Меню
Количка

Препарати за хотели и ресторанти

Производител: HMI - България Код на артикула: 100091-955
Био кубчета WC за Писоари (HMI®BiocubeWC), премахва миризмите, ароматизира, предпазва от котлен камък, налепи и запушване на тръбите - 22 бр х 20 гр.HMI Biocube WC Urinal Bio Cubes/Blocks; 440 gРазгражда и премахва налепи от пикочна киселина, премахва миризмите и ароматизира.  Защитава..
27.50лв
Без данък:27.50лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100031-955
БУЛИКС ХИДРАТИРАЩ КРЕМ САПУН ЗА РЪЦЕ, КОСА И ТЯЛОТечен хидратиращ крем сапун за ръце и тяло с освежаващ ефект.Притежава бързо и продължително действие.Прониква дълбоко в порите на кожата.Силно пенлив.С неутрално pH за всички типове кожа. Добавя тонизиращ ефект и дълготрайно усещ..
36.30лв
Без данък:36.30лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100033-955
МАГНОЛИЯ БУЛИКС ХИДРАТИРАЩ КРЕМ САПУН ЗА РЪЦЕ, КОСА И ТЯЛОТечен хидратиращ крем сапун за ръце и тяло с освежаващ ефект.Притежава бързо и продължително действие.Прониква дълбоко в порите на кожата.Силно пенлив.С неутрално pH за всички типове кожа.Действа освежаващо и създава н..
36.60лв
Без данък:36.60лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100147-955
ХАЙГЕН СЕ (HMI® HYGIENE CE) - Концентрат дезифектант за почистване на медицински инстоменти и апаратура 5 кг.  Почистване и дезинфекция в една стъпка. Подходящ за почистване на всички видове миещи се повърхности на медицинска апаратура и инструментариум. С приятен аромат. ..
113.20лв
Без данък:113.20лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100169-955
ПРОФИДИ САПУН ДЕЗИНФЕКТАНТ ЗА РЪЦЕ И ТЯЛОТечен сапун за ръце и тяло с измиващо действие и дезинфекциращ ефектПритежава бързо и продължително действие. Прониква дълбоко в порите на кожата. Приложим в лечебни и здравни заведения в медицинската и ветеринарната практика, при грижи за болния в д..
47.70лв
Без данък:47.70лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 3461-955
ПРОФИДИ САПУН ДЕЗИНФЕКТАНТ НА ПЯНА ЗА РЪЦЕ И ТЯЛО.Течен сапун на пяна за ръце и тяло с измиващо действие и дезинфекциращ ефектПритежава бързо и продължително действие. Прониква дълбоко в порите на кожата. Приложим в лечебни и здравни заведения в медицинската и ветеринарната практика, п..
39.50лв
Без данък:39.50лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100670-955
 Дезинфектант на алкохолна основа за хигиенна и хирургична дезинфекция на ръце и кожа с дълготрайно действие и приятен аромат. Без последващо изплакване.Антисептик с удължено действие (до 6 часа под ръкавиците), съдържащ специални щадящи кожата емолиенти.СПЕКТЪР НА ДЕЙСТВИ..
69.95лв
Без данък:69.95лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100124-955
SENSY Antismoke Gentle е специално създаден да неутрализира неприятните миризми от тютюнев дим – цигари, пури и лули, пушек от печки и камини, мирис на изгоряло. Бързо и ефикасно премахва неприятните миризми.Ароматизира цялото помещение с приятен аромат.Трайно освежава въздуха и..
16.30лв
Без данък:16.30лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100235-955
HMI® TREFA SUPER - почистващ и дезинфекциращ концентрат с активен хлор, без неприятна миризма на хлорHMI® TREFA SUPER дава прозрачен работен разтвор в твърда вода без неприятна миризма на хлор.ОБЛАСТ НА ПРИЛОЖЕНИЕ: Прахообразен препарат за почистване и дезинфекция на миещи се повърх..
62.80лв
Без данък:62.80лв
Sodium Bisulphate pH-минус коректор 25 кг.
НОВО
Производител: България Код на артикула: 3105-25-945
Гранулат, който понижава нивото на рН на водата, в случаите, когато е по-високо от 7,6.  Необходимо е рН да е в границите 7,2 — 7,6, за да се избегнат кожни раздразнения и възпаления на лигавиците на къпещите се.ХАРАКТЕРИСТИКИ:  Състояние - перлени люспи,  цвят - светложълт,&nb..
68.90лв
Без данък:68.90лв
Производител: HMI - България Код на артикула: 100354-955
Санитарно филтърна стелка за дезинфекция на обувкиДезинфекционната стелка предотвратява разпространяването на микроби и микроорганизми.С помощта на дезинфекционната стелка се извършва дезинфекция на подметките на обувките в предприятия за преработка на хранителнителни продукти, ферми и ..
69.50лв
Без данък:69.50лв
Дезинфекцираща стелка HMI® за обувки 90/60 см.
ПРОМО -16 %
Производител: HMI - България Код на артикула: 2593-955
 Санитарно филтърна стелка за дезинфекция на обувкиДезинфекционната стелка предотвратява разпространяването на микроби и микроорганизми.С помощта на дезинфекционната стелка се извършва дезинфекция на подметките на обувките в предприятия за преработка на хранителнителни продукти..
158.70лв 189.90лв
Без данък:158.70лв
Показани 1 от 12 | 77 (7 Страници)

