Меню
Количка

Шипове за Птици стомана 5 редови, 50 см. - 1 бр.

Шипове за Птици стомана 5 редови, 50 см. - 1 бр.
Шипове за Птици стомана 5 редови, 50 см. - 1 бр.
Шипове за Птици стомана 5 редови, 50 см. - 1 бр.
Шипове за Птици стомана 5 редови, 50 см. - 1 бр.
Шипове за Птици стомана 5 редови, 50 см. - 1 бр.
Шипове за Птици стомана 5 редови, 50 см. - 1 бр.
Шипове за Птици стомана 5 редови, 50 см. - 1 бр.
Hot
Шипове за Птици стомана 5 редови, 50 см. - 1 бр.
Шипове за Птици стомана 5 редови, 50 см. - 1 бр.
Шипове за Птици стомана 5 редови, 50 см. - 1 бр.
Шипове за Птици стомана 5 редови, 50 см. - 1 бр.
Шипове за Птици стомана 5 редови, 50 см. - 1 бр.
Шипове за Птици стомана 5 редови, 50 см. - 1 бр.
Шипове за Птици стомана 5 редови, 50 см. - 1 бр.
Шипове за Птици стомана 5 редови, 50 см. - 1 бр.
5.50лв
Без данък: 5.50лв
 • Наличност: В наличност
 • Код на артикула: K5-10
 • Тегло: 0.10kg

Шипове против птици, изработени от висококачествена стомана с 5 реда бодли и дължина на основата 50 см срещу гнездене и кацане на гълъби, лястовици, чайки и други пернати. Защитават повърхност със широчина около 22 см. Те са напълно безопасни за летящите вредители, но решават проблема с тях и осигуряват дълготрайна защита на собствеността ви.

Представляват елементи с дължина от половин метър и широчина 2 см. Материалът на основата е устойчив на външните атмосферни условия, а бодлите, разгърнати в 5 реда, са изработени от устойчива стомана.  

Предлагаме комплекти, покриващи 10, 25, 50 и 100 линейни метра. Тези качествени шипове за отблъскване на птици са произведени в Полша и са сред най-търсените от нашите клиенти продукти.

Как работи тази защита от птици?

Стоманените шипове са едни от най-ефективните методи, с които без проблем и усилия ще се отървете от нежеланото нашествие на птици. 
Те създават механична бариера, която не позволява на пернатите да кацат за почивка и храна на повърхността, на която са монтирани. 

Шиповете от стомана са отлична инвестиция за защита на широки площи като покриви, навеси и козирки, рекламни табели и билборди, подходящи са за первази на прозорци, тераси, балкони, климатици и други уреди, както и за беседки, чешми и различни обекти на открито, които често се използват от птиците за кацане и гнездене. 

Този тип защита е една от най-ефикасните срещу гълъби и чайки в големите градове, където те са привикнали към шумове и не се страхуват от плашила и др. средства за прогонване. Прогонват успешно всякакви видове малки и големи по размер пернати – включително врабчета, гларуси, свраки, гарвани и т.н.

Експлоатационният период на стоманените бодли срещу пернати е дълъг и те са отлично решение както за административни сгради в централните части на градовете, покриви на кооперации, прозорци на апартаменти, така и за частни къщи в покрайнините. 
Методът е с моментален ефект и действието се наблюдава веднага след монтажа. 

Технически спецификации и размери

 • 1 елемент с основа с дължина 50 см (половин линеен метър);
 • брой на редовете със стоманени бодли – 5;
 • защитена ширина – 22 сантиметра;
 • широчина на основата – 2 см;
 • диаметърът на един от бодливите шипове е 1,3 мм, а дължината му – 11,5 см;
 • основата е изработена от устойчив на UV лъчи и вода безцветен поликарбонат, а бодлите са от поцинкована стомана, която не ръждясва и е затъпена на върха, за да не наранява. 

Монтиране на шиповете против птици

Монтажът на стоманените бодли с основа от 50 см е бърз и лесен. Поставят се върху цялата зона, която трябва да бъде защитена от пернати. Между отделните елементи не трябва да се оставят празни места, където летящите вредители могат да кацат. 
Монтирането се извършва върху добре почистена от екскременти и перушина повърхност. Може да използвате вода и препарат за отстраняване на мръсотиите преди монтаж на шиповете. 

