Борба с Дървояди

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:
Борба с Дървояди - БОХЕМИТ Плюс BOCHEMIT PLUS I APP - готов разтвор за нападнато от дървояди дърво, течност 1 кг за 10 кв.м. на най-добра цена
БОХЕМИТ Плюс BOCHEMIT PLUS I APP - готов разтвор за нападнато от дървояди дърво, течност 1 кг за 10 кв.м.
Цена:
19,90 лв
Борба с Дървояди - БОХЕМИТ Плюс BOCHEMIT PLUS I – КОНЦЕНТРАТ за премахване на дървояди от нападнатата дървесинана, течност 1 кг. до 33 кв.м. на най-добра цена
БОХЕМИТ Плюс BOCHEMIT PLUS I – КОНЦЕНТРАТ за премахване на дървояди от нападнатата дървесинана, течност 1 кг. до 33 кв.м.
Цена:
44,90 лв
Борба с Дървояди - БОХЕМИТ Плюс BOCHEMIT PLUS I – КОНЦЕНТРАТ за премахване на нападнато от дървояди от дърво, течност 5 кг - за 165 кв.м. на най-добра цена
БОХЕМИТ Плюс BOCHEMIT PLUS I – КОНЦЕНТРАТ за премахване на нападнато от дървояди от дърво, течност 5 кг - за 165 кв.м.
Цена:
188,90 лв
Борба с Дървояди - БОХЕМИТ Оптима Форте BOCHEMIT OPTI F APP - готов разтвор за защита на здраво дърво, течност 1 кг за 5 кв.м. на най-добра цена
БОХЕМИТ Оптима Форте BOCHEMIT OPTI F APP - готов разтвор за защита на здраво дърво, течност 1 кг за 5 кв.м.
Цена:
13,90 лв
Борба с Дървояди - БОХЕМИТ Опти еф BOCHEMIT OPTI F – КОНЦЕНТРАТ за защита на здрава дървесината от дървояди и др. за 66 кв.м. - 1 кг. на най-добра цена
БОХЕМИТ Опти еф BOCHEMIT OPTI F – КОНЦЕНТРАТ за защита на здрава дървесината от дървояди и др. за 66 кв.м. - 1 кг.
КОНЦЕНТРАТ за защита на дървесината от гниене, дървояди, дървоядни гъби, плесен, мухъл, термити и дъ...
Цена:
34,90 лв
Борба с Дървояди - БОХЕМИТ Опти еф BOCHEMIT OPTI F – КОНЦЕНТРАТ за защита на здрава дървесината от дървояди и др. за 330 кв.м. - 5 кг. на най-добра цена
БОХЕМИТ Опти еф BOCHEMIT OPTI F – КОНЦЕНТРАТ за защита на здрава дървесината от дървояди и др. за 330 кв.м. - 5 кг.
КОНЦЕНТРАТ за защита на дървесината от гниене, дървояди, дървоядни гъби, плесен, мухъл, термити и дъ...
Цена:
152,00 лв
Борба с Дървояди - Бохемит Анитфлаш Противопожарен импрегнант за здраво дърво Bоchemit ANTIFLASH 5 л.  на най-добра цена
Бохемит Анитфлаш Противопожарен импрегнант за здраво дърво Bоchemit ANTIFLASH 5 л.
забавя запалването и разгарянето на дървените конструкции...
Цена:
97,00 лв

ДЪРВОЯДИ - ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИЯ ПРЕПАРАТ ЗА БОРБА С ТЯХ

Ако наскоро сте закупили нова дървена мебел или предмет, винаги има опасност от това да пренесете дървояди, които да образуват цяло нашествие във Вашия дом. Проблемът „дървояди“ е такъв, че изисква използването на възможно най-професионалната и ефикасна помощ за борба с домашните вредители, като например специалиален препарат – ние ще Ви помогнем да откриете най-подходящия за Вас препарат за дървояди.

Какво представляват въпросните дървояди, какви видове биват те
Видове препарат за дървояди
Как се ползват препаратите за дървояди

 

Какво представляват въпросните дървояди

Ефикасни препарати за дървояди

Преди да Ви предложим обаче онзи препарат за дървояди, от който се нуждаете, сме длъжни да отговорим на следните въпроси: какво представляват въпросните дървояди, какви видове биват те? Съществуват ли признаци, по които да познаем, че упоритите вредители са „посетили“ нашия дом преди нашествието да стане реалност и да се налага използването на някакъв препарат?

