Меню
Количка

Препарати за хотели и ресторанти

Производител: България Код на артикула: 16-914
СЕПТОКВАТ - АМ КОНЦЕНТРИРАН ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ПОВЪРХНОСТИ Номер на Разрешението за пускане на пазара: 0648-3/2011Състав : Активни вещества N-(3 аминопропил)-N-додецилпропан-1,3- диамин – 6g /100ml  Дидецилдиметиламониев хлорид - 5g /100ml Бензалкониев хлорид - 10..
81.80лв
Без данък:81.80лв
 Mollox - HCL Sanitar, Силно киселинен препарат за основно и следремонтно почистване на киселинноустойчиви повърхности, 1 л.
НОВО
Производител: Mollox - Германия Код на артикула: 50553-949
HCL Sanitar - санитарен препарат за основно почистване на тежки замърсявания като ръжда, варовик и котлен камък. Изсъхва бързо и не оставя следи. Използва се като препарат за следремонтно почистване. Подходящ за почистване на басейни, фасади и за индустриално почистване. Препарат за по..
7.70лв
Без данък:7.70лв
 Mollox - LEMONIA ZITRUS, Санитарен препарат за бани и тоалетни с дълготраен и свеж аромат, 1л
НОВО
Производител: Mollox - Германия Код на артикула: 50521-949
Препарат за почистване на санитарни помещения. Бързодействащ. Отстранява варовикови наслагвания, петна от ръжда, телесни течности – урина, пот, кръв, масла, греси и други. Син на цвят с миризма на лимон. Възможност за разпенване. Продължителното му ползване предпазва повърностите от образу..
8.50лв
Без данък:8.50лв
 Mollox - MC Bergfruehling Fresh, Универсален ароматизиран концентрат за почистване на подове, мебели и повърхности, 1 л.
НОВО
Производител: Mollox - Германия Код на артикула: 50675-949
MC-Fresh е неутрален универсален почистващ препарат с алкохол и свеж аромат. Има добър почистващ ефект: оставя блясък без петна. Обработките с него са изключително лесни. Почиства повърхностите и се грижи за тях едновременно. Къде и как се използва? Подходящ за всякакви водоуст..
7.39лв
Без данък:7.39лв
Cozy 500 мл Обезмирисител за в бани, тоалетни, складови и търговски помещения Cozy 500 мл Обезмирисител за в бани, тоалетни, складови и търговски помещения
НОВО
Производител: България Код на артикула: 62-948
Cozy 500 мл Обезмирисител за бани, тоалетни, складови помещенияКажете сбогом на неприятните миризми и поздравете свежата и приветлива атмосфера само с няколко пръски от този специално формулиран разтвор. Независимо дали трябва да освежите дома, колата, офиса или друго помещение, този спрей ..
10.50лв
Без данък:10.50лв
Cozy Обезмирисител за бани, тоалетни, складови и търговски помещения - 5 литра
НОВО
Производител: България Код на артикула: 62-5-948
Cozy 5 литра Обезмирисител за бани, тоалетни, складови помещенияКажете сбогом на неприятните миризми и поздравете свежата и приветлива атмосфера само с няколко пръски от този специално формулиран разтвор. Независимо дали трябва да освежите дома, колата, офиса или друго помещение, този ..
89.00лв
Без данък:89.00лв
Favourite 500 мл Обезмирисител за в бани, тоалетни, складови и търговски помещения Favourite 500 мл Обезмирисител за в бани, тоалетни, складови и търговски помещения
НОВО
Производител: България Код на артикула: 60-948
Favourite 500 мл Обезмирисител за в бани, тоалетни, складови помещенияСбогувайте се с неприятните миризми и си подарете свежа и приветлива атмосфера само с няколко пръски от Favourite. Независимо дали трябва да освежите дома, колата, офиса или друго помещение, този спрей е точното реше..
10.50лв
Без данък:10.50лв
Favourite Обезмирисител за бани, тоалетни, складови и търговски помещения - 5 литра Favourite Обезмирисител за бани, тоалетни, складови и търговски помещения - 5 литра
НОВО
Производител: България Код на артикула: 60-5-948
Favourite 5 литра Обезмирисител за в бани, тоалетни, складови помещенияСбогувайте се с неприятните миризми и си подарете свежа и приветлива атмосфера само с няколко пръски от Favourite. Независимо дали трябва да освежите дома, колата, офиса или друго помещение, този спрей е точнот..
89.00лв
Без данък:89.00лв
Производител: България Код на артикула: 2020-948
Glase(Глас) концетрат за почистване на подове (плочки, лакирани повърхности, каменни подове, стъкло, емайл, мрамор, водоустойчиви покрития). По НАССР.*концентратНеутрален, нископенлив препарат на алкохолна основа за ръчно и машинно измиване на огледални твърди повърхности от всякакъ..
60.48лв
Без данък:60.48лв
Производител: България Код на артикула: 2034-948
Глас Glass - 10 л  За стъклени повърхности, огледала, пластмаса, бяла техника, офис оборудванеНеутрален препарат за почистване на прозорци, стъклени повърхности, огледала, мебели от изкуствени материали и дърво, офис оборудване и офис техника.ХАРАКТЕРИСТИКИ:+ Почистване и поддръ..
33.12лв
Без данък:33.12лв
Производител: България Код на артикула: 2026-948
Глас Glass - 500 мл  За стъклени повърхности, огледала, пластмаса, бяла техника, офис оборудванеНеутрален препарат за почистване на прозорци, стъклени повърхности, огледала, мебели от изкуствени материали и дърво, офис оборудване и офис техника.ХАРАКТЕРИСТИКИ:+ Почистване и..
5.50лв
Без данък:5.50лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100172-955
HMI - PROFIK  5 л. Концентрат за почистване и дезинфекция на повърхности и подовеХАРАКТЕРИСТИКИ+ Подходящ за всички видове миещи се повърхности, предмети и оборудване + Подходящ за помещения с висок инфекциозен риск + Съдържа корозионен инхибитор - осигурява защита срещу корозия + ..
93.90лв
Без данък:93.90лв
Показани 1 от 12 | 85 (8 Страници)

