Меню
Количка

Обезмаслители

Производител: HMI - България Код на артикула: 100848-955
ОВЕНЛОРД ПЯНА (HMI®OVENLORD FOAM) е силно алкален концентриран детергент за отстраняване на мазнини и нагари при печене и пържене.Специално разработен за почистване на конвектомати, фурни, скари, грилове, фритюрници, пещи, аспираторни системи и др. уреди и повърхности, подложени на тежки и чести..
10.90лв
Без данък:10.90лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 53321-955
Тествахме Овенлорд ХМИ обезмаслител. Препоръката от производителя е да се загрее малко фурната, да се напръска/омокри и да се изчака 15-20 минути. НО, ние решихме, да напръскаме и без да чакаме да видим резултата????. Останахме поразени от почистващата му сила. ..
38.56лв
Без данък:38.56лв
Производител: България Код на артикула: 2006-948
Грийс Резор (Grease Rezor) е изключително ефикасен препарат за премахване на силни нагари от мазнини при пържене и печене.*концентратВисоко ефективен алкален детергент за отстраняване на мазнини и силни нагари от печене и пържене. Специално разработен за почистване на конвектомати, грилове, ..
8.70лв
Без данък:8.70лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100074-955
Данекс Мегико (DANEX MAGICO) 10 кг Универсален обезмаслител за упорити замърсявания и мазнини. ХАРАКТЕРИСТИКИ:+ Почиства и обезмаслява силно замърсени повърхности:печки, фурни, скари, работни маси и плотове, дограми, плочки, керамика, мивки, вани и душове, прибори и инструменти,..
97.80лв
Без данък:97.80лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100050-955
Данекс Мегико (DANEX MAGICO)Универсален обезмаслител за упорити замърсявания и мазнини.ХАРАКТЕРИСТИКИ:Почиства и обезмаслява силно замърсени повърхности: печки, фурни, скари, работни маси и плотове, дограми, плочки, керамика, мивки, вани и душове, прибори и инструменти, двигатели, мот..
10.50лв
Без данък:10.50лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 10000050-955
SL BB H - ПОЧИСТВАЩ И ДЕЗИНФЕКЦИРАЩ ПРЕПАРАТ С АКТИВЕН ХЛОР ХАРАКТЕРИСТИКИ+ Мощен концентрат за лесно и бързо отстраняване на мазнини и наслоявания+ Подходящ за обработка на миещи се повърхности:инвентар, оборудване, производствени инсталации, съоражения. НЕПРИЛОЖИМ ВЪРХУ ЦВ..
58.70лв
Без данък:58.70лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100040-100050
Белите дрехи са най-трудни да се поддържат чисти. Независимо колко сте внимателни, те привличат най-лошите петна, включително горчица, кетчуп и сосове, храна, дезодорант, кръв, петна от пот, петна от вино, кафе и чай. Дори парче шоколад може бързо да се превърне в катастрофа, но с Danex Lux..
20.40лв 21.40лв
Без данък:20.40лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 3470-955
HMI® SKIM KH - концентрат зa почистване и обезмасляване на детайли ХАРАКТЕРИСТИКИ+ Обезмасляване на твърди повърхности на детайли, изработени от стомана, алуминий и сплавите му, чугун, цам, оцветени пластмаси (поливинилхлорид, полиамид), керамика и стъкло+ С корозионна защита ..
164.25лв
Без данък:164.25лв
Производител: България Код на артикула: 2008-500-948
Nova (Нова) Универсален обезмаслител за упорити замърсявания и мазнини.*концентратУниверсален обезмаслител за ежедневна употреба,, подходящ за всички водоустойчиви повърхности. Подходящ за почистване на работни маси, плотове, дограма, керамика, вани и душове. Премахва петна от килими и тапиц..
5.70лв
Без данък:5.70лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100076-955
ДАНЕКС ЕН (DANEX®N) е концентриран универсален почистващ продукт със силно обезмасляващо действие и широко приложение ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:Течен концентриран препарат, специално разработен за хранително-вкусовата промишленост, подходящ за всякакъв вид повърхности (вкл. стомана, желяз..
65.00лв
Без данък:65.00лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100049-955
ОВЕНЛОРД (HMI®OVENLORD) е силно алкален концентриран детергент за отстраняване на мазнини и нагари при печене и пърженеСпециално разработен за почистване на конвектомати, фурни, скари, грилове, фритюрници, пещи, аспираторни системи и др. уреди и повърхности, подложени на тежки и чести замърс..
107.64лв
Без данък:107.64лв
Производител: България Код на артикула: 2009-948
Грийс Резор, 10 литра (Grease Rezor) е изключително ефикасен препарат за премахване на силни нагари от мазнини при пържене и печене.*концентратВисоко ефективен алкален детергент за отстраняване н мазнини и силни нагари от печене и пържене. Специално разработен за почистване на конвектомати, ..
72.00лв
Без данък:72.00лв
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)

Още информация

Обезмаслителите са специални препарати, предназначени за отстраняване на упорита мръсотия от масло и мазнини в дома и индустрията. Изсъхналите и наслоени мазнини са проблем както в професионалната кухня, така и в домакинствата. Освен, че оказват негативно влияние върху естетическия вид на кухнята, непочистените мазнини и нагари създават и проблеми, свързани с хигиената и безопасността. Обезмаслителите успяват да разградят мазните петна и остатъци от всякакви материали като стъкло, метал, фаянс, дърво и много други. 
В онлайн магазина ни Ню Фреш сме подбрали различни марки професионални продукти за отстраняване на мазнини. Те имат доказано качество и действие и са на достъпни цени. 

