Борба с белки, порове и невестулки

Списъчен Изглед: Табличен
Подредба:
Това на вид са сладки пухкави животни с малки муцунки, малки уши, дълга гъста сиво-кафява козина. Обикновено те си изграждат гнезда в къщата, причинявайки непоправими щети. В борбата с белки, порове и невестулки помагат специални уреди, които създават условия, неблагоприятни за живота и размножаването им. 

Как да се справите с белките, поровете и невестулките?

За борба с белки, порове и невестулки се използват капани. Предвид нощния начин на живот на вредителите, капани за хващането им е подходящо да се поставят вечер. Друг вариант са апаратите, излъчващи високочестотни вибрации, които дразнят нервната система на животните и ги принуждават да сменят местоположението си.

Електронни уреди с ултразвук – предимства в борбата

1. Те предизвикват страх у белките, поровете и невестулките и ги принуждават да напуснат територията, обхваната от действието на устройството.
2. Не вредят на домашни кучета, папагали, котки и т.н. Човекът не го чува.
2. Звукът винаги действа.
3. Има апарати с отблъскваща светлина, които имат сензор при движение. Когато фиксира движещ се обект, устройството включва LED фенерче, чиято светлина плаши и прогонва.
4. По-ефективни устройства са светлинните, оборудвани със звукова функция.

Защо да изберете ултразвуковите устройства в борбата с белки, порове и невестулки?

широк обхват на действие;
безопасност за хора и домашни любимци;
лекота на използване и транспортиране;
защита от влага – възможна употреба в двора и къщата.

Кой продукт да изберете за борба с тези видове дребни бозайници?

За защита на дома препоръчваме комбинираните апарати за борба, които се включват в електрическата мрежа. Те използват едновременно технологията на електромагнитното поле, което се предава чрез окабеляването в къщата и ултразвук за помещението, в което е включен апаратът. От друга страна, за малки помещения може да използвате само ултразвукови вълни.
За предпазване на тавански и избени помещения, в които няма контакти са подходящи уредите, със захранване на батерии. Те са компактни и преносими, а някои от тях се активират чрез датчик за движение, което увеличава продължителността на живота на батериите.
За употреба на открито против белки, порове и невестулки може да избирате между захранване чрез соларен панел или батерии. Уредите се монтират директно в почвата, имат защита от дъжд. Изключително ефективни са електронните машинки, които използват светлина и звук за прогонване на вредителите.
За протекция на автомобила от белки, порове и невестулки препоръчваме едновременната употреба на ултразвукови уреди за свързване към акумулатора, в комбинация със спрейовете, предназначени за защита на кабелите от прегризване. Тези продукти защитават всякакви транспортни средства, дори и лодки.
 
Всички изброени продукти за борба сме селектирали от европейски и азиатски марки, произведени по международни стандарти, а при нас Ню Фреш ООД ще ги откриете на добра цена. Ако все пак имате колебания, свържете се с консултантите ни. Не позволявайте на вредителите да превземат дома ви!