Още информация

Важността от професионални почистващи препарати за хотели и ресторанти

Професионалните почистващи препарати за хотели и ресторанти са от критично значение за поддържане на високи стандарти на хигиена и чистота. Те осигуряват безопасно и хигиенично среда за гостите и персонала, предпазвайки от разпространението на инфекции. Чистотата на обектите е водещ фактор за репутацията им. Професионалните  и дезинфекцират и почистват ефективно, спазвайки законовите изисквания и подобрявайки общата работна среда. Техните специфични формули съдържат средства за отстраняване на бактерии и замърсявания, което поддържа безопасността и качеството на услугите в хотели и ресторанти.

Видове професионални препарати за хотели, ресторанти и офиси

В обектите се използват измиващи и хигиенизиращи продукти за кухня, детергенти за съдове и пране, дезинфектанти за общи помещения, специализирани формули за премахване на отлагания и котлен камък, както и измиващи продукти за подови настилки и мебели. В каталога ни ще откриете качествени продукти за хигиена в хотели, офиси и ресторанти, които включват изброените, а също и:

 1. Дезинфектанти и антисептици: За третиране в общи помещения, върху работни повърхности, както и средства за ръце, които дезинфекцират и предпазват от бактерии и вируси.
 2. Препарати за отстраняване на мазнини, премахване на замърсявания, както и за професионални съдомиялни и перални машини. Един от най-търсените продукти за професионални кухни HMI® OVENLORD 10 л обезмаслител за отстраняване на мазнини и нагари при печене и пържене, който предлагаме в голяма, икономична разфасовка. 
 3. За почистване на подове в хотели и ресторанти - HMI® DANEX GLAZER 10 кг. За силно замърсени стъклени и гладки повърхности – почиства, дезинфекцира и придава блясък на третираните повърхности без да ги уврежда. 
 4. Препарати за стъкла и прозорци: Специални формули за чисти и бляскави стъкла и огледала. 
 5. Освежители за въздух – Чудесен избор за фоайета, ресторанти, кафенета и барове е HMI® SENSY Antismoke Gentle 750 мл - Неутрализатор на миризми от цигарен дим, пушек от печки и камини.
 6. Специализирани средства за поддържане и пречистване на вода във водни басейни.

Кои части на обектите можете да почистите?

Почистването в обектите за развлечение и почивка се извършва във фоайета, бани, стаи на хотели, спа центрове и прилежащи около басейна зони. То включва чистене и дезинфекция на подове и общи помещения. Кухненските зони изискват специализирани почистващи средства за отстраняване на мазнини и замърсявания. Ресторантските обекти използват препарати за съдове, маси и столове. В офисите е нужна дезинфекция на подове, санитарни помещения, стаи за отдих. Ежедневното почистване включва дезинфекция на работното място с формули за отстраняване на прах и бактерии от мебели. Професионалните почистващи средства са от съществено значение за поддържането на безупречна хигиена и комфорт в хотели, ресторанти и офиси. 

Професионални съвети за професионална употреба

 • Следвайте указанията на производителя: Внимателно четете и спазвайте инструкциите за употреба, дозиране и време на въздействие на препарата.
 • Преди да използвате нов препарат, направете тест на малка площ, за да се уверите, че няма да повреди повърхностите.
 • Избягвайте смесването на вещества: Никога не смесвайте различни видове препарати, освен ако производителят не го препоръчва.
 • Поддръжка на оборудването: Редовно почиствайте и поддържайте оборудването, което използвате, за да осигурите дълъг живот и ефективна работа.
 • Обучавайте персонала по правилния начин за използване на препаратите, включително безопасност и ефективност.

Защо да се доверите на NewFresh?

Доверете се на мнението на нашите доволни клиенти и поръчайте професионални средства за почистване на хотели и ресторанти от нашия магазин. Предлагаме не само голямо разнообразие от продукти, но и икономични разфасовки на достъпни цени. Свържете се с консултантите ни, ако се нуждаете от допълнителни разяснения относно приложението на препаратите или имате нужда от сертификат. Поръчайте със сигурна доставка до всяка точка на страната!