Меню
Количка

Препарати против кучета и котки

Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1230651-10
Спрей прогонващ нежелани кучета и коткиГотов за употреба.Приложим е за всички външни повърхности - дворове, алеи, пътеки, външни врати, коридори и др.Обикновено кучетата и коткита са склонни да замърсяват с изпражненията си местата вече замърсени от други кучета и котки, но благодарение ..
19.85лв
Без данък:19.85лв
Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1334600-10
ЕКО Гранулат за ПРОГОНВАНЕ НА КУЧЕТА  - Flortis - 300 гр.Микрогранулиран BIO продукт специално разработен за прогонване на всички видове кучета със силно отблъскващо действие на основавата на пропити с етерични растителни масла, глинени гранули.Кучетата изграждат навиции като оставят ек..
22.90лв
Без данък:22.90лв
Производител: Kerbl - Германия Код на артикула: 80085-10
Еко Обезмирисител, елиминира миризмата от урина на КУЧЕТА, КОТКИ и др. домашни любимци - 500 мл Kerbl Германияпочиства и неутрализира зоната, замърсена от вашия домашен любимец съставки напълно разграждат урината и неутрализират миризмата специалната формула също така предотвратява повтор..
26.90лв
Без данък:26.90лв
Обезмирисител Hüniger за домашни любимци - котешки тоалетни, постелки за гризачи, 300 гр. Обезмирисител Hüniger за домашни любимци - котешки тоалетни, постелки за гризачи, 300 гр.
НОВО
Производител: HUNIGER Код на артикула: 12371-10
Натурален продукт Hüniger за неутрализиране на лоши миризми в дома. Обезмирисител за домашни любимци, 100% природен, натурален Зеолит. Високоефективен абсорбатор на влага, елиминиращ миризмите от постелките на малки животни (зайци, чинчили, хамстери, папагали) и др..
9.99лв
Без данък:9.99лв
Производител: Sprint - Италия Код на артикула: 112100-10
Спрей прогонващ кучета и котки за външна и вътрешна употреба (против хапане, драскане и маркиране) Ecovit 1000 mlЗа предотвратяване на присъствието на кучета и котки на открити площи като саксии, стени, входове и тротоари, порти, градини, растения, цветни лехи, колела на автомобили и вътрешни ме..
23.10лв
Без данък:23.10лв
Производител: ECOVIT - Италия Код на артикула: 410300-10
Спрей прогонващ нежелани кучета и коткиГотов за употреба.Приложим е за всички външни повърхности - дворове, алей, пътеки, външни врати, коридори и др.Обикновено кучетата и коткита са склонни да замърсяват с изпражненията си местата вече замърсени от други кучета и котки, но благодарение ..
20.90лв
Без данък:20.90лв
Производител: Kerbl - Германия Код на артикула: 84291-10
3 в 1 Почиства, неутрализира миризмата и възпира котки и кучета Wash and Get Off Spray 500 мл Kerbl Германия3 в 1, почиства, неутрализира и възпира котки и кучета може да се използва върху твърди подове, дървени подове, килими, дивани и други меки мебели подходящ за вътрешна и външна упот..
31.20лв
Без данък:31.20лв
Clear-the-Air гранули - Обезмирисител елиминира миризма на урина, изпражнения, на куче, цигарен дим, плесен и други неприятни миризми
ПРОМО -15 %
Производител: САЩ Код на артикула: 802701-901
Clear-the-Air гранули - Обезмирисител елиминира миризма на урина, изпражнения, на куче, цигарен дим, плесен и други неприятни миризмиClear-The-Air е обезмирисител, който елиминира неприятните миризми: от урина или изпражнения на кучета, котки; от дим на цигари; мирис на мухъл и плесен и други. З..
14.50лв 17.00лв
Без данък:14.50лв
Производител: Италия Код на артикула: 004-79
GO BACK - спрей за отблъскване на кучета и котки, Лавандула.ЕКОЛОГИЧЕН и безвреден продукт, който премахва лошите навици на кучетата и котките.Готов за употреба.Съдържа екстракт на растителна основа.БЕЗ разтворители.Разклатете преди употреба.Начин на употре..
23.95лв
Без данък:23.95лв
Производител: Kerbl - Германия Код на артикула: 84290-10
Спрей против дъвчене и драскане от кучета и котки Optipet Get Off, 500 мл Kerbl ГерманияВсички обичаме косматите си приятели; те са част от семейството, нали?  Но това не означава, че не обичаме домовете и градината си, нали?!  Get Off е идеалният начин безобидно да обезсърчите и с т..
19.95лв
Без данък:19.95лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 70497-10
Електрическият гребен Gardigo Floh-kamm bzzz унищожава и отстранява бълхите от кучетата и котките бързо и лесно. Уредът ефективно елиминира паразитите от козината на домашните любимци, оставяйки я по-чиста, сресана и по-мека. Без употреба на мазила и препарати. Защо бълхите са проблем?Б..
48.55лв
Без данък:48.55лв
Производител: Италия Код на артикула: 806105-901
SCOOT за прогонване на птици, КУЧЕТА и КОТКИSCOOT е продукт под формата на водноомокрящ се прах. Съдържа 88 % алуминиев амониев сулфат додекахидрат - вещество, слабо доловимо за човешкото обоняние, но изключително неприятно за животните. Животните изграждат навици и оставят екскременти..
17.49лв
Без данък:17.49лв
Показани 1 от 12 | 19 (2 Страници)