Ефективност на препаратите при отстраняване на мазни петна и мръсотия

Предлаганите от нас детергенти съдържат почти изцяло биоразградими активни вещества, които си взаимодействат с вода. Те са безопасни и екологични и гарантирано се справят бързо с отстраняването на замърсителите. 
Препаратите почистват ефективно както леко замърсени, така и силно омаслени повърхности, покрити с остатъци и нагари от печене и пържене. Подходящи са за третиране на засъхнали мазни петна и наслоена мръсотия по всякакви кухненски уреди и аксесоари като конвектомати, скари, фурни, котлони, фритюрници, аспиратори, плотове от стомана, желязо или алуминий, дори и върху боядисани дървени плоскости.  
Освен за употреба в кухни, препоръчваме да ги използвате и за отстраняване на петна и наслоявания от тежки масла или нефт, а също и за премахване на животински мазнини, растителни масла или друг вид индустриални маслени петна. 
Предимството на обезмаслителите пред останалите измиващи и почистващи детергенти е, че когато ги използвате не се налага прилагане на механично въздействие като упорито търкане на петната и/ или остраняването им с помощта на шпатули. Те успешно разграждат мазнините, а след употребата им е необходимо само да отмиете с вода. 

Видове професионални обезмаслители и как да ги използвате

Предлагат се основно два вида: готови за употреба препарати или концентрати, които се разреждат с вода. Готовите за употреба обезмаслители обикновено са под формата на спрей и наподобяват средствата за почистване, но в сравнение с тях много по-бързо се справят с премахването на мръсотията. И двата вида професионални обезмаслители може да откриете в удобни опаковки от 1 литър или 10 литра, според нуждите ви. Препоръчително е да следите етикета на съответния продукт, за да сте сигурни, че безопасно можете да го прилагате върху избраната от вас повърхност. 
Препаратите се нанасят върху желаното място чрез опръскване или с помощта на гъба или четка. Обезмаслителите, с които се третират нагреваеми електрически уреди като печки котлони и скари, е добре да бъдат нанасяни след като уредът е предварително загрят, тъй като топлината допринася за разграждането на натрупванията. Има време, за което препаратите трябва да подействат, преди да преминете към почистване. Обикновено се налага да изчакате най-много 20-ина минути. След изтичане на времето, почиствате с влажна кърпа или салфетка. Не докосвайте и не допускайте контакт на третираната повърхност с чужди предмети.

Върху какви повърхности може да се използват обезмаслителите?

Препаратите са подходящи за почистване на електроуреди и повърхности в дома и хранително-вкусовата промишленост. Те са безопасни за фурни и котлони, електрически скари, пещи, конвектомати и други уреди за готвене. Използват се върху плотове и работни маси от дърво, метал, алуминий, могат да се прилагат и върху теракот, фаянс и гранитогрес. Някои продукти са подходящи и за третиране на предмети от различни метали и железа, както и на обработени с боя или лакирани дървени мебели и повърхности. Професионалните обезмаслители са идеален избор за хотели и ресторанти, заведения за бързо хранене, предприятия за преработка на месо и млечни продукти, за предприятия за производство на захарни или тестени изделия и много други. 

Свържете се с консултантите ни, за да изберете продукти за отстраняване на мазни петна и мръсотия с гарантирано качество. Предоставяме специални намаления за големи поръчки и доставяме до всяка точка на страната. 

 

 

Да, препоръчително е да носите ръкавици, а в някои случаи дори и маска, за да се предпазите от силни химикали и изпарения.

Ако обезмаслител попадне върху кожата, измийте обилно с вода и сапун. Ако попадне в очите, изплакнете с вода за няколко минути и потърсете медицинска помощ.

Времето за изчакване може да варира в зависимост от продукта, но обикновено е между 5 и 10 минути. Прочетете инструкциите на етикета за конкретни указания.

Съхранявайте обезмаслителите на хладно и сухо място, далеч от деца и домашни животни. Уверете се, че капачката е плътно затворена, за да предотвратите изпарения и разливане.

Някои обезмаслители съдържат химикали, които могат да бъдат вредни за околната среда. Изберете продукти с ниска токсичност или такива, които са екологично безопасни. Уверете се, че ги изхвърляте правилно