще предпазите себе си и близките си без усилия. 

В онлайн магазина NewFresh.org предлагаме комплекти капани със специални цени и бърза доставка. Възползвайте се от персонална консултация, като се обадите на телефон 0896660843.