Капани за Хлебарки

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:
Капани за Хлебарки - Капан с лепило за хлебарки Silvalure - Швеция - 1 бр. на най-добра цена
Капан с лепило за хлебарки Silvalure - Швеция - 1 бр.
Капан за залавяне и мониторинг на хлебарки. Залага се на местата, където хлебарките преминават или с...
Цена:
1,79 лв
Капани за Хлебарки - Капан с лепило за хлебарки Silvalure - Швеция - 5 бр. на най-добра цена
Капан с лепило за хлебарки Silvalure - Швеция - 5 бр.
Капан за залавяне и мониторинг на хлебарки. Залага се на местата, където хлебарките преминават или с...
Цена:
8,95 лв
Капани за Хлебарки - Капан с лепило за хлебарки Silvalure - Швеция - 10 бр. на най-добра цена
Капан с лепило за хлебарки Silvalure - Швеция - 10 бр.
Капан за залавяне и мониторинг на хлебарки. Залага се на местата, където хлебарките преминават или с...
Цена:
17,90 лв
Капани за Хлебарки - Еко Капан къщичка с лепило за Хлебарки - 1 бр., Япония на най-добра цена
Еко Капан къщичка с лепило за Хлебарки - 1 бр., Япония
Trap-A-Roach HoyHoy безвредна примамка...
Цена:
3,50 лв
Капани за Хлебарки - Еко Капан къщичка с лепило за Хлебарки - 5 бр., Япония на най-добра цена
Еко Капан къщичка с лепило за Хлебарки - 5 бр., Япония
Trap-A-Roach HoyHoy безвредна примамка...
Цена:
14,99 лв
Капани за Хлебарки - КАПАН С ЛЕПИЛО ЗА ХЛЕБАРКИ МАЛЪК 1 БР. на най-добра цена
КАПАН С ЛЕПИЛО ЗА ХЛЕБАРКИ МАЛЪК 1 БР.
Предназначение: ефективен капан за мониторинг...
Цена:
1,10 лв
Капани за Хлебарки - КАПАН С ЛЕПИЛО ЗА ХЛЕБАРКИ МАЛЪК 3 БР. на най-добра цена
КАПАН С ЛЕПИЛО ЗА ХЛЕБАРКИ МАЛЪК 3 БР.
Предназначение: ефективен капан за мониторинг...
Цена:
2,99 лв
Капани за Хлебарки - КАПАНИ КЪЩИЧКА SCAR4TRAP - 4 бр С ЛЕПИЛО ЗА ХЛЕБАРКИ  на най-добра цена
КАПАНИ КЪЩИЧКА SCAR4TRAP - 4 бр С ЛЕПИЛО ЗА ХЛЕБАРКИ
Картонена конструкция със силно лепило. За залавяне и мониторинг на хлебарки. Залага се на местата, ...
Цена:
3,90 лв
Капани за Хлебарки - КАПАНИ КЪЩИЧКА SCAR4TRAP - 8 бр.С ЛЕПИЛО ЗА ХЛЕБАРКИ  на най-добра цена
КАПАНИ КЪЩИЧКА SCAR4TRAP - 8 бр.С ЛЕПИЛО ЗА ХЛЕБАРКИ
Картонена конструкция със силно лепило. За залавяне и мониторинг на хлебарки. Залага се на местата, ...
Цена:
7,49 лв
Капани за Хлебарки - Електронен капан за хлебарки, дървеници и люспеници, GARDIGO на най-добра цена
Електронен капан за хлебарки, дървеници и люспеници, GARDIGO
Цена:
73,90 лв
Капани за Хлебарки - Безвреден капан - къщичка с лепило за Хлебарки - Flortis 2 бр. на най-добра цена
Безвреден капан - къщичка с лепило за Хлебарки - Flortis 2 бр.
Цена:
6,95 лв
Капани за Хлебарки - Безвреден капан - къщичка с лепило за Хлебарки - Flortis 6 бр. на най-добра цена
Безвреден капан - къщичка с лепило за Хлебарки - Flortis 6 бр.
Цена:
19,50 лв