В битката с онези нагли дървояди, решили да посетят Вашите дървени мебели и предмети, можете да използвате немалко предпазни мерки, свързани, разбира се, с определен препарат за дървояди. Когато установите вредите, нанесени от дървояди върху дървените конструкции, повърхности, мебели и предмети, първоначално се извършва съответната обработка. Отделният препарат се прилага по точно определена схема.

Следи от дървояди - има ефикасни препарати

Всеки препарат може да се инжектира в дупките или да се намаже чрез напръскване, в зависимост от ситуацията и особените характеристики на всеки един препарат за дървояди. Защото всеки един препарат за дървояди изисква доста нанасяния през определен период от време – в зависимост от разпространението на вредителите и тяхната възраст.

Възрастните дървояди са много опасни. Тези дървояди приличат на бръмбари и могат да достигнат дължина до 4.5 мм. Размножават се като снасят яйцата си по цепнатините на различните повърхности от дърво и са най-активни през пролетта. За да изберете най-ефикасния за Вас препарат за досадните дървояди – препарат, който наистина ще Ви свърши работа, отървавайки Ви от проблема, трябва да сте запознати с основните неща, касаещи  нашествениците.

Всички дървояди обикновено виреят прекрасно на места, които имат дървен материал, който не е обработен. При зараза на материала, лесно можете да видите по повърхността миниатюрни дупчици, от които дървоядите се придвижват чрез дълбаене. Последиците от атаката на дървояди могат да бъдат много сериозни (неприятен звук, съсипани скъпи дървени мебели, загубени пари и ценни предмети) – затова Ви трябва и препарат за тях, който препарат да е гаранция, че ще се справите с бедствието.

Видове препарат за дървояди

Ние Ви предлагаме не един препарат за дървояди, а множество подобни продукти, които ще уплашат и най-смелия дървояд. В нашия сайт ще се запознаете по-обстойно с всеки препарат за дървояди, който винаги можем да Ви осигурим. Обособили сме три варианта на препарат за опасните вредители – те се различават по своите характеристики, но всички са на чешкия производител БОХЕМИТ: най-сигурната гаранция за качество.

Първият вариант на наш препарат, борещ се с много коварните дървояди, е спрей от 0.500 кг., вторият препарат за дървояди е течност от 1 кг, а третият препарат е концентрат съотвено от 1 кг. и от 5 кг.  Всеки един вид препарат служи за унищожаване на дървояди във всички стадии на тяхното развитие във вече поразена дървесина, с успоредна профилактична защита от дърворазрушаващи насекоми.

​Как се ползват препаратите за дървояди

В описанието на всеки един предлаган от нас препарат за дървояди можете да получите много важна информация за него, касаеща: приложението на отделния препарат и правилното му нанасяне, за да може ефектът срещу нашествениците да е оптимален; цвят на обработената дървесина, разходна норма и активни съставки; дълготрайност на нанесената защита, типово обозначение, съдържание на опаковката и срок на годност. С правилния препарат всички дървояди ще бъдат победени!

Няма част от Вашия дом, която да е изработена от дърво и да е напълно защитена, застрахована от това да не я нападнат дървояди. Всички дървени повърхности, нападнати от дървояди лесно могат да станат на практика абсолютно неизползваеми в рамките на 20-30 години – проблем, който можете да избегнете ако изполвате най-правилния препарат срещу малките, но напористи дървояди. С точният препарат за вредителите в дома Ви, ще си подсигурите спокойствие и сигурност.

Наистина е от особено голямо значение да разберете, че ако не потърсите професионална помощ в борбата с досадните дървояди, и не се сдобието с най-подходящия препарат за тяхното моментално унищожаване, рискувате мебелите Ви буквално да бъдат проядени от тези насекоми. А, повярвайте ни – с времето, това ще се превърне в огромен проблем за Вас. Затова използвайте някой наш препарат за дървояди, в зависимост от ситуацията и нейните конкретните неблагоприятни обстоятелства.