За прикрепване използвайте лепило, подходящо за работа на открито, най-добре специален силикон, който е топло и студоустойчив и е предназначен за външна употреба. Силиконът или избраното от вас лепило, трябва да е достатъчно силно, за да фиксира елементите добре върху повърхността. 
Върху дървени повърхности може да монтирате с винтове или друг вид подходящи крепежни елементи. Върху основата от поликарбонат има мънички дупки, предназначени за монтаж. 
За труднодостъпни места е най-добре да използвате услугите на алпинист за монтаж на шиповете.

 

 

Предимства на шиповете против птици

 • висока степен на отблъскване на всички видове птици; 
 • достъпни цени при необходимост от защита на големи площи; 
 • екологичен метод на прогонване, без употреба на химически вредни вещества;
 • хуманен метод, който не наранява пернатите; 
 • устойчивост на климатични промени и дълъг експлоатационен срок; 
 • няма нужда от поддръжка или специални познания при монтаж; 
 • забележим ефект веднага след монтиране. 
Цената е за 1 бр. с дължина на основата 50 см.  
 

Доставките се извършват от куриерски фирми: СПИДИ и ЕКОНТ.
За поръчки до 49.99 лвдо офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ - 6.40 лв. с ДДС.
За поръчки над 50.00 лв., с тегло до 5 кг. - БЕЗПЛАТНА доставка до офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.
За поръчки до адрес на клиента - доставката е съгласно ценовата листа на избрания от Вас куриер СПИДИ или ЕКОНТ. 

БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ ЗА НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ (ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД).

Електронен магазин newfresh.org си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните, поради адреса на доставка или параметрите на стоката, като размери или тегло.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и/или тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива за него.

Преглед на стоката преди плащане. 
Също така за всички клиенти има и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставката на стоката:
Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно разчета на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера който сте избрали за вашата доставка.
В извънредни случаи или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът също може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Когато клиента се е регистрирал и е направил поръчка в интернет магазина, може по всяко време на да следи статута на поръчката си.
Нерегистрираните клиенти - нямат възможност да проследяват статута на поръчката си по интернет.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но това трябва предварително да сте го уточнили с наш служител.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Експресна доставка, се заплаща допълнително съгласно тарифите и срока на избрания куриер.
• Доставка с фиксиран час се заплаща допълнително съгласно тарифите на куриера и е с интервал +/- 30 мин.
• Времето за доставка е между 9.30 ч и 18.00 ч. съгласно избраната от Вас куриерска фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати, гелове, дезинфектанти, маски, шлемове, ръкавици.

За връзка с нас:
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
GSM: 0896 66 08 43,  0896 66 08 44;  02 / 981 32 58
e-mail: info@newfresh.org

При създаването и потвърждаването на поръчката си, всеки потребител дава своето съгласие за сключване на договор за покупко-продажба на избраната от него стока.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС. 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър

За да заявите рекламация моля използвате нашия ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ И РЕКЛАМАЦИИ КАТО КЛИКНЕТЕ ТУК​.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно чл. 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП). Връщането на стоката е за сметка на клиента.
Потребителят съгласно ЗЗП трябва да попълни формуляра за Връщане на стоки и Рекламации  или да заяви недвусмислено по друг начин решението си за откаже от договора (покупката). След попълване на формуляра или друго заявление, наш служител ще се свърже с Вас до 1 работен ден след получаване му.

Условия за връщане:
-    При връщане на продукта трябва да присъства оригинален документ за закупуването му (касова бележка, разписка за Пощенски Паричен Превод (ППП) или фактура), оригиналната гаранционна карта, с който е доставен;
-    В случай, че върнатия продукт е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, продукти увредени от токови удари, липсващи аксесоари, сертификат за гаранция, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия сервиз и неговата проверка;
- След получаване на стоката, Търговеца има срок от 14 календарни дни съгласно ЗЗП в който трябва да върне парите на клиента.
- Възстановяването на суми, направени с банкова карта става чрез  нареждане на обратна операция по картата, с която е извършено плащането в срок от 14 календарни дни след връщане на стоката към Ню Фреш ООД.

Кликнете ТУК за да изтеглите стандартен формуляр за упражняване правото на отказ

За връзка с нас:  
НЮ ФРЕШ ООД,
гр. Велинград, ул. Хан Аспарух 10
тел.: 02 981 32 58, GSM: 0896 66 08 43
e-mail: info@newfresh.org