Меню
Количка

Обезмирисители

Производител: HMI - България Код на артикула: 100121-955
Сенси Еър Рефреш от ХМИ е силен неутрализатор, специално създаден за влажни помещения. Ползва се лесно и бързо и само след няколко третирания с удобния спрей от 750 мл въздухът се подобрява и миризмите на мухъл и влага изчезват. Голяма част от избите, баните и кухните са изложени на непрест..
17.25лв
Без данък:17.25лв
Производител: Kerbl - Германия Код на артикула: 80085-10
Еко Обезмирисител, елиминира миризмата от урина на КУЧЕТА, КОТКИ и др. домашни любимци - 500 мл Kerbl Германияпочиства и неутрализира зоната, замърсена от вашия домашен любимец съставки напълно разграждат урината и неутрализират миризмата специалната формула също така предотвратява повтор..
26.90лв
Без данък:26.90лв
Обезмирисител Hüniger за домашни любимци - котешки тоалетни, постелки за гризачи, 300 гр. Обезмирисител Hüniger за домашни любимци - котешки тоалетни, постелки за гризачи, 300 гр.
НОВО
Производител: HUNIGER Код на артикула: 12371-10
Натурален продукт Hüniger за неутрализиране на лоши миризми в дома. Обезмирисител за домашни любимци, 100% природен, натурален Зеолит. Високоефективен абсорбатор на влага, елиминиращ миризмите от постелките на малки животни (зайци, чинчили, хамстери, папагали) и др..
9.99лв
Без данък:9.99лв
Производител: Франция Код на артикула: 705005-901
Неутрализатор на лоша миризма АЕРХИТОН - 500 мл. за 1000 кв. м.Не замаскира миризмата, а я неутрализира напълно.Състав: Емулсионен концентрат, смес от натурални и синтетични масла, разтворени в повърхностно активни вещества.Предназначение: за обработване на източници, излъчващи лоша мири..
29.85лв
Без данък:29.85лв
Clear-the-Air гранули - Обезмирисител елиминира миризма на урина, изпражнения, на куче, цигарен дим, плесен и други неприятни миризми
ПРОМО -15 %
Производител: САЩ Код на артикула: 802701-901
Clear-the-Air гранули - Обезмирисител елиминира миризма на урина, изпражнения, на куче, цигарен дим, плесен и други неприятни миризмиClear-The-Air е обезмирисител, който елиминира неприятните миризми: от урина или изпражнения на кучета, котки; от дим на цигари; мирис на мухъл и плесен и други. З..
14.50лв 17.00лв
Без данък:14.50лв
Cozy 500 мл Обезмирисител за в бани, тоалетни, складови  и търговски помещения Cozy 500 мл Обезмирисител за в бани, тоалетни, складови  и търговски помещения
НОВО
Производител: България Код на артикула: 62-948
Cozy 500 мл Обезмирисител за бани, тоалетни, складови помещенияКажете сбогом на неприятните миризми и поздравете свежата и приветлива атмосфера само с няколко пръски от този специално формулиран разтвор. Независимо дали трябва да освежите дома, колата, офиса или друго помещение, този спрей ..
10.50лв
Без данък:10.50лв
Cozy Обезмирисител за бани, тоалетни, складови и търговски помещения - 5 литра
НОВО
Производител: България Код на артикула: 62-5-948
Cozy 5 литра Обезмирисител за бани, тоалетни, складови помещенияКажете сбогом на неприятните миризми и поздравете свежата и приветлива атмосфера само с няколко пръски от този специално формулиран разтвор. Независимо дали трябва да освежите дома, колата, офиса или друго помещение, този ..
89.00лв
Без данък:89.00лв
Favourite 500 мл Обезмирисител за в бани, тоалетни, складови  и търговски помещения Favourite 500 мл Обезмирисител за в бани, тоалетни, складови  и търговски помещения
НОВО
Производител: България Код на артикула: 60-948
Favourite 500 мл Обезмирисител за в бани, тоалетни, складови помещенияСбогувайте се с неприятните миризми и си подарете свежа и приветлива атмосфера само с няколко пръски от Favourite. Независимо дали трябва да освежите дома, колата, офиса или друго помещение, този спрей е точното реше..
10.50лв
Без данък:10.50лв
Favourite Обезмирисител за бани, тоалетни, складови  и търговски помещения - 5 литра Favourite Обезмирисител за бани, тоалетни, складови  и търговски помещения - 5 литра
НОВО
Производител: България Код на артикула: 60-5-948
Favourite 5 литра Обезмирисител за в бани, тоалетни, складови помещенияСбогувайте се с неприятните миризми и си подарете свежа и приветлива атмосфера само с няколко пръски от Favourite. Независимо дали трябва да освежите дома, колата, офиса или друго помещение, този спрей е точнот..
89.00лв
Без данък:89.00лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100067-955
БИОФОРС ЕМ СИ АР е биологично активен препарат, комбинация от бързодействащ неутрализатор на формираща се в момента миризма, специфично действащи микроорганизми за разграждане на зловонни органични вещества и съпътстващи компоненти за стимулиране действието на микроорганизмите.ПРИЛОЖЕНИЕ:  ..
13.50лв
Без данък:13.50лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100055-955
БИОФОРС ДИ ЕМ СИ (HMI®  BIOFORCE DMC) обезмирисител унищожаващ миризми от санитарни линии, канализации, тръби, сифони в бани и тоалетни, канализационата мрежа Течен биологичен препарат за усвояване на миризми в санитарни линии, канализации, тръби, сифони в бани и тоалетни. Бързо и ..
21.90лв
Без данък:21.90лв
Производител: Yzora - Китай Код на артикула: 16755-10
Генератор на озон и пречиствател за предпазване на цялото семейство! Само за няколко минути можете да подобрите качеството на въздуха, да елиминирате бактериите и да премахнете неприятните миризми.Действа за:пречистване на хладилници, кухненски шкафове, фруктиери;  пречистване и де..
59.99лв 99.90лв
Без данък:59.99лв
Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)