Ефективни къщички за хлебарки и тяхното приложение

 

Видели сте някоя досадна хлебарка да се разхожда в дома ви? Тогава е добре да проверите, колко голяма е нейната колония с помощта на къщички за хлебарки. Те привличат вредителите и ги улавят механично върху лепката ви повърхност. Така можете да разберете, доколко голям е проблемът и какви мерки да предприемете. Хлебарките разнасят много зарази и болести, така че никак не са за пренебрегване. За Вашата безопасност е добре периодично да поставяте къщички за хлебарки в дома си и да следите за нежелани натрапници.

 

Превенция с къщички за хлебарки

 

Къщички за хлебарки 1
Къщички за хлебарки - най-добрият избор

Хлебарките са едни от най-старите обитатели на Земята. Могат да съществуват при всякакви климатични условия, а намерят ли подходящи условия за размножаване, го правят много бързо. Можете да следите дали са се появили в дома ви с помощта на къщички за хлебарки.

 

Известни са над 3000 вида хлебарки, но в България най-често се срещат само два от тях. Това са светлокафявите (Blattella germanica) и черните (Blatta orientalis). Те са активни най-вече нощем и затова много хора не разбират, че вече са се настанили в дома им. За целта можете да използвате къщички за хлебарки.

 

Защо се появяват хлебарките?

Трябва да знаете, че не е задължително в дома ви да е мръсно, за да имате хлебарки. Те са доста непретенциозни. За тях е важно да имат достъп до вода, затова често обитават канализацията и каналите в дома ви. Затова можете да поставите къщички за хлебарки на тези места. Ако имате теч, това е предпоставка за появата на досадните вредители. Следете за тях с помощта на къщички за хлебарки.

Другото, което търсят тези вредители, е храна, затова кухнята е любимата им дестинация. В нея винаги има скрити кътчета с храна – зад печката или хладилника, под кухненските шкафове – това са и местата, на които можете да поставите къщички за хлебарки.

 

Къщички за хлебарки – индикатор за нашественици

Хлебарките обитават места с наличие на отпадъци и са преносители на микроби. Индикатор за тяхното присъствие са капаните-къщички за хлебарки. Наличието им в дома ви крие риск за здравето на вашето семейство. Локализирайте точното им местонахождение с помощта на къщички за хлебарки. Не подминавайте тези вредители с лека ръка, защото те пренасят бактерии като: салмонела, ешерихия коли, шигела, стрептококус пневмоние. Освен това произвеждат силни алергени. За да не излагате здравето си на опасност, използвайте къщички за хлебарки.

 

Къщички за хлебарки – какво представляват?

 

Къщички за хлебарки 2
Къщички за хлебарки - изберете от нас!

Основната задача на капаните-къщички за хлебарки е залавяне и мониторинг. Те привличат вредителите и да ги унищожат.  Улавят натрапниците механично върху лепливата си повърхност . Най-често капаните-къщички за хлебарки са картонени конструкции с лепило и хранителен атрактант, поставен директно в лепилото. Той може да се сложи и отделно като таблетка върху лепливата плоскост на капаните-къщички за хлебарки. Използвайки ги можете да бъдете спокойни за вашето здраве, защото те не съдържат отрови или химикали.  С къщички за хлебарки лесно ще разберете в каква степен сте засегнати от вредителите.

 

 

Къде се поставят къщички за хлебарки?

Най-добре е да заложите капаните-къщички за хлебарки в кухнята. Сложете ги зад електрическите уреди, покрай канала на мивката, под шкафовете, по ъглите на помещението. Можете да сложите от лепкавите капани и в банята, както и в други помещения в дома. Хлебарките обичат влажни места, а основната причина да идват в дома ви, е че са открили храна и благоприятни условия за развитие. Капаните-къщички за хлебарки са ефективни до няколко месеца след поставянето им. През това време не трябва да се мокрят или запрашват.

