Меню
Количка

Борба с белки, порове и невестулки

Производител: Concept Research, Англия Код на артикула: 6176-10
Pestfree е модерен уред за отблъскване на вредни животни, което излъчва широка гама от ултразвукови сигнали, специално подбрани така че да влияят на нервната система на вредителите. Работи ефективно срещу случайно преминаващи през имота котки и кучета, лисици, белки и зайци, като същевременно защита..
97.00лв
Без данък:97.00лв
Производител: Concept Research, Англия Код на артикула: 6180-10
 Pestfree е ултразвуков уред специално пригоден за прогонване на нежелани котки, лисици, порове, белки, невестулки, норки от Вашата градина.Недоловим за хората и безвреден за всички видове животни и птици. Възпира вредителите. Прогонва котки, лисици, порове и белки в защитена зона. ..
108.00лв
Без данък:108.00лв
Соларен електронен ултразвуков уред против кучета, котки, мишки, белки и други диви животни до 9 м. Соларен електронен ултразвуков уред против кучета, котки, мишки, белки и други диви животни до 9 м.
НОВО
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 60064-1-10
Електронен соларен уред на немската фирма Gardigo, който използва ултразвук и флаш светкавица за ефективно прогонване на кучета, котки, мишки, белки и други диви животни.Ултразвуковият уред Gardigo Solar Animal-Repellent Dual излъчва сигнали между 25-61 KHz като се избира честотата спрямо целеви..
55.90лв
Без данък:55.90лв
Производител: Kerbl - Германия Код на артикула: 299689-10
Спрей Wild Stop за прогонване на мишки, плъхове и белки 500 мл. - Kerbl ГерманияГотов за употреба.  Работи като невидима ароматна бариера – плъховете, белките и другите диви животни се възпират от миризмата. Дългосрочен ефект до 12 седмици в зависимост от метеорологичните услов..
19.90лв
Без данък:19.90лв
Производител: България Код на артикула: 3008-79
Електронният уред за борба с гризачи е предназначен за охрана на транспортни средства - леки и товарни автомобили, строителни и земеделски машини.ПРИНЦИП НА РАБОТА: Уреда излъчва ултразвукови вълни, които са нечуваеми за хора и едри животни, но имат силно въздействие върху гризачите. Тези вълни ..
24.90лв
Без данък:24.90лв
Производител: GARDIGO Германия Код на артикула: 91951-10
Мобилният соларен ултразвуков уред Gardigo Solar Vario Protection 3 в 1 се използва за защита от мишки, плъхове, белки, както и различни видове пълзящи и летящи насекоми.Преносимият електронен апарат се захранва чрез слънчев панел и е подходящ за борба с вредители практически навсякъде. Може да ..
47.99лв
Без данък:47.99лв
Производител: Холандия Код на артикула: 90103-920
Спреят MOTIP Cable Protect е предназначен за предпазване на кабелите на автомобилите и други транспортни средства от гризане на плъхове и мишки, съсели, катерици, белки и др.Разфасовката е изключително икономична – 500 мл гъст прозрачен препарат, с удобен апликатор за нанасяне.Как дейс..
21.80лв
Без данък:21.80лв
Производител: Франция Код на артикула: 4492-929
Спрей за предпазване на ел. инсталации от гризачи.Той формира лепкав слой, който гризачите избягват, като по този начин предпазва от потенциални поражения върху кабели и инсталации. Благодарение на уникалната си формула препаратът гарантира дълготрайна защита, устойчив е на атмосферни влияния и..
24.50лв
Без данък:24.50лв
Производител: Франция Код на артикула: 45330
Комплект: Спрей за предпазване на ел. инсталации от гризачи + Електронен стационарен уред (електронна котка) прогонващ гризачи в транспортни средства за 20 кв. м.Спреят формира лепкав слой, който гризачите избягват, като по този начин предпазва от потенциални поражения върху кабели и инсталации...
47.80лв
Без данък:47.80лв
Производител: Германия Код на артикула: 45337
Комплект: Спрей за предпазване на ел. инсталации от гризачи + Електронен стационарен уред (електронна котка) прогонващ гризачи в транспортни средства за 20 кв. м.Спреят формира лепкав слой, който гризачите избягват, като по този начин предпазва от потенциални поражения върху кабели и инсталации...
40.23лв
Без данък:40.23лв
Производител: Flortis - Италия Код на артикула: 1335530-10
Ултразвуковият уред от италианския бранд Flortis защитава площи до 70 кв.м. от птици и нежелани животни. Устройството действа ефективно за борба с гълъби, свраки, врани и други вредни пернати, отблъсквайки ги от зоната на обхват. Уредът има много чувствителни инфрачервени сензори с обхват 110 °,..
73.20лв
Без данък:73.20лв
Производител: Франция Код на артикула: 4492-78430-10
Комплект: Спрей за предпазване на ел. инсталации от гризачи + Електронен стационарен уред (електронна котка) прогонващ гризачи в транспортни средства за 20 кв. м.Спреят формира лепкав слой, който гризачите избягват, като по този начин предпазва от потенциални поражения върху кабели и инсталации...
61.80лв
Без данък:61.80лв
Показани 1 от 12 | 25 (3 Страници)