Още информация

За какво служат обезмирисителите?

Не е възможно да премахнем напълно неприятните миризми, които срещаме навсякъде около себе си. Без значение дали е нужно да се справите с мириса на развалена храна или миризмата на урина и изпражнения от вредители или домашните любимци, можете да намалите почти напълно неприятното усещане чрез препаратите, наречени обезмирисители.
Обезмирисителите имат широко приложение както в домовете, така и в офиси, предприятия и животински ферми. Целта на тези средства е да възстановят усещането за свежест и да направят въздуха и третираните повърхности отново чисти. 

  • Можете да използвате веществата директно върху източниците на неприятни миризми както върху сметища, кофи за боклук и шкафове, пушек от камини, така и върху елементи от интериора като килими, пердета, тапицерии или котешки тоалетни; 
  • Добър избор са и за отстраняване на цигарен дим и лоши аромати от купета на коли и други превозни средства;
  • Впръскването на продуктите във вътрешността на в помещенията се извършва чрез ръчни пръскачки или пулверизатори. Освен това, сред предлаганите на сайта ни Ню Фреш продукти може да изберете и комплекти от спрейове с електронен диспенсър, с които препаратът се дозира и разпространява във въздуха на определен интервал от време. 

С помощта на неутрализаторите на миризми ще постигнете дълготраен ефект на свежест в помещенията и усещане за чистота. 

Начини на действие на различните препарати срещу миризми 

1. За освежаване на въздуха в стаите на апартамента или офиса

Подходящи са концентратите, които се прилагат чрез опръскване. Разтворите се приготвят спрямо препоръките на производителя и вида на продукта, а готовият разтвор се разпръсква в помещенията чрез пръскачка или малък пулверизатор. Възможно и третиране на замърсени повърхности или мебели. Благодарение на веществата в неутрализаторите на лошия мирис се подобрява ароматът в помещенията и се постига по-добро качество на въздуха.

2. За локално третиране върху замърсени повърхности 

Продуктите за неутрализиране на аромати под формата на гранули или концентрати могат да ви послужат и за третиране на петна и изпражнения от домашни животни. Трябва да почистите предварително замърсеното място с вода и сапун, а след това да нанесете обезмирисител, който да абсорбира лошата миризма. Обезмирисители под формата на гранули са подходящи дори за третиране на котешки тоалетни.

3. За освежаване на магазини, складове, офиси, входни антрета, коридори и др. 

Използвайте специални диспенсъри със спрейове за премахване на лошия мирис, за да върнете свежестта в помещенията. Можете да комбинирате обезмирисителите с ароматизатори за въздух, за да постигнете по-добър ефект и да допринесете за по-комфортна и приятна обстановка. 

Вредни ли са обезмирисителите?

Обезмирисителите са специално създадени, за да освежават въздуха и да отстраняват лошите аромати от повърхностите. Те са разработени така, че да бъдат безопасни както за домашните и селскостопанските животни, така и за хората. Разбира се, необходимо е да се спазват мерките за безопасност на различните марки продукти и да се избягва контакта на веществата с очите, устата или кожата. 

За да ухае домът ви приятно и да не се притеснявате от лошите аромати, важно е да изберете продукти с високо качество и на достъпни цени. Свържете се с консултантите от Ню Фреш за повече информация или поръчайте директно от сайта ни с бърза доставка в цялата страна.