Меню
Количка

Борба с Дървояди

Серпол гел за дървояди - за заразено дърво и за предпазване, готов за употреба Серпол гел за дървояди - за заразено дърво и за предпазване, готов за употреба
НОВО
Производител: Испания Код на артикула: 251025-901
За предпазване и възстановяване на дървесината срещу дървояди, термити и ларви на твърдокрили насекоми (божа кравичка, бръмбъри)Готов за употреба гел за дълбока абробция Етикет: New Serpol Gel (400 мл)Инсектицидно действиеЗа превенция за предпазване на дървесинатаСитуация, при която..
21.60лв
Без данък:21.60лв
Производител: BOCHEMIT - Чехия Код на артикула: 522-927
Бохемит плюс е продукт, който е под формата на течност в разфасовка от 1 литър, подходяща за обработването на 10 кв.м. Препаратът е готов за употреба и представлява биоцид за прилагане върху дърво. Целта на Бохемит плюс течност от 1 литър за 10 кв.м е да унищожи вредителите, действащ като:Би..
19.90лв
Без данък:19.90лв
Производител: BOCHEMIT - Чехия Код на артикула: 523-927
Bоchemit PLUS I - КОНЦЕНТРАТ Биоциден импрегнант за дърво. Импрегнант за третиране на нападнати от дървояди изделия и конструкции  Течен фунгициден и инсектициден препарат за унищожаване на дърворазрушаващи насекоми във всички стадии на тяхното развитие във вече поразена дървесина, с успоред..
44.90лв
Без данък:44.90лв
Производител: BOCHEMIT - Чехия Код на артикула: 528-927
Bochemit OPTIMAL FORTE APP - ГОТОВ ЗА УПОТРЕБА Няма нужда от допълнително разреждане! Биоциден импрегнант за дърво. Висококачествен, универсален, широкоспектърен, концентриран, фунгициден и инсектициден импрегнант за дълготрайна защита на дървесина в интериор и екстериор. Използва се за обра..
13.90лв
Без данък:13.90лв
Производител: BOCHEMIT - Чехия Код на артикула: 525-927
Bochemit OPTI F е под формата на концентрат, намиращ се в разфасовка от 1кг. Този продукт се използва като импрегнант за дърво и има широкоспектърно действие като биоцид, фунгицид и инсектицид. Бохемит се използва за трайна и устойчива защита на дървени конструкции, мебели и изделия, които са част о..
34.90лв
Без данък:34.90лв
Производител: BOCHEMIT - Чехия Код на артикула: 528-18350
Bochemit OPTIMAL FORTE APP - ГОТОВ ЗА УПОТРЕБА Няма нужда от допълнително разреждане! Биоциден импрегнант за дърво. Висококачествен, универсален, широкоспектърен, концентриран, фунгициден и инсектициден импрегнант за дълготрайна защита на дървесина в интериор и екстериор. Използва се за обра..
21.66лв 22.80лв
Без данък:21.66лв
Производител: BOCHEMIT - Чехия Код на артикула: 524-44713
Bоchemit PLUS I - КОНЦЕНТРАТ Биоциден импрегнант за дърво. Импрегнант за третиране на нападнати от дървояди изделия и конструкции  Течен фунгициден и инсектициден препарат за унищожаване на дърворазрушаващи насекоми във всички стадии на тяхното развитие във вече поразена дървесина, с успоред..
222.44лв 234.15лв
Без данък:222.44лв
Производител: BOCHEMIT - Чехия Код на артикула: 524-927
Bоchemit PLUS I - КОНЦЕНТРАТ Биоциден импрегнант за дърво. Импрегнант за третиране на нападнати от дървояди изделия и конструкции  Течен фунгициден и инсектициден препарат за унищожаване на дърворазрушаващи насекоми във всички стадии на тяхното развитие във вече поразена дървесина, с успоред..
188.90лв
Без данък:188.90лв
Производител: BOCHEMIT - Чехия Код на артикула: 526-927
Bochemit OPTI F - КОНЦЕНТРАТБиоциден импрегнант за дърво. Висококачествен, универсален, широкоспектърен, концентриран, фунгициден и инсектициден импрегнант за дълготрайна защита на дървесина в интериор и екстериор. Използва се за обработка на всякакви дървени изделия и повърхности с цел удължав..
152.00лв
Без данък:152.00лв
Производител: BOCHEMIT - Чехия Код на артикула: 530-927
Бохемит Анитфлаш Противопожарен импрегнант за дърво Bоchemit ANTIFLASH 5 л. за 17 кв. м. Противопожарен импрегнант за дървоВисококачествен импрегнант с противопожарен ефект - забавя запалването и разгарянето на дървените конструкции, осигурявайки време за организиране на пожарогас..
97.00лв
Без данък:97.00лв
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)

Още информация

Ако наскоро сте закупили нова дървена мебел или предмет, винаги има опасност от това да пренесете дървояди, които да образуват цяло нашествие във Вашия дом. Проблемът с тях е такъв, че изисква използването на възможно най-професионалната и ефикасна помощ за борба с домашните вредители, като например специалиален препарат – ние ще Ви помогнем да откриете най-подходящия за Вас препарат за дървояди. 

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ДЪРВОЯДИТЕ?