Още информация

Голяма част от хората отглеждат домашни любимци, които много обичат и за които се грижат добре. Има зони, обаче, в които присъствието им не е особено желано. Това в най-голяма степен важи за бездомните кучета и котки, както и за такива, които преминават случайно през площите. Те цапат, замърсяват двора, верандата и терасите, а също са и потенциален източник на паразити като кърлежи, бълхи и др. Има препарати против нежелани животни, които ги отблъскват и са ефективни за гонене, като същевременно са безопасни за тях и напълно хуманни - не ги нараняват по никакъв начин. Изборът на препарат зависи от мястото, което желаете да обработите. 

Как да прогоните нежеланите кучета и котки

За защита от кучета и котки трябва да затворите добре всички потенциални входове към собствеността ви и да използвате правилните продукти. Може да комбинирате ефикасни отблъскващи препарати с ултразвукови уреди срещу кучета или да монтирате специални шипове, които ограничават преминавате на котки и неканени кучета по огради, первази и парапети. 
В онлайн магазина ни NewFresh.org сме подбрали безопасни ефективни средства, предназначени за детски площадки и кътове за отдих като беседки или пространства около басейни, а също и за цветни лехи. Натуралните вещества са подходящи и за третиране на зеленчукови и овощни насаждения, а могат и да се използват в дома като средство за прекратяване на нежеланите навици (гризане на мебели, уриниране) на домашните любимци.

Видове препарати против тях

Това са гелове, спрейове и гранули, в чийто състав се включват съставки, излъчващи силни миризми, които са непоносими за нежеланите кучета и котки. Не съдържат отрови като остарелите репеленти и са напълно безопасни. Използват се за отблъскване на натрапниците, както и за ограничаване на преминаването им в третираните площи. Ароматите на тези препарати са почти недоловими за човека, но изключително неприятни за таргетираните животни. Приложими са върху различни настилки и терени, включително и за употреба на закрито. Предлагаме ви:

  1. Водоустойчив гел против кучета и котки – Подходящ за треви и насаждения, пътеки, покрити с дребни камъчета и др. Създава устойчива ароматна бариера, която отблъсква неканените животните, които най-често използват двора ви за тоалетна. С гела трябва да обработите най-често посещаваните от животните места, както и входовете към собствеността ви. Предимство на този вид гел е дълготрайният му ефект, а също и че не се отмива при напояване на градината или дъжд; 
  2. Спрейове – Готови за употреба препарати, които имат същото въздействие, както и геловете. Предимството им е, че могат да се нанасят на повърхности, които са вертикални като стени, огради, навеси, където често се разхождат котки. Вършат чудесна работа за места, които често биват маркирани с урина. Веществата, в състава на спрейовете създава бариера и прогонва котките и кучетата от третираните площи и обекти. Трайността на спрейовете е около 14 дни, след което е необходимо да третирате повторно. Плюс на препаратите под форма на спрей е, че са в удобна опаковка с пулверизатор, нанасят се лесно и не оставят никакви следи; 
  3. Гранули против бездомни животини - този вид препарати служат за обработване на морави, цветни лехи, пътеки и зони, с ронлива пръст. Гранулите проникват в почвите и между растенията, а силните аромати прогонват натрапниците. Обработките извършвайте като поръсвате продукта на желаните места, на период от две седмици. При силен дъжд или обилно поливане е необходимо да третирате повторно. 

Ако набезите на котки и кучета са сериозни и системни, можете да ползвате комбинация от няколко продукта – водоустойчив гел и ултразвуков уред или шипове и спрей. Така ще си осигурите двойна защита и ще получите ефективен и дълготраен ефект. Ако имате въпроси или се колебаете кой точно продукт да изберете, можете да се свържете с екипа ни на телефон 0896660843 и да ги зададете. Купете препарати за прогонване на нежелани кучета и котки на топ цени от Ню Фреш. Предлагаме само качествени решения за борба с вредителите, които гарантират добри резултати.

 

 

Ефективността на препаратите може да варира в зависимост от типа на продукта и от условията на приложение. Обикновено продължава от няколко дни до няколко седмици.

Препаратите могат да се приложат на различни места като дворове, веранди, тераси, градини, цветни лехи, а също и вътрешни пространства като домашни помещения.

Въпреки че препаратите са предназначени специално за кучета и котки, други животни могат да бъдат засегнати от тях, особено ако са чувствителни към съставките в тях.

Честотата на приложение зависи от типа на препарата и от условията на околната среда, но обикновено се препоръчва редовно повторение след определен период от време. Всеки производител дава подробна информация в описанието на опаковката.

Да, някои препарати са подходящи за употреба в дома, но трябва да се уверите, че са безопасни за домашните животни и хората, които живеят там.