 

Най-ефикасните къщички за хлебарки

Вече 10 години ние от Ню Фреш сме директен вносител на едни от най-големите и доказали се фирми в Европа в областта на прогонването на вредители. В нашия онлайн магазин ще откриете едни от най-ефикасните къщички за хлебарки на марките: Mondo Verde, Geotrap, Scar4trap, Termo Trap. Те се използват за залавяне и мониторинг на хлебарки.

Къщички за хлебарки се залагат на местата, където вредителите преминават или се укриват най-често. Абсорбират масло и вода от краката на хлебарките за по-добро залепване. Къщичките за хлебарки имат покритие с лепило, което позволява улавянето на повече вредители. Те могат да се поставят както вертикално, така и хоризонтално. Предлаганите от нас къщички за хлебарки за без неприятен мирис.

 

Къщички за хлебарки - начин на използване

 

Къщички за хлебарки 3
Къщички за хлебарки - купете през сайта ни!

Разделете лепенките и ги залепете на посочените места по къщичката. Отделете хартията над лепилото в посока на стрелкичката. Поставете капаните-къщички за хлебарки близо до стена, за да избегнете директна слънчева светлина. За най-добър резултат сложете няколко капана на различни места. Ако до няколко дни след поставяне вашите къщички за хлебарки са празни, значи в този район няма вредители. Капаните са ефективни 3-4 седмици след отлепянето на стикера на лепилото. След употреба сгънете използваните къщички за хлебарки и ги изхвърлете в контейнер за битови отпадъци.

 

Предлаганите от нас къщички за хлебарки са с незасъхващо лепило. Те не съдържат токсични вещества, нямат мирис и са лесни за употреба. Нашите къщички за хлебарки могат да се използва без риск в хранителни обекти или на места, където употребата на химикали е забранена или нежелана. Разбира се, трябва да държите капаните-къщички за хлебарки далеч от деца.

 

Къщички за хлебарки и други превантивни мерки

Използването на къщички за хлебарки ще ви помогне да хванете вредителите още в началото на тяхното появяване. Ето и няколко превантивни мерки, които можете да предприемете:
            - поддържайте добра хигиена, особено зад електрически уреди, около канали, пукнатини и труднодостъпни пространства;
            - съхранявайте храната си в хладилника и в добре затворени опаковки;
            - не трупайте вестници, списания или торбички на едно място;
            - отстранявайте всички течове своевременно;
            - запушвайте каналите, когато не ги използвате.

Изпълнението на тези съвети, заедно със периодичното използване на къщички за хлебарки, ще ви помогнат да спечелите борбата с вредителите.

 

Защо да изберете къщички за хлебарки от Ню Фреш

Ние предлагаме индивидуални консултации, за да можем заедно да се справим с хлебарки и други вредители в дома ви. Нашите къщички за хлебарки дават възможност да направите мониторинг и да унищожите натрапниците. Нашите продукти са се доказали успешно във времето и 10-годишната ни практика в онлайн търговията го доказва.

Ние ценим вашето време, затова изпращаме 80% от поръчките още същия ден. Предлагаме безплатна доставка за поръчка над 50 лв., така че освен къщички за хлебарки, можете да си изберете и други продукти от нашия онлайн магазин. При нас няма скрити такси и предварително ви казваме крайната цена. Ние гарантираме ефективността на нашите къщички за хлебарки и други вредители. Нека заедно да направим дома ви едно приятно и безопасно място за живеене!

 


Ефективни къщички за хлебарки и тяхното приложение
Превенция с къщички за хлебарки
Защо се появяват хлебарките?
Къщички за хлебарки – индикатор за нашественици
Къщички за хлебарки – какво представляват?
Къде се поставят къщички за хлебарки?
Най-ефикасните къщички за хлебарки
Къщички за хлебарки - начин на използване
Къщички за хлебарки и други превантивни мерки
Защо да изберете къщички за хлебарки от Ню Фреш