Още информация

Това на вид са сладки пухкави животни с малки муцунки, малки уши, дълга гъста сиво-кафява козина. Обикновено те си изграждат гнезда в къщата, причинявайки непоправими щети. В борбата с белки, порове и невестулки помагат специални уреди, които създават условия, неблагоприятни за живота и размножаването им. 

Как да се справите с белките, поровете и невестулките?

За борба с белки, порове и невестулки се използват капани. Предвид нощния начин на живот на вредителите, капани за хващането им е подходящо да се поставят вечер. Друг вариант са апаратите, излъчващи високочестотни вибрации, които дразнят нервната система на животните и ги принуждават да сменят местоположението си.

Електронни уреди с ултразвук – предимства в борбата

1. Те предизвикват страх у белките, поровете и невестулките и ги принуждават да напуснат територията, обхваната от действието на устройството.
2. Не вредят на домашни кучета, папагали, котки и т.н. Човекът не го чува.
2. Звукът винаги действа.
3. Има апарати с отблъскваща светлина, които имат сензор при движение. Когато фиксира движещ се обект, устройството включва LED фенерче, чиято светлина плаши и прогонва.
4. По-ефективни устройства са светлинните, оборудвани със звукова функция.

Защо да изберете ултразвуковите устройства в борбата с белки, порове и невестулки?

широк обхват на действие;
безопасност за хора и домашни любимци;
лекота на използване и транспортиране;
защита от влага – възможна употреба в двора и къщата.

Кой продукт да изберете за борба с тези видове дребни бозайници?

За защита на дома препоръчваме комбинираните апарати за борба, които се включват в електрическата мрежа. Те използват едновременно технологията на електромагнитното поле, което се предава чрез окабеляването в къщата и ултразвук за помещението, в което е включен апаратът. От друга страна, за малки помещения може да използвате само ултразвукови вълни.
За предпазване на тавански и избени помещения, в които няма контакти са подходящи уредите, със захранване на батерии. Те са компактни и преносими, а някои от тях се активират чрез датчик за движение, което увеличава продължителността на живота на батериите.
За употреба на открито против белки, порове и невестулки може да избирате между захранване чрез соларен панел или батерии. Уредите се монтират директно в почвата, имат защита от дъжд. Изключително ефективни са електронните машинки, които използват светлина и звук за прогонване на вредителите.
За протекция на автомобила от белки, порове и невестулки препоръчваме едновременната употреба на ултразвукови уреди за свързване към акумулатора, в комбинация със спрейовете, предназначени за защита на кабелите от прегризване. Тези продукти защитават всякакви транспортни средства, дори и лодки.
Всички изброени продукти за борба сме селектирали от европейски и азиатски марки, произведени по международни стандарти, а при нас Ню Фреш ООД ще ги откриете на добра цена. Ако все пак имате колебания, свържете се с консултантите ни. Не позволявайте на вредителите да превземат дома ви! 

Ултразвуковите уреди излъчват високочестотни звуци, които са неприятни за тези животни, като по този начин ги отблъскват от обработената зона.

Обхватът на действие на ултразвуковите устройства варира в зависимост от модела. Някои могат да покриват малки помещения, докато други имат по-голям обхват и са подходящи за използване в по-големи пространства като тавани или изби.

Продуктите на Newfresh.org за борба с белки и порове са проектирани да бъдат безопасни за хора и домашни любимци, като е важно винаги да се спазват инструкциите за употреба.

Да, има модели ултразвукови устройства, които са специално проектирани за употреба на открито и имат защита от влага. Тези устройства могат да се монтират в почвата и да имат соларно захранване.