Още информация

Важността от професионални почистващи препарати за хотели и ресторанти

Професионалните почистващи препарати за хотели и ресторанти са от критично значение за поддържане на високи стандарти на хигиена и чистота. Те осигуряват безопасно и хигиенично среда за гостите и персонала, предпазвайки от разпространението на инфекции. Чистотата на обектите е водещ фактор за репутацията им. Професионалните  и дезинфекцират и почистват ефективно, спазвайки законовите изисквания и подобрявайки общата работна среда. Техните специфични формули съдържат средства за отстраняване на бактерии и замърсявания, което поддържа безопасността и качеството на услугите в хотели и ресторанти.

Видове професионални препарати за хотели, ресторанти и офиси

В обектите се използват измиващи и хигиенизиращи продукти за кухня, детергенти за съдове и пране, дезинфектанти за общи помещения, специализирани формули за премахване на отлагания и котлен камък, както и измиващи продукти за подови настилки и мебели. В каталога ни ще откриете качествени продукти за хигиена в хотели, офиси и ресторанти, които включват изброените, а също и:

 1. Дезинфектанти и антисептици: За третиране в общи помещения, върху работни повърхности, както и средства за ръце, които дезинфекцират и предпазват от бактерии и вируси.
 2. Препарати за отстраняване на мазнини, премахване на замърсявания, както и за професионални съдомиялни и перални машини. Един от най-търсените продукти за професионални кухни HMI® OVENLORD 10 л обезмаслител за отстраняване на мазнини и нагари при печене и пържене, който предлагаме в голяма, икономична разфасовка. 
 3. За почистване на подове в хотели и ресторанти - HMI® DANEX GLAZER 10 кг. За силно замърсени стъклени и гладки повърхности – почиства, дезинфекцира и придава блясък на третираните повърхности без да ги уврежда. 
 4. Препарати за стъкла и прозорци: Специални формули за чисти и бляскави стъкла и огледала. 
 5. Освежители за въздух – Чудесен избор за фоайета, ресторанти, кафенета и барове е HMI® SENSY Antismoke Gentle 750 мл - Неутрализатор на миризми от цигарен дим, пушек от печки и камини.
 6. Специализирани средства за поддържане и пречистване на вода във водни басейни.

Кои части на обектите можете да почистите?

Почистването в обектите за развлечение и почивка се извършва във фоайета, бани, стаи на хотели, спа центрове и прилежащи около басейна зони. То включва чистене и дезинфекция на подове и общи помещения. Кухненските зони изискват специализирани почистващи средства за отстраняване на мазнини и замърсявания. Ресторантските обекти използват препарати за съдове, маси и столове. В офисите е нужна дезинфекция на подове, санитарни помещения, стаи за отдих. Ежедневното почистване включва дезинфекция на работното място с формули за отстраняване на прах и бактерии от мебели. Професионалните почистващи средства са от съществено значение за поддържането на безупречна хигиена и комфорт в хотели, ресторанти и офиси. 

Професионални съвети за професионална употреба

 • Следвайте указанията на производителя: Внимателно четете и спазвайте инструкциите за употреба, дозиране и време на въздействие на препарата.
 • Преди да използвате нов препарат, направете тест на малка площ, за да се уверите, че няма да повреди повърхностите.
 • Избягвайте смесването на вещества: Никога не смесвайте различни видове препарати, освен ако производителят не го препоръчва.
 • Поддръжка на оборудването: Редовно почиствайте и поддържайте оборудването, което използвате, за да осигурите дълъг живот и ефективна работа.
 • Обучавайте персонала по правилния начин за използване на препаратите, включително безопасност и ефективност.

Защо да се доверите на NewFresh?

Доверете се на мнението на нашите доволни клиенти и поръчайте професионални средства за почистване на хотели и ресторанти от нашия магазин. Предлагаме не само голямо разнообразие от продукти, но и икономични разфасовки на достъпни цени. Свържете се с консултантите ни, ако се нуждаете от допълнителни разяснения относно приложението на препаратите или имате нужда от сертификат. Поръчайте със сигурна доставка до всяка точка на страната!