Ефикасни препарати за дървояди

Преди да Ви предложим обаче онзи препарат за дървояди, от който се нуждаете, сме длъжни да отговорим на следните въпроси: какво представляват, какви видове биват те? Съществуват ли признаци, по които да познаем, че упоритите вредители са „посетили“ нашия дом преди нашествието да стане реалност и да се налага използването на някакъв препарат?

Възрастните дървояди са много опасни. Те приличат на бръмбари и могат да достигнат дължина до 4.5 мм. Размножават се като снасят яйцата си по цепнатините на различните повърхности от дърво и са най-активни през пролетта. За да изберете най-ефикасния за Вас препарат за досадните дървояди – препарат, който наистина ще Ви свърши работа, отървавайки Ви от проблема, трябва да сте запознати с основните неща, касаещи  нашествениците.

Всички дървояди обикновено виреят прекрасно на места, които имат дървен материал, който не е обработен. При зараза на материала, лесно можете да видите по повърхността миниатюрни дупчици, от които дървоядите се придвижват чрез дълбаене. Последиците от атаката на тези насекоми могат да бъдат много сериозни (неприятен звук, съсипани скъпи дървени мебели, загубени пари и ценни предмети) – затова Ви трябва и препарат за тях, който препарат да е гаранция, че ще се справите с бедствието.

Когато установите вредите, нанесени от тях върху дървените конструкции, повърхности, мебели и предмети, първоначално се извършва съответната обработка. Отделният препарат се прилага по точно определена схема.

 

Следи от дървояди - има ефикасни препарати

Всеки препарат може да се инжектира в дупките или да се намаже чрез напръскване, в зависимост от ситуацията и особените характеристики на всеки един препарат за дървояди. Защото всеки един изисква доста нанасяния през определен период от време – в зависимост от разпространението на вредителите и тяхната възраст.

 

ВИДОВЕТЕ ПРЕПАРАТИ ЗА ДЪРВОЯДИ

Ние Ви предлагаме не един препарат за дървояди, а множество подобни продукти, които ще уплашат и най-смелия нашественик. В нашия сайт ще се запознаете по-обстойно с всеки вид продукт, който винаги можем да Ви осигурим. Всички продукти срещу дървояди са на чешкия производител БОХЕМИТ: най-сигурната гаранция за качество.

Препаратите се различават по своята формула и големина на разфасовката - може да избирате между концентрати и готови за употреба разтвори. 

Формулите имат две основни предназначения:

  • Превантивно действие - със състав, който защитава дървото; Подходяща за употреба е формулата на Bochemit Opti F, който ще откриете в разфасовка от 1 кг. Концентрат или готов за ползване разтвор, а също и в икономична туба от 5 кг, достатъчна за обработка на 330 кв. м. здрава дървесина. 
  • Унищожаващо действие - съставки, предназначени за третиране на вече нападнато от дървояди дърво.  В този случай е необходим Bochemit Plus I App - биоцид срещу термити и дървояди. Предлагаме 3 опаковки: 1 кг готов разтвор, 1 кг концентрат и туба от 5 кг за до 165 кв.м. заразено с вредители дърво. Всички те служат за унищожаване на дървояди във всички стадии на тяхното развитие във вече поразена дървесина, с успоредна профилактична защита от други дърворазрушаващи насекоми.

​КАК СЕ ИЗПОЛЗВАТ ПРЕПАРАТИТЕ ЗА ДЪРВОЯДИ?

В описанието на всеки един предлаган от нас препарат за дървояди можете да получите много важна информация за него, касаеща: 

  • приложението на отделния препарат и правилното му нанасяне, за да може ефектът срещу нашествениците да е оптимален; 
  • цветът на обработената дървесина; 
  • разходна норма и активни съставки; 
  • дълготрайност на нанесената защита;
  • типово обозначение;
  • съдържание на опаковката и срок на годност. 

С правилния препарат всички дървояди ще бъдат победени!

Няма част от Вашия дом, която да е изработена от дърво и да е напълно защитена, застрахована от това да не я нападнат тези вредители. Всички нападнати дървени повърхности, лесно могат да станат на практика абсолютно неизползваеми в рамките на 20-30 години – проблем, който можете да избегнете, ако използвате качествени средства за защита от дървояди. 

Не позволявайте на дървоядите да унищожат собствеността Ви. Потърсете консултантите ни на тел. 0896 660 843 и изберете професионален препарат срещу термити и дървояди! Повече от 10 години Ню Фреш е Експертът в прогонване на вредителите!

Наличието на дървояди често се проявява чрез малки отвори в дървената повърхност и слаб, хрущящ звук при натиск на засегнатите области. Ако забележите такива признаци, вероятно имате проблем с дървояди.

Дървоядите могат значително да увредят дървените структури, като намаляват тяхната здравина и стабилност. В някои случаи това може да направи мебели или дървени конструкции неизползваеми.

Предпазването на нови дървени повърхности може да стане чрез нанасяне на специализирани препарати за защита, които предотвратяват заразяването от дървояди.

Частично да, наранената повърхност трябва да се третира с подходящи препарати, които унищожават дървоядите и спомагат за възстановяването на дървесината. Важно е да се действа бързо, за да се минимизират уврежданията.